Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τον αποκαλεσε ο μπαρλοου δισεκατομμυριουχο που συναγωνιζεται με έναν άλλο δισεκατομμυριουχο. (Μεγάλη απογοητευση).
Και συμφώνησε ο Τζος (καμια έκπληξη) κι ο καταραμένος (μεγάλη έκπληξη).
Μακάρι όλοι οι δισεκατομμυριουχοι να βάζανε ψυχή στις ομάδες τους, όπως ο Ιβαν.
Να μη σωσω να μου βγει ξανα μίλια από το στόμα, αν ποτέ αναφερόμενος στο Σαββίδη επιδεικτικά τον αναφέρω δισεκατομμυριουχο .Που με πήρε με κόκκινο σβερκο κι ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία και με έκανε άνθρωπο.
Και συμφώνησε ο Τζος (καμια έκπληξη) κι ο καταραμένος (μεγάλη έκπληξη).
Μακάρι όλοι οι δισεκατομμυριουχοι να βάζανε ψυχή στις ομάδες τους, όπως ο Ιβαν.
Να μη σωσω να μου βγει ξανα μίλια από το στόμα, αν ποτέ αναφερόμενος στο Σαββίδη επιδεικτικά τον αναφέρω δισεκατομμυριουχο .Που με πήρε με κόκκινο σβερκο κι ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία και με έκανε άνθρωπο.
- These users thanked the author giapas for the post (total 12):
- ALexkarag4, paok apo epilogi, Apil44, Azrael, Guitarman, eorptol1, Grimson4, theo-drama, Baldur, horkokos4 and 2 more users
Καλά στο τουίτερ (νυν Χ) είναι ο "ευεργετης", ο τσετσένος μπατίρης, απενταρος, απο ατομα που λογίζονται σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, το δισεκατομμυριούχος, που είναι και αληθεια, σε ενόχλησε
Διευκρινίζω ότι εγώ δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένο εδώ στο φόρουμ
Μιλάω για γενικές τάσεις που επικρατούν και τις βλέπουμε παντου
Δεν θυμάμαι καν τι έγραψε ο Μπάρλοου
Μιλάω για γενικές τάσεις που επικρατούν και τις βλέπουμε παντου
Δεν θυμάμαι καν τι έγραψε ο Μπάρλοου
Αρχή εξελίξεων η μήνυση ΟΛΘ ΑΕ κατά Λιάγκου;
Στον ΟΛΘ αναζητούνται Δούρειοι Ίπποι ξένων παραγόντων, και τώρα αρκετοί αναρωτιούνται αν θα συμβεί το ίδιο και στον ΠΑΟΚ.
Το χθεσινό δημοσίευμα του iEdiseis.gr σχετικά με την μήνυση κατά του Θάνου Λιάγκου για απιστία μας κινητοποίησε. Ερευνήσαμε λοιπόν γιατί στράφηκε η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη κατά του μέχρι πρότινος προέδρου της ΟΛΘ ΑΕ, και συγκεντρώσαμε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές μας, μαζί με το Λιάγκο έχει μπει στο στόχαστρο και ο διευθυντής τεχνικών έργων του λιμένα. Εσωτερικός έλεγχος της εταιρείας κατέγραψε οικονομική ζημιά άνω του 1 εκατ. €, η οποία αποδίδεται τουλάχιστον στα δύο πρόσωπα. Εδώ να αναφέρουμε ότι το αποπεμφθέν στέλεχος φέρεται να διέθετε και διασυνδέσεις με πρόσωπα εντός ΝΔ.
Εκτός όμως από τη διάσταση της κακοδιαχείρισης, η πλευρά Σαββίδη χαρακτηρίζει τον τέως πρόεδρο Δούρειο Ίππο ξένων παραγόντων, πιο συγκεκριμένα Γάλλων, Ελβετών και ενός Έλληνα. Σκοπός ήταν η απώλεια ελέγχου του ΟΛΘ από τον παλιννοστούντα επιχειρηματία. Μάλιστα λέγεται ότι δεν περιορίστηκε σε πολλά ύποπτα ταξίδια στο εξωτερικό, και ότι ενέταξε κι άλλα εταιρικά στελέχη προς τον ίδιο σκοπό.
Πλέον εικάζεται ότι θα υπάρξει συνέχεια στην ασπρόμαυρη οικογένεια, καθώς πιστεύεται ότι ίσως υπάρχουν Δούρειοι Ίπποι και μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον του ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης είναι μακράν ο μεγαλύτερος επενδυτής στη Βόρεια Ελλάδα, και μάλιστα με δικά του κεφάλαια, όχι κρατικά ή άγνωστης προέλευσης. Το γεγονός αυτό τον καθιστά ιδιαίτερα απαιτητικό απέναντι στους συνεργάτες του. Επειδή λοιπόν εμπιστεύεται δύσκολα, δε συγχωρεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα, μικρά ή μεγάλα. Κατά συνέπεια, τα πρώην στελέχη του λιμένα αναμένεται πως θα ξεμπλέξουν πολύ δύσκολα από τις δικαστικές διαδικασίες.
Στον ΟΛΘ αναζητούνται Δούρειοι Ίπποι ξένων παραγόντων, και τώρα αρκετοί αναρωτιούνται αν θα συμβεί το ίδιο και στον ΠΑΟΚ.
Το χθεσινό δημοσίευμα του iEdiseis.gr σχετικά με την μήνυση κατά του Θάνου Λιάγκου για απιστία μας κινητοποίησε. Ερευνήσαμε λοιπόν γιατί στράφηκε η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη κατά του μέχρι πρότινος προέδρου της ΟΛΘ ΑΕ, και συγκεντρώσαμε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές μας, μαζί με το Λιάγκο έχει μπει στο στόχαστρο και ο διευθυντής τεχνικών έργων του λιμένα. Εσωτερικός έλεγχος της εταιρείας κατέγραψε οικονομική ζημιά άνω του 1 εκατ. €, η οποία αποδίδεται τουλάχιστον στα δύο πρόσωπα. Εδώ να αναφέρουμε ότι το αποπεμφθέν στέλεχος φέρεται να διέθετε και διασυνδέσεις με πρόσωπα εντός ΝΔ.
Εκτός όμως από τη διάσταση της κακοδιαχείρισης, η πλευρά Σαββίδη χαρακτηρίζει τον τέως πρόεδρο Δούρειο Ίππο ξένων παραγόντων, πιο συγκεκριμένα Γάλλων, Ελβετών και ενός Έλληνα. Σκοπός ήταν η απώλεια ελέγχου του ΟΛΘ από τον παλιννοστούντα επιχειρηματία. Μάλιστα λέγεται ότι δεν περιορίστηκε σε πολλά ύποπτα ταξίδια στο εξωτερικό, και ότι ενέταξε κι άλλα εταιρικά στελέχη προς τον ίδιο σκοπό.
Πλέον εικάζεται ότι θα υπάρξει συνέχεια στην ασπρόμαυρη οικογένεια, καθώς πιστεύεται ότι ίσως υπάρχουν Δούρειοι Ίπποι και μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον του ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης είναι μακράν ο μεγαλύτερος επενδυτής στη Βόρεια Ελλάδα, και μάλιστα με δικά του κεφάλαια, όχι κρατικά ή άγνωστης προέλευσης. Το γεγονός αυτό τον καθιστά ιδιαίτερα απαιτητικό απέναντι στους συνεργάτες του. Επειδή λοιπόν εμπιστεύεται δύσκολα, δε συγχωρεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα, μικρά ή μεγάλα. Κατά συνέπεια, τα πρώην στελέχη του λιμένα αναμένεται πως θα ξεμπλέξουν πολύ δύσκολα από τις δικαστικές διαδικασίες.
- These users thanked the author Azrael for the post (total 3):
- eorptol1, Apil44, leomatos88
Σώπα όπου νάναι θα σημάνουν οι καμπανες...
Αυτοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τον αφελη Μπατατούδη
Αυτοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τον αφελη Μπατατούδη
- These users thanked the author warmeater for the post (total 4):
- eorptol1, Montrealiotis, Friedrich von Friedhof, leomatos88
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Εξ αρχής αναρωτιομουν, αν όντως η επίμαχη δήλωση ΚΚ οφειλόταν μόνο σε αφέλεια .
- Montrealiotis
Δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο κερδος. Άσε το ψωμί, όντας ανειδίκευτος, που έφαγε από τον Ιβαν.
Δεν νομίζω δυστηχως να ήταν αφέλεια, μάλλον ασίστ κλάσης Ντελια ήταν.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 01:01 Εξ αρχής αναρωτιομουν, αν όντως η επίμαχη δήλωση ΚΚ οφειλόταν μόνο σε αφέλεια .
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, warmeater
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Το μέλλον θα δείξει.Montrealiotis έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 01:02 Δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο κερδος. Άσε το ψωμί, όντας ανειδίκευτος, που έφαγε από τον Ιβαν.
Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ημέρα
Προσωπικά απο το καλοκαίρι που υπήρξε η "ένταση" μεταξύ ΙΒΑΝ-Ρουμανου, δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό ότι αυτό έγινε για να "φανερωθεί" ο εν λόγω
Μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η "ένταση" αυτή ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ για τον ΠΑΟΚ και όχι δημόσια
Αρα κάποιος από το "βαθυ" εσωτερικό του ΠΑΟΚ την "έδωσε"
Και μαζί με την key -pass αλά ΝΤΕΛΙΑ για το γήπεδο, κάτι δείχνει το πράγμα
Προσωπικά απο το καλοκαίρι που υπήρξε η "ένταση" μεταξύ ΙΒΑΝ-Ρουμανου, δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό ότι αυτό έγινε για να "φανερωθεί" ο εν λόγω
Μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η "ένταση" αυτή ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ για τον ΠΑΟΚ και όχι δημόσια
Αρα κάποιος από το "βαθυ" εσωτερικό του ΠΑΟΚ την "έδωσε"
Και μαζί με την key -pass αλά ΝΤΕΛΙΑ για το γήπεδο, κάτι δείχνει το πράγμα