ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
-
black death
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Πραγματικα ρε φιλε, μαυρες εποχές για το αθλημα εκεινες με τον τελικο δηθεν διαφήμιση του ποδοσφαίρου που κοιμηθηκε ο Θεός και το πήρε ο τραορε με τον καραχερ.
Η πλακα ειναι οτι ατομα της ηλικίας μου περίπου τις βλεπουν πολυ νοσταλγικα οπως ακουγαμε τους πατεράδες μας τοτε για τη μπαλαρα που βλεπανε σε κατι μουντιαλ 90 με ολα τα ματς 0-1 γκολ.
Η πλακα ειναι οτι ατομα της ηλικίας μου περίπου τις βλεπουν πολυ νοσταλγικα οπως ακουγαμε τους πατεράδες μας τοτε για τη μπαλαρα που βλεπανε σε κατι μουντιαλ 90 με ολα τα ματς 0-1 γκολ.
- These users thanked the author black death for the post:
- DonnieMcGrath
@Χωρικος
Περιμένω μια άμεση επεξήγηση και αιτιολόγηση όσων έγραψες.
Περιμένω μια άμεση επεξήγηση και αιτιολόγηση όσων έγραψες.
-
The_Analyst_4
Μετρ της τακτικής είσαι όταν εναλλάσσεσαι από αμυντικός σε επιθετικός προπονητής παρουσιάζοντας εξίσου καλά αποτελέσματα. Το ξύλο πίσω από το κέντρο και το πάμε παλικάρια δεν το λες και μαεστρικό κοουτσάρισμα. Το ματς Βόλος - Παναθηναικός είναι ξεκάθαρο δείγμα του πως θα πάει το έργο με Μπενίτεθ. 5 φάσεις μετρημένες σε κάθε ματς. Άμα μπουν όλα καλά, άμα δεν μπουν φταίει ο Λανουά. Μόνο ο γαύρος είναι σοβαρός αντίπαλος φέτος.
- These users thanked the author The_Analyst_4 for the post:
- Ally Samagoal
- Amsterdamer_87
Το ειχα γραψει πριν τον αγωνα,οτι το ματς αυτο ειναι Υπουλο..
Να τα αποτελεσματα..
Λες και δεν τους ξερουμε..
Ρεμαλια και παρταλια κλασσικα..
Εκανε παπαρια ο Ιβαν που δεν τους εστειλε ατην Β Εθνικη τοτε..
Να τα αποτελεσματα..
Λες και δεν τους ξερουμε..
Ρεμαλια και παρταλια κλασσικα..
Εκανε παπαρια ο Ιβαν που δεν τους εστειλε ατην Β Εθνικη τοτε..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 3):
- lkosmid, paokkerkir, Ally Samagoal
Δεν είμαι σίγουρος πως ο Μεϊτέ είναι αυτός που πρέπει να πέσει στο δεξί μπακ. Έχω την άισθηση πως το χαφ μας γεμίζει την περιοχή πίσω από το μπακ. Δεν είμαι σίγουρος, θα το παρατηρήσω και σε άλλους αγώνες. Νομίζω πως είναι του Αντρίγια ευθύνη. Έχει αφήσει το σώμα να τον τραβήξει μπροστά πάνω στην κίνηση και αργεί να επιστρέψει προς τον Γεντβάι ενώ ο Τετέ έχει γυρίσει ήδη το σώμα προς τα πίσω προδίδοντας το τι θα κάνει. Ουσιαστικά ο Αντρίγια κάνει ένα παραπάνω βήμα και βρίσκεται πίσω από τον Μπάμπα. Είναι μια φάση piece of cake για τον Αντρίγια το πως θα δώσει βοήθεια στο μπακ και θα καλύψει την πάσα προς τα πίσω για το αντίπαλο μπακ. Απλά φαίνεται σα να αφαιρέθηκε στιγμιαία.PAOK DreXleR έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:14 ...
Ο Μεϊτέ έπρεπε, όπως σωστά έκοψε μέσα αρχικώς, να είχε βγει στο όριο της περιοχής. Δεν το έκανε γιατί έχει κλάσει 2 αγώνες τώρα.
Ο βάζελος πάντως σίγουρα θα έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 4'. Δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωνόταν μέχρι να τον ειδοποιήσει το var για field review.
Τώρα για την κόκκινη. Πιθανότατα να λειτουργούσε έτσι ο βάζελος. Το έχει κάνει με τον Μπακασέτα με τον δις και μάλιστα για απλά αγγίγματα.
Αν θες τη γνώμη μου όμως κόκκινη δεν είναι. Δεν είναι σκαριά σαν του Μπρινιολι στο ματς κυπέλλου με την άεκ.
Για μένα η μοναδική φάση που σηκώνει διερεύνησης είναι στο πρώτο ημίχρονο αν το χέρι που κάνει ο παίκτης του πάο είναι εντός ή εκτός περιοχής πριν το σουτ του Γιακουμάκη μετά την εφόρμηση του Ντέλια. Δεν τη βρίσκω στα highlights άρα πρέπει να βάλω το replay.
- Amsterdamer_87
Το ιδιο πιστευω κι εγω..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- Eagle1980
Το ματς βρωμούσε για πολλούς λόγους.
Δεν έχω ξαναδεί τη ζελα να παίζει σαν το ρουλη ένα πράμα, ξύλο και καθυστέρηση μικρής ομάδας.
Έβλεπα το ματς και με ένα ζελο φίλο ο.οποιος παραδέχτηκε ότι ήταν τυχερό το 2ο γκολ και ότι ο Σιωπής έπρεπε να πάρει τουλάχιστον κίτρινη.
Χαρακτηριστικά είπε ότι οκ, παιχνίδι ζωής και θανάτου για εμάς, αλλά όχι να το κερδίσω έτσι.
Κρίμα γιατί εάν δεν είχαμε μπει μη μου άπτου στο πρώτο μην περιμένοντας το κατς και το βρωμοκόρακο, και 3 έτρωγαν αυτοι.
Εμένα δεν μου βγάζεις από το μυαλό πάντως ότι δεν συμφέρει κανένα να λείπει η ζελα από τα π.ο.
Ούτε τα κανάλια ούτε το κόκκινο σίχαμα που ξέρει μια χαρα να τα βρει μαζί τους εάν χρειαστεί.
ΥΓ. Κοντοπούτ@νο τσεκούρι αυτά πληρώνονται να ξέρεις.
Δεν έχω ξαναδεί τη ζελα να παίζει σαν το ρουλη ένα πράμα, ξύλο και καθυστέρηση μικρής ομάδας.
Έβλεπα το ματς και με ένα ζελο φίλο ο.οποιος παραδέχτηκε ότι ήταν τυχερό το 2ο γκολ και ότι ο Σιωπής έπρεπε να πάρει τουλάχιστον κίτρινη.
Χαρακτηριστικά είπε ότι οκ, παιχνίδι ζωής και θανάτου για εμάς, αλλά όχι να το κερδίσω έτσι.
Κρίμα γιατί εάν δεν είχαμε μπει μη μου άπτου στο πρώτο μην περιμένοντας το κατς και το βρωμοκόρακο, και 3 έτρωγαν αυτοι.
Εμένα δεν μου βγάζεις από το μυαλό πάντως ότι δεν συμφέρει κανένα να λείπει η ζελα από τα π.ο.
Ούτε τα κανάλια ούτε το κόκκινο σίχαμα που ξέρει μια χαρα να τα βρει μαζί τους εάν χρειαστεί.
ΥΓ. Κοντοπούτ@νο τσεκούρι αυτά πληρώνονται να ξέρεις.
- Amsterdamer_87
Και κατι ακομα γι'αυτον τον σιχαμερο στημενο Ρεφερυ..
Σχετικα με τον Σιωπη..
Οποιοδηποτε μαρκαρισμα που βρισκει ποδια απο πισω τιμωρειται με κιτρινη παγκοσμιως..
Αυτο το σιχαμα δεν εδωσε καν καρτα,γιατι μετα θα εμπαινε στην μεση το Βαρ και
η καρτα θα γινοταν κοκκινη..
Δεν εδωσε εσκεμμενα καρτα γιατι μετα θα επρεπε να αποβαλει το τσεκουρι τον Σιωπη..
Τι ?? Οχι ??
Ακουω γνωμες..
Σχετικα με τον Σιωπη..
Οποιοδηποτε μαρκαρισμα που βρισκει ποδια απο πισω τιμωρειται με κιτρινη παγκοσμιως..
Αυτο το σιχαμα δεν εδωσε καν καρτα,γιατι μετα θα εμπαινε στην μεση το Βαρ και
η καρτα θα γινοταν κοκκινη..
Δεν εδωσε εσκεμμενα καρτα γιατι μετα θα επρεπε να αποβαλει το τσεκουρι τον Σιωπη..
Τι ?? Οχι ??
Ακουω γνωμες..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 7):
- Eagle1980, st4this, bane1980, Azrael, Jean Valjean, Ally Samagoal, Apil44
- paokkerkir
Πάντως η cosmote βάζει χαιλαιτς τουλάχιστον προκλητικά. Φάσεις που δεν μπαίνουν στα χαιλαιτς ποτέ, 20 ριπλέι της φάσης του Τσιφτση με τον Πάντοβιτς (οτί τι, αμφισβητούμενη φάση ήταν;;), ενώ δεν υπάρχει πουθενά η κλωτσιά στο κεφάλι του Κεντζιορα και το πάτημα του Σιωπίνιο στον αχίλλειο του Κωνσταντελια.
Καλά για την μανούρα και την μπύρα που έπεσε στο γήπεδο εννοείται αβαβά.
Το μόνο που έλειπε από το χθεσινό ματς ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος να πετάει μπάλες μέσα όταν φεύγουμε στην επίθεση μετά το 70. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι, δεν παίξαμε όπως έπρεπε.
Το μόνο που έλειπε από το χθεσινό ματς ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος να πετάει μπάλες μέσα όταν φεύγουμε στην επίθεση μετά το 70. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι, δεν παίξαμε όπως έπρεπε.
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 2):
- st4this, Ally Samagoal
Αυτή η καρατιά μόνο σε εμάς δεν δίνεται κόκκινη, αν την έκανε δικός μας παίκτης θα έτρεχε ο διαιτητής με την κόκκινη στο χέρι, όπως έκανε το μνπν στις 19/5 για τον Μιχαηλίδη.
Το μαρκάρισμα του άλλου του αρχιδιού στον Ντέλια δε, αν το έκανε κάνας Γκαρσία θα είχαμε έκτακτα δελτία ειδήσεων για απέλαση και σήμερα ΟΛΑ τα σαητ θα το είχαν πρώτο θέμα.
Οπότε, οκ, να είμαστε αντικειμενικοί ενώ οι άλλοι μάς αντιμετωπίζουν σαν ορκς κλπ, αλλά, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ, μη διαβάσω ξανά για το τίμιο ξύλο που έπαιξαν οι βάζελοι και μας έπνιξαν και τι καλά που έκαναν και φταίμε εμείς που δεν μπήκαμε με το μαχαίρι στα δόντια, τα ίδια από τότε γαμώ και τον Σπάθα και τα σκουλήκια όλα, μια ζωή τα ΙΔΙΑ και μυαλό κάποιοι δε βάζουν.
Το μαρκάρισμα του άλλου του αρχιδιού στον Ντέλια δε, αν το έκανε κάνας Γκαρσία θα είχαμε έκτακτα δελτία ειδήσεων για απέλαση και σήμερα ΟΛΑ τα σαητ θα το είχαν πρώτο θέμα.
Οπότε, οκ, να είμαστε αντικειμενικοί ενώ οι άλλοι μάς αντιμετωπίζουν σαν ορκς κλπ, αλλά, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ, μη διαβάσω ξανά για το τίμιο ξύλο που έπαιξαν οι βάζελοι και μας έπνιξαν και τι καλά που έκαναν και φταίμε εμείς που δεν μπήκαμε με το μαχαίρι στα δόντια, τα ίδια από τότε γαμώ και τον Σπάθα και τα σκουλήκια όλα, μια ζωή τα ΙΔΙΑ και μυαλό κάποιοι δε βάζουν.
- These users thanked the author scarsick for the post (total 4):
- paokkerkir, astral, Ally Samagoal, Apil44
- Amsterdamer_87
Εννοειται Αβαβα φιλαρακι..paokkerkir έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:13 Πάντως η cosmote βάζει χαιλαιτς τουλάχιστον προκλητικά. Φάσεις που δεν μπαίνουν στα χαιλαιτς ποτέ, 20 ριπλέι της φάσης του Τσιφτση με τον Πάντοβιτς (οτί τι, αμφισβητούμενη φάση ήταν;;), ενώ δεν υπάρχει πουθενά η κλωτσιά στο κεφάλι του Κεντζιορα και το πάτημα του Σιωπίνιο στον αχίλλειο του Κωνσταντελια.
Are you surprised ???
Οπως ειπε παντως και καποιος φιλος πιο πανω,οι βαζελοι κυριολεκτικα στην κοσμαρα τους.
Νομιζουν οτι επαιξαν μπαλαρα εχθες και νικησαν.Το οτι στο 2ο ημιχρονο η κατοχη ηταν 75-25 το ξεχασαν.Οι ομαδες της Β εθνικης μεγαλυτερη κατοχη θα ειχαν παντως.
Δεν πειραζει,ας χαρουν για λιγο γιατι σε μερικες εβδομαδες παλι θα λενε για τον προπονητη τους.Επαναληψη του εργου με τον τουρκο θα υπαρξει.
Νομιζουν οτι επαιξαν μπαλαρα εχθες και νικησαν.Το οτι στο 2ο ημιχρονο η κατοχη ηταν 75-25 το ξεχασαν.Οι ομαδες της Β εθνικης μεγαλυτερη κατοχη θα ειχαν παντως.
Δεν πειραζει,ας χαρουν για λιγο γιατι σε μερικες εβδομαδες παλι θα λενε για τον προπονητη τους.Επαναληψη του εργου με τον τουρκο θα υπαρξει.
- These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
- Ally Samagoal, Apil44
σιγα μην αφησει ο κυρ-Γιαννης τον Κομποτη να βγει 4ος - θα τους αγορασει Κωστη, Τσαπρα και ισως ακομα εναν, θα δωσει και 1-2 δανεικους, και εκλεισε η δουλεια. Ο Κομποτιακος θα παλεψει με οαρη για 5η θεση και κυπελλο