Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Σχετικα με εγγραφη στον ΑΣ

Συνοψιζω τι εκανα ως τώρα:
Εστειλα email στον ΑΣ, μου εστειλαν στο email μου την αιτηση και το λογαριασμο καταθεσης. Στην αίτηση πρέπει να βάλεις δυο ονοματα που σε προτεινουν (αν ψαξεις βρισκεις). Εστειλα email την αιτηση και την αποδειξη καταθεσης. Δε μου απαντησε κανεις. Τηλεφωνησα και επιβεβαιωσαν οτι πηραν το email μου. Ζητησα με email να επιβεβαιώσουν την παραλαβή. Το εκαναν.
Ξαναπήρα τηλεφωνο και ρωτησα αν λογίζομαι πλέον μέλος, ποτε θα παρω το καταστατικο στα χέρια μου και ποιος ειναι ο αριθμός μελους μου.
Μου απάντησε η κυρία ότι αν δεν απορριφθω θα ειμαι αυτόματα μέλος. Συγκεκριμένα απάντησε: αν δε λάβεις ειδοποίηση απόρριψης τοτε εισαι μέλος.
Ρώτησα ποτε θα μάθω αν απορρίφθηκα και σε τι χρονικο ορίζοντα (1 βδομαδα, 1 μηνα, 1 χρόνο?), ποιος θα μπορούσε να με απορρίψει και ποιοι ειναι οι πιθανοι λόγοι απόρριψης μια αίτησης εγγραφής. Μου απάντησε ότι όταν συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο θα εξετασει τις αιτήσεις (διεκοψα και ρωτησα καθε πόσο συνεδριαζει και μου απαντησε με λιγα λόγια "καθε τοσο"), και λόγοι απόρριψης μπορεί να είναι ότι τα μελη που με προτείνουν δεν είναι 3 χρόνια μέλη ή έχουν ήδη προτείνει 10 καινουργια μελη ως τώρα. Ρώτησα τι θα γίνει με τα χρηματα που κατέθεσα αν απορριφθώ για οποιοδήποτε λόγο και αν μπορώ να ξαναυποβάλλω αίτηση με άλλα μέλη αν χρειαστεί και δεν πήρα απάντηση.

Αν το καλοσκεφτείτε πάντως με αυτους τους περιορισμούς (3 χρονια, 10 μελη μαξ ανα μελος) τους οποίους η κυρία είπε ότι περιγράφονται στο καταστατικο (καταστατικό φαντομα θα έλεγα) είναι σχεδόν αδύνατο να γραφτουν μαζικα μέλη. Αν σκεφτούμε ότι τα λιγες εκατονταδες τωρινα μέλη έχουν ήδη γράψει κάποιους οπότε δεν εχουν πολλα περιθώρια μεχρι το 10 μαξ, και ότι όλα τα καινουργια μέλη θα μπορούν να γραφουν άλλα μετα απο 3 χρόνια, ουτε μερικες εκατοντάδες καινουργια μέλη μπορουν να γραφτουν για τα επόμενα 3 χρονια.....

Παμε κι οπου βγει

Υ.Γ. Επικοινώνησα (email) και με την παε για να ρωτήσω μετά απο δεκαετίες για τις μετοχές μου. Μετα από λιγα λεπτά με ενημέρωσαν (με email) ποσες μετοχές έχω και πως μπορώ να παραλάβω τον οριστικό τίτλο των μετοχών μου αμεσα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@PAOKpanta Ρωτησα και εγω σε περιπτωση απορριψης τι γινεται,και μου ειπε σαφως και τα χρηματα γυρνανε πισω,αλιμονο και γελασε η γυναικα.Επισης εγραψα μονο ενα ατομο που μπορει να με προτεινει,δεν βρηκα αλλο και μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα,μπορουν να το συμπληρωσουν αυτοι.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
PAOKpanta
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

@Kabamaru11 πάρτο πάνω σου πασά μου !

Μετά την επιτυχημένη εγγραφή σου , ζήτα το καταστατικό για να γνωρίζεις τα δικαιώματα σου σαν επίσημο μέλος.

Με τον ίδιο τρόπο θα κινηθώ και εγώ, την επόμενη εβδομάδα.
These users thanked the author Maklaz for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

E αυτο εξιπακουεται αδερφε μου,πρεπει να γνωριζουμε τις υποχρεωσεις μας οσο και τα δικαιωματα μας σαν μελη.Προφανως και θα τους ζαλισω τον ερωτα μεχρι να τα καταφερω,εχω υπομονη και επιμονη. ;)
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
Maklaz, Psaras, paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εγω θα πω για τα παιδια που προσπαθουν να γινουν μελη του ΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ αδερφια.

Απλα, μπειτε μαθετε οσα περισσοτερα μπορειτε και εχετε καθε δικαιωμα να μαθετε και παρτε την οποιαδηποτε αποφαση και στηριξη με μοναδικο γνωμονα αυτο που βλεπετε οτι ειναι για καλο του ΠΑΟΚ.

Εαν απο αυτα που δειτε (ή θα δειτε) βλεπετε οτι το καλυτερο ειναι το να παει το γηπεδο στον Ιβαν που δειχνει οτι πλεον δε θα κανει πισω και θα βρει ολα τα κεφαλαια για να το κανει αμεσα εστω και στο 90' που εφτασε το ζητημα, 100-0 υπερ Ιβαν να ειστε. Εαν δεν βγαινει αυτο ομως να μην επιμεινετε σε κατι που μπορει να μην ειναι υπερ της ομαδας λογω της αγαπης προς τον ιδιο τον Ιβαν.

Τωρα θα με πειτε πως σκατα να εμπιστευτεις κατι απο τον ΑΣ ετσι σκατα που τα εκανε.... Δικιο θα εχετε.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:40 @PAOKpanta Ρωτησα και εγω σε περιπτωση απορριψης τι γινεται,και μου ειπε σαφως και τα χρηματα γυρνανε πισω,αλιμονο και γελασε η γυναικα.Επισης εγραψα μονο ενα ατομο που μπορει να με προτεινει,δεν βρηκα αλλο και μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα,μπορουν να το συμπληρωσουν αυτοι.
Μπορείς σε παρακαλω αν σου είναι εύκολο να μου πεις σε μήνυμα αν γινεται πως να ακολουθήσω τη διαδικασία? Γιατι μένω αθηνα κ εγω σημερα που έπαιρνα ένιωσα οτι καλούσα στα ελτα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:40 @PAOKpanta Ρωτησα και εγω σε περιπτωση απορριψης τι γινεται,και μου ειπε σαφως και τα χρηματα γυρνανε πισω,αλιμονο και γελασε η γυναικα.Επισης εγραψα μονο ενα ατομο που μπορει να με προτεινει,δεν βρηκα αλλο και μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα,μπορουν να το συμπληρωσουν αυτοι.
Οπότε μέχρι τότε ξέρεις ε;
Γράφε κάθε μέρα 100 φορές
Μυ-στα-κι-δης Οεοεοεο
These users thanked the author DamoN for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Όπως διαβάσατε νωρίτερα ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε πρόσκληση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να συναντηθούν αναφορικά με το μνημόνιο για το γήπεδο της Νέας Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδέχθηκε την πρόσκληση και έτσι τη Δευτέρα οι δύο πλευρές θα τα πουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Έτσι, το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια εξαιρετικά σημαντική συνάντηση για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, με τον Ερασιτέχνη να παραδίδει το μνημόνιο στον ποδοσφαιρικό Δικέφαλο.

Μένει να φανεί πως θα κυλήσει η συγκεκριμένη υπόθεση από εδώ και στο εξής πλέον.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο διάστημα που μεσολάβησε από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του ΑΣ, οι Ησαιαδης και Πατρίδας προσπάθησαν να κάνουν κάποιες αλλαγές στο μνημόνιο που ψήφισαν και να βάλουν κάποιους όρους που προφανώς δεν επρόκειτο να δεχτεί η ΠΑΕ.

Αν το έκαναν ή όχι, θα φανεί από το μνημόνιο που θα πάει το απόγευμα της Δευτέρας στην ΠΑΕ.

https://inpaok.com/881069/i-pae-paok-ei ... ene-amesa/
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Οταν ρώτησα τι πρέπει να κανω, μέσω εμαιλ, μου απάντησαν να συμπληρώσω την αίτηση (καμία αναφορά στα 2 μελη) και να κάνω την κατάθεση. Τα δυο μέλη τα άφησα κενά. Από χθες που τα έστειλα πίσω, δεν έχω κάποια απάντηση.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

tolis14 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 09:18
WestBlock4 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 00:45
tolis14 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:29

Το καλοκαίρι που μας μαυρίσατε την ψυχή με τον εξαφανισμένο Ιβάν που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, τους δανεικούς της τελευταίας στιγμής, την παρατημένη ομάδα και τα 1,5 στόπερ, 2 χαφ και 1 φορ, προφανώς οι eorptol1, aivas και astral ήταν που έγραφαν με την ανοχή του Equalizer, σωστά; και μέχρι πρόσφατα, πριν ανακάμψει η ομάδα που γινόταν της καταστροφολογίας το κάγκελο εδώ μέσα, πάλι αυτοί; όσο για μπούλιγκ και μπάτσους που γραφεις, είναι πάρα πολλοί αυτοί με την άλλη άποψη που έχουν σταματήσει να γράφουν εδώ μέσα, μην το πας εκεί. Και φυσικά πολλές ψυχούλες έχουν εξαφανιστεί τώρα που ρολάρει η ομάδα. Όλοι την άποψη τους γράφουν, αλλά όταν γράφεις θα διαβάζεις κιόλας. Όχι να γράφουμε ότι μας κατέβει για να αποδομήσουμε την ομάδα και όταν γραφτεί η αντίθετη άποψη να σκούζουμε για μπούλιγκ και μπάτσους του φόρουμ.
Καλα η ομαδα ρολαρει γιστι υπάρχει λουτσεσκου , αυτόν που στο ιδιο φόρουμ τον εχουν ξεσκίσει λες κ ειναι ο μαντζιος.
Κ ο πιο φανατικός φίλαθλος της παε δε θα μπορούσε να ειναι ικανοποιημένος με την ανοργανωσιά με ντελια κ μεταγραφες.

Υγ. Το οτι υπάρχουν 5-10 μαιντανοι που ειτε κράζουν,το προπονητη με τη πρώτη γκέλα ειτε ξεροσταλιαζουν μεχρι να γράψει καποιος κατι αρνητικό για ΠΑΕ η να εχει αντιθετή αποψη κ να του τη πεφτουν δεν τους κανει εξυπνους ουτε πιο ΠΑΟΚ. Περιγελος γίνονται.
Εντάξει το εμπεδώσαμε. Όταν πάει καλά η ομάδα οφείλεται στον Λουτσέσκου και όταν δεν πάει καλά ευθύνεται αποκλειστικά η ΠΑΕ και ο Ιβάν. Ποιος κρατάει όμως και στηρίζει τον Λουτσέσκου εδώ και χρόνια, στις καλές του και τις στραβές και τον ακριβοπληρώνει όταν υπάρχει πίεση εναντίον του και όταν οι άλλοι αλλάζουν προπονητές κάθε μήνα δεν μας λες. Και το ξαναλέω, ο Λουτσέσκου, που αναμφισβήτητα είναι από τις πιο σημαντικές μορφές στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, είναι ένας ακριβοπληρωμένος προπονητής, υπάλληλος της ομάδας, που κάνει τη δουλειά του. Δεν είναι ο Βασιλάκης Καΐλας που τον κυνηγάει η κακιά ΠΑΕ και ο Ιβάν. Εγώ να δεις τι έχω να τραβήξω στη δουλειά μου για μερικά ευρώ. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι όλα οφείλονται σ αυτόν, οι πορείες τις ομάδας, οι τίτλοι, το επίπεδο που έχει φτάσει, το ευρωπαϊκό όνομα που έχει κάνει, τα χρέη που δεν υπάρχουν πουθενά, οι καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, τότε πάω πάσο.
Συγνωμη αυτο κατάλαβες εσυ απο αυτο που έγραψα.??? Αληθεια τωρα?
Μίλησα εγω για χρέη? Μίλησα για κατι αλλο απο την ανοργανωσιά που υπάρχει εδω κ κάποια χρόνια στο αγωνιστικό? Είμαστε η μόνη ομαδα που δνε ξερουμε ποιος φτιάχνει πλανο κ κανει μεταγραφες. Ποιος προτείνει κ ποιος απορρίπτει κλπ κλπ.
Δεν εχω αναφέρει τπτ αλλο αρνητικό της ΠΑΕ.
Γι αυτό λοιπον κ τον κρατάει, γιατι ξερει οτι ειναι ο μονος που μπορει να κρατήσει ψυχραιμία κ ηρεμία στο αγωνιστικό κ για αυτο σε καθε γκέλα βγαίνουν ολοι να ξεσκίσουν μονο το λουτσεσκου.
Αν εσυ βλεπεις να δουλεύουν ολα φυσιολογικα στο αγωνιστικό κομμάτι κ στο χτίσιμο ομαδας τότε εχουμε αλλη αντίληψη στο ποδόσφαιρο. Αυτα κ φιλικά τα λεω
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

WestBlock4 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 17:59
Μπορείς σε παρακαλω αν σου είναι εύκολο να μου πεις σε μήνυμα αν γινεται πως να ακολουθήσω τη διαδικασία? Γιατι μένω αθηνα κ εγω σημερα που έπαιρνα ένιωσα οτι καλούσα στα ελτα
Σου στελνουν μια αιτηση σε μορφη pdf και τον αριθμο ΙΒΑΝ του Α.Σ.Εγω προσωπικα εκτυπωσα την αιτηση,την συμπληρωσα με τα στοιχεια μου,την φωτογραφισα με το κινητο μου και το εστειλα με email στο info@acpaok.gr μαζι με το αποδεικτικο των 51ε.Αν μπορεσω θα κανω ενα αρχειο μεσω dropbox για να παρει ο οποιοσδηποτε την αιτηση,θα κανω κ ενα αρχειο txt με το ΙΒΑΝ.Δωσ μου λιγα λεπτα μονο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τι αλλαγές μωρέ ;
Απλα στο τέλος έγραψαν με αστεράκι και μικρή γραμματοσειρά ´´ δεν ισχύει το μνημόνιο ´´…
Κλαιν
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:08
WestBlock4 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 17:59
Σου στελνουν μια αιτηση σε μορφη pdf και τον αριθμο ΙΒΑΝ του Α.Σ.Εγω προσωπικα εκτυπωσα την αιτηση,την συμπληρωσα με τα στοιχεια μου,την φωτογραφισα με το κινητο μου και το εστειλα με email στο info@acpaok.gr μαζι με το αποδεικτικο των 51ε.Αν μπορεσω θα κανω ενα αρχειο μεσω dropbox για να παρει ο οποιοσδηποτε την αιτηση,θα κανω κ ενα αρχειο txt με το ΙΒΑΝ.Δωσ μου λιγα λεπτα μονο.
Σ ευχαριστώ πολυ
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Κρατούσα το 1000στο μου ποστ σε αυτά τα 17 18 χρόνια να είναι για κάτι πανηγυρικό κάτι σημαντικό αλλά θα σκάσω...

Εχει μερικές εβδομάδες κάποιος εδώ μέσα μίλησε για πρότυπο το νέο γήπεδο της εβερτον..
Ε από τότε αυτό ονειρεύομαι..

Γήπεδο στο λιμάνι.. Γήπεδο στον προβλήτα 2 κάπου εκεί γύρω... Γήπεδο μνημείο, γηπεδο αξιοθέατο για την πόλη.. Καλώς ήρθατε, από δω ο λευκός κ εκεί το 300εκ γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Γήπεδο εκεί για δεκάδες λόγους..

Μία πόλη μια ομάδα ένα γήπεδο που θα είναι σταθμός για την πόλη...

Υγ. Δεν έχω την τεχνογνωσία να σας φτιάξω μακέτα, ούτε καν λινκ φώτο της εβερτον να βάλω άλλα είναι έρωτας αν το φανταστείτε..
These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 2):
trouman, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Montrealiotis έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 18:06 Οταν ρώτησα τι πρέπει να κανω, μέσω εμαιλ, μου απάντησαν να συμπληρώσω την αίτηση (καμία αναφορά στα 2 μελη) και να κάνω την κατάθεση. Τα δυο μέλη τα άφησα κενά. Από χθες που τα έστειλα πίσω, δεν έχω κάποια απάντηση.
Ούτε θα έχεις. :D
Καλωσήρθες στην πραγματικότητα του να είσαι μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ. :lol:
These users thanked the author Psaras for the post (total 2):
Montrealiotis, navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”