ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD

Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD

Δημοσίευση από st4this »

freemind έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 01:08
giapas έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 00:31 Θα το δω το ματς μέσα απο τη 13 με φίλους.
Ας κερδίσει ο καλύτερος.
πως το κάνετε αυτό ρε;;; νομίζω είναι βασανιστήριο
Πρεπει καπως να δουμε τον ΠΑΟΚ στο λεκανοπεδιο και μεις. Βεβαια πονταρω το σπιτι μου οτι ο Giapas τρολλαρει :D
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

ε γιατί στις τηλεοράσεις δεν το παίζει;

είναι καλύτερα δηλ να το βλέπεις μέσα στο γήπεδο του αντιπάλου κρυμμένος;
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Νταξει ο καθενας κανει τις θυσιες του, αν ηταν ΟΑΚΑ θα πηγαινα κγω αυριο αφου το μισο θα ηταν αδειο, Λεωφορο, Φιλαδελφεια και Καραισκακη δεν παω να δω τον ΠΑΟΚ για προφανεις λογους. Εχω βεβαια φιλους που το κανουν, τι να τους πεις; Ας εχουν τυχη τα αλανια αυριο να μας φερουν το διπλο! :pano:
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μια φορα πηγα τωρα τελευταια στο ΟΑΚΑ με το χαρτι τη χρονια του νταμπλ. Με τον μικρο και εναν φιλο αεχτση με τα παιδια του. Χωρια που καταλαβα το γκολ μας με το που ειδα τους παικτες να τρεχουν ολοι μαζι (ημασταν κατω απο το ρολοϊ) επειδη δεν βοηθαει το γηπεδο, ημουν και σαν αλυσσοδεμενος μεσα στους αντιπαλους. Κια ειχα και τον αλλον να με τσιγλαει "κουνα κανενα χερι οταν "χανουμε" καποια ευκαιρια" για να μη δινω στιγμα. Δεν ξαναπαω σε ΠΟΚ αντιπαλο. Ολα τα αλλα, Νικαιες, Λιβαδειες, Λαμιες, Ατρομητοι ειναι ο,τι πρεπει.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Με ιωνικό με κατάλαβαν ολα καλά .
Με Καλλιθέα στην λαγοφλωρο το είπα μόνος μου γιατί δεν κερδίζαμε και είχα πολλά νεύρα και δεν με ένοιαζε .παλι όλα καλά .
Με Γαυρο στο Καραϊσκάκη το κατάλαβαν όλα καλά .
Με Ρούλη κάλυψη απόκρυψη στα επίσημα η χειρότερη γηπεδική μου εμπειρία
δεν το ξανακάνω
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Αγώνας που μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε. Με ήττα η ισοπαλία δεν έγινε και κάτι αλλά με νίκη κάνεις τους πάντες να κάνουν κακάκια.
Σε φοβερή αγωνιστική & ψυχολογική κατάσταση η ομάδα και το μόνο που με φοβίζει σήμερα είναι μην δούμε τίποτα " ομορφιές" από τα κοράκια.
Είναι παιχνίδι εδραίωσης όπως και τα δύο ευρωπαϊκά με Bran & Ludogorec που αν τα πάρεις πας για μεγάλα πράγματα.
Δεν περνάει η ώρα ομαδάρα μου :opaokara:
These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 3):
Mica, paoki19, Azrael
standmanito

Δημοσίευση από standmanito »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Σκίστε τους!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι σιγουρο του σφιντερσκι.Καποιες σελιδες το δινουν δεδομενο οτι δεν θα παιξει ενω αλλες οτι θα κριθει τελευταια στιγμη.

Εγω προτιμω να παιξει και καλα οτι μας κανουν εκπληξη παντως..
These users thanked the author Azrael for the post:
aivas19
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Με πενηνταρίσια διαιτησία ο λαγός δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ τύχη σήμερα.
These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
Azrael, Apil44
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

DamoN έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 08:06 Με ιωνικό με κατάλαβαν ολα καλά .
Με Καλλιθέα στην λαγοφλωρο το είπα μόνος μου γιατί δεν κερδίζαμε και είχα πολλά νεύρα και δεν με ένοιαζε .παλι όλα καλά .
δεν το ξανακάνω
Damon μένεις Αθήνα;
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Πηγα μια φορα Λεωφορο στο συνδεσμο τους. Παιζαμε σαν αντιπαλοι στη Τουμπα. Ο μονος που ηξερε οτι ημουν ΠΑΟΚ εκτος απο τα παιδια που ηταν βαζελοι και με πηγαν εκει ηταν ο Ντοκερ. Ηρθε με κτυπησε φιλικα στη πλατη και με κερασε μια μπυρα. Οι χειροτεροι για μενα στην Αθηνα ηταν τα χανουμια. Καλη επιτυχια στην ομαδα μας.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

GEOL έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 11:02 Με πενηνταρίσια διαιτησία ο λαγός δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ τύχη σήμερα.
GEOL καλημέρα.
Δεν είναι απλά τα πράγματα. Τα ντέρμπι στην Ελλάδα δεν κρίνονται μόνο από το ποιος είναι καλύτερος. Πόσες και ποσες φορές έχουμε δει να μετατρεπονται σε κλωτσοσκουφια και να επικρατεί αυτός που ρίχνει ξύλο στα όρια. Πόσες και ποσες φορές ένα λάθος σε βάζει πίσω στο σκορ και ο αντίπαλος το κρατά με νύχια και με δόντια.
Ας πάρουμε τα τοπικά ντέρμπι με τον αρη. Με βάση τη διαφορά ποιότητας σε όλα τα επίπεδα, έπρεπε να έχουμε 20 σερί νίκες.
Δες στα παο οσφπ της τελευταίας 10ετιας ποσες φορές έχει πάρει αποτέλεσμα ο παο ενώ αγωνιστικά φυτοζωουσε.
Πάρε το περυσινό στο οακα με εμάς. Ερχόμαστε από νίκες με αεκ και οσφπ και ο παο ερχόταν από 4αρα στον οσφπ και από μια αλλόκοτη νίκη με την αεκ που όλο το παιχνίδι τον έπαιζε μονότερμα. Όλοι θεωρούσαν εύκολο νικητή τον ΠΑΟΚ. Να ένα μαγικό ο Βιετεσκα, να ένα φάουλ που δεν έκανε ο Ντέλιας, να μια στιγμή που αφαιρέθηκε ο Μπάμπα και άφησε τον παίκτη του και βρεθήκαμε με 3 γκολ στην πλάτη χωρίς κανείς να καταλάβει το πως.
Είδες τι έπαθαν οι Ελβετοί προχθές. Έρχονται να παίξουν, κάνει τον Τσακι Τσαν ο δικός τους, με 10 από το 5'.
Ναι είμαστε καλά, ναι είμαστε καλύτεροι αλλά ως εκεί. Χαμηλά η μπάλα. Όσο πιο χαμηλά τόσο πιο εύκολα κυλάει..
These users thanked the author marsantos for the post (total 5):
Λεμεσος4, horkokos4, GEOL, boogeyman77, DamoN
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Σεμνα,ταπεινα αλλα με αυτοπεπιηθηση σημερα!!Δεν θελει να παμε με τουπε,ουτε οτι θα νικησουμε ευκολα...
Ειμαστε καλυτεροι απο αυτους,το γνωριζουν ολοι,παμε να παιξουμε το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο μας και να τους τελειωσουμε!!
Αλλα θελει να μπουμε με το μαχαιρι στα δοντια!!!
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
Λεμεσος4, DamoN
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

marsantos έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 11:11
DamoN έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 08:06 Με ιωνικό με κατάλαβαν ολα καλά .
δεν το ξανακάνω
Damon μένεις Αθήνα;
Θεσσαλονίκη …
Απλά συνδυάζω να κάνω τον τουρίστα όταν παίζει ο ΠΑΟΚ καμιά φορά .. Τυχαία παντα
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Για αυτους παιζονται πολλα σημερα. Εφεραν τον Μπενιτεθ και αν δεν κερδισουν μενουν 14 ποντους πισω. Αυτο απο μονο του δειχνει οτι σημερα θα τα δωσουν ολα εντος και εκτος γηπεδου. Ειμαστε πολυ καλυτερη σαν ομαδα απο αυτους. Μενει να το δειξουμε στο γηπεδο και να εχουμε και την ποδοσφαιρικη τυχη μαζι μας.
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post:
DamoN
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”