Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τηλέφωνο στο ΑΣ, τους ζητάτε ευγενικά την αίτηση και την στέλνουν άμεσα μαζί με το iban για την κατάθεση των 51 ευρω.
Τους τα στέλνετε συμπληρωμένα και απο εκει και πέρα βλέπουμε , δεν έχω παει στην επομενη πίστα ακόμα.
Όσο για το ποιος θα σας προτεινει σε προηγούμενες σελίδες έχει γραφτεί / αναρτηθεί βιντεο.
Είναι ένα ποσό που σε κανεναν δεν περισσεύει αλλα ισως δεν θα σκαγαμε 5 μηνες τωρα αν το διναμε προ καιρού.
These users thanked the author pavlos06 for the post:
Anwnimos έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 16:14
Πήρα τηλέφωνο για εγγραφή πριν κανένα δίωρο αλλά δεν μου έχουν στείλει στο email τίποτα. Αναμένω ή να ξανά πάρω τηλέφωνο;
Να περιμενεις,εγω τους πηρα χθες το πρωι και το απογευμα το εστειλαν,αν το επιτρεπουν οι μοντς μπορω να τους στειλω το email με την αιτηση και τον ΙΒΑΝ του Α.Σ. και να το στειλουν μετα σε οποιο συνφορουμιτη χρειαστει.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Εξελίξεις σημειώνονται στο ζήτημα της Νέας Τούμπας, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε επίσημα στο κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ, ορίζοντας τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου ως την ημερομηνία συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να γίνει η παράδοση του μνημονίου συνεργασίας για το μεγάλο έργο.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΣ είχε αποστείλει από χθες (30/10) επίσημο έγγραφο στην ΠΑΕ, προσκαλώντας τη διοίκηση να παραλάβει το μνημόνιο σήμερα (31/10), αύριο (1/11) ή από Δευτέρα (3/11) — με εξαίρεση την Κυριακή, λόγω του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Η ΠΑΕ, μέσω της απάντησής της, έκανε γνωστό ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα, κάτι που σηματοδοτεί την έναρξη μιας κρίσιμης φάσης στις διαδικασίες για τη νέα έδρα του «Δικεφάλου».
Το μνημόνιο συνεργασίας αποτελεί βασικό βήμα για τον καθορισμό του πλαισίου συνεργασίας ανάμεσα σε ΑΣ και ΠΑΕ, τόσο σε ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση του έργου όσο και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των δύο πλευρών.
Με την υπογραφή του, ανοίγει ουσιαστικά ο δρόμος για την επιτάχυνση των επόμενων ενεργειών που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της Νέας Τούμπας.
Η Δευτέρα (3/11) αναμένεται, λοιπόν, να είναι ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, καθώς η επικείμενη συνάντηση ΑΣ–ΠΑΕ μπορεί να αποτελέσει το πρώτο επίσημο βήμα για την πολυαναμενόμενη αναγέννηση της ιστορικής έδρας του συλλόγου.
Συνοψιζω τι εκανα ως τώρα:
Εστειλα email στον ΑΣ, μου εστειλαν στο email μου την αιτηση και το λογαριασμο καταθεσης. Στην αίτηση πρέπει να βάλεις δυο ονοματα που σε προτεινουν (αν ψαξεις βρισκεις). Εστειλα email την αιτηση και την αποδειξη καταθεσης. Δε μου απαντησε κανεις. Τηλεφωνησα και επιβεβαιωσαν οτι πηραν το email μου. Ζητησα με email να επιβεβαιώσουν την παραλαβή. Το εκαναν.
Ξαναπήρα τηλεφωνο και ρωτησα αν λογίζομαι πλέον μέλος, ποτε θα παρω το καταστατικο στα χέρια μου και ποιος ειναι ο αριθμός μελους μου.
Μου απάντησε η κυρία ότι αν δεν απορριφθω θα ειμαι αυτόματα μέλος. Συγκεκριμένα απάντησε: αν δε λάβεις ειδοποίηση απόρριψης τοτε εισαι μέλος.
Ρώτησα ποτε θα μάθω αν απορρίφθηκα και σε τι χρονικο ορίζοντα (1 βδομαδα, 1 μηνα, 1 χρόνο?), ποιος θα μπορούσε να με απορρίψει και ποιοι ειναι οι πιθανοι λόγοι απόρριψης μια αίτησης εγγραφής. Μου απάντησε ότι όταν συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο θα εξετασει τις αιτήσεις (διεκοψα και ρωτησα καθε πόσο συνεδριαζει και μου απαντησε με λιγα λόγια "καθε τοσο"), και λόγοι απόρριψης μπορεί να είναι ότι τα μελη που με προτείνουν δεν είναι 3 χρόνια μέλη ή έχουν ήδη προτείνει 10 καινουργια μελη ως τώρα. Ρώτησα τι θα γίνει με τα χρηματα που κατέθεσα αν απορριφθώ για οποιοδήποτε λόγο και αν μπορώ να ξαναυποβάλλω αίτηση με άλλα μέλη αν χρειαστεί και δεν πήρα απάντηση.
Αν το καλοσκεφτείτε πάντως με αυτους τους περιορισμούς (3 χρονια, 10 μελη μαξ ανα μελος) τους οποίους η κυρία είπε ότι περιγράφονται στο καταστατικο (καταστατικό φαντομα θα έλεγα) είναι σχεδόν αδύνατο να γραφτουν μαζικα μέλη. Αν σκεφτούμε ότι τα λιγες εκατονταδες τωρινα μέλη έχουν ήδη γράψει κάποιους οπότε δεν εχουν πολλα περιθώρια μεχρι το 10 μαξ, και ότι όλα τα καινουργια μέλη θα μπορούν να γραφουν άλλα μετα απο 3 χρόνια, ουτε μερικες εκατοντάδες καινουργια μέλη μπορουν να γραφτουν για τα επόμενα 3 χρονια.....
Παμε κι οπου βγει
Υ.Γ. Επικοινώνησα (email) και με την παε για να ρωτήσω μετά απο δεκαετίες για τις μετοχές μου. Μετα από λιγα λεπτά με ενημέρωσαν (με email) ποσες μετοχές έχω και πως μπορώ να παραλάβω τον οριστικό τίτλο των μετοχών μου αμεσα.