Θεωρω παντως οτι εν ετει 2025 το νεο γηπεδο θα πρεπει να ειναι πανω ή διπλα σε σταση μετρο. Ειδικα στην Θεσσαλονικη που δεν ειναι οτι καλυτερο να την διεσχιζεις με αυτοκινητο.Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:21 Εγώ ούτως ή άλλως διαχρονικά και εγκαίρως εκπεφρασμένα είμαι κατά της Τούμπας ως χώρο νέου γηπέδου
Αλλά ορισμένοι αντιδρούν λες και τους έβρισες τη μάνα, οπότε δε μπορώ να ζαλίζομαι με εμμονες. Άλλα με νοιαζουν
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κριμα για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας ολα αυτα...
Μακαρι να μην επηρεασθεί το ποδοσφαιρικο τμημα...
Με αυτους τους αλλαγμενους? ) ορους του Α.Σ.....εχουν συνήδειση αυτοι? Θα μπορουν να κοιμηθούν ήσυχα την νύχτα?
Μακάρι όλο αυτο, να βγει σε καλό για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Μακαρι να μην επηρεασθεί το ποδοσφαιρικο τμημα...
Με αυτους τους αλλαγμενους? ) ορους του Α.Σ.....εχουν συνήδειση αυτοι? Θα μπορουν να κοιμηθούν ήσυχα την νύχτα?
Μακάρι όλο αυτο, να βγει σε καλό για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
- These users thanked the author Woodman73 for the post (total 4):
- eorptol1, john78, phlegyas, leomatos88
Για μένα που πέρασα αρκετά χρόνια σε δυνατές στιγμές του οπαδικού κινήματος στην 4Α, η Θ4 έχει το 100% της ευθύνης για το πάρτι που γίνεται στην πλάτη του οργανισμού.
Ας βγάλουν ανακοίνωση πάλι περί ουδετερότητας ή βιασύνης και να στηρίξουν τους μπεκιαριδες και πετμετζαδες.
ΥΓ:
Το ΠΟΚ πρέπει να είναι περιφανο για τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και για το τι γίνεται στην ομάδα.
Ας βγάλουν ανακοίνωση πάλι περί ουδετερότητας ή βιασύνης και να στηρίξουν τους μπεκιαριδες και πετμετζαδες.
ΥΓ:
Το ΠΟΚ πρέπει να είναι περιφανο για τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και για το τι γίνεται στην ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 13):
- Χωρικός, eorptol1, Maklaz, paok apo epilogi, vlahles, Montrealiotis, phlegyas, paokfreedom, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ramboutla and 3 more users
-
leomatos88
Όσοι και να είναι υποστηρίζουν το δολιοφθορέα της Ιδέας του ΠΑΟΚ, αυτόν που φέρνει την καταστροφή στην ομάδα, τον άνθρωπο που φιλοδοξεί να δώσει στο Σύλλογο το χειρότερο χτύπημα.George Best4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:45Μη λες τέτοια θα εμφανιστούν οι 10 "μπασκετικοί" υποστηρικτές του Τέλη που έχουν σωπάσει 1 εβδομαδαleomatos88 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:42 Πανθεσσαλονίκειος
Αθλητικός
Όμιλος
Κωνσταντινουπολιτών
Έτος Ιδρύσεως: 1926
Μεγαλύτερος εχθρός:
Αριστοτέλης Μυστακίδης
Μεγαλύτεροι προδότες:
Τα δεκαπέντε σκουλήκια.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- paok apo epilogi
δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 20):
- DamoN, leomatos88, Friedrich von Friedhof, joulu, Taseos, paok apo epilogi, vlahles, abc_o_ karpouzas, Montrealiotis, Mica and 10 more users
- Amsterdamer_87
Μια απο τα ιδια και εγω..Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:21 Εγώ ούτως ή άλλως διαχρονικά και εγκαίρως εκπεφρασμένα είμαι κατά της Τούμπας ως χώρο νέου γηπέδου
Αλλά ορισμένοι αντιδρούν λες και τους έβρισες τη μάνα, οπότε δε μπορώ να ζαλίζομαι με εμμονες. Άλλα με νοιαζουν
Αν δεν υπηρχε αυτο το κολλημα με την Τουμπα,το νεο γηπεδο του ΠΑΟΚ,
θα ηταν στα τελειωματα..
Μ'αυτα τα παραλογα που κανει ο Α.Σ. νεο γηπεδο στην Τουμπα δεν προκειται να γινει..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- phlegyas
Αν πάρει κρατική επιδότηση λένε, τότε να μειωθεί η εκμετάλλευση σε 39 έτη και να αυξηθούν τα ανταλλάγματα σε εμβαδό χώρων (που θέλουν να είναι και εμπορικοί=ανταγωνιστικοί της ΠΑΕ). Τότε γιατί να πάρει επιδότηση η ΠΑΕ? Για να την καρπωθεί ο ΑΣ?
Ο ΑΣ "Ο Αρης" θα ήταν πιο φιλικός απέναντι στον Σαββίδη νομίζω.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 3):
- Mica, paok apo epilogi, theo-drama
- ramolimendo
Μετα και από την τελευταία διαρροή. πιστευω πριν απο οποιαδήποτε κουβέντα ( ακόμα και απο εμάς ) πρέπει να ζητηθεί ΑΜΕΣΑ να δοθεί το μνημόνιο που υπογραφηκε με τον Μυστακίδη.
ΑΜΕΣΑ.
Και αν θέλουν κάποιοι απο τους οργανωμένους να κάνουν κάτι , αυτο και μόνο πρέπει να απαιτήσουν. Και ΑΜΕΣΑ.
Μετα μπορουμε να κουβεντιάσουμε τα υπόλοιπα.
ΑΜΕΣΑ.
Και αν θέλουν κάποιοι απο τους οργανωμένους να κάνουν κάτι , αυτο και μόνο πρέπει να απαιτήσουν. Και ΑΜΕΣΑ.
Μετα μπορουμε να κουβεντιάσουμε τα υπόλοιπα.
- These users thanked the author ramolimendo for the post (total 3):
- eorptol1, Mica, zissos
- abc_o_ karpouzas
παιδια....παιδια....
κοψτε τις μαλακίες .... το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ πρωτα απο ολα εχει...........

κοψτε τις μαλακίες .... το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ πρωτα απο ολα εχει...........

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Χωριάτικη βλαχο-κουτοπονηριά κάποιων που νομίζουν ότι είναι εξυπνοι και θα πιάσουν κορόιδα ανθρώπους που τους έχουν για πρωινό.nkoss έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:05 Αν πάρει κρατική επιδότηση λένε, τότε να μειωθεί η εκμετάλλευση σε 39 έτη και να αυξηθούν τα ανταλλάγματα σε εμβαδό χώρων (που θέλουν να είναι και εμπορικοί=ανταγωνιστικοί της ΠΑΕ). Τότε γιατί να πάρει επιδότηση η ΠΑΕ? Για να την καρπωθεί ο ΑΣ?
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- navigator11, paok apo epilogi, theo-drama
Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι ο Μυστακίδης, το πρόβλημα είναι ο ΑΣ.Χωρικός έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:56 δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
Ο ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη μπορεί να ήταν καλύτερα από ότι με τον Ιβάν. Μπορεί και όχι. Και μακάρι να μην χρειαστεί να το μάθουμε κι ολας.
Οπως το είχε πει ο Άγγελος, από μέσα έπεσε το κάστρο.
Αρχικά να πω ότι εξ αρχής ήμουν κατά στο να γίνει νέο γήπεδο στην τούμπα, κανένας εκσυγχρονισμός πέραν καθαρά του γηπεδικού. Οδικό δίκτυο για τα σκυλιά, πάρκινγκ με τηλεσκόπιο (γιατί αποκλείεται το πάρκινγκ του γηπέδου να εξυπηρετούσε 35000 κόσμο, αφήστε που θα καβατζωνε κα 50 θέσεις ο ΑΣ
).
Στην πραγματικότητα πιστεύω πως ούτε και ο ίδιος ο Σαββιδης ήθελε να κάνει νέο γήπεδο στην τούμπα, θα προτιμούσε κάπου με περισσότερη άπλα και πιο εύκολη πρόσβαση .
Περιμένω πως και πως την προσωπική αντίδραση Σαββιδη γιατί δεν πιστεύω ότι θα το αφήσει έτσι .
ΥΓ1 απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει σύμπνοια και ουδεμία αντίδραση από τους οργανωμένους, οι του ΑΣ θα έπρεπε να είναι στα μανταλάκια σήμερα
ΥΓ2 το μετροπολις έβγαλε και απάντηση ανώνυμα πάντα, γεμάτη ειρωνείες προς την ΠΑΕ. Με τι πλάτες τα κάνουν αυτα; Ρητορικό ερώτημα
Στην πραγματικότητα πιστεύω πως ούτε και ο ίδιος ο Σαββιδης ήθελε να κάνει νέο γήπεδο στην τούμπα, θα προτιμούσε κάπου με περισσότερη άπλα και πιο εύκολη πρόσβαση .
Περιμένω πως και πως την προσωπική αντίδραση Σαββιδη γιατί δεν πιστεύω ότι θα το αφήσει έτσι .
ΥΓ1 απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει σύμπνοια και ουδεμία αντίδραση από τους οργανωμένους, οι του ΑΣ θα έπρεπε να είναι στα μανταλάκια σήμερα
ΥΓ2 το μετροπολις έβγαλε και απάντηση ανώνυμα πάντα, γεμάτη ειρωνείες προς την ΠΑΕ. Με τι πλάτες τα κάνουν αυτα; Ρητορικό ερώτημα
- These users thanked the author grizos for the post (total 4):
- Apil44, paok apo epilogi, theo-drama, thanente
-
Dimitrisou
Εδω συμφωνω απολυτα.
Ο Μυστακιδης και ο καθε Μυστακιδης μπορει να σκεφτει οτι πο..στια θελει.
Αν δεν εβρισκε καποιον προθυμο να το κανει δεν θα γινοταν τιποτα.
Ο Μυστακιδης και ο καθε Μυστακιδης μπορει να σκεφτει οτι πο..στια θελει.
Αν δεν εβρισκε καποιον προθυμο να το κανει δεν θα γινοταν τιποτα.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- makedonas1926, Apil44
-
PAOK LARISSA
Αν ήμασταν σε εποχές που οι οπαδοί ήταν οπαδοί και όχι υπαλληλισκοι που πέφτουν στα 4 με ένα 20ρικο και ξεφτιλιζουν ιστορικους συνδέσμους, αυτά τα κοπρόσκυλα δε θα μπορούσαν να κυκλοφόρησουν στη Θεσσαλονίκη και θα είχαμε και μερικές επισκέψεις σε σπίτια. Αλλά οταν εισαι πιανόλα δεν κοιτάς το καλό του συλλόγου αλλά την τσέπη σου.
- These users thanked the author PAOK LARISSA for the post (total 17):
- grizos, Friedrich von Friedhof, Kabamaru11, makedonas1926, Maklaz, phlegyas, leomatos88, Dimitrisou, Apil44, Fireman 4 and 7 more users
ο μυστακιδης και ο ΑΣ ειναι ενα και το αυτο..εχθροι του ΠΑΟΚ!
- These users thanked the author gergeo4 for the post (total 12):
- Kabamaru11, makedonas1926, Maklaz, leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44, paok apo epilogi, trouman, theo-drama, ASTNORD2 and 2 more users