11. Taison Barcellos Freda
- ΑποστόληςΑ

- navigator11

Re: 11. Taison Barcellos Freda
Η επίδραση του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι πολυπλευρη. Μοναδικός στο συνδυαστικό παιχνίδι και επιθετικό κουβάλημα μπάλας. Με αυτόν σε κέφια λύνονται οι πάντες γύρω του. Να γυρνούσε κι ο χρόνος πίσω!

Υπάρχει κανείς που βάζει στοίχημα ότι δεν θα ανανεώσει για άλλον έναν χρόνο αν συνεχίσει έτσι;
Το κακό είναι ότι υπάρχουν τρεις πιτσιρικάδες από πίσω, που πρέπει να βρουν χρόνο και χώρο.

Το κακό είναι ότι υπάρχουν τρεις πιτσιρικάδες από πίσω, που πρέπει να βρουν χρόνο και χώρο.
Εννοειται οτι θα μεινει αλλη μια χρονια. Η φετινη χρονια μεχρι στιγμης, δεν ειναι χρονια παικτη που πλησιαζει στο τελος της καριερας του.

- 
				theo-drama
 - Mr Ξερόλας 2019

Miles έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 14:54 Υπάρχει κανείς που βάζει στοίχημα ότι δεν θα ανανεώσει για άλλον έναν χρόνο αν συνεχίσει έτσι;
Ας δείξουν οι πιτσιρικάδες, ας παραγκωνισουν τον γέρο κι εδώ ειμαστε..
Αυτό που έχει,δεν το βρίσκεις εύκολα...
Θελει πολύ ψάξιμο κ κόλλημα στο οικοδόμημα.
Για να δείξουν οι πιτσιρικάδες κάποιος πρέπει να τους βάλει να παίξουν σε νορμάλ ανταγωνιστικά παιχνίδια με τους καλύτερους συμπαίχτες ...
εγώ βάζω στοίχημα ότι πέραν του μαγικού γκολ του Μύθου, της ενέργειας του Χατσίδη στα προκριματικά από την οποία μπήκε το γκολ σε 10 λεπτά συμμετοχής ... εάν Μπάλντε, Χατσίδης και Μύθου έπαιζαν τον μισό χρόνο του Τάισον ή του Ντεσπόντοφ θα πρόσφεραν περισσότερα ...
έτσι λέω ... αλλά δεν έχω αποδείξεις ... γιατί ο κοουτς δεν τους βάζει ... επομένως και εσείς μην λέτε ότι τα παιδιά πρέπει να παραγκωνίσουν τους Τάισον του ΠΑΟΚ ... έχει αποδειχτεί ότι ο κοουτς δεν λειτουργεί έτσι ... δυστυχώς για εμένα

εγώ βάζω στοίχημα ότι πέραν του μαγικού γκολ του Μύθου, της ενέργειας του Χατσίδη στα προκριματικά από την οποία μπήκε το γκολ σε 10 λεπτά συμμετοχής ... εάν Μπάλντε, Χατσίδης και Μύθου έπαιζαν τον μισό χρόνο του Τάισον ή του Ντεσπόντοφ θα πρόσφεραν περισσότερα ...
έτσι λέω ... αλλά δεν έχω αποδείξεις ... γιατί ο κοουτς δεν τους βάζει ... επομένως και εσείς μην λέτε ότι τα παιδιά πρέπει να παραγκωνίσουν τους Τάισον του ΠΑΟΚ ... έχει αποδειχτεί ότι ο κοουτς δεν λειτουργεί έτσι ... δυστυχώς για εμένα
- 
				theo-drama
 - Mr Ξερόλας 2019

Για να παίξουν, πρέπει να έχουν κ διάρκεια, στον εκάστοτε αγώνα...
Ο ΠΑΟΚ κάνει Πρωταθλητισμο όμως..
Κ αυτό του το δίνει ''όποιος '' είναι '' ετοιμος':.....

Ο ΠΑΟΚ κάνει Πρωταθλητισμο όμως..
Κ αυτό του το δίνει ''όποιος '' είναι '' ετοιμος':.....
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 2):
 - leomatos88, Apil44

Ασχετα που δε συμφωνώ, γιατί ταισον εστω και σε αυτη την ηλικία, δύσκολα θα ξαναδούμε στην ΠΑΟΚαρα μας, σπάνια γινεται αυτό που λες. Και στην Αγγλία συνήθως απο κανένα λιγκ καπ ξεκινάνε και αν δείξουν πραγματα προχωράνε.tad έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 15:52 Για να δείξουν οι πιτσιρικάδες κάποιος πρέπει να τους βάλει να παίξουν σε νορμάλ ανταγωνιστικά παιχνίδια με τους καλύτερους συμπαίχτες ...