Μετά τον Κύριο Πανάκα και τα όσα είπε, μέλος της επιτροπής που συνέστησε ο Α.Σ. για την δημιουργία του MoU, αφήνει με κάθε επισημότητα ξεκάθαρες αιχμές για τις προτιμήσεις τους προς συγκεκριμένη πλευρά, γκρεμίζοντας το αφήγημα της ηθικολογίας για πρώτο λόγο στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.navigator11 έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 09:18 Ενδιαφέρον τιτίβισμα/απάντηση του "Αναδομώ", μέλους της ... πενταμελούς από τρεις αποτελούμενης επιτροπής των τεχνοκρατών της ΑΣτοάς. Τον κράζει ένας Mystakidian ότι πρέπει να παραιτηθεί επειδή (drum roll, κρατήστε την αναπνοή σας) άκουσε στην εκπομπή του Κόλκα διαφήμιση της εταιρείας του Κωνσταντινίδη, ο οποίος Κόλκας είναι ταγμένος στην πλευρά Σαββίδη, οπότε υπάρχει ξεκάθαρο conflict of interest με την πάρτη του (κλαίω από τα γέλια ρε).
![]()
Όσον αφορά την επιτροπή και τους συγκεκριμένους κυρίους, απλά να προσέχατε που και με ποιους μπλέκεται. Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά, όταν σας τα έγραφαν εσείς απαντούσατε με ύφος και τουπέ.
Μετά τον Θανάση, άλλο ένα "θύμα" εμφανίζεται στο προσκήνιο. Το φτωχό μου μυαλό μόνο σε ένα πράγμα πάει, υποτίμησαν αισχρά τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τις προθέσεις και την τσέπη του. Ο @Taseos από την πρώτη στιγμή έλεγε "μην βιάζεστε" ,o @ΚΩΣΤΑΣ2019 προσπαθούσε να εξηγήσει τι σημαίνουν όλα αυτά εμπράκτως, φήμες κυκλοφόρησαν στον αερά της πόλης, ο καραφλός μίλησε εβδομάδες πριν(όσο σοβαρό μπορεί να τον πάρει κανείς), χωρίς να αναζητώ δάφνες κάτι ελάχιστα που γνώριζα τα επικοινώνησα απευθείας στους mod, από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως αποδεικτικά εγγυήσεις(πείτε τα όπως θέλετε) εμφανίζει όποια στιγμή θέλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αύριο θα φανούν πολλά.
Επίσης(δική μου σκέψη) βλέπω πως υπάρχουν παιδιά που απέχουν από όλο αυτό, είμαι σίγουρος ότι απέχουν γιατί γνωρίζουν πράγματα, αν μιλήσουν ο Α.Σ. θα καταρεύσει, το θέμα είναι ότι θα πάρει η μπάλα και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ πλέον και κανείς υγιείς δεν το θέλει αυτό.
Δεν γίνεται να μην γνωρίζει κανείς το σκηνικό που έγινε πριν 2 χρόνια με τον Μυστακίδη στην Τούμπα και τους μπράβους της εκατέρωθεν πλευράς