Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

paok fc στο viber έγραψε:Ήρθε η ώρα το σπίτι μας να αλλάξει, χωρίς να αλλάξει η ψυχή του.
Η Νέα Τούμπα δεν μπορεί να περιμένει...
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post (total 2):
Azrael, ΚΩΣΤΑΣ2019
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι μεταγραφές για να γράφεις ότι μπούρδα σου κατέβει στην γκλάβα σου μπας και σε προσέξει κανένας.
Οι καιροί είναι πολύ περίεργοι και πρέπει να φιλτράρονται τα πάντα.
These users thanked the author renegade for the post:
gergeo4
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Καμμια μπουρδα δεν γραφει φιλτατε..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απόλυτο δίκιο έχει ο Ρενε

Πόρκυ, άλλο ο κουραστικός μεν, ακακος δε, μεταγραφικός χαβαλές, κι άλλο να γράφεις τέτοια πράγματα

Δεν είναι αστείο, μην επαναληφθεί
These users thanked the author Equalizer for the post:
Azrael
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Γιατί δεν γεμίζει η Τούμπα; Στο χτεσινό ματς με τα "νεαρά αγόρια" υπήρξε sold out . Και σε αρκετά ακόμη.
Αλλα βλέπουμε οτι στην 6 , στην 7 στην άκρη του πετάλου προς την 3 θέσεις κενές. Υπήρχαν σε τέτοια ματς τα προηγούμενα χρόνια κενές θέσεις; Παστωμενοι ηταν οι φίλαθλοι. Τι συμβαίνει αυτην την χρονια;

Κάτοχοι διαρκείας που δεν έρχονται ειναι η απάντηση. Και τα προηγούμενα χρόνια γιατί έρχονταν;. Και γιατί δεν έρχονται τωρα; Η ομάδα παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι και οπαδοί άλλων ομαδων θα ήθελαν να δουν την ομαδα μας. Ποτε θα έρθουν; Γιατί δεν μεταβιβάζουν το εισιτήριο; Γιατί η ΠΑΕ δεν τους εξαναγκάζει ή να μεταβιβάσουν το εισιτήριο ή να διατίθεται εκ νέου απο την ΠΑΕ σε αρκετούς που ψάχνουν τρόπο να μπούνε μεσα και βλέπουν στην οθόνη του υπολογιστή το μήνυμα : "ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ";

Εγω στο μυαλό μου κανω και σκέψεις ντροπής για πολλούς "παοκτσηδες" βάζοντας στο κάδρο και το μπαχαλο που συμβαίνει μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ. Δεν θέλω να τις εκφράσω. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εγω ντρέπομαι να σκεφτώ ότι υπάρχουν πιθανόν τέτοιοι φίλαθλοι που υποστηρίζουν? τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να κάνω λάθος και να είμαι εγω ο βλαξ της υπόθεσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kokoblokos την Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Φίλε έρχεσαι γήπεδο ή τζάμπα συζητάμε;
kokoblokos

Αν και δεν σντιλαμβανομαι την ερωτηση, να σου απαντήσω. Οταν μου περισσεύει στην τσέπη να κανω 600 χμ πήγαινε-έλα έρχομαι. Εχω τον γιο μου φοιτητή που κωλοζοριζεται και βγάζει διαρκείας και είναι παρών . Πέρασα το τέστ; Μπορεί να ισχύει καί τό τελευταίο που έγραψα, οτι είμαι βλαξ και κανω υποθέσεις τίγκα στις αρλουμπες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kokoblokos έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:48 Γιατί δεν γεμίζει η Τούμπα; Στο χτεσινό ματς με τα "νεαρά αγόρια" υπήρξε sold out . Και σε αρκετά ακόμη.
Αλλα βλέπουμε οτι στην 6 , στην 7 στην άκρη του πετάλου προς την 3 θέσεις κενές. Υπήρχαν σε τέτοια ματς τα προηγούμενα χρόνια κενές θέσεις; Παστωμενοι ηταν οι φίλαθλοι. Τι συμβαίνει αυτην την χρονια;

Κάτοχοι διαρκείας που δεν έρχονται ειναι η απάντηση. Και τα προηγούμενα χρόνια γιατί έρχονταν;. Και γιατί δεν έρχονται τωρα; Η ομάδα παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι και οπαδοί άλλων ομαδων θα ήθελαν να δουν την ομαδα μας. Ποτε θα έρθουν; Γιατί δεν μεταβιβάζουν το εισιτήριο; Γιατί η ΠΑΕ δεν τους εξαναγκάζει ή να μεταβιβάσουν το εισιτήριο ή να διατίθεται εκ νέου απο την ΠΑΕ σε αρκετούς που ψάχνουν τρόπο να μπούνε μεσα και βλέπουν στην οθόνη του υπολογιστή το μήνυμα : "ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ";

Εγω στο μυαλό μου κανω και σκέψεις ντροπής για πολλούς "παοκτσηδες" βάζοντας στο κάδρο και το μπαχαλο που συμβαίνει μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ. Δεν θέλω να τις εκφράσω. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εγω ντρέπομαι να σκεφτώ ότι υπάρχουν πιθανόν τέτοιοι φίλαθλοι που υποστηρίζουν? τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να κάνω λάθος και να είμαι εγω ο βλαξ της υπόθεσης
Γιατί είμαστε στο εξωτερικό
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kokoblokos

aivas19 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:15
kokoblokos έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:48 Γιατί δεν γεμίζει η Τούμπα; Στο χτεσινό ματς με τα "νεαρά αγόρια" υπήρξε sold out . Και σε αρκετά ακόμη.

Γιατί είμαστε στο εξωτερικό
Οκ, είμαι βλαξ. Ζητω συγγνώμη αν έθιξα καποιους. Το κλείνω εδώ.
Διπλό στη Λεωφόρο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Φιλε ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι λες και δε σε χαρακτηρισα καπως. Περιεγραψα τι παιζει με μενα. Στα 18000 εισιτηρια δε ξέρω πόσοι ειναι στο ιδιο καζανι αλλα εγώ ξέρω 5 άτομα που είναι ετσι. Και ναι επρεπε να υπαρχει μηχανισμος να δηλωνουμε οτι το εισιτηριο μας ειναι για πωληση και να γεμιζει η θεση και να παιρνει αντιτιμο η ΠΑΕ
These users thanked the author aivas19 for the post:
kokoblokos
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

@aivas19
Αδερφέ Μ εξωτερικό μένεις ;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Νόμιζα ρωτούσες τον φιλο. Ναι ειχα πει οτι εχω κανει Σικάγο παλιοτερα αλλα τώρα δεν είμαι εκεί. Τα υπόλοιπα αν θες στειλε μειλ στους μοντς (;) δεν ξερω πως γινεται
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οχι αδερφέ μ σιγά! Πάντα καλά ν είσαι σ εύχομαι φιλαράκι
(Και εγώ ιδέα δεν έχω από αυτα)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κι εσύ το ίδιο!!
These users thanked the author aivas19 for the post:
DamoN