Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Maklaz

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Maklaz »

navigator11 έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 09:18 Ενδιαφέρον τιτίβισμα/απάντηση του "Αναδομώ", μέλους της ... πενταμελούς από τρεις αποτελούμενης επιτροπής των τεχνοκρατών της ΑΣτοάς. Τον κράζει ένας Mystakidian ότι πρέπει να παραιτηθεί επειδή (drum roll, κρατήστε την αναπνοή σας) άκουσε στην εκπομπή του Κόλκα διαφήμιση της εταιρείας του Κωνσταντινίδη, ο οποίος Κόλκας είναι ταγμένος στην πλευρά Σαββίδη, οπότε υπάρχει ξεκάθαρο conflict of interest με την πάρτη του (κλαίω από τα γέλια ρε).

Εικόνα
Μετά τον Κύριο Πανάκα και τα όσα είπε, μέλος της επιτροπής που συνέστησε ο Α.Σ. για την δημιουργία του MoU, αφήνει με κάθε επισημότητα ξεκάθαρες αιχμές για τις προτιμήσεις τους προς συγκεκριμένη πλευρά, γκρεμίζοντας το αφήγημα της ηθικολογίας για πρώτο λόγο στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την επιτροπή και τους συγκεκριμένους κυρίους, απλά να προσέχατε που και με ποιους μπλέκεται. Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά, όταν σας τα έγραφαν εσείς απαντούσατε με ύφος και τουπέ.

Μετά τον Θανάση, άλλο ένα "θύμα" εμφανίζεται στο προσκήνιο. Το φτωχό μου μυαλό μόνο σε ένα πράγμα πάει, υποτίμησαν αισχρά τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τις προθέσεις και την τσέπη του. Ο @Taseos από την πρώτη στιγμή έλεγε "μην βιάζεστε" ,o @ΚΩΣΤΑΣ2019 προσπαθούσε να εξηγήσει τι σημαίνουν όλα αυτά εμπράκτως, φήμες κυκλοφόρησαν στον αερά της πόλης, ο καραφλός μίλησε εβδομάδες πριν(όσο σοβαρό μπορεί να τον πάρει κανείς), χωρίς να αναζητώ δάφνες κάτι ελάχιστα που γνώριζα τα επικοινώνησα απευθείας στους mod, από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως αποδεικτικά εγγυήσεις(πείτε τα όπως θέλετε) εμφανίζει όποια στιγμή θέλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αύριο θα φανούν πολλά.

Επίσης(δική μου σκέψη) βλέπω πως υπάρχουν παιδιά που απέχουν από όλο αυτό, είμαι σίγουρος ότι απέχουν γιατί γνωρίζουν πράγματα, αν μιλήσουν ο Α.Σ. θα καταρεύσει, το θέμα είναι ότι θα πάρει η μπάλα και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ πλέον και κανείς υγιείς δεν το θέλει αυτό.

Δεν γίνεται να μην γνωρίζει κανείς το σκηνικό που έγινε πριν 2 χρόνια με τον Μυστακίδη στην Τούμπα και τους μπράβους της εκατέρωθεν πλευράς
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
paok apo epilogi, Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Στις 16:00 το ραντεβού Α.Σ. - ΠΑΕ

@abc_o_ karpouzas τυχερέ, θα γλυτώσεις το μέτρημα :mrgreen:
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
abc_o_ karpouzas, Apil44
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Και μόνο που διαβάζεις τίτλο "Ομάδα Αληθείας" ξέρεις ότι θα διαβάσεις επικές π@παριες
embuji

Δημοσίευση από embuji »

να μην ειναι live να δουμε τον ΑΣ να σκουζει μαζι με το Μαρακι εκει να πεφτουν τα χαστουκια. Αμαρτια.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εχουμε κανενα νεο??
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Φοτο δείτε το ύφος τής μαντάμ....και παρτίδας Καπετανάκης Νικολαιδης οι άλλοι όσο είναι η μαντάμ εκεί τίποτε καλό δεν προμυνειεται
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Χθες με
σταματαει ο μανάβης μου και μου λέει: ρε μλκ δεν έχει πλάκα; Δες πως έπεσε και έκατσε το αγγούρι στο ράφι. Και ήταν όρθιο ρε μαλακα. Αγέρωχο και σκληρό. Φρεσκότατο του λέω. Δίπλα είχε ένα ματσάκι μαραμένο μαϊντανό. Του λέω Μάκη μου τα μαραμένα και τα σάπια τα πετάς; Χασούρα; Ε τι να τα κάνω μου λέει.sorry για το οφ τοπικ
These users thanked the author Taseos for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

eorptol1 έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 16:44 Φοτο δείτε το ύφος τής μαντάμ....και παρτίδας Καπετανάκης Νικολαιδης οι άλλοι όσο είναι η μαντάμ εκεί τίποτε καλό δεν προμυνειεται
Καπετανάκης Νικολαιδης στους 7

Η φώκια!!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Taseos έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 16:52 Χθες με
σταματαει ο μανάβης μου και μου λέει: ρε μλκ δεν έχει πλάκα; Δες πως έπεσε και έκατσε το αγγούρι στο ράφι. Και ήταν όρθιο ρε μαλακα. Αγέρωχο και σκληρό. Φρεσκότατο του λέω. Δίπλα είχε ένα ματσάκι μαραμένο μαϊντανό. Του λέω Μάκη μου τα μαραμένα και τα σάπια τα πετάς; Χασούρα; Ε τι να τα κάνω μου λέει.sorry για το οφ τοπικ
Με γρίφους μιλάς γέροντα
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Σύντομή ήταν η συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της αντιπροσωπείας του ΑΣ, με θέμα την παράδοση του προτεινόμενου μνημονίου για τη Νέα Τούμπα, που προέκυψε, μετά από την ψηφοφορία στο Δ.Σ. του Ερασίτεχνη.

Λίγο πριν τις 17:00 τα στελέχη που συμμετείχαν σε αυτή, άρχισαν να βγαίνουν στον εξωτερικό χώρο των γραφεία της Τούμπας, με τους κύριους Πατρίδα, Καπετανάκη και Νικολαΐδη να αποχωρούν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Μονο 1 ωρα;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε λογικά θα το παρέδωσαν με στόχο την ανάγνωση και θα έχει και επόμενα βήματα

Αναμένω μια κάποια διαπραγμάτευση, και από τις δύο πλευρες

Αυτά μιλώντας όσο πιο νηφάλια και αντικειμενικά μπορώ

Το τι θα έπρεπε να πούμε ειλικρινά, είναι μια άλλη υπόθεση

Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να βρίζω τωρα
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Καπετανάκης: «Πιστεύω πως η Νέα Τούμπα θα γίνει από τον Ιβάν Σαββίδη»

Όσα είπε το μέλος του «ασπρόμαυρου» ΑΣ (inPAOK)
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Dimitris_L4, ΚΩΣΤΑΣ2019
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν τον ξέρω δεν ξέρω τι παίζει ( ας με συγχωρέσει αν κάνω λάθος ) αλλά με νευριάζουν με το στυλακι τους πολύ
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
theo-drama, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

εστειλε και φιλακι..σε ποιον αραγε :D 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”