ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
-
MrSam1926apc
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το κλίμα που δημιουργούν οι φυλλάδες. Το έχουν αναγάγει σε must win της Ζελας και ότι εμείς θα μπούμε σε φάση κλαϊν… Βέβαια το όλο "Ήρθε ο Μπιτζιμπιτζιδης" για τον μπενιτεθ δεν τους βοηθάει
Εμπιστοσύνη στον Λουτσεσκου και στην ομάδα και πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας!
Εμπιστοσύνη στον Λουτσεσκου και στην ομάδα και πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας!
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- ABOLEYTOI
Ας ελπισουμε οτι αυτο θα γυρισει εναντιων τους. Να αντεξουμε αρχικα και στη συνεχεια η πιεση να μετατραπει σε αγχος.MrSam1926apc έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 11:44 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το κλίμα που δημιουργούν οι φυλλάδες. Το έχουν αναγάγει σε must win της Ζελας και ότι εμείς θα μπούμε σε φάση κλαϊν… Βέβαια το όλο "Ήρθε ο Μπιτζιμπιτζιδης" για τον μπενιτεθ δεν τους βοηθάει
Θα προσπαθησουν να το παν στη δυναμη στα ορια του αντιαθλητικου παιχνιδιου. Μονο ετσι εχουν ελπιδες και το ξερουν.
Μπιτζιμπιζι
- These users thanked the author Λεμεσος4 for the post:
- MrSam1926apc
Έχω πετύχει μη ΠΑΟΚτσή στην Τούμπα και στο Παλατάκι και αντίστοιχα έχω πάει και με έχουν καταλάβει σε γήπεδα ΠΟΚ γιατί ήμουν με σταυρωμένα χέρια 90 ή 40 λεπτά (στους κίτρινους δεν μου έχει τύχει να με καταλάβουν), συμβαίνουν συνέχεια αυτά κι ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα δυσάρεστο. Δυστυχώς η απαγόρευση ανταλλαγής εισιτηρίων, σε συνδυασμό με την έμφυτη περιέργεια να δεις τι κάνουν αυτοί οι άλλοι οι περίεργοι όταν είναι μόνοι τους, δημιουργεί τέτοια φαινόμενα. Είναι βασανιστικό να μην μπορείς να αντιδράσεις και ποτέ δεν ξέρεις ποιοι θα σε πάρουν είδηση. Άλλοι αδιαφορούν, άλλοι απλώς στραβοκοιτάνε και άλλοι κάνουν διάφορα. Σε όσους δεν το έχουν κάνει δεν το προτείνω. Δεν θα το χαρείτε.
Αν θέλετε οπωσδήποτε να δείτε αντίπαλο γήπεδο (μιλάμε πάντα για τους πιο ισχυρούς αντιπάλους μας), προτείνω ντέρμπι τους χωρίς ΠΑΟΚ. Τη χρονιά του χάρτινου είχα τη Λεωφόρο κοντά μου και πήγα σε πράσινος - ΠΑΟΚ και πράσινος - κόκκινος. Το δικό μας έληξε 0-3 με δύο γκολ Πρίγιοβιτς, ιστορική νίκη γιατί με πράσινο είχαμε τη χειρότερη παράδοση εκτός, πού να ξέραμε τι έρχεται μετά. Δεν το χάρηκα όσο του άξιζε γιατί πόνεσε το κεφάλι μου από την αυτοσυγκράτηση. Αντίθετα, στο ντέρμπι των φίλων είχε χαβαλέ από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καεί, βρήκα και κάτι γεροντια της παλεφιπ στην 6 (αντίστοιχη 7-8 δική μας) που μου λέγανε ιστορίες για τον βάρζιχα και ήμουν χαλαρός παρότι δεν συμμετείχα στις αντιδράσεις του κοινού.
Υποχρεωτικό 5% ανταλλαγής εισιτηρίων α λα Ουέφα. Όχι να θυμόμαστε την Ευρώπη μόνο όποτε δεν έχει αντίρρηση η τοπική αστυνομία.
Συμφωνώ ότι ο πράσινος έχει ένα τεράστιο ΠΡΕΠΕΙ πάνω από το κεφάλι του, βαρύ και ασήκωτο και κρεμασμένο από ένα τόσο δα σκουριασμένο καρφακι. Αν χάσουν, χάθηκαν. Μακάρι και ο κόσμος τους να πάει έτσι και να αρχίσει την γκρίνια νωρίς νωρίς, έχουν εξασκηθεί αυτοί.
Αν θέλετε οπωσδήποτε να δείτε αντίπαλο γήπεδο (μιλάμε πάντα για τους πιο ισχυρούς αντιπάλους μας), προτείνω ντέρμπι τους χωρίς ΠΑΟΚ. Τη χρονιά του χάρτινου είχα τη Λεωφόρο κοντά μου και πήγα σε πράσινος - ΠΑΟΚ και πράσινος - κόκκινος. Το δικό μας έληξε 0-3 με δύο γκολ Πρίγιοβιτς, ιστορική νίκη γιατί με πράσινο είχαμε τη χειρότερη παράδοση εκτός, πού να ξέραμε τι έρχεται μετά. Δεν το χάρηκα όσο του άξιζε γιατί πόνεσε το κεφάλι μου από την αυτοσυγκράτηση. Αντίθετα, στο ντέρμπι των φίλων είχε χαβαλέ από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καεί, βρήκα και κάτι γεροντια της παλεφιπ στην 6 (αντίστοιχη 7-8 δική μας) που μου λέγανε ιστορίες για τον βάρζιχα και ήμουν χαλαρός παρότι δεν συμμετείχα στις αντιδράσεις του κοινού.
Υποχρεωτικό 5% ανταλλαγής εισιτηρίων α λα Ουέφα. Όχι να θυμόμαστε την Ευρώπη μόνο όποτε δεν έχει αντίρρηση η τοπική αστυνομία.
Συμφωνώ ότι ο πράσινος έχει ένα τεράστιο ΠΡΕΠΕΙ πάνω από το κεφάλι του, βαρύ και ασήκωτο και κρεμασμένο από ένα τόσο δα σκουριασμένο καρφακι. Αν χάσουν, χάθηκαν. Μακάρι και ο κόσμος τους να πάει έτσι και να αρχίσει την γκρίνια νωρίς νωρίς, έχουν εξασκηθεί αυτοί.
- These users thanked the author Τρικυμίας for the post (total 4):
- DamoN, paokspren, st4this, Montrealiotis
Μόνο και μόνο για την ανάρτηση με τον χαμένο σκούφο θέλω να τους ξεφτιλίσετε, γίνεται; Μπορείτε να τους κλωτσησετε στην εσωστρέφεια ξανά; Κωλοομαδα το θυμήθηκα και συγχηστηκα 
Και καλά να παίξει ο βάζελος, είναι μια ομάδα που πουλάει πολύ την μπάλα στο κέντρο το οποίο μας βολεύει πάρα πολύ. Επιπλέον είμαστε εφιάλτης για αυτούς στα διάφορα match ups.
Θεωρώ ότι είμαστε ανώτερη ομάδα και σε καλύτερη φόρμα, κι ότι αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε. Ακόμα όμως κι αν δεν παίξουμε καλά αν βρούμε 1 ή 2 γκολ δύσκολα θα χάσουμε.
Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια όλα μπορούν να συμβούν και όλα μπορεί να στραβώσουν. Και ο Μπενίτεθ σίγουρα δεν είναι κανένας χθεσινός ή άσχετος.
Κι όπως πάντα, περιμένω αλλή μια εμφάνιση καριέρας με τον ΠΑΟΚ από τον Ντραγκόφσκι.
Θεωρώ ότι είμαστε ανώτερη ομάδα και σε καλύτερη φόρμα, κι ότι αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε. Ακόμα όμως κι αν δεν παίξουμε καλά αν βρούμε 1 ή 2 γκολ δύσκολα θα χάσουμε.
Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια όλα μπορούν να συμβούν και όλα μπορεί να στραβώσουν. Και ο Μπενίτεθ σίγουρα δεν είναι κανένας χθεσινός ή άσχετος.
Κι όπως πάντα, περιμένω αλλή μια εμφάνιση καριέρας με τον ΠΑΟΚ από τον Ντραγκόφσκι.
- ΑποστόληςΑ
giapas έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 00:31 Θα το δω το ματς μέσα απο τη 13 με φίλους.
Ας κερδίσει ο καλύτερος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο.Τρικυμίας έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 11:59 Έχω πετύχει μη ΠΑΟΚτσή στην Τούμπα και στο Παλατάκι και αντίστοιχα έχω πάει και με έχουν καταλάβει σε γήπεδα ΠΟΚ γιατί ήμουν με σταυρωμένα χέρια 90 ή 40 λεπτά (στους κίτρινους δεν μου έχει τύχει να με καταλάβουν), συμβαίνουν συνέχεια αυτά κι ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα δυσάρεστο. Δυστυχώς η απαγόρευση ανταλλαγής εισιτηρίων, σε συνδυασμό με την έμφυτη περιέργεια να δεις τι κάνουν αυτοί οι άλλοι οι περίεργοι όταν είναι μόνοι τους, δημιουργεί τέτοια φαινόμενα. Είναι βασανιστικό να μην μπορείς να αντιδράσεις και ποτέ δεν ξέρεις ποιοι θα σε πάρουν είδηση. Άλλοι αδιαφορούν, άλλοι απλώς στραβοκοιτάνε και άλλοι κάνουν διάφορα. Σε όσους δεν το έχουν κάνει δεν το προτείνω. Δεν θα το χαρείτε.
Είχα πάει στο ΠΑΟΚ - Άιντραχτ με γαύρο φίλο που ήθελε να ζήσει ευρωπαϊκό στην Τούμπα.
Σε όλο το ματς προσπαθούσε να μην κρυφτεί αλλά στο γκολ του Κουλιερακη στο 93' που όλοι ήμασταν στον ουρανό, αυτός ήταν σαν άγαλμα..
Δεν τον κατηγορώ και εγώ στην θέση του σε ματς του γαύρου έτσι θα ήμουν.
Η Λογική λέει οτι θα πάρουμε το χειρότερο χι με τον Βαζελοσπόρ, η νίκη είναι η πιό πιθανή μια νίκη που θα μας κρατήσει στην Κορυφή και θα έχουμε ένα σοβαρό διαστημά να δουλέψουμε λεπτομέρεις σδτην προπόνηση με νέους παίχτες ο Προπονητής μας. Το ντου ορ νται μάτς για τον Βαζελοσπόρ μόνο άνχος θα τον γεμίσει.Εμείς αν ήμαστε αυτο που δείξαμνε στα τελαυταια 7 μάτς φιλάκια στον Ράφα θα στειλουμε και αλλή μια ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΉ που θα πάρει ο ΛΟΎΤΣΕ!!!

-
MrSam1926apc
Συμφωνώ απόλυτα για το όριο του αντιαθλητικού και είναι το μόνο που φοβάμαι. Δεν νομίζω ότι θα πάνε σε τρελή πίεση γιατί ξέρουν ότι αν πιέσουν θα είναι "ΠΟΛΛΑ με λίγα". Η ομάδα μας σε σετ παιχνίδι είναι δυνατή με καλή κυκλοφορία μπαλας που σε υπνωτίζει/κανει να χασμουριέσαι (εξαλλου γι αυτο κράζουν οι άμπαλοι εδώ μέσα για τις πασουλες) αλλά σε ανοιχτούς χώρους είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ.Λεμεσος4 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 11:52
Ας ελπισουμε οτι αυτο θα γυρισει εναντιων τους. Να αντεξουμε αρχικα και στη συνεχεια η πιεση να μετατραπει σε αγχος.
Θα προσπαθησουν να το παν στη δυναμη στα ορια του αντιαθλητικου παιχνιδιου. Μονο ετσι εχουν ελπιδες και το ξερουν.
Μπιτζιμπιζιδης
Και το θέμα είναι ότι δεν περνάν οι ώρες!
- Amsterdamer_87
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως ένα στραβοπατημα του γαύρου σήμερα μπορεί να μας δώσει φτερά για το βράδυ.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- paoki19
Το πιστεύω αυτο από την τρίτη που ο γαύρος στο 90 δεν μπορούσε να κάνει πλέον σπριντ. Η Κηφισιά θα τα δώσει όλα πιστεύω και είναι και καλή ομάδα.Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 13:25 Πάντως ένα στραβοπατημα του γαύρου σήμερα μπορεί να μας δώσει φτερά για το βράδυ.
Στοιχηματικα στο δικό μας παιχνίδι οι αποδόσεις έχουν τρελαθεί. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι φαβορι. Δεν Μ αρέσει αυτό .
Είναι νόμος ότι αν γκελάρει ο γάβρος θα γκελάρουμε και εμεις. Τα ξέρουμε τόσα χρονιαMitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 13:25 Πάντως ένα στραβοπατημα του γαύρου σήμερα μπορεί να μας δώσει φτερά για το βράδυ.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- Montrealiotis, Mitsospaoki4, paoki19
Σε όποια κατάσταση και αν είναι ο βάζελος, το σημερινό ματς είναι ντέρμπι και τα ντέρμπι έχουν την δική τους λογική ή δεν έχουν καν λογική. Τέτοιοι αγώνες μπορεί να κριθούν από μια κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, από μια στραβοκλωτσιά ή σουτ στα δοκάρια και συνεπώς από την τύχη και από την βραδιά στην οποία θα βρεθούν ένας-δυο παίκτες κλειδιά από κάθε ομάδα. Κανένας δεν αμφισβητεί, ακόμα και οι βαζελοΑΡΔ ότι και καλύτεροι σαν ομάδα και σε καλύτερη φόρμα βρισκόμαστε από αυτούς, αλλά αυτό δεν φτάνει. Εδώ και πάνω από 50 χρόνια έχω δει ομάδα που ήταν σε θέση γκρογκί, να κάνει την υπέρβαση και κόντρα στα προγνωστικά να κερδίζει ένα ντέρμπι. Νομίζω ότι πολλά θα κριθούν από την μάχη στο κέντρο, από το ποια ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει αλλά και να εκμεταλλευτεί δεύτερες και τρίτες μπάλες και από τις επιτυχημένες ή μη πλαγιοκοπήσεις που επιχειρούν οι σημερινοί αντίπαλοι. Πιστεύω ότι και στους δύο αυτούς τομείς υπερτερούμε και θα περιμένω να το δω στο γήπεδο.