65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
scarsick

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από scarsick »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:33 Τις γραφικότητες των 90ς και 00ς ας μην τις σέρνουμε ακόμα
:roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Σίγουρα θα τιμωρηθεί αυστηρά ο καραγκιόζης που αδιαφορεί για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και θα το βουλώσουμε οι γραφικοί
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

scarsick έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:44
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:33 Τις γραφικότητες των 90ς και 00ς ας μην τις σέρνουμε ακόμα
:roll: :roll: :roll: :roll:
Καλό είναι ωριμάζοντας οι άνθρωποι να καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Η παράγκα και τα στημένα ματς που ήταν ένα καθολικό σκάνδαλο που αφορούσε την διαπλοκή, τα νέα οικονομικά δεδομένα στον επαγγελματικό αθλητισμό, και το χτίσιμο προφίλ ημινόμιμων επιχειρηματιών μέσω της εξαγοράς οπαδικών στρατών, στα μάτια του μέσου ΠΑΟΚτση είχε γίνει πόλεμος κατά της πόλης, της ομάδας που την φοβόντουσαν, και διάφορα άλλα. Αν δεν τα είχες προλάβει και δεν τα θυμάσαι οκ, αν τα πρόλαβες κι ακόμα θεωρείς ότι μας πολεμούσαν εμάς συγκεκριμένα για να μην κάνουμε το τρεμπλ, τι να πω, δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ας μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε στις κουλες.
Έχουν γραφτεί πολλά για την χθεσινή διαιτησια με αφορμή δύο κίτρινες που δεν έδωσε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εξαιρετικό το γκολ χθες

Προσπάθησε όντως να είναι κινητικός

Αλλά -θα μου επιτρέψουν μερικοί είρωνες να πω- πως όταν όλη η ομάδα είναι κακή, τότε όλοι οι παίκτες ευθύνονται. Και ειδικότερα το 10αρι της ομάδας, από το οποίο εγώ πάντα έχω έξτρα απαιτήσεις καθότι το θεωρώ τον εγκέφαλο και τη νευραλγικότερη θέση.

Αρα οταν σε όλο το α μέρος δεν βλεπόμαστε, ε φέρει κι αυτός μια ευθύνη τι να κάνουμε
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

renegade έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:05 Ας μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε στις κουλες.
Έχουν γραφτεί πολλά για την χθεσινή διαιτησια με αφορμή δύο κίτρινες που δεν έδωσε
Φαντάζομαι το λες για τα μαρκαρίσματα των Τετέ & Σιώπη, που όλοι εκτός από εμάς θα είχαν ξεσηκωθεί γιατί δεν πάνε καθόλου να παίξουν μπάλα. Για την κόκκινη στο 4' γιατί πρέπει να λέμε πως δεν ήταν; Αν το έκανε δικός μας το μαρκάρισμα, θα είχαμε πέσει να τον ξεσκίσουμε, πόσα απερίσκεπτα μας άφησε με 10 (κοίτα πέρσι στο ΟΑΚΑ, τη φάση του Baba).
Από το ημίχρονο έπρεπε να έχουν μαζέψει 4 κίτρινες & 1 κόκκινη, οτιδήποτε άλλο δεν είναι ποδόσφαιρο.
Ναι έγιναν λάθη στις φάσεις των γκολ τους αλλά είναι διαφορετικό το παίζω δυνατά, από το έπαιξαν αντιαθλητικά με τη βοήθεια του γερμανού.
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
Apil44
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οχι γιατι καπως θα πρεπει να φτασει η μπαλα στο 10αρι και φυσικα οταν φτασει να μπορει να σταθει ορθιος.. γιατι χθες επεφτε (λογω χορτου) σε καθε αλλαγη κατευθηνσης..
οταν εχει ζιφκο σε αντιθετη πλευρα και ανυπαρκτο ντεσποτοφ , πως θα βρει τροπο να παιξει??
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Equalizer έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:27 Εξαιρετικό το γκολ χθες

Αλλά -θα μου επιτρέψουν μερικοί είρωνες να πω- πως όταν όλη η ομάδα είναι κακή, τότε όλοι οι παίκτες ευθύνονται. Και ειδικότερα το 10αρι της ομάδας, από το οποίο εγώ πάντα έχω έξτρα απαιτήσεις καθότι το θεωρώ τον εγκέφαλο και τη νευραλγικότερη θέση.

Αρα οταν σε όλο το α μέρος δεν βλεπόμαστε, ε φέρει κι αυτός μια ευθύνη τι να κάνουμε
Όταν φτάνεις να τραβάς το δεκάρι στη θέση 6 για να πάρει την μπάλα τότε δε φταίει αυτός

Με το που μπήκε ο Μπιάνκο παίξαμε πολύ καλύτερα γιατί ανέβηκε ο άξονας

Θλάση α προς β βαθμού λεει
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Το οποίο τί σημαίνει; Γύρω στις 2-3 εβδομάδες;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

marsantos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 12:07
astral έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:56 Μας είχαν κλείσει σωστά στο πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το χωράφι και το ξύλο δεν ήταν εύκολο να μπούν παίκτες κλειδιά στο παιχνίδι.

Σταδιακά βρέθηκαν λύσεις, ειδικά μετά τις αλλαγές στο δεύτερο, αλλα ήταν ήδη αργά και ήμασταν 2 γκολ πίσω.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Παίζει και ο αντίπαλος. Το να φτιάξεις πλάνο καταστροφής είναι η εύκολη υπόθεση. Αν ρίξεις και λίγο ξύλο το πλάνο θα γίνει αποδοτικότερο. Εγώ είμαι οκ με αυτό. Κι εμείς το έχουμε κάνει στο παρελθόν όταν ο αντίπαλος ήταν εμφανώς ανώτερος.
Με τον οσφπ ο πάο έπαιξε με όμοιο τρόπο. Άντεξε μέχρι το 60 και μετά ο οσφπ έχασε 3 φοβερές ευκαιρίες και βρήκε ένα γκολ. Στο κακό του διάστημα όμως άντεξε. Δεν τους άφησε να κάνουν περιπάτους. Οκ έφαγαν ένα γκολ από ένα τραγικό λάθος του Ρέτσου όπως θα μπορούσαμε να φάμε κι εμείς στο γλίστρημα του Αντρίγια.
Είναι φυσικό και επακόλουθο λοιπόν να δυσκολευτείς σε τέτοιες συνθήκες. Και αφού δυσκολεύεσαι ο μόνος σύμμαχος είναι ο χρόνος. Να ξέρεις να υποφέρεις και να έχεις υπομονή.
Να περιμένεις να περάσει λίγο η ώρα να πέσουν οι εντάσεις τους, να ψάξεις πως θα βρεις διαδρόμους και χώρους μα πάνω από όλα να μείνεις ζωντανός. Ξαναλέω δεν παίζεις μόνο σου. Και δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ως αιτία το ότι τα στόπερ δε μπορούσαν να περάσουν τη μπάλα μπροστά. Και ο Μίχα να έπαιζε η εικόνα ίδια θα ήταν από τη στιγμή που Μεϊτέ και Οζντόεφ ήταν πιο κάτω από τις ανάγκες του ματς και από τη στιγμή που το τερέν ήταν αργό και στα ψηλά ο Γιακουμάκης δεν κέρδιζε καμία μονομαχία. Απλά αν έπαιζε ο Μίχα θα έκαναν ότι και με το Μπάμπα. Θα είχαν παίκτη πάνω και σε αυτόν για να οδηγήσουν τη μπάλα στον Κεντζιόρα. Δε θα άλλαζε κάτι. Σε αυτό το τερέν και με πάνω από 20 γλιστρήματα για ποια κυκλοφορία μιλάμε.
Το ζήτημα μου εμένα είναι το γιατί αυτό το ημίχρονο δεν έληξε 0-0. Δεν είναι κακό να μη μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ένα ντέρμπι στην έδρα του αντιπάλου. Κακό είναι να μη μπορείς έστω και στοιχειωδώς να υποφέρεις και να παίζεις όρθια άμυνα όταν ο αντίπαλος λυσσάει.
Πως νομίζουμε ότι θα είναι οι αγώνες των πλέι οφ; Πως νομίζουμε πως θα είναι ο αγώνας στο Καραϊσκάκης; Θέατρο των ονείρων με θεατές τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές να βαράνε παλαμάκια στις τρίπλες του Κωνσαντέλια και στα πίβοτ του Μεϊτέ;

Υγ. Ένα μπράβο στον Γιάννη που παρότι τρώει τόση κλωτσιά ποτέ δε σφαδάζει, ποτέ δεν εκβιάζει, ποτέ δεν θεατρινίζει. Μπράβο και πάλι μπράβο. Αυτό είναι ΠΑΟΚ.
“ Και ο Μίχα να έπαιζε η εικόνα ίδια θα ήταν από τη στιγμή που Μεϊτέ και Οζντόεφ ήταν πιο κάτω από τις ανάγκες του ματς και από τη στιγμή που το τερέν ήταν αργό και στα ψηλά ο Γιακουμάκης δεν κέρδιζε καμία μονομαχία.»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΥΓ: δεν εληξε 0-0 επειδή ο Λούτσε είπε να μπει σβηστά και να το πάρει στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλε και πολλούς παίκτες που δεν κέρδισαν την κούραση και έδεσε το γλυκό. Έναν Μπιάνκο να είχες να ντούμπλαρε τις πλευρές δε θα ήταν ετσι
These users thanked the author aivas19 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εαν ειναι α βαθμου...15 μερες..αν ειναι β βαλε κανα 2 βδομαδες ακομα..ετσι νομιζω βασικα..αλλα ας μας πει καποιος που ξερει
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Σήμερα Δευτέρα (10/11) υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως υπέστη θλάση α΄ προς β΄βαθμού, με την κατάστασή του να εκτιμάται ξανά τις επόμενες μέρες.
black death

Δημοσίευση από black death »

Equalizer έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:27 Εξαιρετικό το γκολ χθες

Μα γενικα εκανε καλο παιχνιδι. 4 πετυχημένες ντριμπλες σε αυτο το γηπεδο και αυτο το γενικο κλωτσοσκουφι ειναι αθλος.
Οι υπολοιποι μεσοεπιθετικοί και των δυο ομαδων ολοι μαζι δεν ειχαν τοσες.
Το δε γκολ απο σχεδον σκοτωμενη φάση, και δεν μιλαω τοσο για το τρομερο τελειωμα αλλα για το απιστευτο κοψιμο της μπαλας, ελαχιστοι το εχουν.
These users thanked the author black death for the post:
Apil44
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πρώτου προς δευτέρου βαθμού θλάση; Χάνει σίγουρα τον αγώνα με Κηφισιά στην Τούμπα και αρκετά πιθανό και αυτόν με την Μπραν. Παλεύει το ματς στην Λιβαδειά και για να είμαστε σίγουροι στο να αποφευχθεί υποτροπή, το καλύτερο θα είναι να μπει με τον ρούλη στην Τούμπα. Με την υποσημείωση ότι το μυικό σύστημα του κάθε παίκτη-αθλητή αντιδρά διαφορετικά στον εκάστοτε μυικό τραυματισμό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

PAOK DreXleR έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:31
renegade έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:05 Ας μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε στις κουλες.
Φαντάζομαι το λες για τα μαρκαρίσματα των Τετέ & Σιώπη, που όλοι εκτός από εμάς θα είχαν ξεσηκωθεί γιατί δεν πάνε καθόλου να παίξουν μπάλα. Για την κόκκινη στο 4' γιατί πρέπει να λέμε πως δεν ήταν; Αν το έκανε δικός μας το μαρκάρισμα, θα είχαμε πέσει να τον ξεσκίσουμε, πόσα απερίσκεπτα μας άφησε με 10 (κοίτα πέρσι στο ΟΑΚΑ, τη φάση του Baba).
Από το ημίχρονο έπρεπε να έχουν μαζέψει 4 κίτρινες & 1 κόκκινη, οτιδήποτε άλλο δεν είναι ποδόσφαιρο.
Ναι έγιναν λάθη στις φάσεις των γκολ τους αλλά είναι διαφορετικό το παίζω δυνατά, από το έπαιξαν αντιαθλητικά με τη βοήθεια του γερμανού.
Κοίτα επειδή στην ελλάδα βρισκόμαστε και όλοι γνωρίζουμε πώς πάνω κάτω λειτουργούνε τα πράγματα, εγώ δέχομαι σαν οργανισμός να βγουν τα media και οι δημοσιογράφοι της ομάδας και να κάνουν τα κόλπα των αθηνέζων με παγωμένες φωτογραφίες και να μιλάνε για κόκκινες.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω και εγώ εδώ το ίδιο., γιατί είναι άλλο η επικοινωνιακή πολιτική και άλλο οι συζητήσεις μας εδώ.

Όσο για το τι θα είχαμε κάνει αν το είχε κάνει δικός μας. Σε ότι με αναλογεί, θα έλεγα πάλι ότι δεν υπάρχει περίπτωση κόκκινης κάρτας.
Βέβαια το πρόβλημα είναι όταν δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε μαρκαρίσματα όπως αυτό του μπάμπα με τα χθεσινά και τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”