Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγω απλα περιμενα μια πιο επιθετικη προσεγγιση εκ μερους ΠΑΕ αντιστοιχη της ανακοινωσης προσκλησης προ ημερων που προκαλεσε μια αλληλουχια κινησεων εκ μερους ΑΣ που εφτασε στη ψηφιση του μνημονιου. Πρεπει συνεχως κατα τη γνωμη μου η ΠΑΕ να θετει τον ΑΣ προ των ευθυνων του.

Το όλο σκηνικό είχε στηθεί ωραία
Απλά δεν είχε υπολογισθεί η "δημοφιλία" του ΙΒΑΝ
Οπότε τώρα πρέπει να βρούμε "δημοφιλία" και για τον ανταγωνιστή
όμως..
Αν τα δεδομένα για την ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ευνοούν τον ΙΒΑΝ η ποθούμενη "δημοφιλία" τυγχάνει ..αχρείαστος για τον "δεν ξέρετε το μέγεθος" Θεσσαλονικέα ανταγωνιστή
Οπότε ...καθυστερούμε για την επόμενη κίνηση

Απλά δεν είχε υπολογισθεί η "δημοφιλία" του ΙΒΑΝ
Οπότε τώρα πρέπει να βρούμε "δημοφιλία" και για τον ανταγωνιστή
όμως..
Αν τα δεδομένα για την ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ευνοούν τον ΙΒΑΝ η ποθούμενη "δημοφιλία" τυγχάνει ..αχρείαστος για τον "δεν ξέρετε το μέγεθος" Θεσσαλονικέα ανταγωνιστή
Οπότε ...καθυστερούμε για την επόμενη κίνηση
- These users thanked the author warmeater for the post:
- leomatos88
Aν καθε βδομαδα ο ενας κανει επιθεση στον άλλον δεν πρόκειται να γίνει η δουλειά. Προφανως η συγκεκριμένη σύσταση του ΔΣ του ΑΣ δεν έχει λόγο ύπαρξης αφού προεδρεύει κάποιος που δεν εκλέχθηκε και απλα αντικαθιστά τον προκάτοχό του.
Η ΠΑΕ αν και επικοινωνιακα παραδοσιακα ήταν για τα πανηγύρια αυτή τη φορά το χειρίζεται με σχετική ωριμότητα θα έλεγα. Το ότι έπρεπε να μπει το αυγό στον κώλο για να πάρει μπρος είναι άλλο θεμα.

Η ΠΑΕ αν και επικοινωνιακα παραδοσιακα ήταν για τα πανηγύρια αυτή τη φορά το χειρίζεται με σχετική ωριμότητα θα έλεγα. Το ότι έπρεπε να μπει το αυγό στον κώλο για να πάρει μπρος είναι άλλο θεμα.
- These users thanked the author pavlos06 for the post:
- paok apo epilogi
- 
				theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Sera4 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 08:24Για να φέρουμε πάντως το θέμα στη σωστή του διάσταση, το τελευταίο επεισόδιο περιλαμβάνει την τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το ψήφισμα του ΑΣ το οποίο αναφέρειjoshua έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:25 Δεν διαφωνώ σε κάτι. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για καμιά από τις 2 πλευρές.
«Μετά την ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ στις 22/10/2025 σχετικά με τη Νέα Τούμπα, αναμένουμε το προτεινόμενο μνημόνιο συνεργασίας ώστε το όνειρο των φίλων του ΠΑΟΚ να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό».
Από τότε δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο, ούτε κάποια ενημέρωση του ΑΣ ότι παρέδωσε κάποιο μνημόνιο, ούτε γενικά κάποια επιπλέον ενημέρωση.
Μετά τις 10 Νοεμβρίου, ίσως έχουμε κάποια νεώτερα, από τον ΑΣ.....
Επίσης έχει σχέση κ με το πότε θα πάρει, την ΚΑΕ ο τελης...
Εξάλλου έχουμε ακόμη, έως τις 31/12
Πάνω σε αυτό που αναφέρεις είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο καταστατικό θα υπάρχει συγκεκριμένος όρος, όπου σε παραίτηση του προέδρου και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να γίνονται εκ νέου εκλογές.pavlos06 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 10:52 Προφανως η συγκεκριμένη σύσταση του ΔΣ του ΑΣ δεν έχει λόγο ύπαρξης αφού προεδρεύει κάποιος που δεν εκλέχθηκε και απλα αντικαθιστά τον προκάτοχό του.
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω, ότι σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχει η συγκεκριμένη πρόβλεψη και απλά πορευόμαστε με τον επιλαχών μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Όποιος δεν θέλει να βλέπει ας μην βλέπει. Βαρέθηκα να αναλώνομαι και να διαβάζω και από άλλα παιδιά εδώ μέσα τα προφανή. 
Ο ΑΣ έχει υποσχεθεί αλλου το γηπεδο και κάνει τσαλιμια μήπως και του βγουν. Η έκβαση είναι αβέβαιη ακόμη. Και η στάση του ΑΣ δείχνει ότι υπάρχει δύσβατος δρόμος μπροστά. Αν θέλανε όντως να προχωρήσει το γηπεδικό με Ιβάν θα είχαν κάνει το προφανές: να τελειώσουν με το προσχέδιο του μνημονίου το συντομοτερο (οχι 5μελης επιτροπες με 3 μελη που τελικα δεν τις λαμβανουμε καν υποψη και ροκανιζουμε 1-1.5 μηνα), να περιμένουν τυχόν τροποποιήσεις που θα πρότεινε η ΠΑΕ (που δεν της εχουν στειλει καν το μνημονιο!) και να προχωρήσει το πράγμα. Τώρα έχουν βάλει μια αόριστη ημερομηνία 31/12 ως deadline και παίζουν καθυστερήσεις για να φέρουν την ΠΑΕ σε αδιέξοδο. Το αν θα τους κάτσει ή όχι δεν το ξέρω.
Εγω περιμενω να μου πει καποιος άλλη ρεαλιστικη εξηγηση περαν της παραπανω στο ΓΙΑΤΙ καθυστερει ο ΑΣ. Μέχρι σήμερα όσοι κρατάνε ίσες αποστάσεις ή υποστηρίζουν τον ΑΣ, φερνουν ΑΣΧΕΤΑ αντεπιχειρηματα οπως "γιατί δεν κάνει κάτι άλλο η ΠΑΕ", "γιατί δεν παίρνουμε κάθε χρόνο πρωταθλημα", "γιατι πήγε να πουλήσει τον Ντελια το καλοκαίρι".
Σταματήστε να πετάτε την μπάλα στην κερκίδα και απαντήστε στο εξής απλο: Τι νομίζετε ότι εμποδίζει τον ΑΣ να στείλει το προσχέδιο μνημονίου που έχουν ψηφίσει εδώ και 10 μέρες? Ποια είναι η εξήγηση που δίνετε εσείς στο εαυτό σας?

Ο ΑΣ έχει υποσχεθεί αλλου το γηπεδο και κάνει τσαλιμια μήπως και του βγουν. Η έκβαση είναι αβέβαιη ακόμη. Και η στάση του ΑΣ δείχνει ότι υπάρχει δύσβατος δρόμος μπροστά. Αν θέλανε όντως να προχωρήσει το γηπεδικό με Ιβάν θα είχαν κάνει το προφανές: να τελειώσουν με το προσχέδιο του μνημονίου το συντομοτερο (οχι 5μελης επιτροπες με 3 μελη που τελικα δεν τις λαμβανουμε καν υποψη και ροκανιζουμε 1-1.5 μηνα), να περιμένουν τυχόν τροποποιήσεις που θα πρότεινε η ΠΑΕ (που δεν της εχουν στειλει καν το μνημονιο!) και να προχωρήσει το πράγμα. Τώρα έχουν βάλει μια αόριστη ημερομηνία 31/12 ως deadline και παίζουν καθυστερήσεις για να φέρουν την ΠΑΕ σε αδιέξοδο. Το αν θα τους κάτσει ή όχι δεν το ξέρω.
Εγω περιμενω να μου πει καποιος άλλη ρεαλιστικη εξηγηση περαν της παραπανω στο ΓΙΑΤΙ καθυστερει ο ΑΣ. Μέχρι σήμερα όσοι κρατάνε ίσες αποστάσεις ή υποστηρίζουν τον ΑΣ, φερνουν ΑΣΧΕΤΑ αντεπιχειρηματα οπως "γιατί δεν κάνει κάτι άλλο η ΠΑΕ", "γιατί δεν παίρνουμε κάθε χρόνο πρωταθλημα", "γιατι πήγε να πουλήσει τον Ντελια το καλοκαίρι".
Σταματήστε να πετάτε την μπάλα στην κερκίδα και απαντήστε στο εξής απλο: Τι νομίζετε ότι εμποδίζει τον ΑΣ να στείλει το προσχέδιο μνημονίου που έχουν ψηφίσει εδώ και 10 μέρες? Ποια είναι η εξήγηση που δίνετε εσείς στο εαυτό σας?
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 4):
- navigator11, leomatos88, Apil44, paok apo epilogi
Αφού δεν μας βγήκε 100-0 η ευθύνη, ψάχνουμε εναγωνίως να πούμε 50-50, αντί να αναγνωρίσουμε ότι είναι 0-100 για αυτό το συγκεκριμένο το ρημάδι το πράγμα που συνέβη και συνεχίζει να συμβαίνει.
Άμα έχεις "άχτι" λογικό είναι να μη μπορείς να αναγνωρίσεις τα αυτονόητα.
Έλληνες είμαστε γαρ, πρώτα βγαίνει η ψυχή, μετά το χούι.
Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις ούτε άχτι, ούτε χούι είναι.

Άμα έχεις "άχτι" λογικό είναι να μη μπορείς να αναγνωρίσεις τα αυτονόητα.
Έλληνες είμαστε γαρ, πρώτα βγαίνει η ψυχή, μετά το χούι.
Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις ούτε άχτι, ούτε χούι είναι.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- Montrealiotis, Apil44, paok apo epilogi
Ομάδα στο γνωστό μέρος κρατωντας ένα μπουκαλάκι νερό Σουρωτή, προσέχετε γιατί ο άι Μπαν μας εχει απο κοντα να έχετε εναλλακτικό σχέδιο διαφυγής   

Θα έχει γούστο να συνεχίσουν την σιγή ασυρμάτου περιμένοντας το τυπικό της μεταβίβασης της ΚΑΕ και με το που τελειώσει ξανα εμφανίσουν τα deadlines για τις 31/12 ή πουν ότι πλέον παρήλθε ο χρόνος της "ηθικής" προταιρεότητας.

- Kabamaru11
Μολις εστειλα την αιτηση εγγραφης νεου μελους.Θα περιμενω να γινει το Δ.Σ. για να αποφασισουν αν θα με δεχτουν.Κατι μου λεει πως πιο γρηγορα θα δεχτουν εμενα παρα την ΠΑΕ.  

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- navigator11
- loukas karadimos
Ερώτηση:
Αν ποσταριστεί η φόρμα της αίτηση εγγραφής, για να πραγματοποιήσει το ίδιο οποίος επιθυμεί, είναι παράνομο ή μήνυσιμό; Απλά ρωτάω γιατί κανονικά θα έπρεπε να είναι αναρτημένη στο σάιτ του ΑΣ μιας και ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του όπως συμφωνούμε όλοι.

Αν ποσταριστεί η φόρμα της αίτηση εγγραφής, για να πραγματοποιήσει το ίδιο οποίος επιθυμεί, είναι παράνομο ή μήνυσιμό; Απλά ρωτάω γιατί κανονικά θα έπρεπε να είναι αναρτημένη στο σάιτ του ΑΣ μιας και ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του όπως συμφωνούμε όλοι.
Απαντάω εγώ ΜΗΡ, χωρίς να είμαι νομικός.
Πώς μπορεί να είναι παράνομη μια ανάρτηση μη συμπληρωμένου εγγράφου που σκοπό έχει να βελτιώσει το σύλλογο? Παράνομο θα ήταν να εμποδίσει κάποιος την εγγραφή μελών, όχι το αντίθετο.

Πώς μπορεί να είναι παράνομη μια ανάρτηση μη συμπληρωμένου εγγράφου που σκοπό έχει να βελτιώσει το σύλλογο? Παράνομο θα ήταν να εμποδίσει κάποιος την εγγραφή μελών, όχι το αντίθετο.
Αυτο που θα επρεπε να ειναι αναρτημενο στην επισημη ιστοσελιδα του ΑΣ, ειναι το καταστατικο.
Για να κανει αιτηση εγγραφης καποιος, πρεπει εκ των προτερων να γνωριζει τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα του.
Εμεις ομως το κραταμε επτασφραγιστο μυστικο.
Τους λογους τους γνωριζουν ο Κατσαρης, ο Ησαιαδης, ο Μπεκιαρης και η εμμισθη νομικη συμβουλος.

Για να κανει αιτηση εγγραφης καποιος, πρεπει εκ των προτερων να γνωριζει τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα του.
Εμεις ομως το κραταμε επτασφραγιστο μυστικο.
Τους λογους τους γνωριζουν ο Κατσαρης, ο Ησαιαδης, ο Μπεκιαρης και η εμμισθη νομικη συμβουλος.