Λογικα ακούγονται ολα αυτά μεχρι να δεις το γήπεδο που παιζει ο ΠΑΟΚ β (και οχι μονο φυσικα). Μετα αρχίζεις να αμφιβάλλεις αν θα ξεχωριζε κι ο μεσσι σ' αυτο το πρωτάθλημα.wickerman έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 23:11 Και που ακριβώς έγραψα και ξαναέγραψα εγώ ότι πρέπει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ Β φίλε; Διάβασες καν τι έγραψα; Εγώ απλά έγραψα ότι αν δεν δείχνουν κάτι οι παίχτες σε επίπεδο Β εθνικής πρώτα πως περιμένεις να δείξουν σε επίπεδο της πρώτης ομάδας;
Ναι φίλε. Βάλε εσύ μέσα 2-3 πιτσιρικάδες στη βασική εντεκάδα κι όταν αρχίσουν τα κλαρίνα είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε μεγάλη ψυχραιμία και δεν θα κατασπαράξουμε την ομάδα φωνάζοντας βαριά βαριά η φανέλα και πούλα στον κύριο δολλάριο. Not.
Όταν κι εφόσον βρεθεί ο παίχτης που θα ξεχωρίζει και θα είναι αγωνιστικά έτοιμος, θα προωθηθεί, μιας και υπάρχουν πλέον έμπειρα και τεχνοκρατικά μάτια ώστε να αξιολογήσουν ποιοι είναι έτοιμοι για το βήμα παραπάνω.
18.Luka Ivanušec
-
black death
Re: 18.Luka Ivanušec
-
RazvanLucesku
Εσείς που ρωτάτε γιατί δεν τον βάζει ο Λουτσέσκου αριστερά παρακολουθείτε καθόλου τις συνεντεύξεις τύπου;
Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι ο Λούκα ΔΕ ΘΕΛΕΙ να παίζει αριστερά. Αν ο παίκτης μπορούσε, αλλά και ήθελε να παίξει αριστερά θεωρώ πως θα τον έβαζε. Λογικό να είναι ξενερωμένος πάντως, ήρθε για βασικό 10ρι (επειδή θεωρούσαν τον Κωνσταντέλια πουλημένο) - και τελικά απλά κάνει τα ρεπό του μάγου. Δεν έπρεπε ποτέ να αποκτηθεί, η ομάδα χρειαζόταν αριστερό εξτρέμ.
Μακάρι ωστόσο να το γυρίσει ο ίδιος και να αποκτήσει σημαντικό ρόλο.
Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι ο Λούκα ΔΕ ΘΕΛΕΙ να παίζει αριστερά. Αν ο παίκτης μπορούσε, αλλά και ήθελε να παίξει αριστερά θεωρώ πως θα τον έβαζε. Λογικό να είναι ξενερωμένος πάντως, ήρθε για βασικό 10ρι (επειδή θεωρούσαν τον Κωνσταντέλια πουλημένο) - και τελικά απλά κάνει τα ρεπό του μάγου. Δεν έπρεπε ποτέ να αποκτηθεί, η ομάδα χρειαζόταν αριστερό εξτρέμ.
- These users thanked the author RazvanLucesku for the post:
- Montrealiotis
Πάντως η χρονια είναι μεγάλη και τα παιχνίδια πολλά. Στο χέρι του είναι να πάρει περισσότερο χρόνο ως βασικός ακόμα και στην Ευρώπη. Κανένας δεν έχει την ενδεκάδα στο τσεπάκι.
- ΑποστόληςΑ
Ο παικτης ξεκαθαρα ακομα δεν εχει βρει το ρυθμο του , περισσοτερο στο να μπορει να ειναι "synced" με τους συμπαικτες του αλλα εμενα παντως εχει στοιχεια που μου αρεσουν.
Μου αρεσει που οταν περνει τη μπαλα, βλεπω σε αυτον οτι το μυαλο του ειναι να γυρισει προς την εστια και να ψαξει να δημιουργησει. Και οχι να ψαξει απλα να γυρισει τη μπαλα κτλ. Το ιδιο και με τις κινησεις που κανει.
Ελπιζω να το βρει και να βγει ο παικτης γιατι πιστευω οτι θα κανει διαφορα στη δημιουργεια, ειδικα απενταντι σε κλειστες αμυνες.
Μου αρεσει που οταν περνει τη μπαλα, βλεπω σε αυτον οτι το μυαλο του ειναι να γυρισει προς την εστια και να ψαξει να δημιουργησει. Και οχι να ψαξει απλα να γυρισει τη μπαλα κτλ. Το ιδιο και με τις κινησεις που κανει.
Ελπιζω να το βρει και να βγει ο παικτης γιατι πιστευω οτι θα κανει διαφορα στη δημιουργεια, ειδικα απενταντι σε κλειστες αμυνες.
- Amsterdamer_87
Βασικα αν δεν θελει Ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ να παιζει εκει που τον πηρε/χρειαζεται η ομαδαRazvanLucesku έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 12:55 Εσείς που ρωτάτε γιατί δεν τον βάζει ο Λουτσέσκου αριστερά παρακολουθείτε καθόλου τις συνεντεύξεις τύπου;
στα μεζεα μας,ληξη δανεισμου και φιλακια..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- Metagrafakias
Με τους εβραιους μεσα σε πεντε λεπτα εδωσε δυο " παρε βαλε" στους Τσαλωφ και Καμαρα και τα χασανε.
Μην βιαζεστε.
Μην βιαζεστε.
- ΑποστόληςΑ