Καλά ο Τσόλακ όταν γύρισε απο το δανεισμό ψιλοέδειξε κάποια πράγματα και έμεινε η αίσθηση ότι αν δεν έφευγε για Ρέιντζερς ίσως να έδειχνε και περισσότερα. Αυτός εδώ σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία και μαζεύονται όλοι και πανηγυρίζουν λες και κερδίσαμε το Europa League...Azrael έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:49 ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας παρακαλω μην ξαναπαρουμε επιθετικο που το ονομα του ξεκιναει απο ΤΣ. Πριν ο Τσολακ και τωρα ο Τσαλωφ...
9. Fedor Chalov
-
Maezono Masakiyo
Re: 9. Fedor Chalov
- These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post:
- kmallio
- ΑποστόληςΑ
- PAOKevolution
Το κακό για μένα και τα γούστα μου είναι, ότι φαίνεται τρομερά απαθής και κουρασμένος. Τον βλέπω και μου θυμίζει εμένα στα 5χ5 μετά το πρώτο 10λεπτο...
- Amsterdamer_87
Πολυ ακριβοτερος και πολυ χειροτερος σε συγκριση με τον εξισου ασφαιρο Σαματα..
Ο Αλι ομως ειχε και λιγο τσαμπουκα και νευρο..
Αυτος ειναι τελειως φλωρος..
Ο Αλι ομως ειχε και λιγο τσαμπουκα και νευρο..
Αυτος ειναι τελειως φλωρος..
Στα στιγμιότυπα της προπόνησης που είδα προχθές φαινόταν σαν ο πιο ποιοτικός παίχτης ... στον αγώνα μέσα είναι επιεικώς γελοίο να τον βλέπεις να προσπαθεί να επιταχύνει και να φαίνεται σαν να μην πηγαίνει ... σαν μέσα σε όνειρο ένα πράγμα ... δεν ξέρω τι συμβαίνει ... αλλά δεν γίνεται αυτός ο παίχτης να παίρνει χρόνο από παίχτες όπως ο Μύθου ή ο Μπάλντε ή ο Γκιτέρσος ή τα άλλα παιδιά που έχουμε ήδη στην ομάδα
κρίμα γιατί είναι κατά τα άλλα πολύ συμπαθητικός άνθρωπος ... αλλά δεν πάει άλλο ... εχθές φεύγει μόνος στην αντεπίθεση και αντί να κάνει τελείωμα δίνει πάσα σκοτωμένη στον Ντεσπόντοφ που δεν θα έφτανε ποτέ. Και οι πάσες υποτίθεται είναι ένα από τα δυνατά του σημεία ... ο Σαμάτα μπροστά του είναι Χάαλαντ
κρίμα γιατί είναι κατά τα άλλα πολύ συμπαθητικός άνθρωπος ... αλλά δεν πάει άλλο ... εχθές φεύγει μόνος στην αντεπίθεση και αντί να κάνει τελείωμα δίνει πάσα σκοτωμένη στον Ντεσπόντοφ που δεν θα έφτανε ποτέ. Και οι πάσες υποτίθεται είναι ένα από τα δυνατά του σημεία ... ο Σαμάτα μπροστά του είναι Χάαλαντ
- These users thanked the author tad for the post (total 2):
- Cocobill, Amsterdamer_87
- Metagrafakias
Εισαι φορ μπαινεις κατα μετωπο και δεν εκτελεις???
τι πασα πας και δινεις στον Ντεσποτοφ ρε φιλε???
εισαι φορ εκτελεις εκει!!!
τι πασα πας και δινεις στον Ντεσποτοφ ρε φιλε???
εισαι φορ εκτελεις εκει!!!
- thomas Murg
Θεόδωρε, παικταρά μου, περιμένω να είσαι από τους πολυτιμότερους στα δύο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Άντε να πάρεις μπροστά κι εσύ και να μας κλείσεις τα στόματα.
- ΑποστόληςΑ
Πιο πιθανό ν' ανέβει στην πρώτη ομάδα και να πάρει παιχνίδια, μάντεψε ποιοςthomas Murg έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 12:16 Θεόδωρε, παικταρά μου, περιμένω να είσαι από τους πολυτιμότερους στα δύο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Άντε να πάρεις μπροστά κι εσύ και να μας κλείσεις τα στόματα.
- thomas Murg
Miles, και μόνο γι'αυτό που έγραψες σε συγχωρώ που πρόσβαλες το καινούριο πουλέν μου και δεν θα αναφερθώ καθόλου στην Πρέμιερ...
Καινούργιο πουλέν; Θ' αλλάξεις και άβαταρ;
Όσον αφορά την Αγγλία, έχω ανοσία εδώ και 12 χρόνια, τι να φοβηθεί ο βρεγμένος;
Όσον αφορά την Αγγλία, έχω ανοσία εδώ και 12 χρόνια, τι να φοβηθεί ο βρεγμένος;
- thomas Murg