Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

aivas19 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:33
sn0ufel4 έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 00:08 Δύο ματς μεγάλε αλλάζουν όλη τη χρονιά

Το νου σου
1/2 εγινε

Παμε για το αλλο
Sorry αλλα η χρονια εχει ηδη δειξει που παει. Δε χρειαζεται κανενα αποτελεσμα πλεον. Ακομα και αν χασει την Κυριακη.
Το εδειχνε ακόμα κ οταν η ομαδα ηταν με την πλατη στον τοιχο και δεν εφερνε αποτελεσματα. Η εικονα της ομαδας και ο τροπος παιχνιδιου της φωναζαν οτι η ομαδα εχει μπει σε ραγες πρωταθλητισμου και απο Οκτωβρη-Νοεμβρη που συνηθως ανοιγει, θα σπερνει τους αντιπαλους οπως τη χρονια του αηττητου...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

πολύ όμορφη εικόνα της ομάδας!! ωραίο ποδόσφαιρο!
ωραία η σχέση με τους παίκτες μιας που είναι το στοιχείο σου..., σεβαστή με την διοίκηση.
εμείς θέλουμε να βλέπουμε τέτοιο ποδόσφαιρο και τέτοια αποτελέσματα. Αν όχι θα γκρινιάζουμε......
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Μαζί του, οποίος ποδοσφαιριστής θέλει να προσπαθήσει πραγματικα να βοηθήσει, να παίξει έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να γίνει χρήσιμος στο ρόστερ.

Δεν είναι ο Οζντοεφ κανας παιχταρας μη τρελαθουμε, απλά έχει καταφέρει να κατανοήσει τι θέλει ο προπονητής από αυτόν, τον ρόλο που θα αποδώσει καλύτερα και καταφέρνει και παίρνει από αυτόν το 150%.

Δεν είναι τυχαίο που πέρυσι σκόραρε ο Καμαρά, φέτος ο Οζντοεφ, και όταν δεν παίζει πλέον ο Μπιάνκο. Είναι θέμα προπόνησης σε ένα σύστημα που βασίζεται πάνω στον Ντελια και ποιος θα βγει ελεύθερος στους χώρους που ανοίγει.

Αν του φέρουν έναν εξτρέμ και έναν φορ από πάνω ράφι που να ταιριάζει στα θέλω του, ίσως να μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα και στην Ευρώπη.

Είναι τρομερή απογοήτευση ο Ντεσποτοφ. Ναι χρήσιμος σε κάποια ματς. Αλλά παίχτης στιγμών. Δεν υπάρχει διάρκεια. Μπήκε ο Ζιφκοβιτς και ανέβηκε επίπεδα η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Αδικα την πεφτετε καποιοι στον Ντεσποτοφ. Ειναι σε καλη φορμα απο την αρχη της σεζον και αυτο εχει βοηθησει πολυ. Επειδη δε του βγηκαν οι φασεις χτες ξεχναμε τα νουμερα που κανει?

Επισης ρε παιδια, ξεχασαμε ΗΔΗ τον τραγικο Ζιφκοβιτς της αρχης της χρονιας? Ολοι τους μαζι με τον Ταισον οταν δεν ειναι σε καλη φορμα ειναι για μπατσες. Και φυσικα εχουν και τις αδυναμιες τους, αλλιως δεν θα επαιζαν σε εμας...
geobila

Δημοσίευση από geobila »

xrisitsapa έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:14 Απλα Respect.

Ακομα ομως δεν κερδισαμε τιποτα..
Τουναντιον! ναι μεν δεν εχει ερθει τιτλος ακομα και ο δρομος ειναι μακρυς, αλλα κερδισαμε αλλα.
Ενοτητα, εμπιστοσυνη, ομαδικοτητα εναντι του Εγω, κ.α.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Να βλέπεις αυτό που παρουσιάζει κάθε χρόνο και να λες έκλεισε ο κύκλος του; Δεν ξέρω, και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να εκνευρίζεται μαζί του, αλλά ρε φίλε με την ομάδα που παρουσιάζει τι να πεις;

Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ψυχραιμία. Θεωρώ ότι ο Ράζβαν μπορεί και πρέπει να γίνει ο δικός μας Φέργκιουσον. Έχει κολλήσει τόσο με την ιδιοσυγκρασία του συλλόγου που δε νομίζω ότι μπορείς να βρεις καταλληλότερο. Πόσο μάλλον τώρα που, ευτυχώς, κάνει μόνον τον προπονητή.

ΥΣ. Καλός ο ΠΑΟΚ αλλά να τον δούμε και όταν ο αντίπαλος παίζει με 12 παίκτες
These users thanked the author Kap for the post (total 3):
navigator11, geobila, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Montrealiotis έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:08 Εγώ πάλι θυμάμαι τον @kataramenos5 που κάθε φορά στην αρχή της σεζόν, όταν γκρινιάζουμε μας την λέει γιατί ακόμα δεν έχουμε μάθει τον Ραζβαν μετά από τόσα χρόνια, και κατά το φθινόπωρο κάνουμε κωλοτούμπες :mrgreen:
Δεν είναι όλες οι σχέσεις ίδιες. Κάποιοι έχουμε αυτή την σχέση με τον Λουτσέσκου. Σεβασμός να υπάρχει και μακριά απο σαστελεγακιδες και οποιαδήποτε κριτική γίνετε, για καλό γίνετε.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Kap έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:39 Να βλέπεις αυτό που παρουσιάζει κάθε χρόνο και να λες έκλεισε ο κύκλος του; Δεν ξέρω, και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να εκνευρίζεται μαζί του, αλλά ρε φίλε με την ομάδα που παρουσιάζει τι να πεις;

Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ψυχραιμία. Θεωρώ ότι ο Ράζβαν μπορεί και πρέπει να γίνει ο δικός μας Φέργκιουσον. Έχει κολλήσει τόσο με την ιδιοσυγκρασία του συλλόγου που δε νομίζω ότι μπορείς να βρεις καταλληλότερο. Πόσο μάλλον τώρα που, ευτυχώς, κάνει μόνον τον προπονητή.
Θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε Kap, έτσι ένοιωθα και εγώ τόσα χρόνια και κυρίως με το θέμα "Ευρώπη"
Αν και νομίζω ότι φέτος βλέπουμε κάτι ουσιωδώς διαφορετικό,
σα να έφυγε το ταβάνι και να βλέπουμε κατευθείαν τον ουρανό!
Σε κάθε περίπτωση του αξίζουν συγχαρητήρια για την ομάδα που παρουσιάζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”