Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτή η μονομερής αποδοχή δεν ισχύει. Υπάρχει αποδοχή από την ημέρα έναρξης του δανεισμού αν η οψιόν είναι υποχρεωτική. Αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου, δεν ξέρω πόσοι βαθμοί ελευθερίας υπάρχουν από την ΟΥΕΦΑ σε τέτοιες διαπραγματεύσεις.nkoss έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 14:53 Ραίαν, λογικά, υπογράφοντας το συμβόλαιο του δανεισμού το καλοκαίρι, αποδέχθηκαν και ο παίκτης και η ομάδα του τη δυνατότητα μονομερούς ενεργοποίησης της ρήτρας αγοράς από τον ΠΑΟΚ και προσυμφώνησαν και στην αμοιβή. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ τυπικά τον αγοράζει όποτε θέλει πληρώνοντας τη ρήτρα εντός του προβλεπόμενου διαστήματος. Αν βγάλει μάτια και τον θελήσει η Μίλαν με 10 μύρια, τότε θα τον αγοράσει από εμάς. Όπως η Μπράιτον διαπραγματευόταν απευθείας με την Νυρεμβέργη, έτσι κι εμείς γράφουμε τους Ιταλούς στα παπάκια μας και κάνουμε ό,τι θέλουμε.
Το ζήτημα είναι αν ο παίκτης αξίζει τα λεφτά της ρήτρας και αν θα αξιοποιηθεί από τον προπονητή. Κι αυτό θέλει χρόνο για να αξιολογηθεί σωστά.
Στην περίπτωση της Νυρεμβέργης και του Τζίμα πχ, μπορεί να έγινε προφορική συμφωνία με τον παίκτη ότι εμείς σε αναδείξαμε, οπότε κάνε μας μια εξυπηρέτηση για να βγάλουμε κι εμείς τα +5 εκατομμύρια που ήταν η διαφορά μεταξύ ρήτρας και τιμής πώλησης. Κι αυτό μπορεί να γίνει με τον Μπιάνκο, αλλά θα πρέπει να το θέλει ο παίκτης και να μας εμπιστεύεται αρκετά.