ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Mvp

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΥ
15
13%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΟΛΙΑΚΟ
1
1%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
1
1%
ΜΠΙΑΝΚΟ
16
13%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
62
52%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
2
2%
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
6
5%
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΑΛΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
17
14%
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 120

Grimson4

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Grimson4 »

Τι να πει κανείς. Τα ιδια και τα ιδια
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

renegade έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:19 Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια

Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί στο αρχικό σχήμα ήταν τέσσερα ελληνόπουλα,εκ των οποίων τα δύο από τις ακαδημίες μας δίδαξαν σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Και επειδή για τον Ντελια οι περισσότεροι κάτι θα γράψουν,θα σταθώ στον Γιαννάκη τον Μιχαηλίδη που αν αγωνιζότανε σε καμία ολλανδία η Βέλγιο θα τον πουλούσανε κανένα εικοσάρικο...στο ελλαδισταν όμως τον αναγκάζουνε να κλείνει τα social από τις κατάρες που δέχεται από κάποιους " οπαδους" της ίδιας του της ομάδας
Συμφωνώ και επαυξάνω..
Ειλικρινά διαβάζοντας το live του ματς διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλοί που δεν πιστεύουν και δε θα πιστέψουν ποτέ την ομάδα ο,τι και αν κάνει μέσα στο γήπεδο ο,τι και να κατακτήσει. Βγάζουν μένος για τον προπονητή , για συγκεκριμένους παίκτες και τις περισσότερες φορές οι κρίσεις τους δείχνουν αμπαλοσυνη. Φαγώθηκαν με τον Ντεσποντοβ και τον Μπαμπά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ντεσποντοβ απλά δεν βρέθηκε στη μέρα του εκτελεστικά ( για την ακρίβεια στην κανονικότητα του) όντας μέσα στο παιχνίδι και στο πλάνο και γενικά σε όλες τις επικίνδυνες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με εξαιρετικές συνεργασίες με τον Κενυ. Από την άλλη ο Μπαμπά κρατούσε με άνεση τη θέση και ανέβαινε να κάνει τις συνεργασίες με Τάισον και Ντελια. Φαγώθηκαν ορισμένοι με τους παίκτες αυτούς , τους παικταράδες που έχει η ομάδα, λες και σήμερα για πρώτη φορά μάθαμε ότι ο Ντεσποντοβ δεν πρεσάρει με ένταση και ο Μπάμπα δεν έχει καλή σέντρα. Σήμερα ανακαλύψαμε την Αμερική.. Κοιτάνε συνεχώς τα λίγα ελαττώματα των παικτών και όχι τα προτερήματα τους. Αγανάκτησα ρε παίδες με αυτά που διάβαζα. Δηλαδή ο Μπαμπά με γκολ και ασίστ έγινε καλός τώρα;; Ο Ζιβκοβιτς που ήταν ντεφορμέ στα πρώτα παιχνίδια ήταν παλτό και ο Ντεσποντοβ που έχασε τη φάση στο πρώτο ημίχρονο , φάση την οποία κανονικά την γράφει γκολ έγινε ανύπαρκτος;; Μακάρι έτσι να παίζει ο ανύπαρκτος πάντα..
Στα του ματς ο ΠΑΟΚ του μεγάλου προπονητή Λουτσεσκου που αρκετοί ακόμη δεν πιστεύετε συνεχίζει να παράγει ποδόσφαιρο , με ορισμένες μάγκικες στιγμές ομολογουμένως, όμως πάντα αυτή η ομάδα και πλάνο είχε και έπαιζε ποδόσφαιρο..Τόσο απλά..
Ο Μειτε βράχος δεν βγαίνει ποτέ, ο Ντελιας , ο Ζιλέ και ο Οζντοεφ σε άρρωστη φόρμα, ο Μπιάνκα, ο Κενι και ο Γιακουμάκης σκυλιά του πολέμου και οι Τάισον, Μπάμπα , Μιχαηλιδης πάντα εκεί να προσφέρουν. Τρομερός Λουτσεσκου έχει καταφέρει να τους φορμάρει σχεδόν όλους. Ο Βολιακο έδειξε κι αυτός ότι έχει στοιχεία και αν μη τι άλλο σήμερα φάνηκε γρήγορος και με πολύ καλές τοποθετήσεις..
MVP ο Ζιβκοβιτς που μπήκε και σαν κομπιουτεράκι τα έκανε όλα στο σωστό χρόνο με τη σωστή απόφαση.. Απίστευτος.. Το τακτικό παιχνίδι που κάνει πλέον ο Ζιλέ είναι σε κορυφαίο επίπεδο και δεν το έκανε ποτέ άλλοτε τόσο τέλεια.
Ο Ντελιας εννοείται ότι είναι εκτός συναγωνισμού και δεν πρέπει να αναφέρεται ως MVP, γιατί πλέον είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ , δεν βλέπει κανέναν πουθενά, και ανεβάζει την ομάδα τουλάχιστον μια κλάση με την ποιότητα του..
Υ.Γ. Ιβαν είπες θα φέρεις τη χαρά στην Τούμπα και το κάνεις, αλλά το κάνεις επειδή στο τέλος πάντα εμπιστεύεσαι τον Λουτσεσκου. Μαζί με τον Ζαφειρη φέρε σε αυτόν τον πρόονητη και έναν επιθετικό παικταρα να έχει να αλλάζει τον Γιακουμάκη. Άντε να σε χαρώ..
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 5):
DamoN, leomatos88, Dimitris_L4, Papa9, Ettien26
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

αλλη μια υπεροχη βραδια στην τουμπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....μολις γυρισα στην 6 καμμια 15αρια κυπριοι φοιτητες γυρω μου,που τραγουδουσαν συνθηματα του ΠΑΟΚ αν και οι περισσοτεροι δεν ηταν ελλαδικη ομαδα το κατευχαριστηθηκαν....."τσετσενε" μου ποντιαρα μου τους γλεντας ολους και μας προσφερεις ολα αυτα που ζουμε..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: οσοι ντεμεκ οπαδοι της ομαδας βγαζετε χολη για την ομαδα ΞΥΔΙΙΙ ΡΕ δεν αξιζετε τιποτε....
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Taseos, Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Mεγάλε ΠΑΟΚ θα σκάσουν ολοι οι εχθροί μας.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

CCCP έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:36 Δε ξερω ποσο καλοι θα βγουνε ως παικτες και δε λεω οτι θα ειναι αστερια...αλλα για εσας που ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ να βγαλτε κατευθειαν καθε σχεδον παικτη που ηταν μεταγραφη μη εμπορικη ως ΠΑΛΤΟ...

...Ενταξει? ΕΙναι κανονικοι παικτες ο Μπιανκο και Βολιακο? Ηρεμησατε?
Για τον Τσωχο κ οι 2 ειναι ενας παικτης κ οκ ειναι καλος!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
Dimitris_L4, leomatos88, demo4
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να τη δούμε την ομάδα όμως και εναντίον 11 εεε;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

eorptol1 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:09 αλλη μια υπεροχη βραδια στην τουμπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....μολις γυρισα στην 6 καμμια 15αρια κυπριοι φοιτητες γυρω μου,που τραγουδουσαν συνθηματα του ΠΑΟΚ αν και οι περισσοτεροι δεν ηταν ελλαδικη ομαδα το κατευχαριστηθηκαν....."τσετσενε" μου ποντιαρα μου τους γλεντας ολους και μας προσφερεις ολα αυτα που ζουμε..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: οσοι ντεμεκ οπαδοι της ομαδας βγαζετε χολη για την ομαδα ΞΥΔΙΙΙ ΡΕ δεν αξιζετε τιποτε....
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ....
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ . Όσοι δεν είναι ξεκινάνε δειλά δειλά και στο 4ο έτος γίνεται ανίατη. Να ξέρεις. Ζούμε τα καλύτερα χρόνια του ΠΑΟΚ!
These users thanked the author Taseos for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Miles έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:16 Να τη δούμε την ομάδα όμως και εναντίον 11 εεε;
aka Ντεμης.Για την αεχ θα πει πως επαιξε μπαλαρα,εκανε 29 τελικες απεναντι σε μια πολυ ποιοτικη ομαδα γεματη αστερια.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

CCCP έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:36 Δε ξερω ποσο καλοι θα βγουνε ως παικτες και δε λεω οτι θα ειναι αστερια...αλλα για εσας που ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ να βγαλτε κατευθειαν καθε σχεδον παικτη που ηταν μεταγραφη μη εμπορικη ως ΠΑΛΤΟ...

...Ενταξει? ΕΙναι κανονικοι παικτες ο Μπιανκο και Βολιακο? Ηρεμησατε?
Πες τα ρε φίλε πες τα. Τι διαβάσαμε για τον Κενι όταν ήρθε που θέλανε καλαμπρια σαν τρελοί τι διαβάσαμε για τον Γιακουμακη που θέλανε Γιοβιτς σαν τρελοί, για τους Ιταλούς? Τον έναν τον βγάλανε άχρηστο και τον άλλον Ιταλό τσιγγαρα παίκτη που στα 21 είχε φουλ σεζόν στην serie A. Περιμένετε έρχεται και ο Ιβανούσετς πολύ πιο ενεργά μετά την διακοπή και ο Τέιλορ το ίδιο κυρίως για πιο μικρά ματσ αυτοί αλλά πολύ χρήσιμοι για το rotation
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
Dimitris_L4, leomatos88, Ettien26
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Να πουμε κ δυο λογια για το ματς..Σιγουρα μας βοηθησε παρα πολυ η δικαιη αποβολη οπως ειπε κ η Ρουμανικη αλεπου..
Ο Κενυ ειναι ΜΠΑΚΑΡΑ...χρονια ειχα να δω μπακ της ομαδας να μην τον κουδουνιαζει το αντιπαλο εξτρεμ..
ο Μπιανκο γινεται πουλεν...
Ο Ζιφκο ειναι ο δευτερος μεγαλυτερος ξενος που περασε απο την ομαδα μετα τν Παντοτινο αρχηγο Αντρε..σε προσφορα, τιτλους, παθος , τα παντα..
ο Ντεσποτοφ δν ηταν καλος σημερα αλλα οκ..
ο Γιακουμακης ειναι πααααρα πολυ καλος για να ειναι ο 2ος μας φορ...υπερπολυτελεια..(παρτε ενα φορ καμαρια μου κ να παει στην ευχη του Θεου ο Τσαλοφ)..
Δεν καταλαβα ποτε κ συνεχιζω να μην καταλαβαινω την απαξιωση προς τον Οζντοεφ..παιχτης του 7 που παντα θα το παιξει και παντα θα δινει οτι εχει...εγω παω κ στον πολεμο μαζι του..
Α να ποιον ξεχασα...Ντελια ειμαστε τυχεροι που ζουμε στην εποχη σου...θελεις λιγη βελτιωση βεβαια γτ εισαι ακομα αλλαγη του Μπακασετα , αλλα ρε αγορι μου ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???

Βαρια βαρια...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

https://www.sdna.gr/podosfairo/1367234_ ... ei-ta-idia

Πρέπει να το διαβάσετε!!!!
Απλά Ραζβαν!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ειμαι σε κατασταση Νιρβανα..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Καλα ρε ανεβασατε Highlights χωρις το 4ο γκολ ????
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αν μείνει του χρόνου ο Μπιάνκο και είναι καλά ο Ζαφείρης, το κέντρο μας θα είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχουμε δει στον ΠΑΟΚ και από τα καλύτερα που έχουμε δει στην Ελλάδα γενικά. Ονειρωξη
These users thanked the author tolis14 for the post:
demo4
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας ανέβασε η ομάδα στο δέυτερο που τους πήραμε φαλάγγι.

Συνθήματα για ΑΣ δεν ακούστηκαν, καλύτερα δε γεμίζει και ξινίλα το στόμα μας.

Πολύ ωραίο το παιχνίδι της κερκίδας και του εκφωνητή στην ανακοίνωση των σκόρερ. Παρακαλώ να καθιερωθεί.

Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία που στο γκολ του Μπιάνκο δε φωνάξαμε το όνομα του Βολιάκο :lol:

Στο 1ο ημίχρονο όντως εγκλωβιστήκαμε από την απόφαση του αντιπάλου να παίξει τόσο πίσω.
Στο ημίχρονο δόθηκαν οι απαραίτητες εντολές για προσαρμογή, Ντέλιας και Τάισον κατέβηκαν λίγα μέτρα για να πάρουν μπάλα και κάναμε κάνα δυο φορές το κόλπο με 2 συμπαίκτες, ο ένας πίσω από τον άλλο, όπου ο πρώτος αφήνει τη μπάλα να περάσει.

ΠΑΟΚ σ'αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας
στιγμιότυπα που λείπει το τελευταίο γκολ
δε βγάζει άλλος κανένας :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABOLEYTOI την Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”