Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Maklaz έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:08 Οι βόθροι πως γίνεται να έχουν το MoU ?? NDA?
Εν τω μεταξυ λενε «εξασφαλισαμε το μνημονιο και σας το παρουσιαζουμε» δε λενε απο που το πηραν
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Maklaz, navigator11, ALexkarag4
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Πονοκέφαλος με έπιασε από τα νεύρα μου.

Πρόεδρε πάμε Λιμάνι?
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
paok apo epilogi, leomatos88, phlegyas
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

4,5 Τα θέλουν ακατέβατα και σε μία δόση η δέχοντε και διακανονισμους.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το σωστό είναι να μην απαντήσει η ΠΑΕ καθόλου. Αλλά ποιος είναι εγώ να πάρω απόφαση ; lol
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Apil44, leomatos88
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τα ζητουμενα του ΑΣ δεν ειναι παραλογα ως ζητουμενα. Τα ποσα που ζηταει ειναι. Το 100% μπροστα στην εταιρια μου φαινεται εντελως παραλογο. Δηλαδη αν στην αρχη σου εμφανισει το 60-65% τι; Δε σου κανει;

edit: Αμφιβαλλω για να μην πω οτι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ουτε ο Μυστακιδης θα το υπεγραφε αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author embuji for the post:
Eagle1980
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εκτός από όλα τα άλλα , ανέβασαν τα μέτρα σε 10.000 και επιπλέον θέλουν και 50 ιδιωτικά πάρκινγκ με στέγαση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και δύο κορίτσια για τον καθένα να τους κρατάνε το λιλι όταν κατουράνε. Τι ασχολείστε ρε; :P
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Maklaz, phlegyas
Drossos

Δημοσίευση από Drossos »

και εμενα με εχει πιασει πονοκεφαλος απο τα νευρα μου.
Ακου λεει οτι εξοδα εκανες ΠΑΕ μεχρι τωρα (μελετες κτλ) τα εκανες εσυ καλη τη πιστη και μην τα ζητησεις απο κανενας απο τον ΑΣ επισης λεει αν ληξει το προεδρικο διαταγμα να μου δωσεις 50 εκατομυρια ως ποινικη ρητρα. ΤΙ λετε ρε τοσα χρονια η ΠΑΕ ετρεχε για ολα τα ζητησματα και ο ΑΣ ζηταει 50 εκατομυρια ως ποινικη ρητρα αν ληξει κατι που εγω κοπιασα να φτιαξω?

Ολο το μνημονιο, λες και το εφτιαξε καποιος του Δημοσιου ωστε να ΜΗΝ γινει ποτε το εργο. Εγω δεν θα υπεγραφα κατι τετοιο.
Μανα του συλλογου που 88 χρονια δεν ειδε φραγκο και με τον Σαββιδη ζηταει 4,5εκ το χρονο ενοικιο απο την ποδοσφαιρικη ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Drossos την Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Drossos for the post (total 7):
Maklaz, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi, Logistis, phlegyas, theo-drama
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και εμεις παιδιά μεγαλώνουμε :lol:
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τα 4,5 χαρτια τον χρονο, εαν βαλεις κατω τα εσοδα που θα παραγει το νεο γηπεδο ειναι τιποτα. Αλλου ειναι τα οργια. Οχι εκει.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

:P
Maklaz έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:19 Πονοκέφαλος με έπιασε από τα νεύρα μου.

Πρόεδρε πάμε Λιμάνι?
Γιατί ρε ; Πιστεύεις ότι περίμεναν κάτι άλλο στην ΠΑΕ; Αρ γιου σουρ;
These users thanked the author Taseos for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Θα εχει αδικο η ΠΑΕ αν ανακοινωσει οτι ψαχνει χωρο για να γινει το γηπεδο αλλου;

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!
These users thanked the author Azrael for the post (total 10):
iremidynami 4+, Montrealiotis, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi, ALexkarag4, phlegyas, Josey Wales, theo-drama, Dimpatra
Drossos

Δημοσίευση από Drossos »

embuji έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:30 Τα 4,5 χαρτια τον χρονο, εαν βαλεις κατω τα εσοδα που θα παραγει το νεο γηπεδο ειναι τιποτα. Αλλου ειναι τα οργια. Οχι εκει.
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου ομως υποτίθεται οτι η τωρινη διοικηση θελει να φτιαξει εναν ΠΑΟΚ αυταρκη, χωρις να χρειαζεται να κανει καθε χρονο αυξηση μετοχικου κεφαλαιου ωστε να καλυψει τρυπες. Οταν φυγει ο καθε Σαββιδης θα μπορουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι με 4,5 εκατομυρια ενοικιο για 49 χρονια στον ΑΣ?
Η ΑΕΚ δηλαδη με το νεο γηπεδο και καθε αλλος αντιπαλος πληρωνει 4,5 εκατομυρια στον ερασιτεχνη του? Μηπως τελικα ο ΑΣ θελει να αποδυναμωσει μακροπροθεσμα την ΠΑΕ ?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καλά τώρα ασχολείστε σοβαρά με μια παρέα ανθρώπων που για ένα έργο που θα ξεκινήσει σε ενάμιση χρόνο θέλει 150 εκ σε λογαριασμό. Αλλά 150 σε εγγυητική καλής εκτέλεσης και άλλα 150 από την ΠΑΕ ; Γιατί όχι αλλά 500 από όσους έχουν διαρκείας στην τούμπα; :lol: :lol:
These users thanked the author Taseos for the post (total 10):
eorptol1, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi, navigator11, ALexkarag4, phlegyas, Nassos, theo-drama, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Taseos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:40 Καλά τώρα ασχολείστε σοβαρά με μια παρέα ανθρώπων που για ένα έργο που θα ξεκινήσει σε ενάμιση χρόνο θέλει 150 εκ σε λογαριασμό. Αλλά 150 σε εγγυητική καλής εκτέλεσης και άλλα 150 από την ΠΑΕ ; Γιατί όχι αλλά 500 από όσους έχουν διαρκείας στην τούμπα; :lol: :lol:
:lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”