Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2
Ρεσιτάλ ανοησίας στο τελευταίο λεπτό, ο Ζντοβτς με βλέμμα απελπισίας και εγώ να σκέφτομαι πού είναι τα ζάναξ, ευτυχώς τα σκουλήκια είναι τόσο για το μπούτσο που τζάμπα πήγαν όλα τα δώρα των τριών αχαρακτήριστων με τη σφυρίχτρα. Έχουν κάνει τσίρκο το άθλημα που αγαπήσαμε έτσι για το τίποτα, λες και αν κέρδιζε σήμερα ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ θα επέστρεφε όντως το μπάσκετ στον Βορρά και είχαν λόγο να ξεφτιλιστούν έτσι. Ξεφτίλα όμως, όχι 70-30, πραγματική ντροπή.
Και επειδή είμαι σε κακό μουντ, καθόμαστε εμείς και γράφουμε και χολοσκάμε για διαιτησίες κλοπές και ντροπές και τις προάλλες είδα τον Μαργαρίτη να κάνει χειραψίες και γελάκια με την Τσαρούχα που του έκλεψε και έναν τίτλο και σκέφτηκα πόσο βλάκας είμαι εγώ που κάνω κακό στην υγεία μου και σκάω, δεν πάνε στο διάολο όλοι.
Συγγνώμη για το από πάνω rant, σκουλήκια δεν πειράζει ρε, πόνος είναι, θα περάσει, έρχονται και χειρότερα.
εντιτ και ΥΓ, Τραπεζανίδη αστείε που "φάνηκε να περπατάει ο Κόνιαρης", περαστικά και σε σένα.
Και επειδή είμαι σε κακό μουντ, καθόμαστε εμείς και γράφουμε και χολοσκάμε για διαιτησίες κλοπές και ντροπές και τις προάλλες είδα τον Μαργαρίτη να κάνει χειραψίες και γελάκια με την Τσαρούχα που του έκλεψε και έναν τίτλο και σκέφτηκα πόσο βλάκας είμαι εγώ που κάνω κακό στην υγεία μου και σκάω, δεν πάνε στο διάολο όλοι.
Συγγνώμη για το από πάνω rant, σκουλήκια δεν πειράζει ρε, πόνος είναι, θα περάσει, έρχονται και χειρότερα.
εντιτ και ΥΓ, Τραπεζανίδη αστείε που "φάνηκε να περπατάει ο Κόνιαρης", περαστικά και σε σένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Προσπάθησαν πραγματικά αλλά δεν τα κατάφεραν. Μπράβο στην ομαδα
- Disharmonic
tolis14 έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:28 Θέλει να βάλει κανείς στοίχημα ότι θα βγαίνουν στα ράδια και τα sites τους και θα λένε ότι τους αδικήσανε τα κοράκια;
Μπα οχι, ολοι κραζουν πως με 30 βολες παραπανω χασανε
- These users thanked the author BWmystis for the post (total 2):
- tolis14, Ally Samagoal
Μπροστά στους σημερινούς η ξανθιά είναι elite 
- These users thanked the author GEOL for the post (total 4):
- Eagle1980, Disharmonic, Tolaros, BWmystis
- BlackMagicPAOK
Μα , είπαν 2 - 3 φορές υβριστικά για την διαιτησία!tolis14 έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:28 Θέλει να βάλει κανείς στοίχημα ότι θα βγαίνουν στα ράδια και τα sites τους και θα λένε ότι τους αδικήσανε τα κοράκια;
Αλλά δεν το διέκοψαν
Μπράβο στην ομάδα για το διπλό !!! Πόσες βολές θα κερδισει ο οαρης ...
Μπράβο και στον Ζντόβτς που ήταν εκεί που έπρεπέ !!!
Τα καλύτερα έρχοντε με Τέλη και ριστάρτ στο επίπεδο μας !!!
Μπράβο και στον Ζντόβτς που ήταν εκεί που έπρεπέ !!!
Τα καλύτερα έρχοντε με Τέλη και ριστάρτ στο επίπεδο μας !!!
- navigator11
Re: Αρης-ΠΑΟΚ 73-78,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μόνο που βλέπεις τον Χατζόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του σιχαίνεσαι την πέτσα σου με κάτι κωλόπανα, δήθεν συνοπαδούς, που τον καθύβριζαν το τελευταίο διάστημα. Ξόανα.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 13):
- KalamarGiannis, Darklord5467, GEOL, sn0ufel4, BWmystis, DamoN, feria, Maklaz, PAOKevolution, Psaras and 3 more users
Τι καταπιολες είστε μωρέ ; Δεν προλαβαίνουμε να αδειάζουμε. Τι κακό και αυτό 
- kataramenos5
Και ολο κλαίνε τα σκουληκακια
στου Μελα ,στου Μελαθρου τα σκαλακια
στου Μελα ,στου Μελαθρου τα σκαλακια
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- Darklord5467, BWmystis
-
Developer4
Tρομερή νίκη!!!
Μπράβο ρε παλικάρια, επικό μάγκικο διπλό... Όσον αφορά τις 39 (!!!) βολές, τι να πούμε ρε....
Μπράβο ρε παλικάρια, επικό μάγκικο διπλό... Όσον αφορά τις 39 (!!!) βολές, τι να πούμε ρε....
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Darklord5467
- Amsterdamer_87
Re: Αρης-ΠΑΟΚ 73-78,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τον ξελασπωσαν τα αισχρα κορακια απ'τον διασυρμο..
40 βολες και χασανε !!!
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- BWmystis
Δώστε τους μωρε και άλλες βολές μήπως και....αλλά μπαααααα