ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
τα περισσοτερα τα γραψατε σωστα και αναλυτικα
θελω να σταθω και στον παραγοντα τυχη
σουτ της πλακας εξοστρακιζεται και τρωμε γκολ
σε ιδια περιπτωση για μας,η μπαλα βγαινει αουτ
ρε σιωπη δεν εισαι απλά λιγος,εισαι τιποτενιος
πως θα τον κοιταξεις στα ματια ρε μαλ@κα και τι θα του πεις?
θελω να σταθω και στον παραγοντα τυχη
σουτ της πλακας εξοστρακιζεται και τρωμε γκολ
σε ιδια περιπτωση για μας,η μπαλα βγαινει αουτ
ρε σιωπη δεν εισαι απλά λιγος,εισαι τιποτενιος
πως θα τον κοιταξεις στα ματια ρε μαλ@κα και τι θα του πεις?
Ευχαριστώ αδερφέ
Ξεκάθαρη φάση … φάουλ του Κεντζιορα που δαγκώνει τον πρέσβη
- These users thanked the author -keeper- for the post (total 3):
- Ally Samagoal, lkosmid, Мир
- thomas Murg
Γιατρέ, σε ευχαριστούμε για το ευχάριστο νέο. Κι έτσι όπως τα λες είναι. Μην τύχει και πάει στην εθνική. Ας τον προστατεύσουν.Γερασίμου έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:16 Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο Ντέλιας είναι πιθανό να πρόλαβε τα πιο σοβαρά (θλάση). Αλλά μην τυχόν και τον στείλουν στην Εθνική του Καρβέλα για να δώσει το παρόν σε δύο ματς άνευ σημασίας. Τί να πάει να κάνει δηλαδή, τον αναπληρωματικό του Μπακαπέφτα; Άσε που αν παίξει δύο ματς σε 3 μέρες υπάρχει και ο κίνδυνος να βγάλει σοβαρό πρόβλημα.
ΥΓ. Φοβήθηκα αρχικά γιατί διάβασα στα χείλια του να λέει θλάση.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- lkosmid
Αυτο θα μπορουσε να ερμηνευτει ως απροσεκτο και οχι ως επικίνδυνο γιατι δεν τον βρισκει με τις ταπες. Αλλα του Σιωπη ειμαι περιεργος να δω ο Λανουας πως θα το ερμηνευσει.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:19Τετοια κοκκινη ειχε παρει κ ο Ζαμπα σε να παο ΠΑΟΚ στο οακα...
- These users thanked the author icue for the post:
- Ally Samagoal
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
- thomas Murg
Έχει κι άλλη φάση το παιχνίδι στο ξεκίνημα. Χτύπημα στον αστράγαλο του Μπάμπα με τις τάπες. Δεν θυμάμαι ποιος.
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
- Ally Samagoal, PAOK DreXleR
-
Ally Samagoal
Απλό είναι. Δεν θα το αναφέρει καθόλου ή θα πει ότι δεν φαίνεται που τον πατάει γιατί δεν υπάρχει πλαϊνή κάμερα και θα συμπεράνει ότι τον πάτησε στο παπούτσι και όχι στον αχίλλειο. Ότι ακριβώς είπε ο Κουτσιαυτης στο οπενicue έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:22Αυτο θα μπορουσε να ερμηνευτει ως απροσεκτο και οχι ως επικίνδυνο γιατι δεν τον βρισκει με τις ταπες. Αλλα του Σιωπη ειμαι περιεργος να δω ο Λανουας πως θα το ερμηνευσει.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:19Τετοια κοκκινη ειχε παρει κ ο Ζαμπα σε να παο ΠΑΟΚ στο οακα...
- Dimitris_L4
Ειναι βιαιο μαρκαρισμα που μπορει να τραυματισει σοβαρα τν παιχτη..icue έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:22Αυτο θα μπορουσε να ερμηνευτει ως απροσεκτο και οχι ως επικίνδυνο γιατι δεν τον βρισκει με τις ταπες. Αλλα του Σιωπη ειμαι περιεργος να δω ο Λανουας πως θα το ερμηνευσει.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:19Τετοια κοκκινη ειχε παρει κ ο Ζαμπα σε να παο ΠΑΟΚ στο οακα...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- lkosmid
Ντέρμπυ εκτός έδρας είναι , συνήθως τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Λεπτομέρειες που είτε αφορούν καταρτισμό ενδεκάδας, είτε τη φρεσκάδα των παικτών , είτε διαιτητικές αποφάσεις είτε ψιλοτυχαία γεγονότα μέσα στο παιχνίδι όπως πχ το 2ο γκολ τους.
Όλες οι λεπτομέρειες ήταν με το μέρος τους.
Σε 2 πράγματα θα ήθελα να σταθώ αν και νομίζω αναφέρθηκαν ήδη κι από άλλα παιδιά.
Πρώτον , δε μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας,έχω την αίσθηση ότι κα@λώσαμε πολύ με τη πάρτη μας και θεωρήσαμε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι που θα μας επιτρέψει ο αντίπαλος να κάνουμε το παιχνίδι μας ανεμπόδιστοι. Δεν ήταν έτσι και αυτό φάνηκε από το 1ο λεπτό. Σε τέτοια ματς πρέπει να κατεβαίνεις για θάνατο,δεν υπάρχει μέση οδός. Σε κάποια στιγμή ξυπνήσαμε αλλά με 2 γκολ στη πλάτη είναι δύσκολο να το γυρίσεις.
Δεύτερον , ο Μειτέ ήταν πολύ άχρωμος. Δεν είμαι ειδικός αλλά ίσως το ότι έπαιξε σε όλα τα ματς με κάτι Βόλους, Λάρισες , Σέρρες κλπ να έπαιξε το ρόλο του. Το λέγαμε κιόλας ότι στα τελευταία 2 ματς έκανε συντήρηση. Ε να που το βρήκαμε μπροστά μας.
Κι ένα τελευταίο. Δε καταλαβαίνω γιατί ο Γιακουμάκης δεν έπαιξε καλά. Τόσο καλό ήταν το στοπερ του λαγού ή τόσο κακός ο δικός μας. Το είδος του ματς ήταν ταμαμ για αυτόν. Δε μπορώ να το εξηγήσω.
Παίξαμε , τελειώσαμε , πάμε παρακάτω.
Ελπίζω η δυνατή σφαλιάρα να λειτουργήσει ως αφύπνιση. Πρώτα πνευματικά γίνεσαι πρωταθλητής και μετά αγωνιστικά.
Λεπτομέρειες που είτε αφορούν καταρτισμό ενδεκάδας, είτε τη φρεσκάδα των παικτών , είτε διαιτητικές αποφάσεις είτε ψιλοτυχαία γεγονότα μέσα στο παιχνίδι όπως πχ το 2ο γκολ τους.
Όλες οι λεπτομέρειες ήταν με το μέρος τους.
Σε 2 πράγματα θα ήθελα να σταθώ αν και νομίζω αναφέρθηκαν ήδη κι από άλλα παιδιά.
Πρώτον , δε μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας,έχω την αίσθηση ότι κα@λώσαμε πολύ με τη πάρτη μας και θεωρήσαμε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι που θα μας επιτρέψει ο αντίπαλος να κάνουμε το παιχνίδι μας ανεμπόδιστοι. Δεν ήταν έτσι και αυτό φάνηκε από το 1ο λεπτό. Σε τέτοια ματς πρέπει να κατεβαίνεις για θάνατο,δεν υπάρχει μέση οδός. Σε κάποια στιγμή ξυπνήσαμε αλλά με 2 γκολ στη πλάτη είναι δύσκολο να το γυρίσεις.
Δεύτερον , ο Μειτέ ήταν πολύ άχρωμος. Δεν είμαι ειδικός αλλά ίσως το ότι έπαιξε σε όλα τα ματς με κάτι Βόλους, Λάρισες , Σέρρες κλπ να έπαιξε το ρόλο του. Το λέγαμε κιόλας ότι στα τελευταία 2 ματς έκανε συντήρηση. Ε να που το βρήκαμε μπροστά μας.
Κι ένα τελευταίο. Δε καταλαβαίνω γιατί ο Γιακουμάκης δεν έπαιξε καλά. Τόσο καλό ήταν το στοπερ του λαγού ή τόσο κακός ο δικός μας. Το είδος του ματς ήταν ταμαμ για αυτόν. Δε μπορώ να το εξηγήσω.
Παίξαμε , τελειώσαμε , πάμε παρακάτω.
Ελπίζω η δυνατή σφαλιάρα να λειτουργήσει ως αφύπνιση. Πρώτα πνευματικά γίνεσαι πρωταθλητής και μετά αγωνιστικά.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
icue έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:22Αυτο θα μπορουσε να ερμηνευτει ως απροσεκτο και οχι ως επικίνδυνο γιατι δεν τον βρισκει με τις ταπες. Αλλα του Σιωπη ειμαι περιεργος να δω ο Λανουας πως θα το ερμηνευσει.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:19Τετοια κοκκινη ειχε παρει κ ο Ζαμπα σε να παο ΠΑΟΚ στο οακα...

Δεν κοιταει καν που σηκωνει το ποδι. Και το σηκωνει οχι απλα πανω απτη μεση αλλα στα 2 μετρα
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 2):
- navigator11, lkosmid
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
thomas Murg έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:26 Έχει κι άλλη φάση το παιχνίδι στο ξεκίνημα. Χτύπημα στον αστράγαλο του Μπάμπα με τις τάπες. Δεν θυμάμαι ποιος.

- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 4):
- navigator11, lkosmid, leomatos88, Apil44
Απο την αρχη η στοχευση ηταν στο να χτυπησουν. Ηταν ξεκαθαρη οδηγια. Του Τζουρισιτς δεν νομιζω να ηταν βαση σχεδιου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author icue for the post (total 4):
- Ορτζονικίδης, lkosmid, Jean Valjean, TylerDurden
- thomas Murg
Σ'ευχαριστώ, φίλε. Αυτή. Ήταν τόσες πολλές που χάσαμε το μέτρημα. Κι όλως τυχαίως ούτε σε μία δεν αντέδρασε το βαρ. Ργιόληδες.alexgarcia6 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:33thomas Murg έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:26 Έχει κι άλλη φάση το παιχνίδι στο ξεκίνημα. Χτύπημα στον αστράγαλο του Μπάμπα με τις τάπες. Δεν θυμάμαι ποιος.![]()
- lkosmid
- thomas Murg
Τι ωραία που είναι να έχεις όλο το μιντιακό σύστημα μαζί σου...Ομαδάρα ο Βάζελος, τον πάτησε τον ΠΑΟΚ κ.ο.κ. Το ποκ να είναι ευχαριστημένο κι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.
- lkosmid