Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Απο την στιγμή που παραδόθηκε στην Π.Α.Ε. δεν πρέπει να ξεκινήσει το έργο ?
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 14:04για πολυ σίγουρο σε...ακούω...Maklaz έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 13:40 Στις 16:00 το ραντεβού Α.Σ. - ΠΑΕ
@abc_o_ karpouzas τυχερέ, θα γλυτώσεις το μέτρημα![]()
για καλο και για κακό...αλλα...
............1-11.........2-11.......3-11....4-11....
![]()
31/12.....κ Καλή χρονιά...
Πρεπει να το αποδεχθει η ΠΑΕ, να το υπογραψει και μετα να ξεκινησουν ολες οι διαδικασιες.Eagle1980 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:17 Απο την στιγμή που παραδόθηκε στην Π.Α.Ε. δεν πρέπει να ξεκινήσει το έργο ?
Δεν εχει κλειδωσει κατι ακομα αλλα τα χρονικα περιθωρια ειναι μικρα οποτε και η ΠΑΕ πρεπει να κινηθει σχετικα γρηγορα. Φροντισε και ο ΑΣ να μην εχει χρονο η ΠΑΕ για πολλα πολλα.
Εγώ ξέρω ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια. Από τη στιγμή που φτάσαμε εδώ που είμαστε, ο ΑΣ θα έπρεπε, ως η μαμά του συλλόγου όπως λέει που κύριο μέλημα του είναι το καλό του ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να δημοσιοποιήσει τη συμφωνία με το Μυστακίδη, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δουν ότι όλες οι διαδικασίες και συμφωνίες ήταν καθαρές και ξάστερες και πάνω απ όλα, δίκαιες. Αυτά περί εμπιστευτικότητας είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξει ότι Μυστακίδης και Σαββίδης έτυχαν της ίδιας αντιμετώπισης και φυσικά ο Ιβαν είχε τελικά το ηθικό πλεονέκτημα λόγω αυτών που έχει προσφέρει στην ομάδα. Ή μήπως τελικά δεν το είχε;
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
- Ιάσονας, phlegyas, Montrealiotis, paok apo epilogi, leomatos88
Εγώ ξέρω ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια. Από τη στιγμή που φτάσαμε εδώ που είμαστε, ο ΑΣ θα έπρεπε, ως η μαμά του συλλόγου όπως λέει που κύριο μέλημα του είναι το καλό του ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να δημοσιοποιήσει τη συμφωνία με το Μυστακίδη, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δουν ότι όλες οι διαδικασίες και συμφωνίες ήταν καθαρές και ξάστερες και πάνω απ όλα, δίκαιες. Αυτά περί εμπιστευτικότητας είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξει ότι Μυστακίδης και Σαββίδης έτυχαν της ίδιας αντιμετώπισης και φυσικά ο Ιβαν είχε τελικά το ηθικό πλεονέκτημα λόγω αυτών που έχει προσφέρει στην ομάδα. Ή μήπως τελικά δεν το είχε;
Εγώ πιστεύω το αντίθετο.
Ο Μυστακίδης χωρίς την ΠΑΕ γήπεδο δεν φτιάχνει. Ο Ιβάν δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει την ΠΑΕ. Ο Ιβάν δεν καίγεται να βάλει 400-500 εκ έξοδα στο κεφάλι του στα επόμενα 50 χρόνια. Και ο ΑΣ έπαιξε με την φωτιά και κάηκε.
Εδώ που είμαστε, πιστεύω το πιο πιθανό σενάριο είναι να μη γίνει ούτε ένα βήμα για νέο γήπεδο πριν το 2030, η μέχρι να αλλάξει πολύ η κατάσταση τόσο στον πλανήτη γη όσο και στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Διέρρευσαν το μνημόνιο
Στη γνωστή φυλλάδα
Αυτοί που "δεν διαρρέουν"
Και έβαλαν όρο να μη διαρρεύσει
Αυτά.
Στη γνωστή φυλλάδα
Αυτοί που "δεν διαρρέουν"
Και έβαλαν όρο να μη διαρρεύσει
Αυτά.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 11):
- Maklaz, eorptol1, john78, Apil44, feria, NIKOS1972, Montrealiotis, paok apo epilogi, leomatos88, navigator11 and one more user
απο οπου να τους πιασεις λερωνεσαι
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- leomatos88, ALexkarag4
Με μια γρηγορη ματια οσα ειπαν Πετρουλακης Κολκας Βασιλοπουλος ηταν αληθεια πχ τα 4.5 μυρια μισθωμα
Έχει φάση πάντως, όπου υπάρχει η λέξη έξοδο γράφει παντού ότι το αναλαμβάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ , μην γίνει καμία στραβή και βάλουν το χέρι στην τσέπη.
Αδελφέ @ΑΜΠΑΛΑΕΑ , σε θέλω ψύχραιμο όταν το διαβάσεις.
Αδελφέ @ΑΜΠΑΛΑΕΑ , σε θέλω ψύχραιμο όταν το διαβάσεις.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 6):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, aivas19, Apil44, leomatos88, navigator11, ALexkarag4
Εν τω μεταξυ λενε «εξασφαλισαμε το μνημονιο και σας το παρουσιαζουμε» δε λενε απο που το πηραν
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- Maklaz, navigator11, ALexkarag4