ΠΑΟΚ Β 2025-26
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Έχουμε καταστρέψει 3-4 αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις με την επιπολαιότητά μας και τις βεβιασμένες ή λάθος επιλογές. Ελπίζω να μας βγει μία να κάνουμε το 2-0 να σχολάσει η ιστορία. Μπράβο Κοσίδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Σάβ 01 Νοέμ 2025, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
ΓΚΚΚΚΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ. Πολύ ωραία ενέργεια Ikobong και ασίστ στον Mustmaa που σκοράρει επιτέλους για το 2-0. Επιτέλους μία σωστή πάσα σε αντεπίθεση.
- ΑποστόληςΑ
Όταν λέω εγώ πως πιο έτοιμος από όλους μοιάζει ο Καλόγηρος ξέρω τι λέω. Παιχτούρι τους χάζεψε όλους.
Να πούμε ότι πολύ καλός στην άμυνα ήταν και ο Κωττάς που έκοψε σχεδόν τα πάντα είτε ψηλά είτε χαμηλά.
Να πούμε ότι πολύ καλός στην άμυνα ήταν και ο Κωττάς που έκοψε σχεδόν τα πάντα είτε ψηλά είτε χαμηλά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Καλόγηρος όντως δείχνει πολύ καλός. Το πουλέν μου έκανε μια μεστή εμφάνιση με κίνηση πάνω-κάτω και εκτός από πολύ καλό εκτόπισμα είναικαι γρήγορος (Γκιτέρσος)
-
makispaspartou
Εγώ λέω ότι επιτέλους αυτός ο Ισπανός κατεβάζει την ομάδα με πλάνο και με σοβαρή νοοτροπία, δίνοντας ευκαιρία και στους παίκτες που αξίζουν να δείξουν στοιχεία.
Πέρα από Μπαλντε μου φάνηκε αρκετά βελτιωμένος ο Γκιτερσος και ο Κωττας, ενώ πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ο Πολυκρατης. Από τις αλλαγές ο Αφρικανός φάνηκε να έχει στοιχεία, ενώ πολύ καλό πρότζεκτ είναι και ο Τσιφούτης που πραγματικά αν τον δουλέψουν προσεκτικά θα είναι ο επόμενος Κωνσταντελιας. Να κλείσω λέγοντας ότι ο Μουστμα είναι πολύ καλός παίκτης και αξίζει να δοκιμαστεί κι αυτός στην πρώτη ομάδα.
Πέρα από Μπαλντε μου φάνηκε αρκετά βελτιωμένος ο Γκιτερσος και ο Κωττας, ενώ πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ο Πολυκρατης. Από τις αλλαγές ο Αφρικανός φάνηκε να έχει στοιχεία, ενώ πολύ καλό πρότζεκτ είναι και ο Τσιφούτης που πραγματικά αν τον δουλέψουν προσεκτικά θα είναι ο επόμενος Κωνσταντελιας. Να κλείσω λέγοντας ότι ο Μουστμα είναι πολύ καλός παίκτης και αξίζει να δοκιμαστεί κι αυτός στην πρώτη ομάδα.