Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- KalamarGiannis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κύριε Αρίστο, νέε μας Ιδιοκτήτη,
το πρώτο μας παράπονο από σένα είναι προφανές:
γιατί δεν γίναν οι κινήσεις αυτές νωρίτερα, καλοκαιράκι δηλαδή, να στήναμε ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ μια ομαδάρα να σκορπά τον τρόμο;
Και θα ψάχνουμε τώρα Νοέμβριο μήνα , παιχταράδες στο μπάσκετ. Που πως πότε και γιατί; πότε αποδεσμεύονται, πότε έχει μεταγραφές, κοψίματα ΝΒΑ κτλ κτλ.
γιατί δεν γίναν οι κινήσεις αυτές νωρίτερα, καλοκαιράκι δηλαδή, να στήναμε ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ μια ομαδάρα να σκορπά τον τρόμο;
Και θα ψάχνουμε τώρα Νοέμβριο μήνα , παιχταράδες στο μπάσκετ. Που πως πότε και γιατί; πότε αποδεσμεύονται, πότε έχει μεταγραφές, κοψίματα ΝΒΑ κτλ κτλ.
Όταν από το καλοκαίρι μιλούσαμε για εμφύλιο δεν συμφωνουσατε κάποιοι (νομίζω κ εσύ Joshua). Ε δες τον στην πράξη τώρα. Και οι "μπασκετικοι" (ωραίος όρος.. ενισχύει το εμφυλιακο κλιμα) θσ πρέπει να δούνε λίγο ποιος ξεκίνησε όλο αυτό το θέμα... νομίζωjoshua έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 08:28 Καλά και σωστά τα όσα λέμε για τη στάση δημοσιογράφων στο θέμα ΑΣ και Ιβαν. Για το οτι σήμερα η Φορτσα αφιερώνει 2 σελίδες από τις 51 στο μπάσκετ και 10 γραμμές στην αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό κάποιο σχόλιο; Ναι φέρει ευθύνη και ο ίδιος ο Μυστακιδης αλλά για μένα είναι τεράστια ασέβεια προς το τμημα. Μην απορείτε μετά που οι μπασκετικοι αντιδρούν αντίστοιχα.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
- Montrealiotis, Apil44
E, καλά τώρα αν κάποιος δημοσιογράφος γράψει κάτι αρνητικό για τον Σαββίδη του κάνει πόλεμο.
Αν οι υπάλληλοι-δημοσιογράφοι που είναι αποδεδειγμένα υπάλληλοι όχι μόνο του Σαββίδη αλλά ήταν από εποχής Μπάτμαν και ιντερσάτ και αβαντοδόροι του Γούμενου, γλείφουν όλη την ώρα όλα καλά.
Αν οι υπάλληλοι-δημοσιογράφοι που είναι αποδεδειγμένα υπάλληλοι όχι μόνο του Σαββίδη αλλά ήταν από εποχής Μπάτμαν και ιντερσάτ και αβαντοδόροι του Γούμενου, γλείφουν όλη την ώρα όλα καλά.
Την απάντηση την γνωρίζεις.KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 11:50 Κύριε Αρίστο, νέε μας Ιδιοκτήτη,
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Friedrich von Friedhof, Ally Samagoal
Όταν γράφουν όσοι υπερασπίζονται προδότες, όσους τρύπησαν την ομάδα και παρακαλάνε να πάει οτιδήποτε στραβά, ώστε να το χρεωθεί ο Σαββίδης, ναι τότε έχουμε πόλεμο.fossa έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:50 E, καλά τώρα αν κάποιος δημοσιογράφος γράψει κάτι αρνητικό για τον Σαββίδη του κάνει πόλεμο.
Όταν πάλι γράφουν κάποιοι , ενάντια σε όλο αυτό το σύστημα , που δίχασε τον ΠΑΟΚ σε μια μοναδική στιγμή, που υπονομεύουν χωρίς ντροπή τον ίδιο τον ΠΑΟΚ , πολύ καλά κάνουν.
Καταρχην οι μπασκετικοι στην Ελλαδα, ειδικα αυτοι της γενιας μου που μεγαλωσαν με το μπασκετ στα 80ς και 90ς πρεπει να καταλαβουν, η μαλλον να αποδεχτουν, την πραγματικοτητα οτι το μπασκετ ειναι πολυ "μικροτερο" αθλημα απο οτι μας ειχε δωθει η εντυπωση ως παιδια λογο της εμφασης που δωθηκε στην Ελλαδα λογο των πρωτογνωρων επιτυχιων. Οχι απλα ειναι η διαφορα με το ποδοσφαιρο χαωδης αλλα το μπασκετ δεν ειναι καν δευτερο αθλημα παρα σε πολυ λιγες χωρες στην Ευρωπη. Τωρα που το σκεφτωμαι η Ελλαδα μπορει να ειναι και η μονη χωρα (αντε και καμια σερβια) που θα εβγαινε ο κοσμος στο δρομο να πανιγυρυσει για κατακτηση ευρολιγκας.
Υστερα, δε φταιω εγω για το οτι πρωταθλημα στην Ελλαδα δεν υπαρχει στην ουσια. Εχεις του απαταιωνιους που ειναι απο αλλο επιπεδο και οι αλλοι απλα συμμετεχουν και φυτοζουν...και μιλαμε για δεκαετιες τωρα. Δηλαδη στην ουσια μιλαμε δεν συμμετεχεις καν σε πρωταθλημα.
Αρα για αρχη ας δειξει η ομαδα οτι ανεβαινει σε ενα μινιμουμ επιπεδο ανταγωνιστικοτητα που να εχει νοημα να ασχοληθεις, και μετα πειτε μου να ασχοληθει ο κοσμος και τα μιντια. Δε φταιμε εμεις που το αθλημα σας ειναι ετσι που ειναι. Δεν ειμαι αντι-μπασκετ ΠΑΟΚ και με τον ΜΠΑΝΕ μεγαλωσα κι εγω στα πετρινα χρονια της μπαλας. Αλλα μεταξυ αθληματων ναι ειμαι αντιμπασκετικος για διαφορους λογους.
Υστερα, δε φταιω εγω για το οτι πρωταθλημα στην Ελλαδα δεν υπαρχει στην ουσια. Εχεις του απαταιωνιους που ειναι απο αλλο επιπεδο και οι αλλοι απλα συμμετεχουν και φυτοζουν...και μιλαμε για δεκαετιες τωρα. Δηλαδη στην ουσια μιλαμε δεν συμμετεχεις καν σε πρωταθλημα.
Αρα για αρχη ας δειξει η ομαδα οτι ανεβαινει σε ενα μινιμουμ επιπεδο ανταγωνιστικοτητα που να εχει νοημα να ασχοληθεις, και μετα πειτε μου να ασχοληθει ο κοσμος και τα μιντια. Δε φταιμε εμεις που το αθλημα σας ειναι ετσι που ειναι. Δεν ειμαι αντι-μπασκετ ΠΑΟΚ και με τον ΜΠΑΝΕ μεγαλωσα κι εγω στα πετρινα χρονια της μπαλας. Αλλα μεταξυ αθληματων ναι ειμαι αντιμπασκετικος για διαφορους λογους.
O βαζελος πάντως είναι μεγαλύτερο brand name στο μπάσκετ από το ποδόσφαιρο.
- These users thanked the author joshua for the post:
- elvetos giatros
-
Friedrich von Friedhof
Με βάση τα σημερινά δεδομένα η εμπλοκή μοιάζει περισσότερο να εξυπηρετεί, έστω και άθελά της, άλλες προτεραιότητες παρά να εκφράζει αυθεντικά συναισθήματα για το μπασκετικό τμήμα. Ας προηγηθεί λοιπόν πρώτα μια ουσιαστική και σταθερή επένδυση, τόσο στο ρόστερ όσο και στις υποδομές, ώστε το τμήμα να μπορέσει πραγματικά να αναπτυχθεί και να φτάσει στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε και μετά μπορεί κάλλιστα να γινει λόγος για ντροπές ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Μια εμπλοκή, παρεμπιπτόντως, η οποία καθυστερεί χαρακτηριστικά να λάβει επίσημη μορφή.
Μια εμπλοκή, παρεμπιπτόντως, η οποία καθυστερεί χαρακτηριστικά να λάβει επίσημη μορφή.
Ναι απο μιας αποψης (δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει μεγαλυτερη χρηματικη αξια η μπασκετικη ομαδα), ενδεικτικο και της πληρης αποτυχιας του βαζελου στο ποδοσφαιρο.
- kataramenos5
Παντε καμία βολτα μερα που ναι σημερα,πιειτε κανα τσιπουρο και χαλαρωστε λιγο
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- elvetos giatros
Η εμπλοκή του επενδυτη με το τμημα υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει κάποια εμπλοκή και να καθυστερήσει για κάποιο διάστημα;
Ή όλα συνεχίζουν και τρέχουν κανονικά ασχέτως εξελίξεων σε αλλα ζητηματα;
Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι σταματάει, την ΕΕΑ περιμένουν πλέονpk77 έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 17:03 Η εμπλοκή του επενδυτη με το τμημα υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει κάποια εμπλοκή και να καθυστερήσει για κάποιο διάστημα;