8. Soualiho Meïté
-
hariskastoria
Re: 8. Soualiho Meïté
Προς το τελος παν να βγουν οι ερμοι Ελβετοι στην αντεπιθεση και απλα απλωνεις την ποδαρα και σκαει ο δυστυχης ο αντιπαλος πανω σου σαν να πεσε με φορα σε ντουβαρι!
Σταση Μειτε κανονικα!
Στο πρωτο ημιχρονο δοκιμαζε να δει ποσο βαριεστημενα τον παιρνει να παιξει για να γλιτωσει κουραση. Μολις βρηκε το σωστο amount εδωσε ρεστα!
Σταση Μειτε κανονικα!
Στο πρωτο ημιχρονο δοκιμαζε να δει ποσο βαριεστημενα τον παιρνει να παιξει για να γλιτωσει κουραση. Μολις βρηκε το σωστο amount εδωσε ρεστα!
- These users thanked the author hariskastoria for the post:
- vasgias
- navigator11
Αυτό σκεφτόμουν τώρα. Ότι χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα.nunies4 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:41 Κράτα γερά βουνό μου. Ένα ακόμα ματς. Μετά ανάσες και 30 μέρες μετά λυκόσκυλο
Γ****ε τα...Το είδα και εγώ από κοντά και τρόμαξα να δω αν θα σηκωθεί ο άλλος από κάτω. Σίγουρα ζορίστηκε στις πρώτες ανάσες λόγω διαφράγματος μόλις σηκώθηκε.hariskastoria έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:30 Προς το τελος παν να βγουν οι ερμοι Ελβετοι στην αντεπιθεση και απλα απλωνεις την ποδαρα και σκαει ο δυστυχης ο αντιπαλος πανω σου σαν να πεσε με φορα σε ντουβαρι!
Σταση Μειτε κανονικα!
Επίσης, το 9αρι τους χτυπιόταν από το man to man που του έκανε ο Σου. Είχε ακραία νεύρα και ήταν τερματισμένα θολωμένος εξαιτίας του πόσο καλά τον "ανάλαβε" ο Σου.
Ανησυχώ πολύ για τη διαχείρισή του.
Ευτυχώς οι γνώσεις μου και τα δεδομένα μου είναι ελάχιστα μπροστά σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτή τη διαχείριση.
Αλλά ανησυχώ , βλέπω στα 2 τελευταία ματς να έχει κατεβάσει ταχύτητα και να παίζει συντηρητικά.
Το επόμενο βήμα που θα ήθελα να δω και με την επικείμενη είσοδο του Ζαφείρη στην ομάδα , θα ήταν και σχήμα χωρίς το Μειτε. Όχι γιατί θα ήταν καλύτερο ( άλλωστε ο παίκτης είναι τρομερός ως τώρα) αλλά γιατί μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ οφείλει να έχει εναλλακτικές για να μπορεί να απορροφήσει κραδασμούς καρτών , τιμωριών, τραυματισμών , ντεφορμαρίσματος κλπ.
Αλλά είναι αρχοντικός ο πούστης , τι να λέμε.
Ευτυχώς οι γνώσεις μου και τα δεδομένα μου είναι ελάχιστα μπροστά σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτή τη διαχείριση.
Αλλά ανησυχώ , βλέπω στα 2 τελευταία ματς να έχει κατεβάσει ταχύτητα και να παίζει συντηρητικά.
Το επόμενο βήμα που θα ήθελα να δω και με την επικείμενη είσοδο του Ζαφείρη στην ομάδα , θα ήταν και σχήμα χωρίς το Μειτε. Όχι γιατί θα ήταν καλύτερο ( άλλωστε ο παίκτης είναι τρομερός ως τώρα) αλλά γιατί μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ οφείλει να έχει εναλλακτικές για να μπορεί να απορροφήσει κραδασμούς καρτών , τιμωριών, τραυματισμών , ντεφορμαρίσματος κλπ.
Αλλά είναι αρχοντικός ο πούστης , τι να λέμε.
Μάγκες το μυαλό του μέσα στο γήπεδο είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει και όχι το ότι είναι νταμάρι.
Η πρώτη του επαφή και υποδοχή της μπάλας είναι για σεμινάριο. παίζει γρήγορα όταν και όποτε χρειάζεται. Παίζει αργά και ρίχνει τον ρυθμό όταν και όποτε πρέπει.
Όλη η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει απ αυτόν. Οι υπόλοιποι.....και βάζω μέσα και τον Κωνσταντέλια σ αυτούς....κάνουν την χρονιά που κάνουν λόγω αυτού του τύπου.
Η πρώτη του επαφή και υποδοχή της μπάλας είναι για σεμινάριο. παίζει γρήγορα όταν και όποτε χρειάζεται. Παίζει αργά και ρίχνει τον ρυθμό όταν και όποτε πρέπει.
Όλη η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει απ αυτόν. Οι υπόλοιποι.....και βάζω μέσα και τον Κωνσταντέλια σ αυτούς....κάνουν την χρονιά που κάνουν λόγω αυτού του τύπου.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πήγες Μάλμε?
Τι λέει η ομαδάρα....
Την Κυριακή θα πας;
ΥΓ.
Ο Σου έκανε προπονήσεις, στους προηγούμενους αγώνες, όπως κ χθες που δεν προβλεπόταν, αλλά από το 5' λεπτό, άλλαξαν τα σχέδια κι έκανε τελικά μια γεμάτη προπόνηση.
Τι λέει η ομαδάρα....
Την Κυριακή θα πας;
ΥΓ.
Ο Σου έκανε προπονήσεις, στους προηγούμενους αγώνες, όπως κ χθες που δεν προβλεπόταν, αλλά από το 5' λεπτό, άλλαξαν τα σχέδια κι έκανε τελικά μια γεμάτη προπόνηση.
Κερκιδάρα αδερφέ , παραδώσαμε μαθήματα στη Σουηδία. Θα τη στρώσει την ομάδα ο Ραφα, δε πάει παρακάτω μόνο προς τα πάνω.
Τη Κυριακή η ψυχή μου είναι μοιρασμένη.
Άλλωστε θα το δω το ματσάκι με πολλούς ΠΑΟΚτσήδες και ΠΑΝΑθες ταυτόχρονα.
Ας κερδίσει ο καλύτερος .
Τη Κυριακή η ψυχή μου είναι μοιρασμένη.
Άλλωστε θα το δω το ματσάκι με πολλούς ΠΑΟΚτσήδες και ΠΑΝΑθες ταυτόχρονα.
Ας κερδίσει ο καλύτερος .
- ΑποστόληςΑ
Το πρώτο ημίχρονό σου ήταν το χειρότερο φετινό. Δικαίως, σκέφτηκα, αφού ο προπονητής σε βάζει ακόμη και μέσα στις Σέρρες.
Θα σε αλλάξει στο β΄ ημίχρονο, σκέφτηκα.
Δεν σε άλλαξε.
Θα πεθάνεις από την κούραση, σκέφτηκα
Δεν πέθανες.
Θα σέρνεσαι σε όλο το β΄ ημίχρονο, σκέφτηκα.
Όχι μόνο δεν σερνόσουν, αλλά ανέβασες απόδοση.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Θα σε αλλάξει στο β΄ ημίχρονο, σκέφτηκα.
Δεν σε άλλαξε.
Θα πεθάνεις από την κούραση, σκέφτηκα
Δεν πέθανες.
Θα σέρνεσαι σε όλο το β΄ ημίχρονο, σκέφτηκα.
Όχι μόνο δεν σερνόσουν, αλλά ανέβασες απόδοση.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Οσα λεπτά έχασες πέρυσι που δεν ήρθες στον πρώτο γύρο θα τα παίξεις φέτος για τιμωρία
Ένα έμεινε. Βάστα
Ένα έμεινε. Βάστα
- These users thanked the author chrisg4 for the post (total 2):
- aivas19, Montrealiotis
Δεν έχει ανάγκη, ξέρει πόσο και πώς πρέπει να παίζει.
Την Κυριακή θα είναι πάλι αυτός που πρέπει.
Την Κυριακή θα είναι πάλι αυτός που πρέπει.
Δεν θυμάμαι τέτοια μεταμόρφωση της ομάδας, με ή χωρίς Μεϊτέ, τρία χρόνια τώρα. Και μόνο ότι επέστρεψε το pressing ψηλά σε τέτοια επίπεδα αποδοτικότητας, είναι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι υπόλοιποι από τα χαφ και μπροστά είναι περίπου οι ίδιοι, με μόνη αλλαγή τον Γιακουμάκη. Άντε να βάλω στην εξίσωση ότι δεν έγινε τόσο καλή προετοιμασία πέρυσι, όσο πρόπερσι και φέτος; Και πάλι όμως η ομάδα ήταν καλή σε αντοχές και φυσική κατάσταση μέχρι το τέλος και πέρυσι. Βέβαια, το pressing ψηλά έχει επιπλέον επιβάρυνση και το να μην το εφαρμόσανε πέρυσι σκοπίμως, για να μην καούν οι παίχτες αλά χάρτινη, αυτό μόνο η ομάδα εσωτερικά το ξέρει και κανένας άλλος.
Και το pressing είναι μόνο ένα από τα στοιχεία βελτίωσης της ομάδας με...
Να πω την (πολύ) αισιόδοξη άποψη ότι θα είχαμε δύο σερί, αν δεν είχαν γίνει οι μαλακίες το περσινό καλοκαίρι, και τώρα θα πηγαίναμε και για τρίτο; Να την πω...
Να πω ότι είχε δίκιο και ο προπονητής που τα έκανε πουτάνα γιατί κατάλαβε ότι βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας; Κι αυτό θα το πω!
Και το pressing είναι μόνο ένα από τα στοιχεία βελτίωσης της ομάδας με...
Να πω την (πολύ) αισιόδοξη άποψη ότι θα είχαμε δύο σερί, αν δεν είχαν γίνει οι μαλακίες το περσινό καλοκαίρι, και τώρα θα πηγαίναμε και για τρίτο; Να την πω...
Να πω ότι είχε δίκιο και ο προπονητής που τα έκανε πουτάνα γιατί κατάλαβε ότι βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας; Κι αυτό θα το πω!
- These users thanked the author Miles for the post:
- Montrealiotis
Εγώ τον βλέπω μετριο στα τελευταία δυο ματς. ΜΑΚΑΡΙ να είναι από επιλογή - σχέδιο καθότι θέλει να έχει ενέργεια και μεθαυριο.
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι σωστό να παίζει σερί βασικός ένας παίκτης επί μήνες. Κάπως πρέπει να μπει ένα πλάνο διαχείρισης της σεζόν που έχει άλλα τριάντα ματς ξερωγω.
Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μου άρεσε που χρειάστηκε να τρέξει σε κάποιες φάσεις μπροστά και πίσω. Αν είναι να παίζει συνέχεια, τον θέλω βιδωμένο στο κέντρο.
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι σωστό να παίζει σερί βασικός ένας παίκτης επί μήνες. Κάπως πρέπει να μπει ένα πλάνο διαχείρισης της σεζόν που έχει άλλα τριάντα ματς ξερωγω.
Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μου άρεσε που χρειάστηκε να τρέξει σε κάποιες φάσεις μπροστά και πίσω. Αν είναι να παίζει συνέχεια, τον θέλω βιδωμένο στο κέντρο.
- ΑποστόληςΑ
Με την ενεργοποιηση του Μπιανκο πιστευω σε καποια ματς του πρωταθληματος πριν ή μετα απο ευρωπαικο θα παρει ανασες.
Eγω δεν καταλαβαινω τι περιμενατε μερικοι να δειτε απο τον Μειτε χτες, σε ματς που ηταν κατασκηνωση εξω απο την περιοχη του αντιπαλου ολο το ματς και σε χαλαρο ρυθμο μαλιστα. Δεν ειναι εκει ο ρολος του Μειτε να βγαλει πραγματα.