Youth League 2025-26

Γενική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα νέων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shearer4

Re: Youth League 2025-26

Δημοσίευση από shearer4 »

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:59
tad έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:40 Είδα το δεύτερο ...

Χατσίδης, Μπάλντε είναι έτοιμοι ... Τουρσουνίδης σπουδαίο ταλέντο ...

με αυτόν που χάζεψα πάντως είναι το δεξί μπακ ... τσιότας νομίζω ... έτοιμος και τανκς ... δεν είναι τυχαίο ότι έχει τόσα γκολ ... αυτός πρέπει να είναι του χρόνου στην ά ομάδα σαν δεύτερο μπακ

και ο αριστερός μοιάζει σαν δεύτερος Γιαννούλης ... απίστευτα στοιχεία και ταχύτητα
Με εφτιαξες με τα 2 μπακ.
Ο Ντουνγκα ειναι ο αρ μπακ, πολυ καλος φαινεται, μακαρι να συνεχισει ετσι το παιδι. Γενικα ελπιδοφορα γενια, γεροι να ειναι ολοι τους να τους χαρουμε και στην πρωτη ομαδα
These users thanked the author shearer4 for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

με αυτόν που χάζεψα πάντως είναι το δεξί μπακ ... τσιότας νομίζω ... έτοιμος και τανκς ... δεν είναι τυχαίο ότι έχει τόσα γκολ ... αυτός πρέπει να είναι του χρόνου στην ά ομάδα σαν δεύτερο μπακ

και ο αριστερός μοιάζει σαν δεύτερος Γιαννούλης ... απίστευτα στοιχεία και ταχύτητα
Τι να σε φτιάξω ? ο ένας 1.82, ο άλλος 1,81 ... τους αντιπάλους τους περνούσαν σαν σταματημένος και με δύναμη και με ταχύτητα και με ντρίπλες ...
μακάρι αυτά τα παιδιά να προωθηθούν άμεσα ... όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ ... αλλιώς τους βλέπω να πετάνε γρήγορα για άλλες πολιτείες ... είμαι σίγουρος ότι έχουν ήδη πολλές ενοχλήσεις
ο Τέιλορ κοντά σε αυτόν τον Ντούνγκα είναι Στρουμφ ... δώστε τους άμεσα στον Λούτσε και πες τε του αυτοί είναι ... με αυτούς δουλεύεις
These users thanked the author tad for the post:
Kabamaru11
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

ΠΑΟΚ: Μπελέρης, Τσιώτας, Κοσίδης, Απετιόνοκ, Ντούνγκα, Παπαδόπουλος (63′ Γκιόκα), Σνάουτσνερ, Τουρσουνίδης (86′ Παπανικόπουλος), Τσιφούτης (63′ Χατσίδης), Γραβάνης (72′ Αρετής), Μπάλντε.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tad έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:21

Τι να σε φτιάξω ? ο ένας 1.82, ο άλλος 1,81 ... τους αντιπάλους τους περνούσαν σαν σταματημένος και με δύναμη και με ταχύτητα και με ντρίπλες ...
μακάρι αυτά τα παιδιά να προωθηθούν άμεσα ... όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ ... αλλιώς τους βλέπω να πετάνε γρήγορα για άλλες πολιτείες ... είμαι σίγουρος ότι έχουν ήδη πολλές ενοχλήσεις
ο Τέιλορ κοντά σε αυτόν τον Ντούνγκα είναι Στρουμφ ... δώστε τους άμεσα στον Λούτσε και πες τε του αυτοί είναι ... με αυτούς δουλεύεις
Μήν βιάζομαστε έχουν ταλέντο αλλά Με Ισλανδούς παίζαμε σιγά σιγά τα βήματα .... μόνο ο μπαλντε και ο χατσιδης από αυτούς πού παίξανε δείξανε ότι τού χρόνου μπορούν στην πρώτη ομάδα
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο δικέφαλος θα αναμετρηθεί στον επόμενο γύρο με τη Λέγκια, η οποία απέκλεισε τη Φιορεντίνα, έχοντας επικρατήσει 4-1 στην Πολωνία, ενώ ηττήθηκε 3-2 στη Φλωρεντία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ στις 26 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στις 10 Δεκεμβρίου. Οι ακριβείς ημέρες και ώρες θα γίνουν γνωστές μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η διαδρομή των εγχώριων πρωταθλητών (Domestic Champions), όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αποτελείται από τρεις γύρους που θα διεξαχθούν με το σύστημα νοκ-άουτ με διπλούς αγώνες (εντός και εκτός έδρας).
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και μετά έχει league phase @Cylon-4 ?
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Την ίδια στιγμή, διεξάγεται και το League Phase της διοργάνωσης, εκεί όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Η συγκεκριμένη φάση έχει έξι συνολικά αγωνιστικές, με τις ομάδες που βρίσκονται εκεί να ακολουθούν το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα με το Champions League μέχρι και την 6η αγωνιστική.

Από το Domestic Path στο οποίο βρίσκεται ο Δικέφαλος προκρίνονται δέκα ομάδες, ενώ από το League Phase συνεχίζουν στη διοργάνωση οι πρώτες 22 ομάδες στη βαθμολογία.

Όλες μαζί, σχηματίζουν τη φάση των 32. Συγκεκριμένα, αυτές που θα τερματίσουν από στις θέσεις 1-6 θα παίξουν με αυτές που βρίσκονται στις 17-22 αντίστοιχα, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-16 θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους με τις ομάδες που πήραν το εισιτήριο από το Domestic Path.

Τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στη φάση των 16, τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς θα προκύψουν μετά από κλήρωση.

Η διοργάνωση κορυφώνεται με το Final Four (ημιτελικοί και τελικός), το οποίο θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο της Νιόν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Λευκορώσος (Pavel) δεν έχασε ούτε μία κεφαλιά. Αν βελτιωθεί και τακτικά θα γίνει πολύ καλός. Ο μόνος που δεν μου άρεσε ήταν ο Γραββάνης.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Θα εκφράσω την άποψη μου.
Διάφοροι φίλοι εστιάζουν σε κάποια παιδιά.
Εγώ γράφω για τα δύο Μπακ.
Ας υποθέσουμε ότι και το επιτελείο του λουτσε έχει ξεχωρίσει τους ίδιους.
Μια παρένθεση τώρα. Κάποιοι άλλοι φίλοι σημειώνουν. "Παίζουν με Φινλανδούς..." Ή " είναι νωρίς..." Ή "θέλουν δουλειά..."
Επιστρέφω στην άποψη μου η οποία είναι από την στιγμή που τους ξεχωρίζεις και έχεις διακρίνει κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά τότε ξεκινά ο οργανισμός και δουλεύει μαζί τους.
Το δεξί Μπακ μυρίζει...για ένα σύγχρονο φουλ Μπακ.!!! Πνευμονια, αντοχές, γρήγορος, δυνατός, επιθετική άμυνα, σπουδαία επιθετικά χαρίσματα για την θέση.
Συνεπώς δουλεύουν και με την πρώτη ομάδα και μάλιστα αναζητώντας έστω και κάποια ολιγόλεπτα σε συμμετοχή κάποιων επίσημων παιχνιδιών.
Τι 16, 17 και είναι μικρός? Βουτιά...με πίστη, εμπιστοσύνη και αυξανόμενο χρόνο αγωνιστικό περιοδικά.
Εμείς φέραμε Σκωτσέζο αμυντικό και τον περιμένουμε να μας παρουσιάσει τα επιθετικά του χαρίσματα!!!!!!!
These users thanked the author Maxpaok for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

geobila έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:57 υπαρχει καπου το προγραμμα επομενων αγωνων?

που τα βλεπετε? stokourmpeti?
Το σημερινο το εδειχνε η Cosmote στο CS7 και στο καναλι στο YT, λογικα και τα επομενα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο Ντούνγκα μέχρι πέρσι νομίζω έπαιζε μπροστά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ομάδα Νέων”