Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εν τω μεταξυ να πούμε και κατι για αυτη τη ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΙΑ για το "πρωτάθλημα των Πρεσπών"
Πέραν του ότι δεν υπάρχει "λογικη" για την "σχεση" τους, και όλο αυτό είναι μια μπαρουφα , να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ τις "πρεσπες" και τα μηνυματα της όχι απλά δεν τα εχει εισπράξει ευνοικά αλλα τα εχει πληρωσει με ΑΙΜΑ και ΤΙΜΩΡΙΑ , Τ Ι Μ Ω Ν Τ Α Σ και όχι "προδίδοντας" το ζητημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Συγκεκριμένα στον πρώτο αγωνα ΠΑΡΙ-ΠΑΟΚ το 1992 ο συγχωρεμένος ο ΒΟΥΛΙΝΟΣ σε μια έξαρση πατριωτισμού ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (και μπραβο του απο μένα ) και έπαιξε με τον ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ στις φανέλες
Αυτό όμως "πείραξε" κάποια κέντρα , θεωρήθηκε "πολιτική πράξη" που μπλέχτηκε στο ποδόσφαιρο και την 1/10/1992 έφαγε ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ με τα επεισόδια που ο ΠΑΟΚ με την γνωστή 5ετη (ουσιαστικά)τιμωρία , επανήλθε στην Ευρώπη την περίοδο 1997-1998 !!!!!!!!!!!
Για να μην σας λένε ΜΑΛΚΙΕΣ τα νούμερα των Αθηνών και τα παρακλάδια τους στην Θεσσαλονίκη
Πέραν του ότι δεν υπάρχει "λογικη" για την "σχεση" τους, και όλο αυτό είναι μια μπαρουφα , να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ τις "πρεσπες" και τα μηνυματα της όχι απλά δεν τα εχει εισπράξει ευνοικά αλλα τα εχει πληρωσει με ΑΙΜΑ και ΤΙΜΩΡΙΑ , Τ Ι Μ Ω Ν Τ Α Σ και όχι "προδίδοντας" το ζητημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Συγκεκριμένα στον πρώτο αγωνα ΠΑΡΙ-ΠΑΟΚ το 1992 ο συγχωρεμένος ο ΒΟΥΛΙΝΟΣ σε μια έξαρση πατριωτισμού ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (και μπραβο του απο μένα ) και έπαιξε με τον ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ στις φανέλες
Αυτό όμως "πείραξε" κάποια κέντρα , θεωρήθηκε "πολιτική πράξη" που μπλέχτηκε στο ποδόσφαιρο και την 1/10/1992 έφαγε ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ με τα επεισόδια που ο ΠΑΟΚ με την γνωστή 5ετη (ουσιαστικά)τιμωρία , επανήλθε στην Ευρώπη την περίοδο 1997-1998 !!!!!!!!!!!
Για να μην σας λένε ΜΑΛΚΙΕΣ τα νούμερα των Αθηνών και τα παρακλάδια τους στην Θεσσαλονίκη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος warmeater την Παρ 07 Νοέμ 2025, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άσε που κατηγορούσαν το Σαββίδη ότι προσπαθούσε να κατευθύνει σκοπιανούς επιχειρηματίες ενάντια της συμφωνίας των Πρεσπών. Διπλό ταμπλό δηλαδή, από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι.
Βγήκα σήμερα για μπύρα με τον κουμπάρο μου φόλα Αρειανός...μου λέει..."Ρε σεις τι έχετε κάνει? Έχω χάσει δύο ματς του Άρη γτ έχω ξενερώσει φουλ αλλά τα ματς του ΠΑΟΚ δεν τα χάνω από Ολυμπιακό και μετά. Αλλά ρε συ μου λέει αυτό που πάω γραφείο κι έχω δυο τρεις παοκσηδες να χλευάζουν ακόμα τον Σαββίδη πραγματικά με ξεπερνάει. Πολύ εύκολα ξεχνάνε κάποιοι τι έχει κάνει εδώ και 10+ χρόνια "
Αυτά που ένα βαμμένο σκουλήκι....
Αυτά που ένα βαμμένο σκουλήκι....
- These users thanked the author Sardan for the post (total 3):
- Apil44, aivas19, theo-drama
Αυτοί πού το κάνουν τώρα έχουν συμφέροντα προσωπικά και δεν έχω κανένα κοινό με αυτούς
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 6):
- Azrael, Sardan, Apil44, Kabamaru11, NIKOS1972, theo-drama
- navigator11
Συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά τέτοια διαμάντια αδιαπραγμάτευτης πίστης στο καλό του συλλόγου δε γίνεται να μένουν στο σκοτάδι
#εγω_μονο_ΠΑΟΚ_ειμαι_δε_με_νοιαζει_ποιος_θα_κανει_το_νεο_γηπεδο

#εγω_μονο_ΠΑΟΚ_ειμαι_δε_με_νοιαζει_ποιος_θα_κανει_το_νεο_γηπεδο

eorptol1 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:14για τον ραζβαν 2 φορες ....δεν εχει σημασια ενοιωθες την στηριξη στον ΙΒΑΝΑΡΟ
Η Μπουντου στο πορτοκαλί σαιτ πάντως έγραψε ότι αποθεώθηκε και ο Ιβάν.
Δε χρειάζεται. Τώρα μιλάει η ομάδα.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- navigator11
Από βαριά βαριά φανέλα σε αποθέωση Ιβάν τη μια , Ραζβαν την άλλη και πάει λέγοντας.
Μπερδεμένη και ενοχική η κερκίδα λόγω της τοξικότητας από το καλοκαίρι.
Όσο για τα τρολ στο τουητερ είναι προφανές ότι από την αρχή εξυπηρετούν μόνο την δική τους ατζέντα.
Ούτε το γήπεδο, ούτε ο ΠΑΟΚ τους ένοιαξε ποτέ.
Μπερδεμένη και ενοχική η κερκίδα λόγω της τοξικότητας από το καλοκαίρι.
Όσο για τα τρολ στο τουητερ είναι προφανές ότι από την αρχή εξυπηρετούν μόνο την δική τους ατζέντα.
Ούτε το γήπεδο, ούτε ο ΠΑΟΚ τους ένοιαξε ποτέ.
- navigator11
Ρε, βαράνε στενοχώρια κανονική, λέμε. Δεν κρύβεται. 2 τουιτς ... πανηγυρικά μετά από νίκη της ομάδας ακολουθούνται από 6 ειρωνικά για τον "σύγχρονο δυνάστη του συλλόγου".

Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο θρυλικός χι οπαδός που έκανε ντου μόνος του σε 5000 εντεταλμένους των Αθηνών. Πλήρωνε ο κόσμος να διαβάζει για επανάσταση πάντα κατά του κράτους του ολυμπιακου. Πράσινο κράτος δεν υπήρχε. Γενικά είχε ροή στην πόλη των κατατρεγμένων. ΟΛΟΙ ήξεραν ότι δεν μπορείς με 2 εκ μπατζετ να χτυπήσεις τα 80. Αλλά έπρεπε να υπάρχει η ψευδαίσθηση της επαναστατικής Μακεδονίας. Μέχρι που κατέρρευσε η μεταπολίτευση. Δεν υπήρχαν πλέον τα μικρά τζάκια να σταλούν να παίξουν το ρόλο τους και δυστυχώς ήρθε ένας πρόσφυγας που δεν είχε κάνα νταλκά να μη χαλάσει τις σχέσεις του με τους κρατούντες και τους γαμησε τα σωψυχα, αφού χρειάστηκε πρώτα να περιμένει την τρόικα για να αποπληρώσει όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε η εποχή του με ένα ντου σε ευρωπαϊκό αγώνα από τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, και μετά τα πήρε όλα αμπάριζα ο στα ξένα είμαι έλληνας και στην Ελλάδα ξένος. ΟΙ Σφραγιδοφυλακες του της ιστορίας οι πυλώνες του λαού του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΠΑΟΚ, έφτασαν να αποκαλούν πόντιο από την τσαλκα , ΤΣΕΤΣΕΝΟ ΡΩΣΣΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ. μιλάμε σηκώθηκε ο δικέφαλος αετός και τους έφτυσε στη μάπα
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι περισσότεροι απο τα τρολ είναι πρώην ή νυν συνδεσμιτες, όπως και αρκετά από όσα διαβάζαμε εδώ μέσα είχαν συγκεκριμένη γραμμή , κατήχηση και φρασεολογία που δεν προέκυψε από το πουθενά.
Ο καθένας έχει ονομάσει "ΠΑΟΚ" οποίο συμφέρον τυχαίνει να εξυπηρετεί και φτάνει στο σημείο να είναι απέναντι στην ομάδα και τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή στον πραγματικό κόσμο.
Ο καθένας μπορεί να συμπαθεί η να αντιπαθεί όποιον θέλει και έχουμε δει ατελείωτη κριτική και στο παρελθόν για όλα τα στελέχη, προπονητές , παίκτες κλπ κλπ.
Αλλα αυτός ο φανατισμός, η πορωση και η τοξικότητα απέναντι σε ανθρώπους της ομάδας επειδή κάποιοι ξεβολευτηκαν ή κάποιοι εγωισμού θηχτηκαν είναι από τις μεγαλύτερες ξεφτιλες που έχω δει. Ούτε οι γαύροι , οι μαρουπες και οι χειρότεροι εχθροί δεν έχουν γράψει τα πράγματα που βλέπουμε πλέον καθημερινά.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος μπορεί να φτάσει σε τέτοια κατάντια, οργανωμένη λάσπη και προπαγάνδα ενάντια στην ομάδα του έτσι εύκολα "από αποψη" (για να μην πω τίποτα χειρότερο).
Ο καθένας έχει ονομάσει "ΠΑΟΚ" οποίο συμφέρον τυχαίνει να εξυπηρετεί και φτάνει στο σημείο να είναι απέναντι στην ομάδα και τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή στον πραγματικό κόσμο.
Ο καθένας μπορεί να συμπαθεί η να αντιπαθεί όποιον θέλει και έχουμε δει ατελείωτη κριτική και στο παρελθόν για όλα τα στελέχη, προπονητές , παίκτες κλπ κλπ.
Αλλα αυτός ο φανατισμός, η πορωση και η τοξικότητα απέναντι σε ανθρώπους της ομάδας επειδή κάποιοι ξεβολευτηκαν ή κάποιοι εγωισμού θηχτηκαν είναι από τις μεγαλύτερες ξεφτιλες που έχω δει. Ούτε οι γαύροι , οι μαρουπες και οι χειρότεροι εχθροί δεν έχουν γράψει τα πράγματα που βλέπουμε πλέον καθημερινά.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος μπορεί να φτάσει σε τέτοια κατάντια, οργανωμένη λάσπη και προπαγάνδα ενάντια στην ομάδα του έτσι εύκολα "από αποψη" (για να μην πω τίποτα χειρότερο).
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- navigator11, theo-drama