Πω ειδα την εκπομπη,μιλαμε ο Μιχος ειναι αστειος.Καλα για τον χαρτινο ουτε καν θα ξοδεψω κλικ στο πληκτρολογιο.Τι λεει λοιπον ο Μιχος;Πως η Μιλαν θελει τον Ντελια και εχει κανει προταση στα 32εκ συν μπονους για τον Γεναρη κ να τον αφησει δανεικο μεχρι το καλοκαιρι.Πως ο ΠΑΟΚ κοιταζει δεκαρι της Ρεαλ Μαδριτης που ανηκει στην ιδιοκτησια της (οχι στο ροστερ),μαλλον θα εννοει τον Reinier,που ηδη εχει γυρισει Βραζιλια,δεν ξερω με τι καθεστως πηγε εκει.
Δεν δινω πολλες πιθανοτητες για ολα αυτα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- Kabamaru11
- Δημοσιεύσεις: 4676
- Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
- Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
εντωμεταξυ ο κετσε λεει κ επιμενει "πως ειναι δυνατον να τρομοκρατηθηκε απο φραστικο επεισοδιο", και δεν του λεει ο βασιλο δυο βδομαδες τωρα για τους χαρτινους που τρομοκρατηθηκαν απο φωτογραφιες
- These users thanked the author jibbie for the post (total 5):
- Kabamaru11, Amsterdamer_87, astral, lkosmid, Guitarman
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο κλεισμένος Λιβάγια, που κάνει μάγια, πότε θα έρθει;Kabamaru11 έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 17:10 Πω ειδα την εκπομπη,μιλαμε ο Μιχος ειναι αστειος.Καλα για τον χαρτινο ουτε καν θα ξοδεψω κλικ στο πληκτρολογιο.Τι λεει λοιπον ο Μιχος;Πως η Μιλαν θελει τον Ντελια και εχει κανει προταση στα 32εκ συν μπονους για τον Γεναρη κ να τον αφησει δανεικο μεχρι το καλοκαιρι.Πως ο ΠΑΟΚ κοιταζει δεκαρι της Ρεαλ Μαδριτης που ανηκει στην ιδιοκτησια της (οχι στο ροστερ),μαλλον θα εννοει τον Reinier,που ηδη εχει γυρισει Βραζιλια,δεν ξερω με τι καθεστως πηγε εκει.
Δεν δινω πολλες πιθανοτητες για ολα αυτα.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τωρα σιγα σιγα ξεκινανε δουλεια οι Μιχοι γενικα. Ενα γεματο διμηνο. Μεχρι να ξεκινησουν κανονικα οι μεταγραφες που θα χαθουν παλι μεχρι τον Μαιο.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εχει εντοπίσει το Αθηναισταν τα ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ του ΠΑΟΚ:Ρουμανος και ΝΤΕΛΑΙΣ
Θα γινεται της "πουτανας" από ...δημοσιευματα οσο ο ΠΑΟΚ παει καλά
Θα γινεται της "πουτανας" από ...δημοσιευματα οσο ο ΠΑΟΚ παει καλά