77. Kiril Despodov

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από wickerman »

Αρχίζει και βρίσκει το ρόλο του σιγά σιγά. Έχει λίγα ματς που πετάει την μπάλα στο χώρο και κάνει πολύ ωραίες ντρίπλες. Στη Λιλ έδωσε γκολ πάρε βάλε, σήμερα κέρδισε από ατομική ενέργεια σε αντεπίθεση το φάουλ που φέρνει το πρώτο γκολ. Έβγαλε και την ασίστ στον Γιακούμ με την εκτέλεση του φάουλ, έστω και με λίγη τύχη. Και στο πρώτο ημίχρονο τον έψαξε τον Γιακούμ. Μακάρι να ανέβει κι άλλο.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ξεκλειδωσες το ματς, ρασφορντ των φτωχων. :lol: :opaokara:
These users thanked the author black death for the post:
aivas19
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πλέον έχει ξεκάθαρο ρόλο, ο Λουτσέσκου τον θεωρεί βασικό μεσοεπιθετικό μαζί με Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς που είτε ξεκινάει τα παιχνίδια είτε έρχεται από τον πάγκο σαν game changer. Έχει μπει τακτικά πλέον και για αυτό θα πάρει κι άλλα δύσκολα ματς ως βασικός.
Ο ίδιος φαίνεται ψυχολογικά σε καλή φάση κι εμείς περιμένουμε πολλά από τον παικταρά.
Ντέσπο, βάλε στο ρεπερτόριό σου και καμιά βολίδα έξω από την περιοχή γιατί έχεις ποδάρα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Προσωπικά δεν έχω δει καμία τακτική βελτίωση βέβαια. Για μένα κάνει κακό παιχνίδι (με χειρότερο βέβαια παίχτη στο γήπεδο τον από πίσω του), με πολλές λάθος αποφάσεις.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν το δεις στατιστικά, ναι δεν παίρνει καλό βαθμό γιατί οι σέντρες του δεν είχαν επιτυχία, το ίδιο και τα στημένα του. Ανάλογα χαμηλό βαθμό παίρνει κι ο Μέιτε που έκανε αρκετές (κυρίως προωθητικές) λάθος πάσες ενώ έχασε και δύο κοντρόλ.
Αλλά τακτικά και οι δύο έκαναν αυτό που έπρεπε. Ο Μέιτε έδωσε την ισορροπία στο κέντρο και ο Δεσπότης το πλάτος στα άκρα όντας πάντα επιλογή ενώ από τα πόδια των δύο πέρασαν πολλές μπάλες.
Στατιστικά δεν χρεώνεται ασιστ το φάουλ που για μένα είναι.
Επίσης αν παρατηρήσεις καλύτερα τον αγώνα θα δεις ότι ο Δεσπότης ήταν πολύ καλός και στις επιστροφές του.
Ψιλά γράμματα βέβαια αλλά δε συμφωνώ με αυτό που λες.
Ο χειρότερος χθες ήταν ο Βολιάκο που πραγματικά δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν αλλά και ο Τέιλορ του πρώτου ημιχρόνου. Κακώς και ο Ιβανούσετς που δεν άνοιξε τους χώρους όντας playmaker.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω δεν ήταν καλός χτες, αλλά η ασσιστ είναι πάντα ασσιστ.

Καθαρά παίκτης ρυθμού και ψυχολογίας , όταν είναι καλά είναι πολύτιμος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ήμουν σίγουρος ότι το combo με τα καλά γεμίσματα Ντεσπόντοφ και παρουσία Γιακουμάκη μεσα στην περιοχή θα μας βγει.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Η αξία αυτού του παίχτη είναι ότι εκεί που λες ότι είναι άφαντος, ερχεται με ένα γκολ η μια ασίστ να σου δώσει πολύτιμα τρίποντα. Τι να πεις μετα για τον βουλγαρο παιχταρα μας?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εξακολουθεί να μην με αρέσει.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Sera4 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 09:46 Προσωπικά δεν έχω δει καμία τακτική βελτίωση βέβαια. Για μένα κάνει κακό παιχνίδι (με χειρότερο βέβαια παίχτη στο γήπεδο τον από πίσω του), με πολλές λάθος αποφάσεις.
Εγω παλι τον βλεπω πιο συγκεντρωμενο και πολυ πιο σωστο αμυντικα, με καλες επιστροφες και βοηθειες.
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
makispaspartou, Psaras
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Ρε παιδιά ξέρω ιεροσυλία αυτό που θα πω όμως ο Ντεσποτοφ δεν θυμίζει λίγο Beckham παιχτικα? Εννοώ μπορεί σε όλο το ματσάκι να μην κάνει τίποτα και ξαφνικά με μία σέντρα ή ένα φάουλ να σου δώσει το ματσάκι. Σαν τον Beckham της united.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το συγχρονο ποδοσφαιρο στηριζεται πολυ στα στημενα (μην αναφερουμε το ακραιο παραδειγμα της Αρσεναλ).
Οποτε ειναι δεδομενο οτι τετοιοι παικτες ειναι πολυτιμοι.
Απο την αλλη νιωθω οτι φετος εχει βελτιωθει και στο τακτικο κομματι και κανει πολλα απο τα πραγματα που του ζηταει ο Ραζβαν
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
makispaspartou, Psaras, PAOKpanta
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 14:25 Ρε παιδιά ξέρω ιεροσυλία αυτό που θα πω όμως ο Ντεσποτοφ δεν θυμίζει λίγο Beckham παιχτικα? Εννοώ μπορεί σε όλο το ματσάκι να μην κάνει τίποτα και ξαφνικά με μία σέντρα ή ένα φάουλ να σου δώσει το ματσάκι. Σαν τον Beckham της united.
Ντροπή!
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 14:25 Ρε παιδιά ξέρω ιεροσυλία αυτό που θα πω όμως ο Ντεσποτοφ δεν θυμίζει λίγο Beckham παιχτικα? Εννοώ μπορεί σε όλο το ματσάκι να μην κάνει τίποτα και ξαφνικά με μία σέντρα ή ένα φάουλ να σου δώσει το ματσάκι. Σαν τον Beckham της united.
Οχι.
Οχι για τιποτ αλλο, αλλα δεν εχει το απευθειας που ειχε ο αλλος
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο μπεκαμ δεν ηταν αυτο που λες.
Ο μπεκαμ στην εποχη μας θα επαιζε 8αρι οπως επαιζε μετα στη ρεαλ και τη μιλαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”