ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Κομβικό ματς για την Ευρωπαϊκή μας πορεία που αν θέλουμε να έχουμε ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης οφείλουμε να κερδίσουμε με οποιοδήποτε σκορ. Η αντίπαλος μας, γνωστή και ως Νεαρά Αγόρια, είναι πάρα πολύ ασταθής φέτος. Του ύψους και του βάθους. Όσο εύκολα σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται γκολ.
Στο χέρι μας είναι να εμφανιστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση, το να μην σκοράρουμε απέναντι τους θα είναι τεράστια έκπληξη μιας και μιλάμε για ομάδα που έχει δεχθεί, στο πρωτάθλημα μόνο, 22 γκολ σε 12 ματς δηλαδή περίπου 2 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Εννοείται πως δεν θα μας χαριστεί τίποτα και πως το ματς θα είναι αίμα κι άμμος.
Στα αγωνιστικά, λογικά ο Zivkovic επιστρέφει, όπως και ο Sastre. Ο Baba πήρε τις ανάσες του, ο Zivko επίσης, οπότε αναμένενουμε να τους δούμε να επιστρέφουν στην εντεκάδα. Συγκέντρωση ειδικά στα πρώτα λεπτά μην δεχθούμε κανένα κρύο γκολ και στραβώσει το παιχνίδι. Καλή τύχη.

Στο χέρι μας είναι να εμφανιστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση, το να μην σκοράρουμε απέναντι τους θα είναι τεράστια έκπληξη μιας και μιλάμε για ομάδα που έχει δεχθεί, στο πρωτάθλημα μόνο, 22 γκολ σε 12 ματς δηλαδή περίπου 2 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Εννοείται πως δεν θα μας χαριστεί τίποτα και πως το ματς θα είναι αίμα κι άμμος.
Στα αγωνιστικά, λογικά ο Zivkovic επιστρέφει, όπως και ο Sastre. Ο Baba πήρε τις ανάσες του, ο Zivko επίσης, οπότε αναμένενουμε να τους δούμε να επιστρέφουν στην εντεκάδα. Συγκέντρωση ειδικά στα πρώτα λεπτά μην δεχθούμε κανένα κρύο γκολ και στραβώσει το παιχνίδι. Καλή τύχη.
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Οσο παρασυρθήκατε και Δεν πήρατε διαρκείας ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΟΥΜΕ  

- ΑποστόληςΑ

Τώρα εσύ που άνοιξες το τόπικ επειδή έχει 4/4 πιστεύεις ότι θα συνεχίσεις έτσι;
Μακάρι!
Πάμε για δύο νίκες (Ευρώπη και βάζελος) μέχρι τη διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής (της Εθνικής του Μπακασέτα και του Φώταρου).
Τεσπα.
Το ερώτημα είναι ποιος θα ξεκινήσει βασικός τερματοφύλακας. Τα άλλα λίγο - πολύ είναι γνωστά:
Pavlenka (Τσιφτσής)
Kenny - Kedziora - Lovren - Baba
Meite - Ozdoev
A. Zivkovic - Ντέλιας - Taison
Γιακουμάκης
ΥΓ: Προτιμώ, όπως έχω γράψει ξανά, ως δίδυμο των stoppers τους Lovren και Μιχαηλίδη. Ο προπονητής όμως πιστεύω ότι θα βάλει Kedziora και Lovren.

Μακάρι!
Πάμε για δύο νίκες (Ευρώπη και βάζελος) μέχρι τη διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής (της Εθνικής του Μπακασέτα και του Φώταρου).
Τεσπα.
Το ερώτημα είναι ποιος θα ξεκινήσει βασικός τερματοφύλακας. Τα άλλα λίγο - πολύ είναι γνωστά:
Pavlenka (Τσιφτσής)
Kenny - Kedziora - Lovren - Baba
Meite - Ozdoev
A. Zivkovic - Ντέλιας - Taison
Γιακουμάκης
ΥΓ: Προτιμώ, όπως έχω γράψει ξανά, ως δίδυμο των stoppers τους Lovren και Μιχαηλίδη. Ο προπονητής όμως πιστεύω ότι θα βάλει Kedziora και Lovren.
Σημερινή προπόνηση :
Ο Μαντί Καμαρά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Κώστας Θυμιάνης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης. Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Οι Ντέγιαν Λόβρεν και Δημήτρης Χατσίδης προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.

Ο Μαντί Καμαρά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Κώστας Θυμιάνης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης. Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Οι Ντέγιαν Λόβρεν και Δημήτρης Χατσίδης προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.
Αποστόλη άσε τον Λοβρεν για την Κυριακή. Δύο ματς σερι δε βγάζει. Άσ' τον για την Κυριακή. Είναι ταμάμ ο Λοβρεν για εκεί μέσα.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 09:16 ...
Υγ. Χάρηκα που άκουσα πως ο Μητσαρας επανέρχεται. Έχει μεγάλους πελάτες τους πράσινους. Αυτός θα καρφώσει το γκολ της νίκης την Κυριακή..
Κεντζιόρα δεν παίζει λόγω της αποβολής. Άρα Λόβρεν - Μιχαηλίδης κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της Ευρώπης.
Με νίκη είσαι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και αρχίζεις να κοιτάς και τις πιο πάνω θέσεις.

Με νίκη είσαι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και αρχίζεις να κοιτάς και τις πιο πάνω θέσεις.
Σωστός. Αυτό το είχα ξεχάσει.Shadow έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 22:20 Κεντζιόρα δεν παίζει λόγω της αποβολής. Άρα Λόβρεν - Μιχαηλίδης κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη
Αχ ρε Γιακουμη αυτήν την πάσα με το στήθος να μην έκανες θα ειχαμε γλιτώσει την κόκκινη.
Αρα Βολιακο - Μιχα
Kαι γω βολιακο θα έβαζα για πολλούς και διάφορους λόγους...αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει ο λουτσεσκου; εκτός και αν ο λοβρεν δεν μπορεί να  βγάλει 90λεπτο εξαιτίας της γαστρεντερητιδας

Δεν είναι  λογικό πως μετά από 8 μέρες  αποχή δε θα έχει  τόσες  δυνάμεις; 
Θέλω Λόβρεν την Κυριακή.
Άσε που ίσως δεν του ταιριάζει ένα ματς σαν αυτό της Πέμπτης.

Θέλω Λόβρεν την Κυριακή.
Άσε που ίσως δεν του ταιριάζει ένα ματς σαν αυτό της Πέμπτης.
Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο; δεν μπορείς να κάνεις πάντα Αυτό που θες ή είχες σχεδιάσει. 
Αν κριθεί ότι μπορεί να παίξει ο λοβρεν με τους Ελβετούς δύσκολα να δουμε βολιακο και πιθανότατα να παίξουν κετζιορα Μιχα με βαζελο.
Τι να πει και ο βάζελος που έχει ταξίδι στην αλλη άκρη;έχει ένα κακοφτιαγμενο ροστερ και ταυτόχρονα έχει και σημαντικές απουσίες ( δεν ξέρω ποιοι θα προλάβουν το μεταξύ μας παιχνίδι)

Αν κριθεί ότι μπορεί να παίξει ο λοβρεν με τους Ελβετούς δύσκολα να δουμε βολιακο και πιθανότατα να παίξουν κετζιορα Μιχα με βαζελο.
Τι να πει και ο βάζελος που έχει ταξίδι στην αλλη άκρη;έχει ένα κακοφτιαγμενο ροστερ και ταυτόχρονα έχει και σημαντικές απουσίες ( δεν ξέρω ποιοι θα προλάβουν το μεταξύ μας παιχνίδι)
Ναι βρε, δεν παραπονιέμαι. Έτσι  είναι  το ποδόσφαιρο και όντως ο παο έχει  τα θέματα  του. 
Καθαρά αγωνιστικά λέω πως θα ήθελα υγιή και φρέσκο Λοβρεν την Κυριακή. Το δίδυμο Κεντζιόρα - Λοβρεν έχει πάρει 2 ντέρμπι ως τώρα και θα ήταν ωραίο να η χαλάσει η συνταγή.
Αλλά οκ. Είναι πολύ σημαντικό και το ματς της Πέμπτης οπότε θέλει καλό ζύγισμα η επιλογή διδύμου.
Υγ. Όντως ο παο έχει θέματα και δύσκολο ταξίδι. Επειδή όμως οι ευρωπαϊκοί αγώνες έχουν μεγάλη ένταση, ας περιμένουμε να δούμε τι θα ξημερώσει την Παρασκευή γιατί υπάρχουν θέσεις που έχουμε λειψανδρία.

Καθαρά αγωνιστικά λέω πως θα ήθελα υγιή και φρέσκο Λοβρεν την Κυριακή. Το δίδυμο Κεντζιόρα - Λοβρεν έχει πάρει 2 ντέρμπι ως τώρα και θα ήταν ωραίο να η χαλάσει η συνταγή.
Αλλά οκ. Είναι πολύ σημαντικό και το ματς της Πέμπτης οπότε θέλει καλό ζύγισμα η επιλογή διδύμου.
Υγ. Όντως ο παο έχει θέματα και δύσκολο ταξίδι. Επειδή όμως οι ευρωπαϊκοί αγώνες έχουν μεγάλη ένταση, ας περιμένουμε να δούμε τι θα ξημερώσει την Παρασκευή γιατί υπάρχουν θέσεις που έχουμε λειψανδρία.
Έκλεισα εισιτήριο στην 6, με Διναμο και Άιντραχτ πήγαμε καλά όταν ήμουν στην 6. Ελπίζω να ζήσουμε μια όμορφη ευρωπαϊκή βραδιά ακόμη. Το ρόστερ άνοιξε, ξέραμε ότι πρόκριση στο Europa θα έχει συνεχόμενα ντέρμπι και μέχρι στιγμής ανταποκρινόμαστε καλά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Θεωρώ πιο εύκολο ματς αυτό από τα προηγούμενα 3 ευρωπαϊκά. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!