Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από eorptol1 »

Taseos έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33 Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μια.

Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά έργα αστικής ανάπλασης στη Θεσσαλονίκη, η πλήρης ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της ΠΑΕΓΑΕ στο λιμάνι, που θα στεγάσει μεταξύ άλλων γραφεία της Deloitte.
Το έργο, επένδυσης άνω των 20 εκατ. ευρώ, υλοποιείται από τη Redex του ομίλου Κοπελούζου για λογαριασμό της Dimera Land & Property Investments και αναμένεται να παραδοθεί τέλη Ιανουαρίου του 2026. Η αρχιτεκτονική μελέτη φέρει την υπογραφή του γραφείου Deda & Architects, υπό την αρχιτέκτονα Μαρία Δέδα, με στόχο τη μετατροπή του παλαιού βιομηχανικού κτιρίου σε ένα σύγχρονο, πράσινο, βιοκλιματικό κέντρο γραφείων πιστοποιημένο κατά LEED Gold.

Δεν ζήτησε proof of funds ούτε ο Κοπελούζος; Πως γκενεν ατο;
απαπαπα αφου γεωπολιτικα αφραγκος αφαντος ξεπουλαει τα παντα θεσσαλονικευς ερχετε αφου βαρια βαρια κλπ κλπ.... μην χαλας το αφηγημα .......
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
Franky, Apil44, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Πριν μερικούς μήνες «καλούσα» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να «τιμωρήσουν» τον Σαββιδη, απέχοντας από την αγορά διαρκείας λόγω των παλινοδιων του στο θέμα του προπονητή και γενικότερα στην διοίκηση της ομάδας.
ΑΛΛΑ, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δεν μπορώ ως Παοκτσής να δεχτώ όλο αυτό που γίνεται απέναντι στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ, που με τα καλά του και με τα στραβά του ζούμε τα χρυσά χρόνια της ιστορίας μας. Και να κρατήσω ίση απόσταση από αυτόν και τον άγνωστο Μυστακίδη;
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 4):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44, Guitarman, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ δεν χαλάω τίποτα. Γράφω για ένα έργο άνω των 20 εκ ευρώ που πληρώνει η οικ σαββιδη και ολοκληρώνεται τον Γενάρη από τον όμιλο Κοπελούζου. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι λόγω capital controls στη ρωσσια δεν μπορούσε να βγάλει συνάλλαγμα( αυτά διαβάζαμε) ο Σαββιδης; Εμ το έβγαλε. Λέτε να πληρώθηκε σε ρούβλια ο Κοπελούζος;
These users thanked the author Taseos for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

με την ιστορια των χρηματων του Ιβαν εξευτελιστηκε πρωτα απο ολους ο τραγικος ΑΣ....
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Franky
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Και κάτι καλοθελητές τύπου Κολκα που λέγαν ότι υπάρχει θέμα ρευστότητας για αυτό δεν προχωράνε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις…
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Taseos έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33 Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μια.

Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά έργα αστικής ανάπλασης στη Θεσσαλονίκη, η πλήρης ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της ΠΑΕΓΑΕ στο λιμάνι, που θα στεγάσει μεταξύ άλλων γραφεία της Deloitte.
Το έργο, επένδυσης άνω των 20 εκατ. ευρώ, υλοποιείται από τη Redex του ομίλου Κοπελούζου για λογαριασμό της Dimera Land & Property Investments και αναμένεται να παραδοθεί τέλη Ιανουαρίου του 2026. Η αρχιτεκτονική μελέτη φέρει την υπογραφή του γραφείου Deda & Architects, υπό την αρχιτέκτονα Μαρία Δέδα, με στόχο τη μετατροπή του παλαιού βιομηχανικού κτιρίου σε ένα σύγχρονο, πράσινο, βιοκλιματικό κέντρο γραφείων πιστοποιημένο κατά LEED Gold.

Δεν ζήτησε proof of funds ούτε ο Κοπελούζος; Πως γκενεν ατο;
Και συμπληρώνω :
Υπάρχει αποθήκη LNG στην Αλεξανδρούπολη
Η αποθήκη φτιάχτηκε για να φέρει πανάκριβο LNG από τις ΗΠΑ, ένα έργο που χτίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ από τον Τσίπρα και τον Κοπελούζο
Ο οποίος Κοπελούζος ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με την Dimera Land & Property
Να το ξαναγράψω;;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Η πλάκα είναι ότι αν κάποιος ξέρει στην Ελλάδα από Ρωσία κ ρούβλια είναι ο Κοπελουζος. :D
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Νομίζω πως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο όλοι.
Και όταν λέω όλοι, εννοώ ΟΛΟΙ.

Εδώ και μήνες ζούμε μια άρρωστη κατάσταση που κανείς μας δεν περίμενε να ζήσουμε στα 100 χρόνια του συλλόγου.
Φρόντισαν κάποιοι για αυτό.

Το θέμα είναι πως εδώ και καιρό εδώ μέσα έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους χαρακτηρισμούς, τις ειρωνείες και τις προσωπικές επιθέσεις.
Το φόρουμ ήταν πάντα χώρος συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και σκέψεων.
Σε όποιον δεν αρέσει, δεν τον κρατάμε με το ζόρι.
Υπάρχουν όμως κανόνες.
Σεβαστείτε τον χώρο που σας φιλοξενεί

Προσέχετε λοιπόν πολύ τι γράφετε κάποιοι, προσέχετε τι σαιτ αναδημοσιεύετε και τι πληροφορίες μεταφέρετε.
Είναι που είναι δύσκολοι καιροί, μην γινόμαστε και κ@λος εδώ μέσα.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ολοι εσεις που κραζετε ειτε σαν ιβανικοι,ειτε σαν μυστακιδικοι,ειτε σαν ισαποστακιδες,γραφτηκατε η εστω προσπαθησατε να γραφτειτε στον Α.Σ.;

Αντε καμαρια μου,γιατι αργα η γρηγορα θα ξαναζησουμε τετοιες καταστασεις,ΕΜΕΙΣ σαν λαος ευθυνομαστε σε μεγαλο ποσοστο (συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου) για τις παλινωδιες του Α.Σ. απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα.Ας ειχαμε γραμμενα χιλιαδες μελη,θα μιλουσαμε αλλιως.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:16 Ολοι εσεις που κραζετε ειτε σαν ιβανικοι,ειτε σαν μυστακιδικοι,ειτε σαν ισαποστακιδες,γραφτηκατε η εστω προσπαθησατε να γραφτειτε στον Α.Σ.;

Αντε καμαρια μου,γιατι αργα η γρηγορα θα ξαναζησουμε τετοιες καταστασεις,ΕΜΕΙΣ σαν λαος ευθυνομαστε σε μεγαλο ποσοστο (συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου) για τις παλινωδιες του Α.Σ. απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα.Ας ειχαμε γραμμενα χιλιαδες μελη,θα μιλουσαμε αλλιως.
Τα καταφέραμε και γραφτήκαμε. Ελπίζουμε να γίνουμε δεκτοί. Να είναι καλά οι δύο άνθρωποι που βάλανε το όνομά τους για εμάς.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
Kabamaru11, Apil44, Montrealiotis
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Λοιπόν. Πόσα θέλω να γράψω, αλλά θα γίνω κουραστικός. Από τα Τέμπη και κάτω,που χάναμε μόλις μπαίναν οι παίκτες στο αεροπλάνο; Έτσι μας έλεγαν. Από το σφυρατο να φύγουμε; Από ότι καλό υπήρχε πήγαινε στο ποκ; Πάντα ζούσα με πότε θα έρθει ένας να μας οδηγήσει να κατακτήσουμε όλα αυτά που δικαιούμαστε. Ήρθε και τα σάρωσε όλα. Με τα λάθη του και τα σωστά του. Παράγκα,βάρ, ξένους διαιτητές και και και. Αυτός που θέλει να γίνει ο επόμενος έρχεται με τον ποιον ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ και ΥΠΟΠΤΟ απ' την πλευρά μου.Το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα είναι να έχει εκτεθεί. Με ποιον είμαι όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου; Με αυτόν που ήρθε από την πόρτα, γνωρίζοντας τα λάθη του και τις αμέτρητες χάρες του. Κι όχι με τον κύριο που θέλει μόνο και καλά να φτιάξει το γήπεδο. Βρε για τόσο βλάκες μας έχετε; ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ σε ευχαριστώ για όλα.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 8):
eorptol1, leomatos88, warmeater, Franky, Apil44, paok apo epilogi, Montrealiotis, Taseos
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

trouman έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33
kataramenos5 έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:05 Το οτι υπαρχουν περιεργοι εκει εξω που βλεπουν μονο τα στραβα δε σημαινει οτι μπορει να τσουβαλιαζονται οσοι δε παιρνουν θεση κατα του ενος η του αλλου.
Καποιοι σιχαθηκαμε πουμαστε ΠΑΟΚ απ ολο αυτο το ξεκατινιασμα που γινεται αλλα μερικοι δε το καταλαβαινουν.Θεωρουν οτι πρεπει να μαστε ολοι στην ιδια γραμμη.Σορυ δε θα παρω.
όταν μπαίνουν θέματα ηθικής , πώς μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις;

τα λάθη διαχείρισης, οργανωτικά, πείσματα, λάθη πες όσα θες τι σχέση έχουν με προσπάθεια τρυπήματος , ύπουλες υπόγειες κινήσεις. Συνεργασίες με βοθρολύματα κλπ κλπ. Ναι ο Σαββίδης έχει χίλια στραβά, αλλά η πρόθεση είναι μία, πάντα.

Εντάξει , όλοι έχουμε άλλη ματιά, κρίνουμε αλλιώς, αλλά κι εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια πράγματα , για εσένα και μερικούς ακόμα που σας διαβάζουμε χρόνια εδώ μέσα. Φιλκά μιλάω, να ξέρεις.
Το τι γραφει ο καθενας μας δε μπορει να το θυμασε κι εσυ και οι περισσότεροι
αλλα ακριβως γι αυτο το λογο μη τσουβαλιαζετε.
Απ την πρωτη στιγμη ο προβληματισμος μου ηταν μη φτασουμε εδω που φτασαμε και θεση στο τοπικ του ΑΣ ξεκαθαρα δε πηρα.Και δε το εκανα γιατι δε ξερω τι προηγηθηκε αναμεσα στους 2, δεν εχω ολες τις πληροφοριες.Ο τροπος του Μυστα σιγουρα δεν αρεσε αλλα δεν εχω καθαρη εικονα για το πριν.Πολλα ακουγονται.Οτι ο Μυστα ηθελε ν α
μπει στον ΠΑΟΚ τ ακουσαμε σαν φημη στα οικονομικα site(απο εγκυρους δημοσιογραφους ,οχι τα site τουχοντρου) ενα χρονο πριν.Τι εγινε μεσα σ αυτο το χρονο δε μαθαμε ποτε.Τι εκανε η μια πλευρα,τι η αλλη.
Για τη σταση του ΑΣ , το ηθικο του πραγματος και πως το βλεπω το γραψα στου Θαναση αλλα εκει δεν πατατε :lol:
kataramenos5 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:19 Παντελονατος ακομα μια φορα .Και ετσι πρεπει.
Τι ειχε δηλωσε ο Θανασης?
Για παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τους χειρισμούς του ΑΣ στο θέμα της Τούμπας:
«Ο κ. Σαββίδης έχει βοηθήσει όλο τον ΠΑΟΚ όχι μόνο το ποδόσφαιρο ή την ΚΑΕ αλλά και τα τμήματα του ερασιτέχνη. Δεν μπορούσα να μείνω άπραγος, γιατί θα ήμουν αχάριστος και η αχαριστία δεν είναι ωραίο πράγμα. Για αυτό τον λόγο είχα κάνει εκείνες τις δηλώσεις. Για τον τρόπο αντιμετώπισης. Δεν έχω κάτι με τον Μυστακίδη. Ο τρόπος που χειρίσθηκε ο ερασιτέχνης το ζήτημα δεν ήταν ο σωστός».
Υγ Μου τη δινει που οταν έγραφα για τον... Κατσαριδα πριν χρονια καποιοι μου λεγατε μη μιλας κι ειδαμε που φτασαμε .Τωρα (αλλοι) μου γραφουνε γιατι δε παιρνεις θεση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:16 Ολοι εσεις που κραζετε ειτε σαν ιβανικοι,ειτε σαν μυστακιδικοι,ειτε σαν ισαποστακιδες,γραφτηκατε η εστω προσπαθησατε να γραφτειτε στον Α.Σ.;

Γιατί εσύ νομίζεις γράφτηκες 😂😂😂
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Kabamaru11, icue
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Άλλο η διοίκηση, Σαββίδη που είναι
σε πολλά πραγματα κάκιστη,
άλλο δεν έχει λεφτά και δε βάζει
λεφτά που είναι και τα δύο ψέματα
και άλλο το πραξικόπημα που συντελείται
από ΑΣ, Τέλη , γνωστους άγνωστους, Μετρόπολις κλπ

Θέλετε άλλον πρόεδρο στην ΠΑΕ. Μπορουμε να σας ακούμε για αλλά δέκα χρόνια διαφωνώντας αλλά και συμφωνώντας στα λάθη του Σαββίδη.
Μπορεί και εγώ να πιστέψω αύριο
ότι ο Μυστακίδης θα ήταν μια καλύτερη λύση. Έχω δικαίωμα να το γράψω.

Δεν έχει κανένας όμως το δικαίωμα σε
κάποιον που επι 13 χρόνια έχει δώσει
πολλα στον ΠΑΟΚ και είναι ο πιο πετυχημένος πρόεδρος (γιατί έχει και δίνει λεφτά) άσχετα αν δε διοικεί συνολικά σωστά,
και γιατί θέλει να αλλάξει το Ελληνικό
ποδόσφαιρο και το έχει κάνει σε σημαντικό βαθμό, να θέλει να πάρει κάποιος άλλος την ΠΑΕ και να κάνει κάποιος άλλος το γήπεδο ( Πρωτάκουστο)
με αυτόν τον τρόπο. Ο Σαββίδης δεν πουλάει την ΠΑΕ και θα κάνει αυτός το γήπεδο.

Θέλει κάποιος Μυστα; Σεβαστό.
Αλλά μπροστά θα έρθεις να την πάρεις.
Δε τη δίνει ο Σαββίδης.
Βγες και φώναξε Σαββίδη δώσε την ΠΑΕ
και το γήπεδο. ΜΠΡΟΣΤΆ όχι με υπόγεια
πραξικοπήματα φουρναρηδων.

Ο λαός στην Τούμπα μίλησε επανειλημμένα
Φώναξε Ιβάν Σαββίδης με μεγάλη πλειοψηφία. Ορίστε. Βγείτε και φωνάξτε.
Στη ζωή και στις ομάδες ομως κουμάντο κάνουν οι πλειοψηφίες. Και στις εταιρείες όπως η ΠΑΕ κουμάντο κάνουν αυτοί που τις έχουν. Δυστυχώς για εσας δεν εχει ο Μυστα την ΠΑΕ και η μεγάλη πλειοψηφία του λαού θέλει Σαββίδη.

Συνεπώς γράψτε τη γνώμη σας. Φωνάξτε την αν θέλετε στο γήπεδο και στα συλλαλητήρια αν θέλετε να κάνετε, υπέρ
του Μυστα. ΑΝΟΙΧΤΑ. ΜΠΡΟΣΤΆ.

Αλλά καταλάβετε ξανά ότι ο Σαββίδης έχει
την ΠΑΕ και τη δίνει όταν αυτός θέλει.
Και καταλάβετε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ
στον οποίο ανήκει ο ΠΑΟΚ επίσης θέλει
πρόεδρο Σαββίδη και γήπεδο από τον Σαββίδη.

Δε ζούμε στα χρόνια του Βουλινου όταν
σχεδόν κανένας ΠΑΟΚτσης εκτός από τον
Νικόλα(τι σύμπτωση!) δεν τον ήθελε.
Για να πέσει και ο Βουλινος που δεν τον ήθελε κανείς έπρεπε να προαναγγελθει ένα συλλαλητήριο που αν γινόταν θα είχε 50.000 κόσμο!!!! Έτσι έφυγε ο Βουλινος και μετά από επτά καταστροφικά χρόνια.
Καμία σχέση με τα 13 χρόνια Σαββίδη που αποκτήσαμε υπόσταση παντού.

Κάποιοι θέλετε να ρίξετε τον Σαββίδη
όπως η 4 τον Παντελάκη. Η διαφορά, η 4
τότε έπαιζε μπάλα μόνη της με Μανάβη και Νικόλα και ο Παντελάκης δεν είχε χρήματα. Επίσης ο Σαββίδης δεν είναι Παντελάκης γενικά με ένα μαγαζάκι στην Παπαναστασίου που του το σπαγανε.

Απλά και ξεκάθαρα!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
Apil44, Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

DamoN έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:37

Γιατί εσύ νομίζεις γράφτηκες 😂😂😂
Η ελπις πεθαινει τελευταια!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
DamoN, navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”