Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Δημοσίευση από nunies4 »

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 00:14 Εδω και 9 μηνες που μετακομισε στην Ρωσια,δεν εχει καποιο τραυματισμο,συμφωνα παντα με το τρανσφερμακτ.
Μια χρονια βρε εχει που εχει χασει απο τραυματισμους εδω και 5 χρονια. Το 23-24 που τον εκαψε ο Αλμειδα.
Ολες τους οι αλλες σεζον ειναι νορμαλ απουσιες οπως εχουν ολοι οι ποδοσφαιριστες
These users thanked the author nunies4 for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:38 Ο Διαμαντοπουλος ειπε οτι κλεισαμε φορ και φευγει δανεικος ο Τσαλοφ. Το ιδιο άφησε να εννοηθεί ο Ραγκατσης. Το ιδιο αφησε να εννοηθεί ο Κουλιανος (ερχεται για ΠΡΩΤΟΣ και Γιακουμ «δευτερος») ο οποιος ειπε οτι παμε και για δεξι μπακ τον Γεναρη αφου τελειωνει το συμβολαιο του Σαστρε το καλοκαιρι. Δεν εξηγησε αν θα φυγει ο Σαστρε τον Γεναρη. Δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το βαλω. Εχουμε καμιά πληροφορία;
Φερτε Τσαπρα!!! Πισω απο τον Κενι το 2ο δεξι μπακ πρεπει να ειναι Ελληνας.
Εχω και αλλη μια unpopular opinion που πιστευω οτι στα χερια του Ραζβαν θα απογειωθει. Λαζαρος Ροτα. Ακομα δεν εχει ανανεωσει και απο Γεναρη υπογραφει οπου θελει
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
theo G4, Psaras
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

nunies4 έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 10:13
aivas19 έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:38 Ο Διαμαντοπουλος ειπε οτι κλεισαμε φορ και φευγει δανεικος ο Τσαλοφ. Το ιδιο άφησε να εννοηθεί ο Ραγκατσης. Το ιδιο αφησε να εννοηθεί ο Κουλιανος (ερχεται για ΠΡΩΤΟΣ και Γιακουμ «δευτερος») ο οποιος ειπε οτι παμε και για δεξι μπακ τον Γεναρη αφου τελειωνει το συμβολαιο του Σαστρε το καλοκαιρι. Δεν εξηγησε αν θα φυγει ο Σαστρε τον Γεναρη. Δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το βαλω. Εχουμε καμιά πληροφορία;
Εχω και αλλη μια unpopular opinion που πιστευω οτι στα χερια του Ραζβαν θα απογειωθει. Λαζαρος Ροτα. Ακομα δεν εχει ανανεωσει και απο Γεναρη υπογραφει οπου θελει
Για Ρότα μαζί σου, για Τσαπρά πάλι δεν νομίζω .
geobila

Δημοσίευση από geobila »

theo G4 έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 10:49
nunies4 έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 10:13
Για Ρότα μαζί σου, για Τσαπρά πάλι δεν νομίζω .
μου φαινεται δυσκολο να χτυπησουμε 2 παιχτες της ΑΕΚ, ο Μητογλου θα ερχοταν, αλλα ο Ροτα νομιζω θα επεδιωκε να παει εξωτερικο.

Ξερει κανεις ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηραμε παιχτη απο ΠΟΚ? εκτος του Καμαρα που στα @@ τους οι γαυροι.
Νομιζα οτι ο Ιβαν ειχε δωσει οδηγια να μην παρουμε παιχτες απο ΑΕΚ-Βαζελο
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Σας αρέσει ο Ρότα σαν παίκτης ειλικρινά τώρα?..
Ένας μέτριος προς κακός δεξιός μπακ είναι που Εθνική δεν θα έβλεπε ποτέ αν δεν έπαιζε στη χάρτινη…
Ίδιοι οι χάρτινοι τον κράζουν και τον έχουν στη μπούκα…
Γκαφατζής αμυντικά και επιθετικά ότι πιο άμπαλο υπάρχει..
Αν ο Λυραζτης είχε περισσότερο τσαγανό δεν θα τον έβλεπε καν…
Όσο για τον Τσαπρα έχω πολύ θετική γνώμη..Ψηλός,γρήγορος με καλή σέντρα θα μπορούσε να έρθει πίσω από τον Κενι..
Σε σχέση με τον αδιάφορο Σαστρε τον προτιμώ εννοείται αν δεν υπάρχει διάθεση να ξοδευτούν πολλά λεφτά για δεξί μπακ…
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Γιατί να ρίχνουμε τον πήχη τόσο χαμηλά; Ποιος Ρότα και ποιος Μήτογλου, σιγά μη φέρουμε και το Λαμπρόπουλο με τον Μπακάκη. Έναν Κοντρέρας χρειάζεται η άμυνα να αντικαταστήσει τον Κετζιόρα στην ιεραρχία κι έναν Μπάμπα από δεξιά να μοιραστεί τη θέση με τον Κένι. Αλλά κι άμα δε θες να κάνεις τέτοιες επιλογές, όλο και κάποιος φέρελπις θα υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να φέρεις, πάντως όχι από το χάρτινο πανέρι. Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά ποιος Ρότα ρε παιδιά;
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Δεν βάζεις την παράμετρο Έλληνας.
These users thanked the author theo G4 for the post:
leomatos88
Powerlifter_4

Δημοσίευση από Powerlifter_4 »

Τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, 25 γκόλ στην κωλότσεπη από Γενάρη μέχρι και Μάη που θα ‘μαστέ σίγουρα καλά! Με τέτοιο παίκτη παίρνεις σίγουρα πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Το μονο πλεονεκτημα του Ροτα ειναι οτι ειναι φιλος με Ντελια.Σιγουρα καλο παιδακι.Αλλα εμεις θελουμε καλο παικτη,οχι γαμπρο.Για Τσαπρα εχω θετικη αποψη,τωρα δεν μπορει να παρει θεση βασικου αλλα εχει τις προδιαγραφες.

Για Μητογλου,μνιεχ.....σκληροτραχηλος,ατεχνος μια νεοτερη κ πιο συγχρονη εκδοχη του πατερα του.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Δεν σου αρεσει ε?
Σε καποιους μπορει να αρεσει.

Φημες αναφερουν οτι αυτοπροταθηκε και καποιοι το σκεφτονται.
Ελπιζω οχι για πολυ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν παιρνω εγω τις αποφασεις πατερ μου,αν τελικα αποκτηθει θα τον στηριξουμε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν δεν ειχα καλυτερη επιλογη και ηταν να διαλεξω εναν απ'αυτους τους δυο,θα επελεγα Ροτα..
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Metagrafakias έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 12:17 Σας αρέσει ο Ρότα σαν παίκτης ειλικρινά τώρα?..
Ένας μέτριος προς κακός δεξιός μπακ είναι που Εθνική δεν θα έβλεπε ποτέ αν δεν έπαιζε στη χάρτινη…
Ίδιοι οι χάρτινοι τον κράζουν και τον έχουν στη μπούκα…
Γκαφατζής αμυντικά και επιθετικά ότι πιο άμπαλο υπάρχει..
Αν ο Λυραζτης είχε περισσότερο τσαγανό δεν θα τον έβλεπε καν…
Όσο για τον Τσαπρα έχω πολύ θετική γνώμη..Ψηλός,γρήγορος με καλή σέντρα θα μπορούσε να έρθει πίσω από τον Κενι..
Σε σχέση με τον αδιάφορο Σαστρε τον προτιμώ εννοείται αν δεν υπάρχει διάθεση να ξοδευτούν πολλά λεφτά για δεξί μπακ…

Δεν ξέρω αν είναι δείγμα η ΑΕΚ.
Έχει πολλά προβλήματα για να της φταίνε οι παίχτες.
Γιατί σας αρέσει ο Πινέδα τον τελευταίο χρόνο?
Ο Μουκουντι είναι κακός?

Παίζει ένα σύστημα και έχει κάνει μια επιλογή παιχτών ,ίσως να είναι και ψυχολογικό με τις τόσες ήττες στα ντέρμπι δε ξέρω, που δε μπορεί να κρατήσει μπάλα στο κεντρο. Αν δέχεται τόση πίεση όπως με εμας και τον γαύρο οι αμυντικοί μοιραία θα κάνουν τα λάθη.

Όπως ο Κουλιε, Ζαφείρης με Εθνική.

Η ΑΕΚ δεν έχει ισορροπία και φαίνονται οι αδυναμίες των παιχτών.

Θεωρείτε ότι ο Μεϊτε είναι τέλειος και θα έπαιζε παντού? Ότι ο Μπαμπα δεν έχει αδυναμίες? Να θυμίσω ότι δεν έχει σέντρα.
Το θέμα είναι να τους βάλεις στο σύστημα ώστε οι αδυναμίες τους να καλύπτονται είτε από τον τρόπο παιχνιδιού είτε από ους συμπαίκτες τους.

Ο Ρότα δε με τρελαίνει κι εμένα, αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτός για αυτό ή η ΑΕΚ.

Να θυμίσω πάντως μέχρι την περσινή κατάρρευση της ΑΕΚ ήταν απο τους καλύτερους της παίχτες και είχε κάνει και πολύ καλά παιχνίδια με Εθνική.

Αν κάνει στον προπονητή, εμένα με βρίσκει σύμφωνο σαν λυση

Βάση sofascore πάντως τα τελευταία 2 χρόνια είναι ένας παίχτης που θα σου παίξει για 7.Δεν έχει τραγικά ματς, Δεν έχει ματς που έχει βγάλει μάτια.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Κάνουμε ένα λάθος αρκετές φορές όλοι μας.
Κρίνουμε κάποιους παίκτες με βάση το σύνολο το οποίο στο οποίο ανήκει.
Αν βλέπαμε τον Σακχοφ όταν έπαιζε στην αεκ τι γνωμη θα σχχηματιζαμε;
Αν έβλεπε κάποιος τον Ινγκασον στον παο θα τον ήθελε;
Για να μην πω πως αν βλέπαμε τον Λημνιό του παο δε θα τον θέλαμε ούτε για τον ΠΑΟΚ Β' τη στιγμή που σε εμάς ήταν λειτουργικότατος.
Ο Ρότα ο σημερινός δε θα είχε καμία σχέση με προπονητή τον Λουτσεσκου.
Εγώ βλέπω έναν παίκτη που έχει ταχύτητα, έχει δύναμη, έχει αντοχή, δεν φοβάται να μπουκαρει στην αντίπαλη περιοχή και γενικότερα να ανέβει πάνω από το κέντρο, έχει επιστροφές και κρατάει τη θέση του.
Τεχνικά δεν είναι κακός. Παίκτης που βαράει στημένα την ξέρει τη μπάλα. Θυμηθείτε ότι στο γκολ του Λαμελα πέρυσι στην Τούμπα, ο Ρότα εκτέλεσε το κόρνερ. Το γλυκό χτύπημα αυτό, τόσο μεγάλης απόστασης, με τα κάτω φάλτσα ώστε να σβήνει η μπάλα στον αέρα δεν το κάνει παίκτης που δεν έχει τεχνική.
Τέλος πάντων, μακρινά όλα αυτά.
Μισό - μηδέν αύριο.
Μηδέν - ενάμιση την Κυριακή
These users thanked the author marsantos for the post:
George Best4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”