Νομίζω διεκδικεί επάξια τη θέση του πρώτου τερματά απ' τον εξαιρετικό Γίρι, πέρα απ' τα reflex βγάζει μια ηρεμία και κόβει το μυαλό του, το πρώτο γκολ στον γάβρο το ξεκινάει αυτός με γρήγορη πάσα στον Αντρίγια.
Σίγουρα του χρόνου τον θέλω για πρώτο
Επίσης τώρα που έχει ρέντα δε τον κόβεις στέλνοντας τον στον πάγκο
99. Αντώνης Τσιφτσής
- Jean Valjean
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Είμαστε μια χαρά στη θέση του τερματοφυλακα.
Ο Τσιφτσής είναι καλός.
Δυο είναι τα δυνατά του σημεία, απ'οσα έχω δει μέχρι στιγμής.
1. Είναι πολυ συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα γεγονός που τον κάνει να μπορεί να
μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν αρκείται στο να την διώξει.
2. Είναι καλός με τα πόδια (και στις πάσες με τα χέρια), μου φαίνεται μάλιστα πως είναι καλύτερος σ' αυτό από τον Παβλένκα. Το ίδιο έχει σημειώσει και ένα άλλο μέλος του φόρουμ, ο @dimitris7777.
Υστερεί φυσικά σε εμπειρία έναντι του Παβλένκα και σε ύψος.
Δεν έχω παρατηρήσει συστηματικά τις τοποθετήσεις του, σκοπεύω να το κάνω όμως. Δεν είδα κάτι που να χτυπάει στο μάτι πάντως.
Τα ρεφλέξ του είναι μια χαρά. Οι έξοδοι που κάνει είναι επίσης ένα θετικό στοιχείο. Στο στήσιμο του τείχους φάνηκε επίσης καλός απ' ότι είδα στα τελευταία 3 παιχνίδια.
Μ' αρέσει ο Τσιφτσής! Κι η φάτσα του μ'αρέσει, κι όπως μίλησε μετά το ματς.
Κι ο Παβλένκα μ'αρέσει.
Είμαι ήσυχος φέτος για τα μετόπισθεν.
Στο ματς με την Λιλ δεν μπορείς να του πεις τίποτα για το τρίτο γκολ. Η ποιότητα του επιθετικού και το σουτ που έκανε, ήταν σουτ Εμπαπέ, δεν επιτρέπουν πολλά- πολλά. Είναι θέμα μεγάλης κλάσης του επιθετικού.
Όπως π.χ. και το γκολ του Ντέλια. Τι να πεις τώρα για τους αμυντικούς της Λιλ ή τον Τουρκο; Μίλησε η κλάση του παικταρά μας!
Ο Τσιφτσής είναι καλός.
Δυο είναι τα δυνατά του σημεία, απ'οσα έχω δει μέχρι στιγμής.
1. Είναι πολυ συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα γεγονός που τον κάνει να μπορεί να
μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν αρκείται στο να την διώξει.
2. Είναι καλός με τα πόδια (και στις πάσες με τα χέρια), μου φαίνεται μάλιστα πως είναι καλύτερος σ' αυτό από τον Παβλένκα. Το ίδιο έχει σημειώσει και ένα άλλο μέλος του φόρουμ, ο @dimitris7777.
Υστερεί φυσικά σε εμπειρία έναντι του Παβλένκα και σε ύψος.
Δεν έχω παρατηρήσει συστηματικά τις τοποθετήσεις του, σκοπεύω να το κάνω όμως. Δεν είδα κάτι που να χτυπάει στο μάτι πάντως.
Τα ρεφλέξ του είναι μια χαρά. Οι έξοδοι που κάνει είναι επίσης ένα θετικό στοιχείο. Στο στήσιμο του τείχους φάνηκε επίσης καλός απ' ότι είδα στα τελευταία 3 παιχνίδια.
Μ' αρέσει ο Τσιφτσής! Κι η φάτσα του μ'αρέσει, κι όπως μίλησε μετά το ματς.
Κι ο Παβλένκα μ'αρέσει.
Είμαι ήσυχος φέτος για τα μετόπισθεν.
Στο ματς με την Λιλ δεν μπορείς να του πεις τίποτα για το τρίτο γκολ. Η ποιότητα του επιθετικού και το σουτ που έκανε, ήταν σουτ Εμπαπέ, δεν επιτρέπουν πολλά- πολλά. Είναι θέμα μεγάλης κλάσης του επιθετικού.
Όπως π.χ. και το γκολ του Ντέλια. Τι να πεις τώρα για τους αμυντικούς της Λιλ ή τον Τουρκο; Μίλησε η κλάση του παικταρά μας!
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
- Cocobill, horkokos4
- ΑποστόληςΑ
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Τέτοια φόρα που έχει η ομάδα και ο Γκούγκε να έμπαινε τώρα θα έβγαζε μάτια κι αυτόςgika έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 00:42 Με εσένα και τον Παβλενκα στην ομάδα πήγαμε και δώσαμε 1 εκατομμύριο για τον Γκουγκιεσασβιλι. Απίστευτα πράγματα.