Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όχι σε ευεργέτη/μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ αλλά ούτε σε τυχαίο περαστικό με επώνυμο Σκορδοπούτσογλου θα δίνανε τέτοιο μνημόνιο για ανάθεση έργου.
Σε ποιον Μυστακίδη να βάλουν να υπογράψει τα ιδια; Με αυτόν που εν κρυπτό σε χρόνο dt και χωρις επιστημονικές επιτροπές υπέγραψαν την ανεπίσημη παραχώρηση του γηπέδου; Δεν νομίζω...
Σε ποιον Μυστακίδη να βάλουν να υπογράψει τα ιδια; Με αυτόν που εν κρυπτό σε χρόνο dt και χωρις επιστημονικές επιτροπές υπέγραψαν την ανεπίσημη παραχώρηση του γηπέδου; Δεν νομίζω...
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- eorptol1, ASTNORD2, phlegyas, paok apo epilogi
Οι δηλώσεις των ΑΣ μετά την παράδοση του μνημονίου στην ΠΑΕ, που λένε ότι ελπιζουν να χτίσει την τούμπα ο Ιβαν, είναι παρόμοιες με αυτές που λένε ότι τα μέλη θα εγγραφούν κανονικά στον ΑΣ 
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
- DamoN, navigator11, Apil44, Logistis, george188, paok apo epilogi
Απορώ πως ξέχασαν να βάλουν τον όρο ότι ο ασ θα παίρνει και 20% από τον τζίρο όλων τον επιχειρήσεων της οικογένειας Σαββίδη και την αποκληστικη κυριότητα μετά την αποπεράτωση του προβλήτα του λιμανιού.
Και κάτι που μου έκανε εντύπωση. Η εταιρεία ειδικού σκοπού λέει, πρέπει να αποτελείται από μέλη κατά 65% της οικογένειας Σαββίδη. Στην εταιρεία νέα Τούμπα που είναι τα μέλη της οικογένειας Μυστακίδη? Γιατί εγώ εκεί μόνο Πετμεζά είδα.
Αυτό το μνημόνιο δεν έχει σκοπό να εξασφαλίσει τα συμφέροντα του ασ, έχει σκοπό την εξόντωση Σαββίδη ώστε να αναλάβει ο Πετμεζάς.
Αν το μνημόνιο το είχε συντάξει ο Μαρινάκης μαζί με τον ραλίστα, τόσο αισχρό δε θα ήταν.
Και κάτι που μου έκανε εντύπωση. Η εταιρεία ειδικού σκοπού λέει, πρέπει να αποτελείται από μέλη κατά 65% της οικογένειας Σαββίδη. Στην εταιρεία νέα Τούμπα που είναι τα μέλη της οικογένειας Μυστακίδη? Γιατί εγώ εκεί μόνο Πετμεζά είδα.
Αυτό το μνημόνιο δεν έχει σκοπό να εξασφαλίσει τα συμφέροντα του ασ, έχει σκοπό την εξόντωση Σαββίδη ώστε να αναλάβει ο Πετμεζάς.
Αν το μνημόνιο το είχε συντάξει ο Μαρινάκης μαζί με τον ραλίστα, τόσο αισχρό δε θα ήταν.
- These users thanked the author panta for the post (total 4):
- phlegyas, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi
Ένα πανό από τους Δυτικούς
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε
Αν άλλοι αγωνιούν για τα βάρη της φανέλας, δεν πειράζει ..
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author trouman for the post (total 4):
- Dimitris_L4, eorptol1, Kabamaru11, paok apo epilogi
Εγω θα ηθελα να μαθω κατα ποσο τροποποιηθηκε το μνημονιο απο τον ASS σε σχεση με το τι εβαλε η επιτροπη που ορισαν.
Επισης οτι το μνημονιο θα ηταν σιγουρα αδικο προς τον Σαββιδη το ξεραμε. Ξεραμε που θα το πανε. Επειδη εμπρακτα δε σε θελω θα σου δωσω ενα μνημονιο το οποιο θα εχει ορους καθαρα προς δικο μου οφελος και αν σ'αρεσει. Φυσικα και δε θα σου αρεσει γιατι ειναι σχεδιασμενο ετσι. Ομως εγω θα πω οτι κυριοι του εκανα προταση και δε την δεχθηκε φιλακια.
Οποτε το εργο θα παει απευθειας οπου θελει ο ASS. Δηλαδη στον αλλον επενδυτη που ενδιαφερεται, τον Μυστακιδη. Και σιγουρα θα ειναι με καλυτερους ορους και μεγαλυτερες κρατικες βοηθειες κλπ κλπ.
Και για την ψηφοφορια που αναφερθηκε πιο πριν, νομιζω οτι το μονο που δε περασε ειναι να αναγκαστει μεχρι τον δεκεμβρη ο Ιβαν να δειξει ενα PoF αναλογου μεγεθους του Μυστακιδη, δηλαδη καπου στα 200-250 ζεστα.
Επισης οτι το μνημονιο θα ηταν σιγουρα αδικο προς τον Σαββιδη το ξεραμε. Ξεραμε που θα το πανε. Επειδη εμπρακτα δε σε θελω θα σου δωσω ενα μνημονιο το οποιο θα εχει ορους καθαρα προς δικο μου οφελος και αν σ'αρεσει. Φυσικα και δε θα σου αρεσει γιατι ειναι σχεδιασμενο ετσι. Ομως εγω θα πω οτι κυριοι του εκανα προταση και δε την δεχθηκε φιλακια.
Οποτε το εργο θα παει απευθειας οπου θελει ο ASS. Δηλαδη στον αλλον επενδυτη που ενδιαφερεται, τον Μυστακιδη. Και σιγουρα θα ειναι με καλυτερους ορους και μεγαλυτερες κρατικες βοηθειες κλπ κλπ.
Και για την ψηφοφορια που αναφερθηκε πιο πριν, νομιζω οτι το μονο που δε περασε ειναι να αναγκαστει μεχρι τον δεκεμβρη ο Ιβαν να δειξει ενα PoF αναλογου μεγεθους του Μυστακιδη, δηλαδη καπου στα 200-250 ζεστα.
fossa έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:39 Ήμουν στους ισαποστάκηδες που λοιδωρήθηκαν εδώ μέσα.
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα προσφέρει ο Μυστακίδης, δεν είναι σωστό!
Στον Μυστακίδη δεν προσάπτω τίποτα. Τη δουλειά του θέλει να κάνει όπως και ο κάθε επιχειρηματίας τέτοιου διαμετρήματος. Τον περιμένω με ανοιχτές αγκαλιές στο μπάσκετ.
Αλλά εδώ στον ΑΣ τι γίνεται; Υπήρχε ένα 7-6.
Τι ψήφισαν αυτοί;
Αν ψήφισαν αυτό έπρεπε να είναι 13-0.
Αν δεν ψήφισαν αυτό οι 7 πρέπει να αντιδράσουν και να γίνει χαμός.
Το ίσες αποστάσεις δεν είναι πάντα η σωστή στάση, αλλά άλλη κουβέντα αυτή
Πρέπει να μην παρασυρομαστε από την εικόνα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Άλλο είναι το ότι ο Σαββίδης έχει λάθος τρόπο οργάνωσης της μεταγραφικής κ λειτουργίας του αγωνιστικού, κι άλλο είναι σαν επιχειρηματίας στην εταιρεία όλη.
Ακόμη και με τα πολλά λάθη του, είναι πιο σωστός κ οργανωμένος από τους Αθηναίους κ είναι κοντά σε γαυρο, για αυτό κ η ομάδα πρωταγωνιστέι.
Το ότι εμφανίζεται ένας λεφτάς ο οποίος δεν έχει βγάλει κι, ειναι6εν δυνάμει ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κ μιλάει μέσω του Βοθροπολις, του Μπουζιυ κ της δικηγόρου με βάζεις σκέψεις.
Το ότι θα τον συγκρίνω με τον Ιβάν που με τα καλά και τα στραβά του είναι 13 χρόνια στον ΠΑΟΚ κ έσωσε όχι μόνο την ΠΑΕ, αλλά ολόκληρο το σωματείο, είναι άδικο κυρίως για τον Τέλη.
Τα λεφτά δεν εξασφαλίζουν τίποτα.
Κι ο Αλαφούζος έχει λεφτά και βάζει κιόλας, και ο Ηλιόπουλος έχει και βάζει και ο Τίγρης είχε και έβαζε, όπως παλαιότερα και οιΚοντομηνας και Μυτιληναίος...
Δεν θέλω ένα Μυτιληναίο στον ΠΑΟΚ...
Οι βαζελοι έφαγαν τον Βαρδινογιαννη γιατί ήθελαν κάτι "πιο εκλεκτό" κ έχουν να δουν πρωτάθλημα 16 χρόνια κ έχουν κ πλούσιο πρόεδρο όπως είπα.
Ο ΑΣ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Να είναι με όλα τα τεχνικά κ διαδικαστικά έτοιμος ο Τελης και στην χειρότερη θα κατεβάσει 62 προτάσεις σε γενική συνέλευση που τα πιο πολλά μέλη τα έχει γράψει ο Κατσαρης..
Αυτό που δε ξέρω είναι τι θα γίνει μετά. Γιατί όσο θα υπάρχει Ιβάν στον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα δε θα παίζει. Θα παίζει καυταντζογλειο κ θα είναι έρμαιο σε κάθε είδους προβοκάτσια...
-
MagdiTolba
Αν θυμαμαι καλά ήδη ο Μυστικας έκανε εταιρεια ειδικού σκοπού. Ηταν ειδηση που βγηκε από την αρχη μετα την υπογραφη απο τον Κατσαρή.Мир έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 03:18 Όχι σε ευεργέτη/μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ αλλά ούτε σε τυχαίο περαστικό με επώνυμο Σκορδοπούτσογλου θα δίνανε τέτοιο μνημόνιο για ανάθεση έργου.
Έχω εμπιστοσυνη στον Ιβάν. Κατα καιρούς πολλοι προσπαθησαν να τον τρυπησουν, όπως με την υπόθεση με την πολυιδιοκτησια.
Εδώ είναι εκ των εσω το τρυπημα από τον ΑΣ.
Περιμενω με ανυπομονησια να δηλωσει οτι θα χτισει αλλου το γηπεδο.
Οι ισαιαδες θα μεινουν στην ιστορια ως προδοτες και χρησιμοι ηλιθιοι οπως αναφερθηκε.
Το θεμα ειναι να μην επηρεαστει η ομαδα.
Πιστευω στο τελος θα βγει πιο δυνατη η ομαδα γιατι θα εξοικονομηθούν χρηματα που τα παιρνει τωρα ο ΑΣ και μετα δεν θα τα δικαιουται.
Καλημέρα παιδιά!
Σωστά @MagdiTolba ,
ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
Αριθμός ΓΕΜΗ : 186278604000
ΑΦΜ : 802962143
Ημ/νία Σύστασης : 30/07/2025
Νομική Μορφή : ΑΕ
Κατάσταση : Ενεργή από 30/07/2025
Κεφάλαιο 100.000,00 €
Τύπος μετοχών : Ονομαστικές
Είδος Μετοχών : Κοινές
Αριθμός Μετοχών : 100.000
Αξία : 1,00€
Διοίκηση:
ΚΑΛΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
Ενεργός
Ημερομηνία συγκρότησης: 30/07/2025, Ημερομηνία εκλογής: 30/07/2025, Ημερομηνία λήξης: 30/07/2030
Διοικητικό συμβούλιο
Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
-
ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΙΩΑΝΝ
Ενεργός
Ημερομηνία συγκρότησης: 30/07/2025, Ημερομηνία εκλογής: 30/07/2025, Ημερομηνία λήξης: 30/07/2030
Διοικητικό συμβούλιο
Πρόεδρος
--
ΖΑΜΠΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ενεργός
Διοικητικό συμβούλιο
Μέλος
--
Σωστά @MagdiTolba ,
ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
Αριθμός ΓΕΜΗ : 186278604000
ΑΦΜ : 802962143
Ημ/νία Σύστασης : 30/07/2025
Νομική Μορφή : ΑΕ
Κατάσταση : Ενεργή από 30/07/2025
Κεφάλαιο 100.000,00 €
Τύπος μετοχών : Ονομαστικές
Είδος Μετοχών : Κοινές
Αριθμός Μετοχών : 100.000
Αξία : 1,00€
Διοίκηση:
ΚΑΛΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
Ενεργός
Διοικητικό συμβούλιο
Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
-
ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΙΩΑΝΝ
Ενεργός
Διοικητικό συμβούλιο
Πρόεδρος
--
ΖΑΜΠΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ενεργός
Διοικητικό συμβούλιο
Μέλος
--
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- MagdiTolba
Την καλημέρα μου σε όλους,
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει, είναι η ιστορία που κουβαλάει, είναι η υποχρέωση που νοιώθω πως έχω να παραδώσω στην επόμενη γενιά ένα σύλλογο με μετρημένους ίσως τίτλους αλλά με αμέτρητη περηφάνια.
Γιατί ενώ τί είναι για μας ο Π.Α.Ο.Κ. κανείς δεν ξέρει, ξέρουμε ξεκάθαρα τί συγκλονιστικό νόημα δίνουν στη ζωή μας τα 4 γράμματα.
Προτιμώ σαν στάση ζωής να εστιάζω σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν.
Με αυτή τη λογική, δεν πιστεύω ότι τα μέλη του Δ.Σ. του Α. Σ. Π.Α.Ο.Κ. «δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.» - όμως, μετά το μνημόνιο συνεργασίας, αυτό που προκύπτει ως στάση και πρόθεση δεν είναι ΠΑΟΚτσήδικο - το ακριβώς αντίθετο - και θα είναι μόνιμη κηλίδα στην ιστορία του σωματείου που τόσο αγαπάμε.
Και όταν κάτι δεν τιμά την ταυτότητά μας - οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και σίγουρα όχι να είμαστε αδιάφοροι. Τεράστιο λάθος μου που και εγώ αδιάφορος ήμουν τόσα χρόνια.
Σήμερα έστειλα email στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. - στη διεύθυνση info@acpaok.gr που βρήκα στην ιστοσελίδα του Α.Σ. περιμένοντας απάντηση.
Αν θυμάμαι καλά, ένα από τα προαπαιτούμενα για εγγραφή είναι πρόταση από 2 ήδη εγγεγραμμένα μέλη του ΑΣ.
Γι’ αυτό και παρακαλώ τους διαχειριστές - εφόσον το κρίνουν σωστό κ εφόσον επιβεβαιωθεί η ταυτότητα μου - να μοιραστούν τα στοιχεία μου με το μέλος του Α.Σ. και δημοσιογράφο Κώστα Βασιλόπουλο, ώστε να του ζητήσω να είναι ο ένας απο τους δύο.
Παρότι πολλές φορές δεν συμφωνώ με όσα γράφει ή λέει, δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω την αγάπη του για τον Π.Α.Ο.Κ.
Επίσης, έχει διατυπώσει ξεκάθαρα την υποστήριξή του στο χτίσιμο του νέου γηπέδου από τον Ιβάν Σαββίδη, θέση με την οποία συμφωνώ πλήρως.
Αν γνωρίζετε και κάποιο ακόμα μέλος του Α.Σ. που ενδεχομένως να μην πάσχει από οσφυοκαμψία, θα χαρώ να επικοινωνήσω κ μαζί του.
Είμαι 43. Σε αυτή την ηλικία αισθάνομαι ότι έχω ηθική και ιστορική υποχρέωση απέναντι στους πρόσφυγες προγόνους μου να υπερασπιστώ τον Σύλλογο που ενώ με μεγάλωσε συναισθηματικά, με κάνει ακόμα να κλαίω σαν μικρό παιδί στις επιτυχίες - που τα τελευταία χρόνια είναι πολλές και χωρίς προηγούμενο στην εκατονταετή ιστορία μας.
Και το λέω ευθέως:
Ας κάνουμε κάτι όλοι, όπως μπορούμε με τον τρόπο του ο καθένας.
Όσο περισσότεροι μιλάμε, τόσο λιγότερο μπορούν να μας αγνοήσουν.
Με επιχειρήματα.
Με σεβασμό.
Με ενότητα.
Δεν χρειάζονται απαραίτητα φωνές για να κάνουμε φασαρία.
Αν διαπιστώσουμε - που μάλλον έτσι θα γίνει - πως δεν πίπτει λόγος, θα ανακαλύψουν καλά τί έχει να πέσει στην συνέχεια...
Με αδελφικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση σε όλους
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει, είναι η ιστορία που κουβαλάει, είναι η υποχρέωση που νοιώθω πως έχω να παραδώσω στην επόμενη γενιά ένα σύλλογο με μετρημένους ίσως τίτλους αλλά με αμέτρητη περηφάνια.
Γιατί ενώ τί είναι για μας ο Π.Α.Ο.Κ. κανείς δεν ξέρει, ξέρουμε ξεκάθαρα τί συγκλονιστικό νόημα δίνουν στη ζωή μας τα 4 γράμματα.
Προτιμώ σαν στάση ζωής να εστιάζω σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν.
Με αυτή τη λογική, δεν πιστεύω ότι τα μέλη του Δ.Σ. του Α. Σ. Π.Α.Ο.Κ. «δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.» - όμως, μετά το μνημόνιο συνεργασίας, αυτό που προκύπτει ως στάση και πρόθεση δεν είναι ΠΑΟΚτσήδικο - το ακριβώς αντίθετο - και θα είναι μόνιμη κηλίδα στην ιστορία του σωματείου που τόσο αγαπάμε.
Και όταν κάτι δεν τιμά την ταυτότητά μας - οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και σίγουρα όχι να είμαστε αδιάφοροι. Τεράστιο λάθος μου που και εγώ αδιάφορος ήμουν τόσα χρόνια.
Σήμερα έστειλα email στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. - στη διεύθυνση info@acpaok.gr που βρήκα στην ιστοσελίδα του Α.Σ. περιμένοντας απάντηση.
Αν θυμάμαι καλά, ένα από τα προαπαιτούμενα για εγγραφή είναι πρόταση από 2 ήδη εγγεγραμμένα μέλη του ΑΣ.
Γι’ αυτό και παρακαλώ τους διαχειριστές - εφόσον το κρίνουν σωστό κ εφόσον επιβεβαιωθεί η ταυτότητα μου - να μοιραστούν τα στοιχεία μου με το μέλος του Α.Σ. και δημοσιογράφο Κώστα Βασιλόπουλο, ώστε να του ζητήσω να είναι ο ένας απο τους δύο.
Παρότι πολλές φορές δεν συμφωνώ με όσα γράφει ή λέει, δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω την αγάπη του για τον Π.Α.Ο.Κ.
Επίσης, έχει διατυπώσει ξεκάθαρα την υποστήριξή του στο χτίσιμο του νέου γηπέδου από τον Ιβάν Σαββίδη, θέση με την οποία συμφωνώ πλήρως.
Αν γνωρίζετε και κάποιο ακόμα μέλος του Α.Σ. που ενδεχομένως να μην πάσχει από οσφυοκαμψία, θα χαρώ να επικοινωνήσω κ μαζί του.
Είμαι 43. Σε αυτή την ηλικία αισθάνομαι ότι έχω ηθική και ιστορική υποχρέωση απέναντι στους πρόσφυγες προγόνους μου να υπερασπιστώ τον Σύλλογο που ενώ με μεγάλωσε συναισθηματικά, με κάνει ακόμα να κλαίω σαν μικρό παιδί στις επιτυχίες - που τα τελευταία χρόνια είναι πολλές και χωρίς προηγούμενο στην εκατονταετή ιστορία μας.
Και το λέω ευθέως:
Ας κάνουμε κάτι όλοι, όπως μπορούμε με τον τρόπο του ο καθένας.
Όσο περισσότεροι μιλάμε, τόσο λιγότερο μπορούν να μας αγνοήσουν.
Με επιχειρήματα.
Με σεβασμό.
Με ενότητα.
Δεν χρειάζονται απαραίτητα φωνές για να κάνουμε φασαρία.
Αν διαπιστώσουμε - που μάλλον έτσι θα γίνει - πως δεν πίπτει λόγος, θα ανακαλύψουν καλά τί έχει να πέσει στην συνέχεια...
Με αδελφικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση σε όλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanente την Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author thanente for the post (total 13):
- MagdiTolba, Ιάσονας, Magdi Tolba 4, trouman, Kabamaru11, Logistis, leomatos88, Mica, tad, Andrew R and 3 more users
-
MagdiTolba
H αρχή της αντίδρασης του λαού μας ας γίνει από αυριο στο γήπεδο με πανώ και συνθήματα.
Βεβαια ειναι χοντρόπετσα τα ατομα αυτά και πολλα τα συμφέροντα, αλλά θα ειναι μια αρχή.
Σημαντικό όπως και αυτό που ειπε ο Πετρουλάκης εχθες, να ανοίξει η διαδικασία εγγραφής, τουλάχιστον για αυτούς που εχουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, να εγγράφονται μόνο καταβάλλοντας το αντίτιμο.
Να έχουμε χιλιάδες μέλη και όχι 217. Να μην είναι ελεγχόμενο το αποτελεσμα των ΓΣ.
Βεβαια ειναι χοντρόπετσα τα ατομα αυτά και πολλα τα συμφέροντα, αλλά θα ειναι μια αρχή.
Σημαντικό όπως και αυτό που ειπε ο Πετρουλάκης εχθες, να ανοίξει η διαδικασία εγγραφής, τουλάχιστον για αυτούς που εχουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, να εγγράφονται μόνο καταβάλλοντας το αντίτιμο.
Να έχουμε χιλιάδες μέλη και όχι 217. Να μην είναι ελεγχόμενο το αποτελεσμα των ΓΣ.
- These users thanked the author MagdiTolba for the post (total 6):
- thanente, Dimitris_L4, trouman, leomatos88, paok apo epilogi, phlegyas
- navigator11
Ακόμα πιο catchytrouman έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 07:35 Ένα πάνω από τους Δυτικούς
Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε
" Έξω οι ιδιο-Τελείς από τον ΠΑΟΚ".
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
- Dimitris_L4, MagdiTolba, eorptol1, trouman, Mica, paok apo epilogi, Montrealiotis
- Dimitris_L4
Οσο χοντροπετσα κ να ειναι, αν υπαρξει μαζικη γιουχα κ μαζικο ξεφωνητο μια χαρα θα την παρουν γραμμη...και φανηκε που εκλεισαν τα σχολια χθες...ο χρονος σας τελειωνει σκουπιδια του ΑΣMagdiTolba έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:50 H αρχή της αντίδρασης του λαού μας ας γίνει από αυριο στο γήπεδο με πανώ και συνθήματα.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 5):
- MagdiTolba, Azrael, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi
- PAOKevolution
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι από σας ρε παιδιά γελάτε με τα όσα συμβαίνουν ή με τα όσα πρόκειται να συμβούν. Δεν το λέω επικριτικά. Εγώ πονάω. Πολύ. Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
Επιμένω σε αυτό που έλεγα εξαρχής. Έχουν δεσμευτεί γραπτώς στον Τέλη για το γήπεδο. Άλλωστε ο μπαρμπαΘανάσης, φοβάται να άρει την υπογραφή του. Σωστά;
Υ.Γ.: Το metrosport.gr αποδέχεται το "ευχαριστώ" της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και υπόσχεται να συνεχίσει το ρεπορτάζ για ένα τόσο σοβαρό θέμα στο οποίο δεν χωρούν κραυγές και αυθαίρετα συμπεράσματα, παρά μόνο πλήρης ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ώστε τίποτε να μη μένει στο σκοτάδι.
Το παραπάνω είναι από το χθεσινό άρθρο του ομίλου. Επειδή είναι λάτρεις της δημοσιογραφίας και του ρεπορτάζ και έμαθαν τόσο εύκολα το μνημόνιο που πρότεινε η μάνα στην ΠΑΕ, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ! Νόπανα!
Επιμένω σε αυτό που έλεγα εξαρχής. Έχουν δεσμευτεί γραπτώς στον Τέλη για το γήπεδο. Άλλωστε ο μπαρμπαΘανάσης, φοβάται να άρει την υπογραφή του. Σωστά;
Υ.Γ.: Το metrosport.gr αποδέχεται το "ευχαριστώ" της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και υπόσχεται να συνεχίσει το ρεπορτάζ για ένα τόσο σοβαρό θέμα στο οποίο δεν χωρούν κραυγές και αυθαίρετα συμπεράσματα, παρά μόνο πλήρης ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ώστε τίποτε να μη μένει στο σκοτάδι.
Το παραπάνω είναι από το χθεσινό άρθρο του ομίλου. Επειδή είναι λάτρεις της δημοσιογραφίας και του ρεπορτάζ και έμαθαν τόσο εύκολα το μνημόνιο που πρότεινε η μάνα στην ΠΑΕ, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ! Νόπανα!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 4):
- eorptol1, Apil44, leomatos88, phlegyas
1. Πόσο άραγε χρόνο δίνουν οι αλήτες, μέχρι να δούμε εξ αιτίας των πραξεων τους, προσπάθεια ανάρτησης πανό στην κερκίδα και συνεπακόλουθα καυγάδες και μάχες παοκτσηδων ανάμεσα μας σε ζωντανή μετάδοση;
2. Όλοι εκείνοι οι αχαρακτηριστοι που σε κάθε γελοία ευκαιρία πετάγονται και λένε πως για κάθε λάθος φταίει ο Σαββίδης, πως σκατα τολμάνε να λένε ότι για την ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ του ΑΣ σε όλα τα επίπεδα διαχρονικά και την ΕΛΕΕΙΝΗ του στάση τώρα, ΔΕΝ έχουν ευθύνη οι επικεφαλής του; Συνεπώς από πού και ως που δικαιούται ο οποιοσδήποτε να απαιτεί "παραίτηση τώρα-αλλαξτε και τα πλακάκια" για κάθε κακή μεταγραφή στη μπάλα, αλλά στον ΑΣ η συζήτηση για εκλογές είναι απλά ένας χαβαλες;
2. Όλοι εκείνοι οι αχαρακτηριστοι που σε κάθε γελοία ευκαιρία πετάγονται και λένε πως για κάθε λάθος φταίει ο Σαββίδης, πως σκατα τολμάνε να λένε ότι για την ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ του ΑΣ σε όλα τα επίπεδα διαχρονικά και την ΕΛΕΕΙΝΗ του στάση τώρα, ΔΕΝ έχουν ευθύνη οι επικεφαλής του; Συνεπώς από πού και ως που δικαιούται ο οποιοσδήποτε να απαιτεί "παραίτηση τώρα-αλλαξτε και τα πλακάκια" για κάθε κακή μεταγραφή στη μπάλα, αλλά στον ΑΣ η συζήτηση για εκλογές είναι απλά ένας χαβαλες;
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- navigator11, Apil44, paok apo epilogi, phlegyas
- navigator11