56. Ανέστης Μύθου
- sourmenetes
- Moderator
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Το παιχνίδι του ήταν πολύ μεστό και μπορεί να συνδυαστεί με τους παίκτες στην επίθεση
Το γκολ είναι πολύ σεντερφορισιο!!
Το γκολ είναι πολύ σεντερφορισιο!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Apil44
Όντως πολύ τεχνικό τελείωμα. Μπράβο αλανάκι για τον σεφτέ. Γιατί ρε σεις με τον Άρη στο Χαριλάου ποιος θα παίξει; Ή αυτός ή ο Χατσίδης που λογικά θα έχει επιστρέψει ή και οι δύο(δεν νομίζω να βάλει Μπέρδο σε ματς τέτοιας έντασης). Αλλά έχουμε καιρό γι' αυτά. Τώρα στρέφουμε όλη την προσοχή μας στις Σέρρες.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Καταπληκτικό τελείωμα, γκολ που γενικά δεν μπαίνει και στο βάζει μόνο εξαιρετικό φορ.
- Kabamaru11
Ηταν το γκολ που πανηγυρισα πιο πολυ απ ολα.Φανταστικο τελειωμα.Ηταν γενικα μεσα στις φασεις,επαιξε καλα εξω απο το κουτι.
- constadine
Μου φαίνεται είναι πιο ψηλός ,αν τον δεις δίπλα στους άλλους φαίνεται αυτό.
Στο transfermarkt τον έχει 1,88 .
- ΑποστόληςΑ
Αν το παιδί είχε τον χρόνο που είχε ο Τσάλοφ θα ήταν πολύ καλύτερος ...
Είναι πολύ νέος ... και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του ... χαίρομαι που τον βλέπει ο Λούτσε και μακάρι να έβλεπε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας περισσότερο γιατί εκεί πλέον έρχεται πολύ μεγάλος αριθμός σπουδαίων παιχτών ...
Περιμένω Μπαταούλα, Χατσίδη και Μπάλντε άμεσα γιατί είναι σπουδαία ταλέντα και έτοιμοι παίχτες ... αν βάλεις οποιονδήποτε από αυτούς δίπλα σε αθλητικά χαρακτηριστικά με τον Ιβανούσετς ... τότε θα κλάψουμε
Είναι πολύ νέος ... και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του ... χαίρομαι που τον βλέπει ο Λούτσε και μακάρι να έβλεπε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας περισσότερο γιατί εκεί πλέον έρχεται πολύ μεγάλος αριθμός σπουδαίων παιχτών ...
Περιμένω Μπαταούλα, Χατσίδη και Μπάλντε άμεσα γιατί είναι σπουδαία ταλέντα και έτοιμοι παίχτες ... αν βάλεις οποιονδήποτε από αυτούς δίπλα σε αθλητικά χαρακτηριστικά με τον Ιβανούσετς ... τότε θα κλάψουμε
-
Refused1337
εγώ αυτό που παρατήρησα είναι πως είναι νταμαράκι, εκει που παει η κάμερα μετα το γκοαλ και τον κάνει ζουμ να πανηγυρίζει με τον δεσπότοβ φάνηκε να είναι διπλάσιος του.
Με εξέπληξε γιατι τον παρουσίαζαν σαν πιο περιφερειακό τεχνικό φορ. μυοσκελετικά φαίνεται να εχει πολύ μεγάλο άνοιγμα ώμων και είναι πλατής.
Και μόλις 18; δηλαδή στα 22-23 οταν δέσει πλήρως το κορμί του πως θα είναι
Με εξέπληξε γιατι τον παρουσίαζαν σαν πιο περιφερειακό τεχνικό φορ. μυοσκελετικά φαίνεται να εχει πολύ μεγάλο άνοιγμα ώμων και είναι πλατής.
Και μόλις 18; δηλαδή στα 22-23 οταν δέσει πλήρως το κορμί του πως θα είναι
- john4serres
αδερφέ αν δεις από κοντά Μπαταούλα, Μπάλντε και Χατσίδη, δίπλα στους άλλους παίχτες της Ά ομάδας θα γελάς ... ελάχιστοι συγκρίνονται με αυτούς αθλητικά ...Refused1337 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 14:40 εγώ αυτό που παρατήρησα είναι πως είναι νταμαράκι, εκει που παει η κάμερα μετα το γκοαλ και τον κάνει ζουμ να πανηγυρίζει με τον δεσπότοβ φάνηκε να είναι διπλάσιος του.
Και μόλις 18; δηλαδή στα 22-23 οταν δέσει πλήρως το κορμί του πως θα είναι![]()
ο Μπέρδος πχ είναι πίσω σε αυτό το κομμάτι ... ο Μύθου επειδή τον ξέρω από παιδάκι μικρό, δούλευει απίστευτα ... μακάρι τα παιδιά να πάνε ακόμα καλύτερα ... για εμένα σε ένα χρόνο από σήμερα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον δέκα παίχτες στην Ά ομάδα και χαίρομαι που ακούω πλέον ότι η ιδιοκτησία πιέζει ανάλογα ... γιατί με τον Λούτσε μόνο άκρη δεν βγαίνει ... επιτέλους θα έλεγα εγώ ... ας κρατήσει η διαδικασία και τρία χρόνια να φτάσουμε στα επίπεδα που πρέπει ...
και εκεί μετά θα δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα μπει στις 30 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σταθερά και άνετα ...