Στείλε ΙΒΑΝ!aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:37Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOUKabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
- navigator11, Guitarman
Το ότι δε προτάθηκε στον ΙΒΑΝ να γίνει διαχειριστής στο φόρουμ , είναι μια ΗΤΤΑ της δημοκρατίας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- These users thanked the author giapas for the post (total 11):
- Χωρικός, aivas19, Kabamaru11, astral, Guitarman, Montrealiotis, theo-drama, GEOL, Sera4, paok apo epilogi and one more user
ΧΑΧΑΧΑ no pun intended!GEOL έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:54Στείλε ΙΒΑΝ!aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:37Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOUKabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Υπάρχουμε και εμείς που γράφουμε σπάνια αλλά συμφωνούμε με την πλειοψηφία του φόρουμ του fb αλλά το κυριότερο της Τούμπας.IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:53Και για πες από πού προέκυψε αυτό;IBAN έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 21:49 Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!!

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ!
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις;
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να δέχονται μπουλινγκ από την παρέα των eorptol , aivas και astral. Προφανώς αυτοί εκφράζουν τη γραμμή κάποιων συντονιστών του φόρουμ και παριστάνουν τους μπάτσους του φόρουμ. Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί στο φόρουμ μόνο μια γνώμη, η οποία εκφράζεται από τον equalizer τώρα τελευταία, ο οποίος και "γειά σας" να γράψει ακολουθείται από 30 like της γνωστης παρέας που σιγά σιγά πολλαπλασιαζεται
Δεν κομιζω γλαύκα εις Αθήνας , τα έχουν γράψει πολλοι στο παρελθον ,που τώρα δεν βρίσκονται στο φορουμ, κάτι που πιθανώς να κάνετε και με μένα.
ΥΓ. eorptol, είμαι πολύ πιο παλιός από σένα σ' αυτό το φόρουμ, φυσικά με άλλον λογαριασμό. Με διασκεδαζεις αφάνταστα τοσα χρονια. Μου θυμιζεις τον Χλαπάτσα απ' της Ελλαδος τα παιδιά.
Συνέχισε αυτό που κάνεις...
Γενικά δεν ασχολούμαι με τα ακαουντ της πλάκας, αλλά για σένα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί με διασκεδάζεις περισσότερο.
- 
				PAOKAPOMONOSMOY
Κύριοι διαχειριστεεεεεεές, βλέπω να μπουκαρει το ελληνικό FBI ,το σώμα διώξεις οικονομικού εγκλήματος,η αδαε, ξέχασα τίποτα,ας συμπληρωση κάποιος.  

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

Πώς μπορεί να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο ? Βλέπουμε ακραίες και φανατικές συμπεριφορές για αυτό το σκοπό.CCCP έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:43 Eμενα η ολοι ιστορια μου εχει δειξει δυο λυπηρα πραγματα για συνοπαδους:
1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει αυτο και ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Γιατι οταν δειχνεις οτι δε σε ενοχλει τιποτα απο αυτα που εχει κανει το παρεακι του ΑΣ, αυτο ειναι το μονο λογικο συμπερασμα.
Καμία σχέση δηλαδή με μια λογική κριτική η δυσαρέσκεια που μπορεί να έχει κάποιος κατά καιρούς.
- navigator11
Έτσι όπως το έγραψες, άνετα θα το εκλάβει ο άλλος ως συνθηματική ... εντολή καρατόμησής του. Μπαίνεις κι εσύ στα διευθυντικά στελέχη της ενορχηστρωμένης Υπόγας.GEOL έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:54Στείλε ΙΒΑΝ!aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:37Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOUKabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Δγιαδώσται!!!11!
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- GEOL
- WestBlock4
Καλα η ομαδα ρολαρει γιστι υπάρχει λουτσεσκου , αυτόν που στο ιδιο φόρουμ τον εχουν ξεσκίσει λες κ ειναι ο μαντζιος.tolis14 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:29Το καλοκαίρι που μας μαυρίσατε την ψυχή με τον εξαφανισμένο Ιβάν που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, τους δανεικούς της τελευταίας στιγμής, την παρατημένη ομάδα και τα 1,5 στόπερ, 2 χαφ και 1 φορ, προφανώς οι eorptol1, aivas και astral ήταν που έγραφαν με την ανοχή του Equalizer, σωστά; και μέχρι πρόσφατα, πριν ανακάμψει η ομάδα που γινόταν της καταστροφολογίας το κάγκελο εδώ μέσα, πάλι αυτοί; όσο για μπούλιγκ και μπάτσους που γραφεις, είναι πάρα πολλοί αυτοί με την άλλη άποψη που έχουν σταματήσει να γράφουν εδώ μέσα, μην το πας εκεί. Και φυσικά πολλές ψυχούλες έχουν εξαφανιστεί τώρα που ρολάρει η ομάδα. Όλοι την άποψη τους γράφουν, αλλά όταν γράφεις θα διαβάζεις κιόλας. Όχι να γράφουμε ότι μας κατέβει για να αποδομήσουμε την ομάδα και όταν γραφτεί η αντίθετη άποψη να σκούζουμε για μπούλιγκ και μπάτσους του φόρουμ.IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να δέχονται μπουλινγκ από την παρέα των eorptol , aivas και astral. Προφανώς αυτοί εκφράζουν τη γραμμή κάποιων συντονιστών του φόρουμ και παριστάνουν τους μπάτσους του φόρουμ. Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί στο φόρουμ μόνο μια γνώμη, η οποία εκφράζεται από τον equalizer τώρα τελευταία, ο οποίος και "γειά σας" να γράψει ακολουθείται από 30 like της γνωστης παρέας που σιγά σιγά πολλαπλασιαζεται
Δεν κομιζω γλαύκα εις Αθήνας , τα έχουν γράψει πολλοι στο παρελθον ,που τώρα δεν βρίσκονται στο φορουμ, κάτι που πιθανώς να κάνετε και με μένα.
ΥΓ. eorptol, είμαι πολύ πιο παλιός από σένα σ' αυτό το φόρουμ, φυσικά με άλλον λογαριασμό. Με διασκεδαζεις αφάνταστα τοσα χρονια. Μου θυμιζεις τον Χλαπάτσα απ' της Ελλαδος τα παιδιά.
Κ ο πιο φανατικός φίλαθλος της παε δε θα μπορούσε να ειναι ικανοποιημένος με την ανοργανωσιά με ντελια κ μεταγραφες.
Υγ. Το οτι υπάρχουν 5-10 μαιντανοι που ειτε κράζουν,το προπονητη με τη πρώτη γκέλα ειτε ξεροσταλιαζουν μεχρι να γράψει καποιος κατι αρνητικό για ΠΑΕ η να εχει αντιθετή αποψη κ να του τη πεφτουν δεν τους κανει εξυπνους ουτε πιο ΠΑΟΚ. Περιγελος γίνονται.
Πολλοι φτανουν σε αυτο το σημειο γιατι οταν ακους καθε μερα βοθρους οπως το μετροπολις στο τελος πιθεσαι κι ολας οτι δεν εχει μια ο ιβαν κτλ κτλ. Δυστυχως στρατοι ολοκληροι ηλιθιων υπαρχουν που οχι απλα ακουνε αλλα επιρεαζωντε απο τις χειρωτερες βρομιες των φμ και οχι μονο. Διαχρονικα οχι τωρα.astral έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:49Πώς μπορεί να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο ? Βλέπουμε ακραίες και φανατικές συμπεριφορές για αυτό το σκοπό.CCCP έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:43 Eμενα η ολοι ιστορια μου εχει δειξει δυο λυπηρα πραγματα για συνοπαδους:
1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει αυτο και ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Γιατι οταν δειχνεις οτι δε σε ενοχλει τιποτα απο αυτα που εχει κανει το παρεακι του ΑΣ, αυτο ειναι το μονο λογικο συμπερασμα.
Καμία σχέση δηλαδή με μια λογική κριτική η δυσαρέσκεια που μπορεί να έχει κάποιος κατά καιρούς.
Δε το περιμενα αλλα ταυτοχρονα δεν μου κανει και εκπληξη. Αλλωστε...δεν ειναι πρωτη φορα που κομματι το κοσμου βαζει ενα "θελω" τους πανω απο τον ΠΑΟΚ. Ο πρωτος διχασμος που βιωσα ηταν ο "αναστασιαδισμος". Οι οπαδοι του αγγελου φτασανε σε σημειο να εχουν το να ειναι ο αγγελος προπονητης πανω απο ολα. Αυτο κρατησε για πανω απο δεκαετια. Μετα ειχαμε και τη δευτερη συντομη βερσιον με Παμπλο. Υπαρχουν ατομα που δε σεβαστηκαν ποτε τον Σαντος πχ γιατι δεν τον γουσταραν. Οπως ολοι ξερουμε υπαρχουν ατομα που δε γουσταρουν τον Λουτσεσκου και περιμενουν στη γωνια. Γενικα το "ΠΑΟΚ πανω απο ολα" το εχουμε ξεφτιλισει εδω και πολυ καιρο.
Μη ψαχνεις και πολυ λογικη. Εχουν δειξει πολλοι στον κοσμο το ΠΑΟΚ οτι δεν θελουν και πολυ...αμα φανε κολλημα με κατι, πχ αποφασισουν οτι δε γουσταρουν τι φατσα καποιου, δεν αλλαζουν και τσ λ να τους φερει.
- 
				Dimitrisou
Και καποιοι περιμενουν να υπερασπιστουν τους  αγιους συνδεσμους..
Υ.Γ.ωραιοι χαρακτηρισμοι..

Υ.Γ.ωραιοι χαρακτηρισμοι..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
- Guitarman, PAOKevolution, navigator11, paok apo epilogi
Τεραστια υποθεση ο Λουτσεσκου για την ομάδα, αλλα τον είχαμε και περσι οπως και σε αλλες χρονιες που δε μας βγηκαν. Τεραστια υποθεση και ο Ντελιας και φυσικα ειναι λογικο να υπαρχει δυσαρέσκεια για το χειρισμό της υπόθεσης. Από την άλλη, οι υπόλοιπες μεταγραφές και ο σχεδιασμός είναι ξεκάθαρα καλύτερος από το περσινό χάλι (Και όχι, δεν είναι όλα τέλεια)WestBlock4 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 00:45Καλα η ομαδα ρολαρει γιστι υπάρχει λουτσεσκου , αυτόν που στο ιδιο φόρουμ τον εχουν ξεσκίσει λες κ ειναι ο μαντζιος.tolis14 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:29Το καλοκαίρι που μας μαυρίσατε την ψυχή με τον εξαφανισμένο Ιβάν που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, τους δανεικούς της τελευταίας στιγμής, την παρατημένη ομάδα και τα 1,5 στόπερ, 2 χαφ και 1 φορ, προφανώς οι eorptol1, aivas και astral ήταν που έγραφαν με την ανοχή του Equalizer, σωστά; και μέχρι πρόσφατα, πριν ανακάμψει η ομάδα που γινόταν της καταστροφολογίας το κάγκελο εδώ μέσα, πάλι αυτοί; όσο για μπούλιγκ και μπάτσους που γραφεις, είναι πάρα πολλοί αυτοί με την άλλη άποψη που έχουν σταματήσει να γράφουν εδώ μέσα, μην το πας εκεί. Και φυσικά πολλές ψυχούλες έχουν εξαφανιστεί τώρα που ρολάρει η ομάδα. Όλοι την άποψη τους γράφουν, αλλά όταν γράφεις θα διαβάζεις κιόλας. Όχι να γράφουμε ότι μας κατέβει για να αποδομήσουμε την ομάδα και όταν γραφτεί η αντίθετη άποψη να σκούζουμε για μπούλιγκ και μπάτσους του φόρουμ.IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30
Κ ο πιο φανατικός φίλαθλος της παε δε θα μπορούσε να ειναι ικανοποιημένος με την ανοργανωσιά με ντελια κ μεταγραφες.
Υγ. Το οτι υπάρχουν 5-10 μαιντανοι που ειτε κράζουν,το προπονητη με τη πρώτη γκέλα ειτε ξεροσταλιαζουν μεχρι να γράψει καποιος κατι αρνητικό για ΠΑΕ η να εχει αντιθετή αποψη κ να του τη πεφτουν δεν τους κανει εξυπνους ουτε πιο ΠΑΟΚ. Περιγελος γίνονται.
Αυτά που γράφει ο Τόλης ομως δεν έχουν καμια σχέση με μια λογική δυσαρέσκεια ή κριτική προς την ΠΑΕ ή προσωπικά τον Ιβαν. Είδαμε οργανωμένη εκστρατεία με ψέματα και προσωπικές επιθέσεις που έφτασαν να στηρίζονται και από κομμάτι των οπαδών της ομάδας. ΠΡΙΝ την υποθεση με τον Ντελια, και ΠΡΙΝ τελειώσει οποιοδήποτε μεταγραφικό θέμα.
Κανονική κριτική βλέπαμε για χρόνια και εδώ και σε όλα τα μέσα (καλως), όμως το χάλι του καλοκαιριού δεν έχει εξήγηση ουτε συνδεση με τα γεγονότα του αγωνιστικού ουτε των μεταγραφων ουτε του Ντέλια.
Αυτοί που συμμετέχουν ας πουν ειλικρινά τι μύγα τους τσίμπησε, γιατi πήξαμε στις δικαιολογίες και το gaslighting.
- These users thanked the author astral for the post (total 9):
- Jean Valjean, warmeater, navigator11, Ιάσονας, theo-drama, Guitarman, paok apo epilogi, Montrealiotis, leomatos88
Για να φέρουμε πάντως το θέμα στη σωστή του διάσταση, το τελευταίο επεισόδιο περιλαμβάνει την τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το ψήφισμα του ΑΣ το οποίο αναφέρειjoshua έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:25 Δεν διαφωνώ σε κάτι. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για καμιά από τις 2 πλευρές.
«Μετά την ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ στις 22/10/2025 σχετικά με τη Νέα Τούμπα, αναμένουμε το προτεινόμενο μνημόνιο συνεργασίας ώστε το όνειρο των φίλων του ΠΑΟΚ να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό».
Από τότε δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο, ούτε κάποια ενημέρωση του ΑΣ ότι παρέδωσε κάποιο μνημόνιο, ούτε γενικά κάποια επιπλέον ενημέρωση.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
- warmeater, navigator11, theo-drama, Guitarman, paok apo epilogi, leomatos88
- navigator11
Εντάξει το εμπεδώσαμε. Όταν πάει καλά η ομάδα οφείλεται στον Λουτσέσκου και όταν δεν πάει καλά ευθύνεται αποκλειστικά η ΠΑΕ και ο Ιβάν. Ποιος κρατάει όμως και στηρίζει τον Λουτσέσκου εδώ και χρόνια, στις καλές του και τις στραβές και τον ακριβοπληρώνει όταν υπάρχει πίεση εναντίον του και όταν οι άλλοι αλλάζουν προπονητές κάθε μήνα δεν μας λες. Και το ξαναλέω, ο Λουτσέσκου, που αναμφισβήτητα είναι από τις πιο σημαντικές μορφές στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, είναι ένας ακριβοπληρωμένος προπονητής, υπάλληλος της ομάδας, που κάνει τη δουλειά του. Δεν είναι ο Βασιλάκης Καΐλας που τον κυνηγάει η κακιά ΠΑΕ και ο Ιβάν. Εγώ να δεις τι έχω να τραβήξω στη δουλειά μου για μερικά ευρώ. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι όλα οφείλονται σ αυτόν, οι πορείες τις ομάδας, οι τίτλοι, το επίπεδο που έχει φτάσει, το ευρωπαϊκό όνομα που έχει κάνει, τα χρέη που δεν υπάρχουν πουθενά, οι καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, τότε πάω πάσο.WestBlock4 έγραψε: Παρ 31 Οκτ 2025, 00:45Καλα η ομαδα ρολαρει γιστι υπάρχει λουτσεσκου , αυτόν που στο ιδιο φόρουμ τον εχουν ξεσκίσει λες κ ειναι ο μαντζιος.tolis14 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:29Το καλοκαίρι που μας μαυρίσατε την ψυχή με τον εξαφανισμένο Ιβάν που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, τους δανεικούς της τελευταίας στιγμής, την παρατημένη ομάδα και τα 1,5 στόπερ, 2 χαφ και 1 φορ, προφανώς οι eorptol1, aivas και astral ήταν που έγραφαν με την ανοχή του Equalizer, σωστά; και μέχρι πρόσφατα, πριν ανακάμψει η ομάδα που γινόταν της καταστροφολογίας το κάγκελο εδώ μέσα, πάλι αυτοί; όσο για μπούλιγκ και μπάτσους που γραφεις, είναι πάρα πολλοί αυτοί με την άλλη άποψη που έχουν σταματήσει να γράφουν εδώ μέσα, μην το πας εκεί. Και φυσικά πολλές ψυχούλες έχουν εξαφανιστεί τώρα που ρολάρει η ομάδα. Όλοι την άποψη τους γράφουν, αλλά όταν γράφεις θα διαβάζεις κιόλας. Όχι να γράφουμε ότι μας κατέβει για να αποδομήσουμε την ομάδα και όταν γραφτεί η αντίθετη άποψη να σκούζουμε για μπούλιγκ και μπάτσους του φόρουμ.IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 6):
- warmeater, Fireman 4, vlahles, theo-drama, paok apo epilogi, leomatos88