Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
George Best4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από George Best4 »

Equalizer έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02 Προσωπική μου άποψη

- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης. Την τούμπα δεν την αναφέρω καν αφού μπλοκαραν το έργο μόνοι τους ήδη.

- άμεσα εκλογές στον ΑΣ αφότου εγγραφούν χιλιάδες μέλη

- εφόσον και ΑΦΟΤΟΥ γίνουν αυτά, συνέχιση διαπραγματεύσεων με επενδυτή για μπάσκετ με ξεκάθαρους όρους και χωρίς προφανή και καταφανή παρακλάδια και συσχετισμούς με αλλα έργα και συμφέροντα εντός συλλόγου.

Ο οποιοσδήποτε επικαλείται πως όλα αυτά που συμβαίνουν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι άσχετα μεταξύ τους και πως ξαφνικά ο ΑΣ αυτοβούλως ΛΥΣΣΑΞΕ να σκίσει τον Σαββίδη με τους ακραίους όρους που θέτει, είναι ή φελλός ή στημένος ενάντια στον ΠΑΟΚ και κυρίως τον κόσμο του. Και οι τυφλοί είδαν πλέον.

Αρκετά έγινε ανεκτή η προσβολή της αξιοπρέπειας όλων μας με γελοία και άρρωστα επιχειρήματα στηριγμένα σε ψεμματα.

Αρκετά έγινε ανεκτή η φτηνη προσπάθεια ηθικού εκβιασμού ώστε να δεχθούμε ελεεινές καταστάσεις ως "αναγκαίο κακο"

Το να αναδειχθεί η αλήθεια και να κλείσει το τρύπημα εις βάρος του συλλόγου είναι ΑΠΕΙΡΩΣ σημαντικότερο από οποιονδήποτε επενδυτή και οποιαδήποτε χορηγία.
Αυτά είναι τα αυτονόητα και δεν έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να τα αντιληφθούμε.
Από τη στιγμη που ακούσαμε ότι προσπαθεί να πάρει το μπάσκετ έπρεπε να απαιτηθούν κάποια πράγματα και όχι να πανηγυρίζουν κάποιοι εδώ μέσα λέγοντας μπούρδες.

Συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας.

Εκεί που όμως εκνευρίζομαι λίγο ρε γαμωτο είναι ότι τόσο καιρό οποίος εδώ μέσα μιλούσε και ελεγε ότι όποιος δε καταλαβαίνει τι γίνεται είναι πανηλίθιος ή στημένος έτρωγε Μπαν.

Βγήκαν κατά καιρούς κάποιοι και έλεγαν ότι εχουν "επιγνωση ότι σύνδεσμοι χρηματιστήκαν από Μυστακίδη" και τα περνάμε στο ντουκου.

Προφανώς οποίος θεωρεί άσχετη τι στάση του Ερασιτέχνη με τον Μυστακίδη και τον Μυστακίδη άσχετο με την κυβέρνηση, έχει είτε κάποιο καρότο για εγκεφαλο, είτε κάποιο καινουργιο μηχανάκι κτλ

Γήπεδο ποδοσφαίρου δε θα γίνει.
Είναι δεδομένο ότι πάντα θα βάζουν προβλήματα και παγίδες.
Και οποίοι γράφουν ότι ο Σαββίδης να κάνει μόνος του γήπεδο άλλου πραγματικά είναι εκτός τόπου και χρόνου.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
DamoN, Apil44
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

sn0ufel4 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:07
Ιάσονας έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει
Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ?

Αν είναι αναληθής η επικοινωνία Σαββίδη - Χατζόπουλου πριν την έγκριση της μεταβίβασης το αφήνω ασχολίαστο.

Αν ο Μυστακιδης είναι εχθρός και καρκίνος με τη δικιά σας λογική τον έβαλε ο Ιβάν στην οικογένεια που του επέτρεψε να πάρει την καε. Αν τον θεωρεί εχθρό γιατί έδωσε την άδεια?
Γιατί εδώ μέσα δεν γράφτηκαν;σε αλλά σοσιαλ;με ονοματεπώνυμο όχι τρολ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει

Αν είναι αναληθής η επικοινωνία Σαββίδη - Χατζόπουλου πριν την έγκριση της μεταβίβασης το αφήνω ασχολίαστο.

Αν ο Μυστακιδης είναι εχθρός και καρκίνος με τη δικιά σας λογική τον έβαλε ο Ιβάν στην οικογένεια που του επέτρεψε να πάρει την καε. Αν τον θεωρεί εχθρό γιατί έδωσε την άδεια?
Σε ποια οικογένεια τον έβαλε; Δεν ισχύει αυτο. Απλά δεν έπαιξε μπινιά με το να μην τον αφήσει να μπει στην ΚΑΕ. Που το παράξενο; Δεν έστρωσε και χαλί, απλά δεν ασχολήθηκε. Δεν ειναι πρόεδρος της ΚΑΕ
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Apil44, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ποια τρολακια ρε φίλε? Επίσης ποια άδεια? Από που και ως που έπεφτε λόγος στον Ιβάν για την ΚΑΕ?
These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
DamoN, Apil44, leomatos88
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Για την πρώτη πρόταση θα σου πω πώς δεν ήταν μόνο τα χιλιάδες τρολακια του Τουίτερ αλλά και οι αμπαλαεα με την ανακοίνωση τους και σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ. Και εσύ ο ίδιος όμως τώρα που μιλάμε ξαφνικά άλλαξες ύφος για τον Χατζόπουλο που αντικειμενικά είναι ένας σύγχρονος ευεργέτης του συλλόγου.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν έχουν φαντάζομαι σχέση με εμένα γιατί δεν τα είπα και χρησιμοποιείς τον πληθυντικό κατά λάθος.
Θα σου πω όμως τι θα έκανα εγώ αν ήμουν ο Μυστακίδης σήμερα, αν με ενδιέφερε έστω και λίγο το καλό του συλλόγου και η θέση μου μέσα σε αυτόν. Θα μιλούσα. Θα έληγα τον εμφύλιο στο σύλλογο. Θα απεσυρα το ενδιαφέρον για το γήπεδο ποδοσφαίρου και κάθε υπόγεια εμπλοκή μου ενάντια στον Σαββίδη. Θα ασχολουμουν μόνο με την ΚΑΕ θα παρουσίαζα το όραμα μου για το μπάσκετ και θα βοηθούσα να καθαρίσει και ο ΑΣ από αυτήν την κατάντια που επικρατεί εκεί μέσα με τα νούμερα της διοίκησης του ερασιτέχνη που μας ξεφτυλιζουν σαν σύλλογο.
Τι πιο λογικό να συμβεί?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δέκα συνδέσμους ( κάποιοι εξ αυτών με μεγάλη ιστορία) δεν τους λες και τρολακια του ίντερνετ πάντως
These users thanked the author renegade for the post (total 5):
Ιάσονας, aivas19, DamoN, Guitarman, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να πουλήσει και θέλει το καλό της ΚΑΕ. Δεν θα κατηγορηθεί ο ίδιος αν κάτι δεν πάει καλά.

Να τελειώνει το θέμα με την ΚΑΕ γιατί θα αρχίσουν να είναι έντονες τέτοιες κριτικές.
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
Guitarman
george188

Δημοσίευση από george188 »

Στα της ΚΑΕ οπως εκραζα τα τρολακια του τουιτερ που λοιδωρούσαν τον Θαναση ετσι θα κραζω και τον οποιον κολκα που αφηνει γενικολογες αιχμες. Δεν ειναι χαζος ο Θανασης (ακομα και ο μυστακιδης) να λεει αερολογιες
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
PAOKevolution, aivas19
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Συμφωνώ μαζί σου Γιώργο. Κι εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα τον Χατζόπουλο. Απλά ένα ''ρεπορτάζ'' παρέθεσα.
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
george188
george188

Δημοσίευση από george188 »

Aδερφε καλα εκανες κ γω τα διαβαζω ολα γιατι καιγομαστε και για το μπασκετ αλλα πραγματικα η φαση συμπαρασέρνει και κοσμο που δεν φταιει
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

PAOKevolution έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:42 Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να πουλήσει και θέλει το καλό της ΚΑΕ. Δεν θα κατηγορηθεί ο ίδιος αν κάτι δεν πάει καλά.

Να τελειώνει το θέμα με την ΚΑΕ γιατί θα αρχίσουν να είναι έντονες τέτοιες κριτικές.
Εγώ αυτό δεν το εκλαμβάνω ως αιχμή προς τον Χατζόπουλο, αλλά ως αιχμή προς τον υποψήφιο επενδυτή.
Το καταλαβαίνω έτσι: υπάρχουν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες που κολλάνε στα θέλω ή στις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος επενδυτής.
Το "κατηγορώ" είναι ότι ο Χατζόπουλος δεν τις βγάζει προς τα έξω και περιορίζεται στο να λέει γενικά ότι το deal προχωράει.
Αν είμαι σωστός στην ανάγνωση – αποκωδικοποίηση των λεγομένων του Κόλκα, βγάζω το καπέλο στον Χατζόπουλο, που προσπαθεί να μη φυτιλιάσει το deal. Κατά τη γνώμη μου, λειτουργεί σωστά.
These users thanked the author Psaras for the post (total 4):
navigator11, Guitarman, thanente, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Όχι αδερφέ @Psaras συγγνώμη. Δεν το ανέφερα ως μομφή προς τον Χατζόπουλο. Ούτε κάν! Απλά το επισήμανα γιατί πλέον θα αρχίσουν κι αυτές οι φωνές, που θα λένε ότι κολλάει το πράγμα και γιατί δεν προχωράει. Εγώ ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ. Πραγματικά εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Αμφιβάλλω αν μπορεί να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ αυτός ο Άνθρωπος.
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
Psaras, KalamarGiannis
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Psaras έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:01
PAOKevolution έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:42 Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να πουλήσει και θέλει το καλό της ΚΑΕ. Δεν θα κατηγορηθεί ο ίδιος αν κάτι δεν πάει καλά.

Εγώ αυτό δεν το εκλαμβάνω ως αιχμή προς τον Χατζόπουλο, αλλά ως αιχμή προς τον υποψήφιο επενδυτή.
Το καταλαβαίνω έτσι: υπάρχουν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες που κολλάνε στα θέλω ή στις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος επενδυτής.
Το "κατηγορώ" είναι ότι ο Χατζόπουλος δεν τις βγάζει προς τα έξω και περιορίζεται στο να λέει γενικά ότι το deal προχωράει.
Αν είμαι σωστός στην ανάγνωση – αποκωδικοποίηση των λεγομένων του Κόλκα, βγάζω το καπέλο στον Χατζόπουλο, που προσπαθεί να μη φυτιλιάσει το deal. Κατά τη γνώμη μου, λειτουργεί σωστά.
Αυτό ακριβώς εννοείται στο υγ. Ότι είναι ευθύνη άλλου που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η δουλειά κι ο Χατζό έχει επιλέξει να μην το επικοινωνήσει αυτό προς τα έξω.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Guitarman
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

γιατί; (αλήθεια τώρα) , θέλετε να ολοκληρωθεί;
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Χωρικός έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:33 γιατί; (αλήθεια τώρα) , θέλετε να ολοκληρωθεί;
Φυσικα κ αμεσα μαλιστα.
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
KalamarGiannis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”