Metagrafakias έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 12:17
Σας αρέσει ο Ρότα σαν παίκτης ειλικρινά τώρα?..
Ένας μέτριος προς κακός δεξιός μπακ είναι που Εθνική δεν θα έβλεπε ποτέ αν δεν έπαιζε στη χάρτινη…
Ίδιοι οι χάρτινοι τον κράζουν και τον έχουν στη μπούκα…
Γκαφατζής αμυντικά και επιθετικά ότι πιο άμπαλο υπάρχει..
Αν ο Λυραζτης είχε περισσότερο τσαγανό δεν θα τον έβλεπε καν…
Όσο για τον Τσαπρα έχω πολύ θετική γνώμη..Ψηλός,γρήγορος με καλή σέντρα θα μπορούσε να έρθει πίσω από τον Κενι..
Σε σχέση με τον αδιάφορο Σαστρε τον προτιμώ εννοείται αν δεν υπάρχει διάθεση να ξοδευτούν πολλά λεφτά για δεξί μπακ…
Δεν ξέρω αν είναι δείγμα η ΑΕΚ.
Έχει πολλά προβλήματα για να της φταίνε οι παίχτες.
Γιατί σας αρέσει ο Πινέδα τον τελευταίο χρόνο?
Ο Μουκουντι είναι κακός?
Παίζει ένα σύστημα και έχει κάνει μια επιλογή παιχτών ,ίσως να είναι και ψυχολογικό με τις τόσες ήττες στα ντέρμπι δε ξέρω, που δε μπορεί να κρατήσει μπάλα στο κεντρο. Αν δέχεται τόση πίεση όπως με εμας και τον γαύρο οι αμυντικοί μοιραία θα κάνουν τα λάθη.
Όπως ο Κουλιε, Ζαφείρης με Εθνική.
Η ΑΕΚ δεν έχει ισορροπία και φαίνονται οι αδυναμίες των παιχτών.
Θεωρείτε ότι ο Μεϊτε είναι τέλειος και θα έπαιζε παντού? Ότι ο Μπαμπα δεν έχει αδυναμίες? Να θυμίσω ότι δεν έχει σέντρα.
Το θέμα είναι να τους βάλεις στο σύστημα ώστε οι αδυναμίες τους να καλύπτονται είτε από τον τρόπο παιχνιδιού είτε από ους συμπαίκτες τους.
Ο Ρότα δε με τρελαίνει κι εμένα, αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτός για αυτό ή η ΑΕΚ.
Να θυμίσω πάντως μέχρι την περσινή κατάρρευση της ΑΕΚ ήταν απο τους καλύτερους της παίχτες και είχε κάνει και πολύ καλά παιχνίδια με Εθνική.
Αν κάνει στον προπονητή, εμένα με βρίσκει σύμφωνο σαν λυση
Βάση sofascore πάντως τα τελευταία 2 χρόνια είναι ένας παίχτης που θα σου παίξει για 7.Δεν έχει τραγικά ματς, Δεν έχει ματς που έχει βγάλει μάτια.