Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Να σας πω, δεν σβήνετε λιγάκι όλοι σας; Άντε γιατί οκ ΌΣΗ πρεμούρα, τρέλα και ΌΣΑ νεύρα και να έχουμε για τον οποιοδήποτε λόγο, τα φιτίλια, οι αντεγκλήσεις και οι ειρωνείες έχουν κουράσει.
Δεν θα γίνει καμία απονομή μεταλλίων σε όποιον μαλώσει περισσότερες φορές με τον "αντίπαλο του εντός paokmania". Το γράφω έτσι για να γίνει ξεκάθαρο.
Γράψτε ότι θέλετε αλλά με όμορφο και κόσμιο τρόπο, χωρίς να δημιουργείτε διαρκώς μανούρες. Οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα ίδια και τα ίδια. Φτάνει.
Δεν θα γίνει καμία απονομή μεταλλίων σε όποιον μαλώσει περισσότερες φορές με τον "αντίπαλο του εντός paokmania". Το γράφω έτσι για να γίνει ξεκάθαρο.
Γράψτε ότι θέλετε αλλά με όμορφο και κόσμιο τρόπο, χωρίς να δημιουργείτε διαρκώς μανούρες. Οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα ίδια και τα ίδια. Φτάνει.
Καταστροφικό για τον ίδιο? Γιατί?Guitarman έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:22Ε νομίζω είναι προφανές ρε φίλε. Από τη στιγμή που είπε προχωράμε το πισωγύρισμα θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο. Αν πιστέψουμε και την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών ενδεχομένως να ήταν κυριολεκτικά καταστροφικό...sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Εγώ είμαι ναι. Μιλάω με ευπρέπεια και περιμένω το ίδιο. Αν σε χαλάει μιλά με άλλους. Απλά τα πράγματα.Tolaros έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:25 Κωλομαγκιες το ρε, πολύ ευθικτοι εδώ μέσα. Συγγνώμη.
Δείξε τώρα ένα ποστ εδώ μέσα γαλαζιου αντισαββιδικού ευαισθητε συνφορουμιτη
Δεν θα ψάξω. Θα σου πω ονόματα που γράφανε κατά κορον ΙΒΑΝ και giliopoulos δύο πρόχειρα. Εσύ όμως γιατί τσιμπάς τόσο πολύ με το μπλε/γαλαζιοι?
Γιατί θα πέσουν όλοι να τον φάνε. Από ΑΣ και μερίδα οπαδών μέχρι τον ίδιο τον Μυστακιδη. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στο στάδιο που έφτασε η παραχώρηση της ΚΑΕsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:28Καταστροφικό για τον ίδιο? Γιατί?Guitarman έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:22Ε νομίζω είναι προφανές ρε φίλε. Από τη στιγμή που είπε προχωράμε το πισωγύρισμα θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο. Αν πιστέψουμε και την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών ενδεχομένως να ήταν κυριολεκτικά καταστροφικό...sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- leomatos88
Γιατί δεν έχω δει ούτε έναν αντισαββιδικο παρά μόνο κάτι νούμερα που φάγανε αυτόματα μπαν και είναι ανάξια αναφοράςGuitarman έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:29Εγώ είμαι ναι. Μιλάω με ευπρέπεια και περιμένω το ίδιο. Αν σε χαλάει μιλά με άλλους. Απλά τα πράγματα.Tolaros έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:25 Κωλομαγκιες το ρε, πολύ ευθικτοι εδώ μέσα. Συγγνώμη.
Δεν θα ψάξω. Θα σου πω ονόματα που γράφανε κατά κορον ΙΒΑΝ και giliopoulos δύο πρόχειρα. Εσύ όμως γιατί τσιμπάς τόσο πολύ με το μπλε/γαλαζιοι?
Ρε συ Τολη διόρθωσε με αν κάνω λάθος .
Στο ένα τοπικ αν θυμάμαι σωστά θέλεις σαν τρελός να μπει ο μυστα στο μπάσκετ και στο άλλο τοπικ λες κυνήγι στον ΑΣ.
Αν δεν έχεις θεμα ανέλυσε λίγο το σκεπτικό σου για να καταλάβω …
Στο ένα τοπικ αν θυμάμαι σωστά θέλεις σαν τρελός να μπει ο μυστα στο μπάσκετ και στο άλλο τοπικ λες κυνήγι στον ΑΣ.
Αν δεν έχεις θεμα ανέλυσε λίγο το σκεπτικό σου για να καταλάβω …
Δεν θα σου πω εγώ τι θα βλέπεις. Ούτε κ εσύ σε εμένα. Ο καθένας έχει τις ερμηνείες του οι οποίες προφανώς και είναι υποκειμενικες. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θίχτηκες με αυτό. Είναι μήπως κρυφό ότι η μεγάλη γαλαζια παράταξη δεν θέλει τον Ιβαν? Ή μήπως είναι εκτός πραγματικότητας ότι μια μερίδα του κόσμου θα προτιμούσε τον Θεσσαλονικευς γεννημένο ΠΑΟΚτσακι από τον Σαββίδη στην ΠΑΕ?Tolaros έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:35Γιατί δεν έχω δει ούτε έναν αντισαββιδικο παρά μόνο κάτι νούμερα που φάγανε αυτόματα μπαν και είναι ανάξια αναφοράςGuitarman έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:29Εγώ είμαι ναι. Μιλάω με ευπρέπεια και περιμένω το ίδιο. Αν σε χαλάει μιλά με άλλους. Απλά τα πράγματα.Tolaros έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:25 Κωλομαγκιες το ρε, πολύ ευθικτοι εδώ μέσα. Συγγνώμη.
Απλά είναι τα πράγματα και τα εξήγησα σε προηγούμενο ποστ. Κάποιοι είναι μπασκετικοι και έχουν σκάσει να βλέπουν το μπάσκετ να παραπαίει. Κάποια απλώς δεν παίρνουν θέση. Και κάποιοι δεν γουστάρουν Σαββίδη. Αυτές οι 3 κατηγορίες έχουν αντίστοιχη αντιμετώπιση στο γηπεδικό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν τα ίδια κίνητρα και την ίδια αφετηρία στο σκεπτικό τους
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, trouman, Maklaz, Friedrich von Friedhof
Εγώ δεν έχω παράπονο από τον τέλη. Επιχειρηματίας είναι. Κοιτάζει το συμφέρον του.
Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που πήρε από τον σαββίδη είναι και αναληθές αλλά και προσβλητικο.
Φυσικά και μπορεί να υπήρχε μια επικοινωνία για να δει τις διαθέσεις ενός ανθρώπου ο οποίος αν αύριο ζητούσε να μετοχόποιηθούν οι οφειλές προς αυτόν θα τον καθιστούσαν μεγαλομέτοχο.
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που πήρε από τον σαββίδη είναι και αναληθές αλλά και προσβλητικο.
Φυσικά και μπορεί να υπήρχε μια επικοινωνία για να δει τις διαθέσεις ενός ανθρώπου ο οποίος αν αύριο ζητούσε να μετοχόποιηθούν οι οφειλές προς αυτόν θα τον καθιστούσαν μεγαλομέτοχο.
- These users thanked the author renegade for the post (total 9):
- leomatos88, Ιάσονας, Guitarman, DamoN, navigator11, Montrealiotis, aivas19, Maklaz, Friedrich von Friedhof
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρειsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 8):
- leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Guitarman, trouman, navigator11, aivas19, Maklaz, Friedrich von Friedhof
Μη λες τέτοια Ιάσονα. Δεν θα μας χαλάσεις εσύ το πανυγηρι! Που την θυμήθηκες τωρα εκείνη την ανακοίνωση κάποιων οργανωμένων που στοχοποιουσαν Χατζόπουλο και άλλους...
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 6):
- leomatos88, trouman, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Maklaz, Ιάσονας, Friedrich von Friedhof
Ψιλά γράμματαrenegade έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57 Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Υπάλληλος του Τσετσένου είναι.
Ετσι είπε η μαμά, στόχος είναι τα λεφτά. Ασχετο, μεράκλωσα και τραγουδάω άσματα βραδιάτικα.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Friedrich von Friedhof
Προσωπική μου άποψη
- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης. Την τούμπα δεν την αναφέρω καν αφού μπλοκαραν το έργο μόνοι τους ήδη.
- άμεσα εκλογές στον ΑΣ αφότου εγγραφούν χιλιάδες μέλη
- εφόσον και ΑΦΟΤΟΥ γίνουν αυτά, συνέχιση διαπραγματεύσεων με επενδυτή για μπάσκετ με ξεκάθαρους όρους και χωρίς προφανή και καταφανή παρακλάδια και συσχετισμούς με αλλα έργα και συμφέροντα εντός συλλόγου.
Ο οποιοσδήποτε επικαλείται πως όλα αυτά που συμβαίνουν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι άσχετα μεταξύ τους και πως ξαφνικά ο ΑΣ αυτοβούλως ΛΥΣΣΑΞΕ να σκίσει τον Σαββίδη με τους ακραίους όρους που θέτει, είναι ή φελλός ή στημένος ενάντια στον ΠΑΟΚ και κυρίως τον κόσμο του. Και οι τυφλοί είδαν πλέον.
Αρκετά έγινε ανεκτή η προσβολή της αξιοπρέπειας όλων μας με γελοία και άρρωστα επιχειρήματα στηριγμένα σε ψεμματα, ειρωνικά υφακια και παραμύθια της Χαλιμάς για προτεραιότητες και πίτσες μπλε.
Αρκετά έγινε ανεκτή η φτηνη προσπάθεια ηθικού εκβιασμού ώστε να δεχθούμε ελεεινές καταστάσεις ως "αναγκαίο κακο"
Το να αναδειχθεί η αλήθεια και να κλείσει το τρύπημα εις βάρος του συλλόγου είναι ΑΠΕΙΡΩΣ σημαντικότερο από οποιονδήποτε επενδυτή και οποιαδήποτε χορηγία.
- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης. Την τούμπα δεν την αναφέρω καν αφού μπλοκαραν το έργο μόνοι τους ήδη.
- άμεσα εκλογές στον ΑΣ αφότου εγγραφούν χιλιάδες μέλη
- εφόσον και ΑΦΟΤΟΥ γίνουν αυτά, συνέχιση διαπραγματεύσεων με επενδυτή για μπάσκετ με ξεκάθαρους όρους και χωρίς προφανή και καταφανή παρακλάδια και συσχετισμούς με αλλα έργα και συμφέροντα εντός συλλόγου.
Ο οποιοσδήποτε επικαλείται πως όλα αυτά που συμβαίνουν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι άσχετα μεταξύ τους και πως ξαφνικά ο ΑΣ αυτοβούλως ΛΥΣΣΑΞΕ να σκίσει τον Σαββίδη με τους ακραίους όρους που θέτει, είναι ή φελλός ή στημένος ενάντια στον ΠΑΟΚ και κυρίως τον κόσμο του. Και οι τυφλοί είδαν πλέον.
Αρκετά έγινε ανεκτή η προσβολή της αξιοπρέπειας όλων μας με γελοία και άρρωστα επιχειρήματα στηριγμένα σε ψεμματα, ειρωνικά υφακια και παραμύθια της Χαλιμάς για προτεραιότητες και πίτσες μπλε.
Αρκετά έγινε ανεκτή η φτηνη προσπάθεια ηθικού εκβιασμού ώστε να δεχθούμε ελεεινές καταστάσεις ως "αναγκαίο κακο"
Το να αναδειχθεί η αλήθεια και να κλείσει το τρύπημα εις βάρος του συλλόγου είναι ΑΠΕΙΡΩΣ σημαντικότερο από οποιονδήποτε επενδυτή και οποιαδήποτε χορηγία.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 9):
- navigator11, Maklaz, Guitarman, Montrealiotis, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, gergeo4, Friedrich von Friedhof, Apil44, Azrael
Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ?Ιάσονας έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρειsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Αν είναι αναληθής η επικοινωνία Σαββίδη - Χατζόπουλου πριν την έγκριση της μεταβίβασης το αφήνω ασχολίαστο.
Αν ο Μυστακιδης είναι εχθρός και καρκίνος με τη δικιά σας λογική τον έβαλε ο Ιβάν στην οικογένεια που του επέτρεψε να πάρει την καε. Αν τον θεωρεί εχθρό γιατί έδωσε την άδεια?