65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από danirifle »

kataramenos5 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 19:53 Γιατι ρε dani? Αν ηταν το παιδι σου κι ειχε τα φοντα να γινει κορυφαιος επιστημονας
θα του λεγες πανε εξω η κατσε εδω να γινεις δημοσιος υπαλληλος ?
Οσο και να ποναει κατι τετοιο.
Τες πα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα
αδερφούλη, στο παράδειγμά σου θα πρότεινα στο παιδί μου να φύγει, γιατί θα προτιμούσα το καλό του παιδιού μου, από αυτό της χώρας μου
την ομάδα μας όμως, την αγαπάω περισσότερο από κάθε παίχτη μας και πρωτίστως θέλω το καλό της

όντως ο καθένας τα ερμηνεύει και τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα
it's ok
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και τι απαγορεύει στον ΠΑΟΚ με γήπεδο μπροστά, με προπονητικό να είναι τα επόμενα 5 χρόνια top ομάδα;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:57 Πολλοί διθύραμβοι για έναν παίκτη που απλά ξεκουράζει τον Μπακασέτα.
Σκληρός αλλά to the point!!

Χαχαχα
These users thanked the author sourmenetes for the post:
Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν μπορώ να διαβάζω από συνπαοκτσήδες να λένε ακόμα ότι το καλό του παίχτη είναι αλλού ...

ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε μεσοβδόμαδα ...
κανένας Έλληνας παίχτης δεν χρειάζεται να πάει αλλού όταν η οργάνωση σε εμάς είναι κορυφαίου επιπέδου ή τουλάχιστον κοντά στο κορυφαίο επίπεδο. Και τα χρήματα το ίδιο ...

Ο Ντέλιας δεν είναι έτοιμος για Μπάρτσα ή Λίβερπουλ, γιατί δεν έχει ακόμα το κορμί το οποίο χρειάζεται επιπλέον ωρίμανση και δουλειά ...
Επίσης ενώ όλη η ομάδα στηρίζεται εδώ και δύο χρόνια στις ενέργειες του, ασίστ, γκολ, ντρίπλες κλπ, έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης σε επίπεδο ωρίμανσης την ώρα του αγώνα. Ιδίως εάν η ομάδα έφερνε και άλλους παίχτες υψηλού επιπέδου δίπλα του.
Πρέπει να αναλάβει επίσης χτυπήματα όπως πέναλτι και φάουλ. Να γίνει πιο καλός στα τελειώματα. Έχει πολύ δουλειά και περιθώρια βελτίωσης ...

Που να πάει να τα κάνει αυτά ... εδώ υπάρχει σιγουριά και ηρεμία δίπλα σε οικογένεια και φίλους.
Τα ίδια ακριβώς θα έγραφα σε οποιοδήποτε άλλο παιδί υψηλού επιπέδου με προδιαγραφές ...
Το θέμα είναι όντως ο ΠΑΟΚ να έχει το σωστό περιβάλλον υψηλού επιπέδου με κορυφαία οργάνωση, αυστηρούς κανόνες και κορυφαία προπόνηση.

Εκεί πρέπει να ψάξουμε εάν πρέπει να φύγει ένας τέτοιος παίχτης ... και προφανώς όλα καταλήγουν στην βούληση του παίχτη αλλά και για εμένα πάνω από όλα ... της ομάδας ... εγώ οπαδός είμαι ... δεν είμαι γραμματέας των παιχτών ... όσο και αν οι παοκτσήδες παραδοσιακά είμασταν πάντα συνδεδεμένοι με τους παίχτες ...
These users thanked the author tad for the post (total 2):
Andrew R, vs40
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ήδη έρχεται ένας ακόμα επιπέδου
Ζαφείρης

Θέλουμε άλλους 2-3 τέτοιους!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγώ νομίζω ότι ο Ντελιας έχει πάρει απόφαση να μείνει, να παίξει CL και να μπει στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ως αρχηγός. Αυτά σε 2-3 χρόνια μπορούν να γίνουν.

Μετά στα 25 του θα μπορεί να δοκιμάσει και το εξωτερικό, αν θέλει.

Πάντως δεν δείχνει σημάδια ότι θέλει να φύγει και καλό είναι να μην προδικάζουμε εμείς εδώ τι θα γίνει.

ΥΓ Είδατε κανένα ΑΡΔ να γράφει για τον Μουζακίτη ή τον Τζολακη ότι δεν τους χωράει πλέον ο γαύρος; Ότι είναι καλύτερα να φύγουν για να κάνουν το βήμα εμπρός; Μήπως για τον Κωστούλα ή τον Βαγιαννιδη;

Όταν σαν ΠΑΟΚ βλέπεις τους χαμουτζηδες να λυσσάνε για κάτι, ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ και θα πας καλά. ΝΟΜΟΣ
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
aivas19, vs40
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

sourmenetes έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 12:33 Ήδη έρχεται ένας ακόμα επιπέδου
Ζαφείρης

Θέλουμε άλλους 2-3 τέτοιους!
Το 'επιπέδου Ζαφειρη' παραπέμπει μόνο σε αξία ή και στο οτι ειναι Ελληνας;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Τοσκιτσης τα ίδια και τα ίδια...Να τρέξει να το βρωμισει πρωτος.
Άρθρο για Λιβαι και ελληνική ομάδα (όχι την αεκ)
RazvanLucesku

Δημοσίευση από RazvanLucesku »

Όσο ο ίδιος θέλει να παίζει εδώ η ομάδα οφείλει να μη τον πουλήσει, ακόμα και με 50εκ. Ως οπαδός με νοιάζει το καλό της ομάδας, και αυτό είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ.

Ελπίζω τα καραγκιοζιλίκια του καλοκαιριού, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, όπου η ομάδα προσπαθούσε να τον ξεπουλήσει ενώ το παιδί παρακαλούσε να μείνει, να ΜΗΝ ξαναεπαναληφθούν.

ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Τα λεφτά της μεταγραφής δε θα μπουν στη τσέπη κανενός μας.

edit: Μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που θα δούμε να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλη μας τη ζωή, δεν υπάρχει τιμή για κάτι τέτοιο. Αν θέλουν να βγάλουν λεφτά να πουλήσουν όλους τους άλλους.
These users thanked the author RazvanLucesku for the post (total 3):
Andrew R, vs40, Kostas_FI
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:57 Πολλοί διθύραμβοι για έναν παίκτη που απλά ξεκουράζει τον Μπακασέτα.
:lol: :lol:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

nunies4 έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:15 ...
Άρθρο για Λιβαι και ελληνική ομάδα (όχι την αεκ)
Πριν κάποια χρόνια έπαιζε χειμώνα καλοκαίρι πως θα κάνουμε κίνηση για Λιαβα.
Μετά έγινε σίριαλ του Λιβάια.
Τώρα πάμε σε νέα επεισόδια με Λιβάι.
Το καλοκαίρι ακούστηκε πως ενδιαφερόμαστε για τον Άβιλα.

Συμπέρασμα..

Υπάρχει κάποιο απόκρυφο σχέδιο, κάποιο ξεκλείδωμα συμπαντικού μυστηρίου που μας αναγκάζει να κινούμαστε για παίκτες που προκύπτουν από αναγραμματισμό των φθόγγων Λ, Β, Ι, Α
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
horkokos4, ABOLEYTOI, Montrealiotis, ΑποστόληςΑ
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

στον αγώνα στην Γαλλία, έπαιξε αρκετά λεπτά, έχοντας όμως ήδη ζητήσει αλλαγή.
Υπάρχει κάνα νέο, πως όλα είναι οκ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”