ΠΑΟΚ - Περιστέρι 87-73 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι 87-73 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πως παιξαμε; Δεν το είδα λόγω δουλειάς, δεν περίμενα νίκη, τουλάχιστον όχι με τετοια διαφορά 
Κάτσε να δούμε τι θα αντιμετωπίσουμε γιατί έχει ντέρμπι ουραγών σήμερα και τα κοράκια τους πάνε καροτσάκι για 2πλο να σώσουν τον ταιβανεζο μεγιστάνα.KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 18:17 λοιπόν , από κοντά η αίσθηση είναι ότι η ομάδα ΠΑΛΕΥΕΙ.
Και στην άμυνα και στην επίθεση.
Ας πούμε κατάρρευση της άμυνας όπου θα δώσει εύκολους πόντους, δεν είδα πάνω από 3-4 φορές στο παιχνίδι.
Επίσης -δε ξέρω πως- αφήνει μια σιγουριά ότι δεν θα απειληθεί όταν προηγείται στο τέλος. Δηλ. δεν έτρεμε το φυλλοκάρδι μας ούτε με τις γριές ούτε με το πουλάκι.
Το ξεπουπουλιάσαμε.
Για μεσα στο Παλαί απαιτήσαμε τη νίκη...κάνε μας τη χάρη![]()
- Maurice_Escargot
Θυμαμαι πριν λιγο καιρο κοροιδευαμε εδω μεσα την πιθανοτητα να παιξει Μουρ-Τζοουνς σε σχημα 4-5. Απο την στιγμη που εκανε χθες, η ομαδα πετουσε κι εφτασε το παιχνιδι στο +15 plus. Βεβαια, βλεπεις και τι ακριβως ειχες απεναντι σου κι απεδωσε ετσι. Στην προκειμενη, το Περιστερι αγκομαχουσε στην ρακετα ενω σε καμια περιπτωση δεν ειχε μπει στο παιχνιδι (προφανως και λογω της δικης σου συμπεριφορας)
Εχουμε μηνα φωτια μπροστα μας οπου θα ερθουν και οι ηττες.
29.10 - Μπραουνσβαιγκ - Εκτος
01.11 - Αρης - Εκτος
05.11 - Τρεπτσα - Εκτος
09.11 - ΑΕΚ - Εκτος
12.11 - Ανβιλ - Εντος
19.11 - Μπραουνσβαιγκ - Εντος
23.11 - ΟΣΦΠ - Εντος
Δινω 1 ή και 2 ηττες στην Ευρωπη για να παρω ενα απο τα παιχνιδια με Αρη η ΑΕΚ εκτος και να εχω ενα καραγεματο Παλατακι με ΟΣΦΠ και γιατι οχι να τους κοντραρω.
Εχουμε μηνα φωτια μπροστα μας οπου θα ερθουν και οι ηττες.
29.10 - Μπραουνσβαιγκ - Εκτος
01.11 - Αρης - Εκτος
05.11 - Τρεπτσα - Εκτος
09.11 - ΑΕΚ - Εκτος
12.11 - Ανβιλ - Εντος
19.11 - Μπραουνσβαιγκ - Εντος
23.11 - ΟΣΦΠ - Εντος
Δινω 1 ή και 2 ηττες στην Ευρωπη για να παρω ενα απο τα παιχνιδια με Αρη η ΑΕΚ εκτος και να εχω ενα καραγεματο Παλατακι με ΟΣΦΠ και γιατι οχι να τους κοντραρω.
Αν η ομάδα βοηθηθεί από το νέο ιδιοκτήτη της με εξαίρεση το ματς με γάβρο( για φέτος μόνο) μπορεί να τα πάρει όλα