Jure Zdovc
- navigator11
Re: Jure Zdovc
Έχει κάνει πουθενά αλλού τέτοια εκκίνηση στα χρόνια που προπονεί επαγγελματικά τούτος δω, ρε σεις;
- BlackMagicPAOK
Ειχε αλλού τετειο πρόεδρο;;;
Έτρεμε στο τέλος ο γερο - Σάκοτα!
Έτρεμε στο τέλος ο γερο - Σάκοτα!
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- navigator11
- navigator11
Ανεξάρτητα από αυτό
Επειδή δεν έχω ιδέα. Γι' αυτό ρωτάω. Αυτές οι νίκες στην τρίχα, ήδη σχεδόν μισή ντουζίνα ως τώρα, δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου. Να το θέσω ορθά, είναι παντελώς άγνωστο.
Επειδή δεν έχω ιδέα. Γι' αυτό ρωτάω. Αυτές οι νίκες στην τρίχα, ήδη σχεδόν μισή ντουζίνα ως τώρα, δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου. Να το θέσω ορθά, είναι παντελώς άγνωστο.
-
Maezono Masakiyo
Δεν λέω ότι είναι προπονηταράς αλλα η ως τώρα πορεία δεν μπορεί να είναι μόνο προϊόν τύχης και προσπάθειας των παικτών. Η ανατροπή που γίνεται καθώς και το τάιμ άουτ που παίρνει στο 0.8 πριν τη λήξη διαβάζοντας αυτό που θέλει να κάνει ο Σάκοτα αποτελούν ισχυρές ενδείξεις ενός προπονητή με ικανότητες διαχείρισης και όχι τόσο κοιμήση όσο νομίζαμε.
- These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post (total 3):
- BlackMagicPAOK, kataramenos5, nunies4
Αυτή ακριβώς την κουβέντα είχαμε πριν λίγο με τον αδελφό μου κάνοντας κ μια αναδρομή σε κάτι Παγκρατια, Ναντες κλπ κλπ.
Χτύπησα δύο γρήγορα Metaxa angels treasure να συνέλθω. Πάω για ύπνο τώρα να είμαι έτοιμος με τις χαμουρες τους βαζελους.
Χτύπησα δύο γρήγορα Metaxa angels treasure να συνέλθω. Πάω για ύπνο τώρα να είμαι έτοιμος με τις χαμουρες τους βαζελους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Κυρ 09 Νοέμ 2025, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackMagicPAOK
@navigator11
2 εξηγήσεις υπάρχουν
1η Ότι ο Σλοβένος έχει το κοκκαλακι.
2η Ότι ο Σλοβένος μεταφέρει την ψυχραιμία του στους παίκτες στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα.
Διαλεχτε..
Σίγουρα όμως πιστώνεται την διάρκεια στην απόδοση της ομάδας.
Με ροστερ 7-8 παικτών η ομάδα παίζει σκυλίσια ως το τέλος (τα είπε και ο Κόνιαρης σήμερα)
2 εξηγήσεις υπάρχουν
1η Ότι ο Σλοβένος έχει το κοκκαλακι.
2η Ότι ο Σλοβένος μεταφέρει την ψυχραιμία του στους παίκτες στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα.
Διαλεχτε..
Σίγουρα όμως πιστώνεται την διάρκεια στην απόδοση της ομάδας.
Με ροστερ 7-8 παικτών η ομάδα παίζει σκυλίσια ως το τέλος (τα είπε και ο Κόνιαρης σήμερα)
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- navigator11
- navigator11
- kataramenos5
Μονο αυτο θα πω: Εχεις στειλει Δουση στην ανεργια._
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Maurice_Escargot