Φαντάσου τι δυνατότητα δανεισμού έχει μια εταιρία που έχει τον ολθ και άλλες 10 εταιρίες στην Ελλάδα η τι διαθεσιμα έχουν αυτές οι εταιρίες ώστε να κάνει ότι θέλει ο μεγαλομέτοχος τουςjoshua έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:36 Ρε @abc_o_ karpouzas το γραφεις και το ξαναγραφεις. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση ο ΟΛΘ με τον ΠΑΟΚ ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις? Ο ΟΛΘ εχει ιδια κεφαλαια,εχει ικανοτητα αυτοχρηματοδοτησης,εχει δυνατοτητα δανεισμου,εχει τα παντα ολα στο τραπεζι.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control![]()
![]()
Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:53Και για πες από πού προέκυψε αυτό;IBAN έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 21:49 Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!!![]()
![]()
![]()
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ!
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις;
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να δέχονται μπουλινγκ από την παρέα των eorptol , aivas και astral. Προφανώς αυτοί εκφράζουν τη γραμμή κάποιων συντονιστών του φόρουμ και παριστάνουν τους μπάτσους του φόρουμ. Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί στο φόρουμ μόνο μια γνώμη, η οποία εκφράζεται από τον equalizer τώρα τελευταία, ο οποίος και "γειά σας" να γράψει ακολουθείται από 30 like της γνωστης παρέας που σιγά σιγά πολλαπλασιαζεται
Δεν κομιζω γλαύκα εις Αθήνας , τα έχουν γράψει πολλοι στο παρελθον ,που τώρα δεν βρίσκονται στο φορουμ, κάτι που πιθανώς να κάνετε και με μένα.
ΥΓ. eorptol, είμαι πολύ πιο παλιός από σένα σ' αυτό το φόρουμ, φυσικά με άλλον λογαριασμό. Με διασκεδαζεις αφάνταστα τοσα χρονια. Μου θυμιζεις τον Χλαπάτσα απ' της Ελλαδος τα παιδιά.
Συνέχισε αυτό που κάνεις...
- These users thanked the author IBAN for the post:
- WestBlock4
- Kabamaru11
Ολεεεεεε,ηρθε η αιτηση.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Psaras, Montrealiotis
- navigator11
Double account alert.Psaras έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:24Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control![]()
![]()
![]()
Psaras και Taseos.

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Psaras, Montrealiotis
IBAN, το να γράφεις με επιμονή και με σιγουριά ότι κάποιος δεν πρόκειται να κάνει κάτι δεν αποτελεί γνώμη και άποψη. Κατατάσσεται στην κατηγορία "γράφω βλακείες για να ερεθίζω και να μανουριάζω". Εκτός κι αν έχεις πραγματική γνώση εκ των έσω, οπότε το ξεκαθαρίζεις. Αν έγραφες, τουλάχιστον, ένα "νομίζω" ή ένα "ίσως" τότε πιστεύω ότι θα ήταν όλοι πιο επιεικείς μαζί σου.
-
gervasio artigas
Ετσι που γραφεις μαλλον για παραπονεμενος πρωην διαχιριστης φαινεσαιIBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:53Και για πες από πού προέκυψε αυτό;IBAN έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 21:49 Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!!![]()
![]()
![]()
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ!
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις;
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να δέχονται μπουλινγκ από την παρέα των eorptol , aivas και astral. Προφανώς αυτοί εκφράζουν τη γραμμή κάποιων συντονιστών του φόρουμ και παριστάνουν τους μπάτσους του φόρουμ. Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί στο φόρουμ μόνο μια γνώμη, η οποία εκφράζεται από τον equalizer τώρα τελευταία, ο οποίος και "γειά σας" να γράψει ακολουθείται από 30 like της γνωστης παρέας που σιγά σιγά πολλαπλασιαζεται
Δεν κομιζω γλαύκα εις Αθήνας , τα έχουν γράψει πολλοι στο παρελθον ,που τώρα δεν βρίσκονται στο φορουμ, κάτι που πιθανώς να κάνετε και με μένα.
ΥΓ. eorptol, είμαι πολύ πιο παλιός από σένα σ' αυτό το φόρουμ, φυσικά με άλλον λογαριασμό. Με διασκεδαζεις αφάνταστα τοσα χρονια. Μου θυμιζεις τον Χλαπάτσα απ' της Ελλαδος τα παιδιά.![]()
Τα υπολοιπα ειναι αναξια σχολιασμου
"γραμμη" σε φορουμ οπου ο καθενας γραφει τη δικη του γνωμη, μονο οποιος "ξερει" από φορουμ θα μπορουσε να διακρινει
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Apil44
- Montrealiotis
Υποθέτω αυτοί. Εμένα μου ζήτησαν μόνο την αίτηση και 51 ευρώ.panta έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:40 Τα δυο εγγεγραμμένα μέλη που σε προτείνουν, τα βρήκες εσύ ή θα τα συμπληρώσουν αυτοί;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- panta
Το καλοκαίρι που μας μαυρίσατε την ψυχή με τον εξαφανισμένο Ιβάν που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, τους δανεικούς της τελευταίας στιγμής, την παρατημένη ομάδα και τα 1,5 στόπερ, 2 χαφ και 1 φορ, προφανώς οι eorptol1, aivas και astral ήταν που έγραφαν με την ανοχή του Equalizer, σωστά; και μέχρι πρόσφατα, πριν ανακάμψει η ομάδα που γινόταν της καταστροφολογίας το κάγκελο εδώ μέσα, πάλι αυτοί; όσο για μπούλιγκ και μπάτσους που γραφεις, είναι πάρα πολλοί αυτοί με την άλλη άποψη που έχουν σταματήσει να γράφουν εδώ μέσα, μην το πας εκεί. Και φυσικά πολλές ψυχούλες έχουν εξαφανιστεί τώρα που ρολάρει η ομάδα. Όλοι την άποψη τους γράφουν, αλλά όταν γράφεις θα διαβάζεις κιόλας. Όχι να γράφουμε ότι μας κατέβει για να αποδομήσουμε την ομάδα και όταν γραφτεί η αντίθετη άποψη να σκούζουμε για μπούλιγκ και μπάτσους του φόρουμ.IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:53Και για πες από πού προέκυψε αυτό;IBAN έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 21:49 Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!!![]()
![]()
![]()
ΥΓ. eorptol, είμαι πολύ πιο παλιός από σένα σ' αυτό το φόρουμ, φυσικά με άλλον λογαριασμό. Με διασκεδαζεις αφάνταστα τοσα χρονια. Μου θυμιζεις τον Χλαπάτσα απ' της Ελλαδος τα παιδιά.![]()
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 6):
- gervasio artigas, vlahles, theo-drama, paok apo epilogi, Apil44, astral
- Montrealiotis
Σε 3 χρόνια μπορείς να υπογράψεις δηλαδή; Σε ένα ψηφίζεις;Psaras έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:24Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control![]()
![]()
![]()
Πφφ ψόφαγα για face control…
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Psaras
Απαντάτε όλοι σε ένα nickname το οποίο δεν σχολιάζει αγώνες δεν χαίρεται δεν πανηγυρίζει. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε για το θεαθηναι. Το έκανα και εγώ κάποτε. Έμεινε μόνος του ο άνθρωπος. Και μόνο που όλοι εξαφανίστηκαν και αυτός έστω και ελάχιστα συνεχίζει έχει ρισπεκτ από μένα. Μπράβο SWIFT
- These users thanked the author Taseos for the post (total 10):
- gergeo4, gervasio artigas, nunies4, Psaras, theo-drama, paok apo epilogi, Dimpatra, Montrealiotis, navigator11, NIKOS1972
Αδερφέ χαραμιζεσαι. Με τέτοια σενάρια είσαι έτοιμος για Hollywood.IBAN έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:30Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:53Και για πες από πού προέκυψε αυτό;IBAN έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 21:49 Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!!![]()
![]()
![]()
Παντως επειδή και εγώ τυχαίνει να είμαι παλιός εδώ... δεν μας λες και το παλιό σου νικ? Τι φοβάσαι?
Το ερώτημα δεν ηταν ποτέ αν ο Ιβαν έχει λεφτά αλλά το αν μπορεί και θελει να τα διαθέσει για μια επένδυση όπως ένα ποδοσφαιρικό γηπεδο.Taseos έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:54Φαντάσου τι δυνατότητα δανεισμού έχει μια εταιρία που έχει τον ολθ και άλλες 10 εταιρίες στην Ελλάδα η τι διαθεσιμα έχουν αυτές οι εταιρίες ώστε να κάνει ότι θέλει ο μεγαλομέτοχος τουςjoshua έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:36 Ρε @abc_o_ karpouzas το γραφεις και το ξαναγραφεις. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση ο ΟΛΘ με τον ΠΑΟΚ ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις? Ο ΟΛΘ εχει ιδια κεφαλαια,εχει ικανοτητα αυτοχρηματοδοτησης,εχει δυνατοτητα δανεισμου,εχει τα παντα ολα στο τραπεζι.
Ε το ίδιο λέμε ρε Τζος. Πάμε στις 30/6 αν δεν μπορεί να φέρει τις εγγυήσεις πάμε παρακάτω. Αυτοί που θεωρούν ότι δεν μπορεί έχουν την δυνατότητα να τον εκθέσουν. Δυστυχώς όμως πλέον ούτε αυτοί πιστεύουν ότι δε μπορεί.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- nunies4, paok apo epilogi, gergeo4
Δεν διαφωνώ σε κάτι. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για καμιά από τις 2 πλευρές.