Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 15:55
abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:29
abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:11

-------------20-8...21-8.....22-8....23-8...24-8.....

....25-8.....26-8....27-8....29-8....30-8....31-8....

1-9........30-9......10-10......15-10.....16-10.....19-10....20-10....

...............27-10.........28-10...........29-10...........30-10.......31-10..........

Εικόνα
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
Maklaz
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Τηλέφωνο στο ΑΣ, τους ζητάτε ευγενικά την αίτηση και την στέλνουν άμεσα μαζί με το iban για την κατάθεση των 51 ευρω.
Τους τα στέλνετε συμπληρωμένα και απο εκει και πέρα βλέπουμε , δεν έχω παει στην επομενη πίστα ακόμα.
Όσο για το ποιος θα σας προτεινει σε προηγούμενες σελίδες έχει γραφτεί / αναρτηθεί βιντεο.
Είναι ένα ποσό που σε κανεναν δεν περισσεύει αλλα ισως δεν θα σκαγαμε 5 μηνες τωρα αν το διναμε προ καιρού.
These users thanked the author pavlos06 for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ωπα, απο χτες λεει ο τσορμπα εστειλε προσκληση ο ΑΣ στην ΠΑΕ να παραλαβει το μνημονιο

(τωρα γιατι πρεπει να παει καποιος να το παραλαβει το 2025 δεν ειμαι στιγουρος αλλα τελος παντων)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δευτερα στις 16:00 η συναντηση
Anwnimos

Δημοσίευση από Anwnimos »

Πήρα τηλέφωνο για εγγραφή πριν κανένα δίωρο αλλά δεν μου έχουν στείλει στο email τίποτα. Αναμένω ή να ξανά πάρω τηλέφωνο;
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

CCCP έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:08 Δευτερα στις 16:00 η συναντηση
Σίγουρα πρόκειται για τη συνάντηση με την ΠΑΕ? Μήπως πρόκειται για το ραντεβού με τον Kabamaru?
These users thanked the author nkoss for the post (total 6):
Kabamaru11, eorptol1, Maklaz, aivas19, leomatos88, navigator11
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Anwnimos έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:14 Πήρα τηλέφωνο για εγγραφή πριν κανένα δίωρο αλλά δεν μου έχουν στείλει στο email τίποτα. Αναμένω ή να ξανά πάρω τηλέφωνο;
Να περιμενεις,εγω τους πηρα χθες το πρωι και το απογευμα το εστειλαν,αν το επιτρεπουν οι μοντς μπορω να τους στειλω το email με την αιτηση και τον ΙΒΑΝ του Α.Σ. και να το στειλουν μετα σε οποιο συνφορουμιτη χρειαστει.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Anwnimos
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

nkoss έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:16
CCCP έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:08 Δευτερα στις 16:00 η συναντηση
Σίγουρα πρόκειται για τη συνάντηση με την ΠΑΕ? Μήπως πρόκειται για το ραντεβού με τον Kabamaru?
Θα ειδαν το πραγματικο μου επιθετο και θα ψαρωσαν οι κουφαλες. :lol:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εξελίξεις σημειώνονται στο ζήτημα της Νέας Τούμπας, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε επίσημα στο κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ, ορίζοντας τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου ως την ημερομηνία συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να γίνει η παράδοση του μνημονίου συνεργασίας για το μεγάλο έργο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΣ είχε αποστείλει από χθες (30/10) επίσημο έγγραφο στην ΠΑΕ, προσκαλώντας τη διοίκηση να παραλάβει το μνημόνιο σήμερα (31/10), αύριο (1/11) ή από Δευτέρα (3/11) — με εξαίρεση την Κυριακή, λόγω του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Η ΠΑΕ, μέσω της απάντησής της, έκανε γνωστό ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα, κάτι που σηματοδοτεί την έναρξη μιας κρίσιμης φάσης στις διαδικασίες για τη νέα έδρα του «Δικεφάλου».

Το μνημόνιο συνεργασίας αποτελεί βασικό βήμα για τον καθορισμό του πλαισίου συνεργασίας ανάμεσα σε ΑΣ και ΠΑΕ, τόσο σε ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση του έργου όσο και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των δύο πλευρών.

Με την υπογραφή του, ανοίγει ουσιαστικά ο δρόμος για την επιτάχυνση των επόμενων ενεργειών που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της Νέας Τούμπας.

Η Δευτέρα (3/11) αναμένεται, λοιπόν, να είναι ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, καθώς η επικείμενη συνάντηση ΑΣ–ΠΑΕ μπορεί να αποτελέσει το πρώτο επίσημο βήμα για την πολυαναμενόμενη αναγέννηση της ιστορικής έδρας του συλλόγου.

sdna
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΜΗΠΩΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ? ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Απο τις λιγες φορες που θα ηθελα να ειμαι Θεσσαλονικη, να ειμαι εξω απο τη συναντηση...καλο ειναι οποιος μπορει να παει...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

CCCP έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 15:56 Ωπα, απο χτες λεει ο τσορμπα εστειλε προσκληση ο ΑΣ στην ΠΑΕ να παραλαβει το μνημονιο

(τωρα γιατι πρεπει να παει καποιος να το παραλαβει το 2025 δεν ειμαι στιγουρος αλλα τελος παντων)
Ισως θελουν να υπογραφεί NDA πριν το δώσουν ωστε ν αμη μάθουμε εμεις τι λέει ακριβώς
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Inpaok και PAOK24 αφηνουν να εννοηθει οτι ισως και να εχει πειραχτει το μνημονιο απο την πλευρα Ησαιαδη και Πατριδα,αυτο θα φανει.

Καλο θα ειναι γενικα μεχρι την Δευτερα να αφησουμε τις μπηχτες και τις ειρωνιες προς Α.Σ. και ΠΑΕ.Λιγη υπομονη ακομα να δουμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ελπιζω να μην πειραξανε το κειμενο ,πραγματικα απορω για το πεισμα τους και αυτος ο παρτιδας τι ρολο εχει εκει τι ακριβως προσφερει ?
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Σχετικα με εγγραφη στον ΑΣ

Συνοψιζω τι εκανα ως τώρα:
Εστειλα email στον ΑΣ, μου εστειλαν στο email μου την αιτηση και το λογαριασμο καταθεσης. Στην αίτηση πρέπει να βάλεις δυο ονοματα που σε προτεινουν (αν ψαξεις βρισκεις). Εστειλα email την αιτηση και την αποδειξη καταθεσης. Δε μου απαντησε κανεις. Τηλεφωνησα και επιβεβαιωσαν οτι πηραν το email μου. Ζητησα με email να επιβεβαιώσουν την παραλαβή. Το εκαναν.
Ξαναπήρα τηλεφωνο και ρωτησα αν λογίζομαι πλέον μέλος, ποτε θα παρω το καταστατικο στα χέρια μου και ποιος ειναι ο αριθμός μελους μου.
Μου απάντησε η κυρία ότι αν δεν απορριφθω θα ειμαι αυτόματα μέλος. Συγκεκριμένα απάντησε: αν δε λάβεις ειδοποίηση απόρριψης τοτε εισαι μέλος.
Ρώτησα ποτε θα μάθω αν απορρίφθηκα και σε τι χρονικο ορίζοντα (1 βδομαδα, 1 μηνα, 1 χρόνο?), ποιος θα μπορούσε να με απορρίψει και ποιοι ειναι οι πιθανοι λόγοι απόρριψης μια αίτησης εγγραφής. Μου απάντησε ότι όταν συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο θα εξετασει τις αιτήσεις (διεκοψα και ρωτησα καθε πόσο συνεδριαζει και μου απαντησε με λιγα λόγια "καθε τοσο"), και λόγοι απόρριψης μπορεί να είναι ότι τα μελη που με προτείνουν δεν είναι 3 χρόνια μέλη ή έχουν ήδη προτείνει 10 καινουργια μελη ως τώρα. Ρώτησα τι θα γίνει με τα χρηματα που κατέθεσα αν απορριφθώ για οποιοδήποτε λόγο και αν μπορώ να ξαναυποβάλλω αίτηση με άλλα μέλη αν χρειαστεί και δεν πήρα απάντηση.

Αν το καλοσκεφτείτε πάντως με αυτους τους περιορισμούς (3 χρονια, 10 μελη μαξ ανα μελος) τους οποίους η κυρία είπε ότι περιγράφονται στο καταστατικο (καταστατικό φαντομα θα έλεγα) είναι σχεδόν αδύνατο να γραφτουν μαζικα μέλη. Αν σκεφτούμε ότι τα λιγες εκατονταδες τωρινα μέλη έχουν ήδη γράψει κάποιους οπότε δεν εχουν πολλα περιθώρια μεχρι το 10 μαξ, και ότι όλα τα καινουργια μέλη θα μπορούν να γραφουν άλλα μετα απο 3 χρόνια, ουτε μερικες εκατοντάδες καινουργια μέλη μπορουν να γραφτουν για τα επόμενα 3 χρονια.....

Παμε κι οπου βγει

Υ.Γ. Επικοινώνησα (email) και με την παε για να ρωτήσω μετά απο δεκαετίες για τις μετοχές μου. Μετα από λιγα λεπτά με ενημέρωσαν (με email) ποσες μετοχές έχω και πως μπορώ να παραλάβω τον οριστικό τίτλο των μετοχών μου αμεσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”