Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Χθες ήταν πολύ καλός, όντως. Αλλά έπεσε σε άμυνα ερασιτεχνών. Κάτσε να παίξει κόντρα σε Μιχα ή Lovren...
- Amsterdamer_87
Κανονικοτατο παληκαρισιο και γκολαρα ηταν..Γερασίμου έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:51 Τί gold field review ρε; Το ακύρωσε, καθαρό γκολ ήταν.
Άντε γμσ UEFAlona. Κοπρόσκυλα, ούτε στην Α΄ Ισπανίας δεν έπρεπε να παίζει αυτή η ομάδα των ντεμέκ επαναστατών Καταλανών.
Ξεφτιλισαν το ποδοσφαιρο τα λαμογια..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 2):
- Γερασίμου, Kabamaru11
Μπορει να ειναι οπως λες δν ξερω, εξ αποστασεως κ επιφανειακα μου φαινεται πιο σοβαρο κ πιο αθλητικα δομημενο πρωταθλημαjohn4serres έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 10:29Το Βέλγιο όμως έχει περισσότερα στημένα από την Ελλάδα.χξς' έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 00:06 @Αye4
Δεν ξέρω τι έχει η Brügge, ξέρω όμως τι δν έχει:
Δν έχει Κόκκαλης, Μαριδάκης, καραπαπαρας, Μπεος
, Μελισσανιδης Αλαφούζος, οπαπ, σκαι, καρυπιδης
Μητσοτάκη , νόβα κ κοσμοτε
Α κ για το κερασάκι...ακόμα κ οι αθλητικοί δημοσιογράφια είναι εντελώς διαφορετική
Εδώ Μάλμε : Χαμένο πέναλτι για λαγό...
Ο Karol Swiderski χάνει μια τεράστια ευκαιρία να σκοράρει! Έστειλε το πέναλτι στην κάτω δεξιά γωνία, αλλά δεν ήταν αρκετό για να νικήσει τον Melker Ellborg, ο οποίος σταματά εύκολα την προσπάθεια.
Ο Karol Swiderski χάνει μια τεράστια ευκαιρία να σκοράρει! Έστειλε το πέναλτι στην κάτω δεξιά γωνία, αλλά δεν ήταν αρκετό για να νικήσει τον Melker Ellborg, ο οποίος σταματά εύκολα την προσπάθεια.