ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Μεγάλο 3 πόντο σήμερα με μισό πόδι στον επόμενο γύρο!θέλουμε άλλη μια νίκη .παίζαμε με δυνατή ομάδα κ δεν θα ήταν καθόλου εύκολο 11νs 11. Ένα κουράγιο ακόμη να τα δώσουμε όλα για όλα την Κυριακή κ μετά να ξεκουραστεί λίγο η ομάδα .
Τα αγωνιστικά θα τα πείτε εσείς, κάποιοι να ρωτήσουμε για τα εξωαγωνιστικά ( που όμως είναι η προϋπόθεση για αυτό που βλέπουμε και κάποιοι εύχονται να στραβώσει, αν δεν ηρεμήσει το πράμα, άμα σε τρυπάνε από μέσα , πόσο θα πάει..), αν κάτι έγινε ακούστηκε...
Είδα το πανό από τα Δυτικά και Μ αρέσει ομολογώ...
Είναι και μια δήλωση..
Είδα το πανό από τα Δυτικά και Μ αρέσει ομολογώ...
Είναι και μια δήλωση..
- sourmenetes
- Moderator
Να φύγει τελικά ή να μείνει;;paokovios1974 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:05 Μην με ξυπνάτε απ' το όνειρο που ζω.
Τέτοια ΠΑΟΚαρα προσπαθώ να θυμηθώ από ποτέ έχω να δω.
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- lkosmid
-
MrSam1926apc
Τι ματσαρα ρε πστ μου! Αισθάνθηκα να παίρνω το αίμα μου πίσω για όλους του φόρους που πληρώνω γμ το καντόνι μου γμ…
Αύριο με φανέλα ΠΑΟΚ στο γραφείο
Αύριο με φανέλα ΠΑΟΚ στο γραφείο
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post (total 9):
- Equalizer, potamda, Andrew R, Dimitrisou, demo4, ABOLEYTOI, theo G4, lkosmid, mpafos4
Έλα που δεν βελτιώνεται η ομάδα πάλι μόνο στο 4-0 μπορέσαμε να φτάσουμε. Αν δε κάνεις το 5-0 σε αυτό το ματς, που θα το κάνεις;
- These users thanked the author Мир for the post:
- smoothcriminal1926
Σταματήστε αυτό το βιολί, δεν είναι αστείο! Που είναι τα καρδιοχτύπια, το φάγωμα νυχιών χεριών ποδιών, το τράβηγμα μαλλιών....
Πέρα από την πλάκα η ομάδα είναι σε φοβερό φεγγάρι. Πολύ σημαντικό ότι αρχίζουν αρκετοί παίχτες να μην ξεχωρίζουν βασικοί και αναπληρωματικοί.
Ντελια τι σλάλομ τους έκανες αγόρι μου πάλι...ούτε στα χιονοδρομικά τους δεν τα έχουν δει αυτά...φτου φτου γερός να είσαι...
Πέρα από την πλάκα η ομάδα είναι σε φοβερό φεγγάρι. Πολύ σημαντικό ότι αρχίζουν αρκετοί παίχτες να μην ξεχωρίζουν βασικοί και αναπληρωματικοί.
Ντελια τι σλάλομ τους έκανες αγόρι μου πάλι...ούτε στα χιονοδρομικά τους δεν τα έχουν δει αυτά...φτου φτου γερός να είσαι...
-
MrSam1926apc
Απ το αήττητο…paokovios1974 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:05 Μην με ξυπνάτε απ' το όνειρο που ζω.
Τέτοια ΠΑΟΚαρα προσπαθώ να θυμηθώ από ποτέ έχω να δω.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι τη Λιλ την ξέχασες γρήγορα μου φαίνεται…Sardan έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:09 Σταματήστε αυτό το βιολί, δεν είναι αστείο! Που είναι τα καρδιοχτύπια, το φάγωμα νυχιών χεριών ποδιών, το τράβηγμα μαλλιών....
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- Ally Samagoal, ΑποστόληςΑ
Πλεον στο μποξερ κινητηρα εχει μπει λαδι για Χαρλεϊ v twin. Τα πιστονια δινουν μπουνιες το ενα ζευγαρι στο αλλο, σαν κουταβια που παιζουν ακουραστα. Οι στροφες δεν χρειαζονται, αλλα και να χρειαστουν δεν υπαρχει θεμα. Το λαδι ειναι καλο σαν αλοιφη και αντεχει τη θερμοκρασια, μη σου πω και λαχταραει ο μποξερ να ανεβαζει τις στροφες και το μπουρι να τρομοκρατει τις γειτονιες. Μην τη ματιασω, μην τη ματιασω, αλλα δεν βλεπω τροπο να γινει η στραβη, ακομα και αν τα δοκαρια γινουν συπληγαδες πετρες. Χαιρονται τα ματια μας. Ευγε στρατηγε. Ιβαν ετοιμασε δυο αλυσιδες για τα ισοβια τους.
Δεν μπορω να βρω υστερησαντες, ισως ο Τσιφτσης που δεν εκανε σουτ. Andiamo Ale!
Δεν μπορω να βρω υστερησαντες, ισως ο Τσιφτσης που δεν εκανε σουτ. Andiamo Ale!
Μέχρι τέλη χρονιάς εσύ θα τα ανοίγεις...admins το νου σας....wickerman έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:59 Όχι να το παινευτώ αλλά 5 στα 5 που έχω ανοίξει. Πολλά μπράβο στην ομαδάρα και για σήμερα.
- These users thanked the author Sardan for the post (total 2):
- Ally Samagoal, ToMousiTouCrespo
- paokovios1974
Είναι δικό του έργο ξεκάθαρα.sourmenetes έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:09Να φύγει τελικά ή να μείνει;;paokovios1974 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:05 Μην με ξυπνάτε απ' το όνειρο που ζω.
Τέτοια ΠΑΟΚαρα προσπαθώ να θυμηθώ από ποτέ έχω να δω.![]()
mea culpa
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
- Papa9, paok apo epilogi
sourmenetes έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:10Ναι τη Λιλ την ξέχασες γρήγορα μου φαίνεται…Sardan έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:09 Σταματήστε αυτό το βιολί, δεν είναι αστείο! Που είναι τα καρδιοχτύπια, το φάγωμα νυχιών χεριών ποδιών, το τράβηγμα μαλλιών....
![]()
Φευ...λεπτομέρειες...