Τάσος Αναστασιάδης:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ψυχή και θέληση να κερδίζουν κάθε Κυριακή. Ακολουθούν πάρα πολύ πιστά το πλάνο, και γι' αυτό πιστεύω και εγώ τόσο πολύ στην ομάδα ότι μπορεί να κερδίζει κάθε Κυριακή. Παρόλο τις απουσίες και τους τραυματισμούς, οι οποίοι μίκρυναν πολύ το ροτέισον, κάναμε μία πραγματική κατάθεση ψυχής κόντρα σ' έναν δυνατό αντίπαλο στο άθλημα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος για την εικόνα της ομάδας, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο».
Ανέστης Λιώνης:
«Όταν φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ η ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ δεν θεωρείται τεράστιο αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο σάλας είναι διαφορετικά τα πράγματα, διότι ο ΠΑΟΚ είναι για δεύτερη χρονιά στην Super League, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε η αποστολή μας ήταν δύσκολη. Είχαμε απουσίες, εγώ τραυματίστηκα στο ζέσταμα και δεν μπόρεσα να βοηθήσω αγωνιστικά την ομάδα, αλλά ζήτησα από τους συμπαίκτες μου εκτός από το σήμα και τον κόσμο που εκπροσωπούμε, να παίξουν και για μένα, και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την κατάθεση ψυχής που έκαναν, με έκαναν περήφανο. Βοήθησε πολύ η αλλαγή προπονητή, ο Τάσος Αναστασιάδης μας έχει βοηθήσει σε μικρό χρονικό διάστημα πάρα πολύ. Από κει και πέρα έχουμε δέσει σαν ομάδα, φαίνεται στο γήπεδο, πιστεύω αν επιστρέψουν οι τραυματίες και τιμωρημένοι, απουσίες που μας πονάνε κάθε Κυριακή διότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ, πιστεύω ότι από εδώ και πέρα η ομάδα θα έχει στόχο τη νίκη σε κάθε παχνίδι».