Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
DamoN

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Vet_eranos έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:10 Κρατούσα το 1000στο μου ποστ σε αυτά τα 17 18 χρόνια να είναι για κάτι πανηγυρικό κάτι σημαντικό αλλά θα σκάσω...

Εχει μερικές εβδομάδες κάποιος εδώ μέσα μίλησε για πρότυπο το νέο γήπεδο της εβερτον..
Ε από τότε αυτό ονειρεύομαι..

Γήπεδο στο λιμάνι.. Γήπεδο στον προβλήτα 2 κάπου εκεί γύρω... Γήπεδο μνημείο, γηπεδο αξιοθέατο για την πόλη.. Καλώς ήρθατε, από δω ο λευκός κ εκεί το 300εκ γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Γήπεδο εκεί για δεκάδες λόγους..

Μία πόλη μια ομάδα ένα γήπεδο που θα είναι σταθμός για την πόλη...

Υγ. Δεν έχω την τεχνογνωσία να σας φτιάξω μακέτα, ούτε καν λινκ φώτο της εβερτον να βάλω άλλα είναι έρωτας αν το φανταστείτε..
Και αντί για βρωμικο , τσιπουράκι και χταποδάκι με θέα την θάλασσα . Θα μας βγαίνει το ματς κάνα 200αρι
These users thanked the author DamoN for the post:
Grimson4
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27 ... noh29&dl=0

Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για τον ΙΒΑΝ.

Καλησπέρα,

Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Το ποσό των 51€ (36€: ετήσια συνδρομή και 15€: εγγραφή) μπορείτε να το καταθέσετε στον λογαριασμό του σωματείου με τα εξής στοιχεία:

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ GR75 0171 7160 0067 1611 3080 644

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου : ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ (ΠΑΟΚ)

Παρακαλούμε να μας στείλετε την αίτηση συμπληρωμένη, μαζί με το αποδεικτικό της κατάθεσή σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Υ.Γ. ελπιζω να επιτρεπεται απο τους mods αυτο που εκανα,στην τελικη το καλο του Α.Σ. ειναι να γραφτουμε οσο το δυνατον πιο πολλοι.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
Maklaz, Montrealiotis, paok apo epilogi, Psaras
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εγώ πήγα σήμερα από τον ερασιτέχνη. Έκανα την αίτηση, πληρωσα έβαλα λκ δύο μέλη κ αναμένω... Θεωρώ ότι ακόμη κ να ισχύσει ο τραγικός περιορισμός των 2 ατόμων με max 10 συστάσεις, θα βάλουν άλλα μέλη...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

@Kabamaru θα πρότεινα να ανοίξεις ξεχωριστό ποστ όπου θα μπορούν να απαντηθούν και οι οποίες ερωτήσεις κλπ

Εδώ θα χαθούν οι πληροφορίες
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 3):
Maklaz, Kabamaru11, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

·
40m
Από τους βασικούς υποψηφίους για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ και άμεσος συγγενής δυνατού στελέχους του ΑΣ.
These users thanked the author gergeo4 for the post:
navigator11
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τραγικά πράγματα ζούμε.

Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.

Αυτοί που είπαν ότι όποιος θέλει γίνεται μέλος.

Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς πάρα πολλά πράγματα. Σε αυτό σταματάει κάθε κουβέντα για οποιοδήποτε σχετικό θέμα. Δείχνει και αποδεικνύει πάρα πολλά πράγματα.

Ποιος πιστεύει πια ότι σε όλα τα τρυπήματα και τα εμπόδια που έχουμε ζήσει επί Ιβάν και όχι μόνο, δεν εμπλέκεται αυτή η "μαφία" (τα εισαγωγικά για προστασία, είναι συμβολικός ο όρος, προφανώς δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα). Ποιος πιστεύει ότι κάποιοι δε θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο, γιατί θα περάσει το μπόι που τους επιτρέπει να κάνουν κουμάντο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Τόσα και τόσα στραβά που έχουμε δει , εδώ και δεκαετίες πώς αλλιώς να εξηγηθούν;

Ντροπή και μόνο ντροπή. Καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όσοι τουλάχιστον θεσμικά έχουν ή ηθικά. Οι σύνδεσμοι πώς επιτρέπουν όλη αυτή την ξεφτίλα, όλο αυτό το στήσιμο, την αδιαφάνεια; Δε δικαιολογείται κανένας πια να λέει δεν ήξερε.

Θα δούμε περισσότερα τη Δευτέρα..
These users thanked the author trouman for the post (total 7):
leomatos88, Apil44, theo-drama, paok apo epilogi, Guitarman, navigator11, eorptol1
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Vet_eranos έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:10 Κρατούσα το 1000στο μου ποστ σε αυτά τα 17 18 χρόνια να είναι για κάτι πανηγυρικό κάτι σημαντικό αλλά θα σκάσω...

Εχει μερικές εβδομάδες κάποιος εδώ μέσα μίλησε για πρότυπο το νέο γήπεδο της εβερτον..
Ε από τότε αυτό ονειρεύομαι..

Γήπεδο στο λιμάνι.. Γήπεδο στον προβλήτα 2 κάπου εκεί γύρω... Γήπεδο μνημείο, γηπεδο αξιοθέατο για την πόλη.. Καλώς ήρθατε, από δω ο λευκός κ εκεί το 300εκ γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Γήπεδο εκεί για δεκάδες λόγους..

Μία πόλη μια ομάδα ένα γήπεδο που θα είναι σταθμός για την πόλη...

Υγ. Δεν έχω την τεχνογνωσία να σας φτιάξω μακέτα, ούτε καν λινκ φώτο της εβερτον να βάλω άλλα είναι έρωτας αν το φανταστείτε..
Επιτέλους κάποιος με διαβάζει :mrgreen:
These users thanked the author Patron for the post:
Vet_eranos
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τελικά περιμέναμε τον ας; Όχι την ΠΑΕ; Αλλά διαβάζαμε εδώ από μερικούς φίλους
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Apil44, eorptol1
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Πώς γίνεται να αλλάξαν ένα κείμενο, για το οποίο προηγήθηκε ψηφοφορία που διακόπηκε λόγω λιποθυμίας, με σωρεία αντικρουόμενων μεταξύ τους συνεντεύξεων, διαρροών κι ανακοινώσεων, και ξανά κόντρα ψηφοφορία με οριακή πλειοψηφία, για την οποία μάθαμε ποιοι ψήφισαν και τι, ποιοι λείπανε και γιατί κτλ κτλ κτλ; Ίσως κάτι δεν αντιλαμβάνομαι, αλλά δεν είναι καραμπινάτη παρανομία να προσκομίσουν τελικά κάτι άλλο, ακόμα και μια άνω τελεία να έχουν αλλάξει; Ρε τι παράνοια είναι αυτή επιτέλους;
These users thanked the author leomatos88 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOKpanta έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:37 Σχετικα με εγγραφη στον ΑΣ

Συνοψιζω τι εκανα ως τώρα:
Εστειλα email στον ΑΣ, μου εστειλαν στο email μου την αιτηση και το λογαριασμο καταθεσης. Στην αίτηση πρέπει να βάλεις δυο ονοματα που σε προτεινουν (αν ψαξεις βρισκεις). Εστειλα email την αιτηση και την αποδειξη καταθεσης. Δε μου απαντησε κανεις. Τηλεφωνησα και επιβεβαιωσαν οτι πηραν το email μου. Ζητησα με email να επιβεβαιώσουν την παραλαβή. Το εκαναν.
Ξαναπήρα τηλεφωνο και ρωτησα αν λογίζομαι πλέον μέλος, ποτε θα παρω το καταστατικο στα χέρια μου και ποιος ειναι ο αριθμός μελους μου.
Μου απάντησε η κυρία ότι αν δεν απορριφθω θα ειμαι αυτόματα μέλος. Συγκεκριμένα απάντησε: αν δε λάβεις ειδοποίηση απόρριψης τοτε εισαι μέλος.
Ρώτησα ποτε θα μάθω αν απορρίφθηκα και σε τι χρονικο ορίζοντα (1 βδομαδα, 1 μηνα, 1 χρόνο?), ποιος θα μπορούσε να με απορρίψει και ποιοι ειναι οι πιθανοι λόγοι απόρριψης μια αίτησης εγγραφής. Μου απάντησε ότι όταν συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο θα εξετασει τις αιτήσεις (διεκοψα και ρωτησα καθε πόσο συνεδριαζει και μου απαντησε με λιγα λόγια "καθε τοσο"), και λόγοι απόρριψης μπορεί να είναι ότι τα μελη που με προτείνουν δεν είναι 3 χρόνια μέλη ή έχουν ήδη προτείνει 10 καινουργια μελη ως τώρα. Ρώτησα τι θα γίνει με τα χρηματα που κατέθεσα αν απορριφθώ για οποιοδήποτε λόγο και αν μπορώ να ξαναυποβάλλω αίτηση με άλλα μέλη αν χρειαστεί και δεν πήρα απάντηση.

Αν το καλοσκεφτείτε πάντως με αυτους τους περιορισμούς (3 χρονια, 10 μελη μαξ ανα μελος) τους οποίους η κυρία είπε ότι περιγράφονται στο καταστατικο (καταστατικό φαντομα θα έλεγα) είναι σχεδόν αδύνατο να γραφτουν μαζικα μέλη. Αν σκεφτούμε ότι τα λιγες εκατονταδες τωρινα μέλη έχουν ήδη γράψει κάποιους οπότε δεν εχουν πολλα περιθώρια μεχρι το 10 μαξ, και ότι όλα τα καινουργια μέλη θα μπορούν να γραφουν άλλα μετα απο 3 χρόνια, ουτε μερικες εκατοντάδες καινουργια μέλη μπορουν να γραφτουν για τα επόμενα 3 χρονια.....

Παμε κι οπου βγει

Υ.Γ. Επικοινώνησα (email) και με την παε για να ρωτήσω μετά απο δεκαετίες για τις μετοχές μου. Μετα από λιγα λεπτά με ενημέρωσαν (με email) ποσες μετοχές έχω και πως μπορώ να παραλάβω τον οριστικό τίτλο των μετοχών μου αμεσα.

Αφήνω ασχολίαστους όλους τους εύλογους προβληματισμούς, που αναφέρει ο φίλος, σχετικά με το δύσκολο του εγχειρήματος να ... παρεισφρύσει κάποιος στη μασονική ΑΣτοά. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω πάντως εκεί που ρώτησε την ευγενική κυρία τι γίνεται με το κατατεθέν παραδάκι σε περίπτωση που "φάει πόρτα" ο συμφορουμίτης. Δηλαδή είναι ... διαπραγματεύσιμο ότι μπορεί και να μην αφήνουν να μπεις στο παρεάκι τους και να σου ψειρίζουν το 50αρικο;;
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

trouman έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:36 Τραγικά πράγματα ζούμε.

Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.

Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς πάρα πολλά πράγματα. Σε αυτό σταματάει κάθε κουβέντα για οποιοδήποτε σχετικό θέμα. Δείχνει και αποδεικνύει πάρα πολλά πράγματα.

Ποιος πιστεύει πια ότι σε όλα τα τρυπήματα και τα εμπόδια που έχουμε ζήσει επί Ιβάν και όχι μόνο, δεν εμπλέκεται αυτή η "μαφία" (τα εισαγωγικά για προστασία, είναι συμβολικός ο όρος, προφανώς δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα). Ποιος πιστεύει ότι κάποιοι δε θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο, γιατί θα περάσει το μπόι που τους επιτρέπει να κάνουν κουμάντο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Τόσα και τόσα στραβά που έχουμε δει , εδώ και δεκαετίες πώς αλλιώς να εξηγηθούν;

Ντροπή και μόνο ντροπή. Καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όσοι τουλάχιστον θεσμικά έχουν ή ηθικά. Οι σύνδεσμοι πώς επιτρέπουν όλη αυτή την ξεφτίλα, όλο αυτό το στήσιμο, την αδιαφάνεια; Δε δικαιολογείται κανένας πια να λέει δεν ήξερε.

Συγνώμη βρε φίλε.
Με όλα τα παραπάνω που διάβασες συμπεραίνεις ότι σου βάζουν εμπόδια;
Τα παιδιά εξ'αποστάσεως και όπως φαίνεται θα γίνει η δουλειά τους, πόσω μάλλον αν πας ο ίδιος.
Ούτε καν το τυπικό των δύο υπογραφών δεν ζητάνε.
Και για να μη τους αδικούμε.
Τα περί δύο υπογραφών και 10 μελών που μπορεί να γράψει κάποιος και μάλλον δεν ζητήθηκε ποτέ, δεν είναι κάποια πουστιά των τελευταίων χρόνων.
Παίζει να υπάρχει και απ'το 1926.
Να κατηγορήσουμε και τους προγόνους μας μήπως;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

εσυ γιατι νοιωθεις την αναγκη να υπερασπιστεις τους αθλιους του ΑΣ αυτοι ζουνε 100 χρονια πισω .....σε ολους τους τομεις
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

fossa έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 19:39
trouman έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:36 Τραγικά πράγματα ζούμε.

Συγνώμη βρε φίλε.
Με όλα τα παραπάνω που διάβασες συμπεραίνεις ότι σου βάζουν εμπόδια;
Τα παιδιά εξ'αποστάσεως και όπως φαίνεται θα γίνει η δουλειά τους, πόσω μάλλον αν πας ο ίδιος.
Ούτε καν το τυπικό των δύο υπογραφών δεν ζητάνε.
Και για να μη τους αδικούμε.
Τα περί δύο υπογραφών και 10 μελών που μπορεί να γράψει κάποιος και μάλλον δεν ζητήθηκε ποτέ, δεν είναι κάποια πουστιά των τελευταίων χρόνων.
Παίζει να υπάρχει και απ'το 1926.
Να κατηγορήσουμε και τους προγόνους μας μήπως;
Όταν γίνει θα δούμε. Πρέπει να γίνει ΔΣ για να γίνουν μέλη, έτσι δεν είναι; Αν όχι γιατί δεν καλούν τον κόσμο να εγγραφεί μαζικά; Ακόμα δεν ανέβασαν το καταστατικό και εσύ λες οτι δεν βάζουν εμπόδια.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
Montrealiotis, navigator11, paok apo epilogi, Apil44, leomatos88
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εσύ εγκέφαλε ηρέμησε λίγο …
These users thanked the author DamoN for the post:
aivas19
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Taseos έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 19:20 Τελικά περιμέναμε τον ας; Όχι την ΠΑΕ; Αλλά διαβάζαμε εδώ από μερικούς φίλους
ο ΑΣ ειναι σα να εχει μονιμη περιοδο απο τον αυγουστο και μετα. Σωθηκαμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”