vs40 έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:53 Πολύ σημαντική νίκη! Ματσαρα απο Γιακουμακη που έβαλε το γκολ που ξεκλείδωσε τη νίκη! Μπράβο για τη δουλειά του στον κοουτς, αλλά και που δε μάσησε να κάνει μεγάλο ροτεισον.
Περίμενα περισσότερα από τις μεταγραφές πάντως. Ολο κι όλο ένας Γιακουμακης μας βγήκε, ένας παίκτης με μεγάλο συμβόλαιο βέβαια. Καλός και ο Τζοτζο. Μεγάλος εργάτης. Από την άλλη δεν έχει την ποιότητα του Βιεϊρινια ή του Ματος να κάνει τη διαφορά. Αυτό μόνο ο Μπαμπα το έχει, όταν είναι σε φόρμα. Σήμερα, αν είχαμε τον Πέλκα αντί του Ιβανουσετς θα ήταν πολύ πιο εύκολο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμος. Δεν πειράζει, η νίκη και το τρίποντο μετράνε.
Στο αλλο ματς η χάρτινη είναι για λύπηση. Πολύ χάλια και δε βλέπω σωτηρία. Με αυτόν τον προπονητή θα μείνουν πολύ πίσω και δε μας βολεύει. Είναι φουστικη ομάδα με τεράστιο κόμπλεξ με εμάς. Δηλαδή άνετα θα "κάτσει" να μας κόψει τίτλο. Σιγά σιγά σκωλικοποιουνται ως μενταλιτι. Ήδη οι οπαδοί τους έχουν σημαντικές ομοιότητες...
ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Montrealiotis
Όχι φίλε μου, το βαριά-βαριά για αυτές τις εμφανίσεις και τα (τότε) αποτελέσματα της ομάδας ήταν άδικο, ανήθικο και ιδιοτελές. Το έχω φωνάξει κι εγώ στο παρελθόν αυτό το σύστημα, αλλά όχι και σε ισοπαλία με την Μακάμπι…paokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:47 Σταματήστε κάποιοι να ειρωνεύεστε το βαριά βαριά έπαιξε ακόμα και αυτό τον ρόλο του ώστε η ομάδα να συνέλθει και να μπει θέμα εγωισμού σε κάποιους παίχτες
Χαλαρό και σβηστό 3-0 πέρσι ο βόλος μας πήρε Διπλό
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 12):
- leomatos88, Kabamaru11, paok apo epilogi, dragon, Ypnos, Andrew R, paokkerkir, Apil44, eorptol1, NIKOS1972 and 2 more users
Εδώ να σημειώσουμε ότι έχω ανοίξει 2 "μικρά" εντός έδρας ματς και μετράω το 2 στα 2. Ατρόμαχτο και Μπέος FC.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
- iremidynami 4+, paok apo epilogi
- sourmenetes
- Moderator
μπραβο στην ομαδαρα μας μετριο-κακο πρωτο καλοιστο δευτερο....
1.Ζε και στο προηγουμενο ματς παρακαλουσες τον ραζβαν να στειλει την ομαδα το ιδιο εκανες και σημερα ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΡΑΖΒΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ....με την παπαρια των 50 χασαμε μια ωραια φαση και αυτοι αλλα και εμεις ολο το υπολοιπο γηπεδο
2.21 λεπτο στην 6 ο απο πισω μου ωρυετε κατα λουτσεσκου και τη δεν ελεγε γυρναω τον κοιταω λεω ....ρε φιλε το 20λεπτο ειναι ελεος τον κοιτουσαν και οι αλλοι,σταματησε και στο δευτερο πανυγηριζε σαν μικρο παιδι,ποσος κοσμος εχει δηλητηριαστει απο την τοξικοτητα.....
3.ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
4.ηρθανε 50 ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΤΗΝ 8 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΩΡΑΙΑ ΚΕΚΡΙΔΑ
5.ΚΑΛΑ Ο ΝΤΕΛΙΑΣ ΤΡΕΛΛΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ

1.Ζε και στο προηγουμενο ματς παρακαλουσες τον ραζβαν να στειλει την ομαδα το ιδιο εκανες και σημερα ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΡΑΖΒΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ....με την παπαρια των 50 χασαμε μια ωραια φαση και αυτοι αλλα και εμεις ολο το υπολοιπο γηπεδο
2.21 λεπτο στην 6 ο απο πισω μου ωρυετε κατα λουτσεσκου και τη δεν ελεγε γυρναω τον κοιταω λεω ....ρε φιλε το 20λεπτο ειναι ελεος τον κοιτουσαν και οι αλλοι,σταματησε και στο δευτερο πανυγηριζε σαν μικρο παιδι,ποσος κοσμος εχει δηλητηριαστει απο την τοξικοτητα.....
3.ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
4.ηρθανε 50 ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΤΗΝ 8 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΩΡΑΙΑ ΚΕΚΡΙΔΑ
5.ΚΑΛΑ Ο ΝΤΕΛΙΑΣ ΤΡΕΛΛΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 26 Οκτ 2025, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 7):
- leomatos88, Kabamaru11, paok apo epilogi, Montrealiotis, Andrew R, Apil44, ABOLEYTOI
Δεν είναι ειρωνεία, πρόκειται περί ντροπής στα όρια του στησίματος, αν δει κανείς πότε έγινε, το την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, την εξέλιξη αλλά κυρίως την εικόνα στο γήπεδο, το οποίο χειροκροτούσε την προσπάθεια. Αυτά τα ολίγα.paokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:47 Σταματήστε κάποιοι να ειρωνεύεστε το βαριά βαριά έπαιξε ακόμα και αυτό τον ρόλο του ώστε η ομάδα να συνέλθει και να μπει θέμα εγωισμού σε κάποιους παίχτες
- These users thanked the author trouman for the post (total 9):
- leomatos88, paok apo epilogi, warmeater, Ypnos, Apil44, eorptol1, NIKOS1972, nunies4, Χωρικός
-
Luigi Vampa
MVP Ozdoev. Νταξει δεν ειναι κ επιπέδου Μοντσου κ Τσιριβεγια. Μάλλον θα τυχε
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 4):
- aivas19, paok apo epilogi, warmeater, Mica
- episimos73
Δεν είδα τίποτα, μπράβο στην ομάδα.
Χαιρετίσματα σε όλους από τη μάνα Πόλη!
Χαιρετίσματα σε όλους από τη μάνα Πόλη!
- These users thanked the author episimos73 for the post (total 5):
- warmeater, Kabamaru11, leomatos88, Andrew R, PAOKevolution
- iremidynami 4+
wickerman έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 22:15 Εδώ να σημειώσουμε ότι έχω ανοίξει 2 "μικρά" εντός έδρας ματς και μετράω το 2 στα 2. Ατρόμαχτο και Μπέος FC.
τοτε να συνεχισεις φιλε μου.
ματσαρα απο Γιακουμή
ήταν άτυχος ως τώρα,οχι οτι το σημερινό γκολ ηταν τυχερό.κάθε άλλο μάλιστα ηταν καθαρό σεντερφορίσιο γκολ.
επειδή είδα κάποιον φιλο να το γράφει,ήταν όντως κακός ο Βολιάκο;
Μία λάθος πάσα έκανε μόλις μπήκε. Αυτό μάλλον ήταν αρκετό.
ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΑΝΟΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ....ξερεις τι θυμιζει αυτο που λες ? οταν στο μαγκικο φεραμε 1-1 και επεφτε τρελο κραξιμο και μετα πηραμε τον τιτλο φιλος ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ αρρωστο με ειπε σοβαρα οπως εσυ "αν δεν επεφτε κραξιμο δεν θα μας ακουγε ο λουτσεσκου να αλλαξει το συστημα και να παρουμε το πρωταθλημα "ΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ εγω ακομη γελαω ,φυσικα δεν το ξαναειπε του ειπα λες επικη παπαρια μην το ξαναπεις θα σε κοροειδευουν.....paokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:47 Σταματήστε κάποιοι να ειρωνεύεστε το βαριά βαριά έπαιξε ακόμα και αυτό τον ρόλο του ώστε η ομάδα να συνέλθει και να μπει θέμα εγωισμού σε κάποιους παίχτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 26 Οκτ 2025, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχώς κάποιοι παίκτες δείχνουν να χάνουν το τρένο.
Στα του ματς, άνετη επικράτηση με αναμενόμενη χαμηλή ένταση.
Στα του ματς, άνετη επικράτηση με αναμενόμενη χαμηλή ένταση.
ενα λαθος εκανε στην αρχη ο βολιακο,μετα δεν ειδα κατι κακο αν και δεν πιεστηκεiremidynami 4+ έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 22:27wickerman έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 22:15 Εδώ να σημειώσουμε ότι έχω ανοίξει 2 "μικρά" εντός έδρας ματς και μετράω το 2 στα 2. Ατρόμαχτο και Μπέος FC.
τοτε να συνεχισεις φιλε μου.
ματσαρα απο Γιακουμή
ήταν άτυχος ως τώρα,οχι οτι το σημερινό γκολ ηταν τυχερό.κάθε άλλο μάλιστα ηταν καθαρό σεντερφορίσιο γκολ.
επειδή είδα κάποιον φιλο να το γράφει,ήταν όντως κακός ο Βολιάκο;