Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εύχομαι και ελπίζω το κείμενο αυτό να είναι ψεμματα από την αρχή έως το τέλος
1. Ποια είναι η προταθεισα συμφωνία για την εκμετάλλευση του γηπέδου μπάσκετ;
2. Γιατί δεν παρουσιάστηκε ποτέ και σε κανέναν;
3. Γιατί δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ότι έχει ζητηθεί ή ακόμα και συμφωνηθεί κάτι τέτοιο, και με ποιους όρους; Η νέα Τούμπα είναι θέμα πολέμου, αλλά το Παλατάκι στα παπαρια μας;
4. Είναι σίγουροι ότι ο ερασιτέχνης έχει το δικαίωμα να εκχωρήσει το Παλατάκι; Εγώ θυμάμαι όταν η ΠΑΕ ήθελε να κάνει κάποιες δράσεις στο Παλατάκι το 2013, υπήρχε εμπλοκή της γενικής γραμματείας αθλητισμού αφού ο ερασιτέχνης δεν είχε πλήρη δικαιώματα
5. Τα υπόλοιπα του κειμένου μένουν στην κρίση όλων
3. Γιατί δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ότι έχει ζητηθεί ή ακόμα και συμφωνηθεί κάτι τέτοιο, και με ποιους όρους; Η νέα Τούμπα είναι θέμα πολέμου, αλλά το Παλατάκι στα παπαρια μας;
4. Είναι σίγουροι ότι ο ερασιτέχνης έχει το δικαίωμα να εκχωρήσει το Παλατάκι; Εγώ θυμάμαι όταν η ΠΑΕ ήθελε να κάνει κάποιες δράσεις στο Παλατάκι το 2013, υπήρχε εμπλοκή της γενικής γραμματείας αθλητισμού αφού ο ερασιτέχνης δεν είχε πλήρη δικαιώματα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Montrealiotis, leomatos88, aivas19, paok apo epilogi
Την θέση μ για μυστακιδη για τα του ΑΣ την εχω εκφρασει πολλάκις. Για τα της ΚΑΕ εγω μένω στη δήλωση Χατζόπουλου και στα τριγυρω. Ούτε οι 24 δεν λένε οτι καθυστερεί ή ότι χαλάει που ξέρετε την φάση τούς. Το ρεπορτάζ αυτό έχει ημερομηνία 1 Νοέμβρη, πριν τη δήλωση Χατζόπουλου
- KalamarGiannis
Από ΟΛΑ όσα έχουν γίνει τόσο καιρό ρε συ Καλαμαργιάννη, ΑΥΤΟ βρήκες να βαφτίσεις "τρύπημα στην ομάδα";
Πλάκα μας κάνεις;
Η φράση "τι είναι αυτό το σουπερμπασκετ" αρκούσε και ως απορία, και ως κριτική στο κείμενο.
Πλάκα μας κάνεις;
Η φράση "τι είναι αυτό το σουπερμπασκετ" αρκούσε και ως απορία, και ως κριτική στο κείμενο.
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- paok apo epilogi
-
leomatos88
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά τα πρώτα δύο ερωτήματα, ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, είναι τα πλέον εύλογα και κατά την ασήμαντη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι το νούμερο ένα θέμα προβληματισμού όσων ενδιαφέρονται για το μπάσκετ, και όχι μόνο, του ΠΑΟΚ.Equalizer έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 22:13 Εύχομαι και ελπίζω το κείμενο αυτό να είναι ψεμματα από την αρχή έως το τέλος
Δεν είμαι από αυτούς που δίπλα στη λέξη ελπίδα βάζουνε το όνομα Μυστακίδης, αλλά πραγματικά, όσοι τυχόν συμμερίζεστε όλον αυτόν τον ενθουσιασμό, δε θεωρείτε έστω αντικείμενο συζήτησης, ενστάσεων, αποριών, ελέγχου, διαβούλευσης (πείτε το όπως θέλετε) το σενάριο (;) να παραχωρηθεί σε έναν άγνωστο σε όλους μας το γήπεδο, και μάλιστα για δεκαετίες, και ακόμα περισσότερο αυτό να είναι όρος για να προχωρήσει η όποια συμφωνία για την ΚΑΕ; Μόνο σε μένα φαίνονται όλα αυτά παράξενα και περίεργα;
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
Μάλλον τις τσέπες ομίλου μίντια και συγκεκριμένων επαγγελματιών ουδέτερων πάει να τρυπήσει το άρθρο.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 23:19 τι είναι αυτό το superbasket που πάει να τρυπήσει έτσι την ομάδα;![]()
Τέλος πάντων, ελπίζω να μην ισχύει στο 100% αυτό που γράφτηκε και να συγχυζόμαστε άδικα βραδιάτικα.
Επιγραμματικά αν ισχύει το άρθρο ή είναι του τύπου ρίχνω άδεια/ να πιάσω γεματα:
Αν θέλει να πάρει τζαπα ΚΑΕ, γη και ύδωρ (ή με τις πλάτες μπουκαλοδεικτουντων μανάδων και κρυμενων παλαιοπαραγοντων), καλύτερα να πάει να αναλάβει τους φούρνους βενετη γιατι εκεί θα μπορεί να κρατήσει τον εκεί φούρναρη για παράγοντα, τέλεια θα ταιριάξουν στο τροπο διοίκησης αν υπάρχουν τέτοια μυαλά.
1. Για να πάρεις γήπεδο πρέπει πρώτα να δείξεις έργο όπως έλεγε ο κρυφός πρόεδρος Α.Σ. με την σούπερ κατερίνα.
2. Ακόμα και ο Ταϊβανέζος, δεν έκανε τον ¨κινέζο", έδωσε τα λεφτά και δεν πιστωλιασε τα επιφανή γκαλακια που δεν βάρεσαν κανόνι να ρίξουν την ομάδα τους, γιατί ΑΜΚ προφανώς θα θέλει να κάνει για μην πληρώσει κανένα χρέος προς 3ο πιστωτή (Σαββιδη/Χατζο), αλλά και να επιχειρισει να ρίξει τα ποσοστά άλλων μετοχών και να τους έχει ομήρους οφειλών σε πιστωτές/δάνεια.
3. Το χρέος του δημισιου είναι ρυθμισμένες δόσεις κάτω από 600χιλ άρα να χαμέ να λέγαμε δικαιολογίες τα περί αρ.99. Αν δε θέλει να το πληρώσει, ας αποσύρει το ενδιαφέρον του προσωρινά και να ξανά έρθει σε 12-18 μήνες και θα είναι εξοφλημένο και αυτό από τον ΛΑΟ.
4. Αν δεν βγαίνει η ρευστότητα ή δεν θέλει να ξεπληρώσει τα δάνεια που πήρε ο Μπάνε και καρτέλες λοιπών πιστωτών, μπορεί ακόμα τώρα να ζητήσει συγνώμη από Ίβαν που προσπάθησε να μπει από το παράθυρο, όπως και του μπλόκαρε και αρκετές επενδύσεις. Πιστεύω αν είναι ειλικρινής θα τον συγχωρέσει ο Ιβαναρος και θα τα βρουνε για το καλό του ΠΑΟΚ.
5. Τις μετοχές των μικρομετόχων θα δωρίσουμε τζαπα, ουδεμία αξίωση γιατί τις πήραμε για να στηρίξουμε την ομάδα, αλλά να φοράμε παντελόνια Τέλη μου όχι βερμούδα γιατί χειμωνιάζει τώρα σιγά σιγά. Όταν δίνουμε τα χέρια ή υπογράφουμε σύμφωνες δε κάνουμε κοκοκο, τις τηρούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:32, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- Apil44, Kabamaru11, Maklaz
Εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο θα ξαναπώ.. μιλάμε επί θεωρητικής βάσης απο σαιτ που αμφιβάλλω αν έχει ρεπόρτερ ΠΑΟΚ σοβαρό
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!leomatos88 έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 23:51Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά τα πρώτα δύο ερωτήματα, ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, είναι τα πλέον εύλογα και κατά την ασήμαντη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι το νούμερο ένα θέμα προβληματισμού όσων ενδιαφέρονται για το μπάσκετ, και όχι μόνο, του ΠΑΟΚ.Equalizer έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 22:13 Εύχομαι και ελπίζω το κείμενο αυτό να είναι ψεμματα από την αρχή έως το τέλος
Δεν είμαι από αυτούς που δίπλα στη λέξη ελπίδα βάζουνε το όνομα Μυστακίδης, αλλά πραγματικά, όσοι τυχόν συμμερίζεστε όλον αυτόν τον ενθουσιασμό, δε θεωρείτε έστω αντικείμενο συζήτησης, ενστάσεων, αποριών, ελέγχου, διαβούλευσης (πείτε το όπως θέλετε) το σενάριο (;) να παραχωρηθεί σε έναν άγνωστο σε όλους μας το γήπεδο, και μάλιστα για δεκαετίες, και ακόμα περισσότερο αυτό να είναι όρος για να προχωρήσει η όποια συμφωνία για την ΚΑΕ; Μόνο σε μένα φαίνονται όλα αυτά παράξενα και περίεργα;
- These users thanked the author GEOL for the post:
- leomatos88
- Montrealiotis
Δεν βοηθάει και ο Μυστακίδης όμως ρε φίλε. Βγες και μιλά. Ομάδα αγοράζεις όχι μια οποιαδήποτε επιχείρηση
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Apil44, freemind
Σε τετοιες δουλειες δεν χρειαζονται πολλα πολλα, επισημη ενημερωση κυριως απο την ΚΑΕ. και αυτο με καλυπτει πλήρως, οχι φημολογιες ουτε αεριτζήδες απο τη μια ή την αλλη πλευρα
- navigator11
Είχε βγει στις 16 του περασμένου Ιούνη και πανηγύριζε, αγκαλίτσα με τα ρετάλια του ερασιτέχνη και συγκεκριμένους συνδεσμίτας, που επιτέλους το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή απανταχού γινόταν πραγματικότητα. Για να μην ξεχνιόμαστε.Montrealiotis έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:51 Δεν βοηθάει και ο Μυστακίδης όμως ρε φίλε. Βγες και μιλά. Ομάδα αγοράζεις όχι μια οποιαδήποτε επιχείρηση
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
- Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, paok apo epilogi
Μετα απο σηριαλ τοσων μηνων θα πω το εξης.
Ευχομαι ο νεος ιδιοκτητης να κανει το μπασκετ να μεγαλουργησει ξανα και να μην υπαρχει καμια τριβη με το ποδοσφαιρο.
ΟΜΩΣ
Μετα απο τοσα χρονια φυτευτων, ο λαος του ΠΑΟΚ θελω να πιστευω οτι επαθε και εμαθε.
Αν λοιπον πανε αυτη τη φορα να μας δωσουν εναν χρυσο φοινικα, πρεπει ο λαος του ΠΑΟΚ να δειξει αντανακλαστικα αμεσως οταν χρειαστει. Αυτη τη φορα δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες. Μακαρι να μη χρειαστει ποτε.
Ευχομαι ο νεος ιδιοκτητης να κανει το μπασκετ να μεγαλουργησει ξανα και να μην υπαρχει καμια τριβη με το ποδοσφαιρο.
ΟΜΩΣ
Μετα απο τοσα χρονια φυτευτων, ο λαος του ΠΑΟΚ θελω να πιστευω οτι επαθε και εμαθε.
Αν λοιπον πανε αυτη τη φορα να μας δωσουν εναν χρυσο φοινικα, πρεπει ο λαος του ΠΑΟΚ να δειξει αντανακλαστικα αμεσως οταν χρειαστει. Αυτη τη φορα δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες. Μακαρι να μη χρειαστει ποτε.
Είχα πάει τριήμερο Αθήνα για να δω το ATP 250 του Τζόκοβιτς στο ΟΑΚΑ. Εντυπωσιακές ομοιότητες το γήπεδο με Παλατάκι αλλά μεγαλύτερο.
Μέσα δεν είχε ούτε έναν εκμεταλλεύσιμο χώρο εμπορικά, μόνο την μπουτίκ του βαζελου και καταστήματα εστίασης (καφέδες και σάντουιτς).
Αν δεν το εκμεταλλεύεται ο βαζελος εμπορικά που είναι μέσα σε Μαρούσι Κηφισιά και Χαλάνδρι το γήπεδο απορώ πως θα εκμεταλλευτεί ο Μυστακίδης εμπορικά τους χώρους στη Πυλαία.
Γενικά είμαι πολύ δύσπιστος με αυτά που βλέπω αλλά δεν θέλω ναχαλάσω το κλίμα των μπασκετικων φίλων.
Μέσα δεν είχε ούτε έναν εκμεταλλεύσιμο χώρο εμπορικά, μόνο την μπουτίκ του βαζελου και καταστήματα εστίασης (καφέδες και σάντουιτς).
Αν δεν το εκμεταλλεύεται ο βαζελος εμπορικά που είναι μέσα σε Μαρούσι Κηφισιά και Χαλάνδρι το γήπεδο απορώ πως θα εκμεταλλευτεί ο Μυστακίδης εμπορικά τους χώρους στη Πυλαία.
Γενικά είμαι πολύ δύσπιστος με αυτά που βλέπω αλλά δεν θέλω ναχαλάσω το κλίμα των μπασκετικων φίλων.