Μιλας για το πως καταληξε η ιστορια οχι πως ξεκινησε. αυτο το «ο Ιβαν δεν εκανε τιποτα για να μη διχαστουμε» δεν ισχυει. Ο ενας προκαλεσε τον διχασμο ο αλλος απαντησε. Αν ηθελε ο Ιβαν εκοβε και την πωληση της ΚΑΕ. Το εκανε; Οχι αλλα εσυ ηρθες εδω σημερα να πεις οτι συνεβαλε το ιδιο στο διχασμο. Απλα τα πραματα. Το θεμα ειναι οτι αν δεν υπηρχε η προδοσια δε θα υπηρχε και τοσο διχασμος. Οταν τα λεγαμε εδω μεσα το καλοκαιρι υπηρχε τοσος κοσμος που ηταν οκ με την κατασταση και υποβαθμιζε το θεμα. Αυτη ειναι η γνωμη τους. Τι να κανουμε τωρα; Να τους φιμωσουμε;barlow4 έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:35 εχω κ εγω τις αποψεις μου κ μπορει να μη διαφερουν κ πολυ απο τις δικες σου.Αλλα δεν εχουν καμια σημασια.Σημασια εχει οτι υπαρχει διχασμος και κανενας δεν κανει τιποτα για να σταματησει.Κ απο το να το προσεγγισω ατομικα δλδ αν φερθηκε μπαμπεσικα ο ενας δισεκατομμυριουχος η ο αλλος προτιμω να βλεπω οτι ο κοσμος ειναι διχασμενος, η καφριλα εχει ξεφυγει και στο τελος θα την πληρωσει ο κοσμος με αιμα.
Η μαλλον θα μπω στο τριπακι για να μη θεωρηθει ισαποστακικη η γνωμη μου.Ο ιβαν διοικει τρισαθλια εδω κ χρονια, εχει προβλημα ρευστοτητας λογω κυρωσεων φανταζομαι κ ο μυστακιδης παει να χωθει μπαμπεσικα στην ΠΑΕ κ με τροπο που με αηδιαζει.Μετα απο αυτην την παρενθεση δεν αλλαζει τιποτα απο το νοημα οσων εγραψα προηγουμενως.Και ο ενας και ο αλλος δεν εκαναν απολυτως τιποτα για να μη διχαστουμε.Για να μην αρχισουμε να κυνηγιομαστε μεταξυ μας.Οχι απλα δεν εκαναν τιποτα αλλα κανουν αυτο που στην παγκοσμια ιστορια εχει συμβει και αποδειχθει αναριθμητες φορες.Μετρανε δυναμεις. .Το απολαμβανουν.στο παιχνιδι τους αυτο εμεις παραδοξως συμμετεχουμε εθελοντικα χωρις κανενα κερδος.μονο με χασουρα.συχνα μη αναστρεψιμη..εγω απο αυτο απεχω κ αυτο προτεινω σε ολους. ας πανε σε ενα ρινγκ να μονομαχησουν οι δυο τους.Στην τελικη αυτο το συστημα επιλεγουν κ υπηρετουν κ οι δυο.Το συστημα που επικρατει ο ισχυρος.
υγ.και ενα υστερογραφο για τον trouman στο σχολιο του. Φιλε τρουμαν λες να του πει καποιος του ιβαν κατι.Δεν ειναι ουτε αμοιρος ευθυνων ουτε παιδακι για τα τον πιασει καποιος απο το χερι να του πει οτιδηποτε.Ειναι ολοκληρος αντρας με τεραστιες ευθυνες στα χερια του.Ας τις αναλαβει.Ας σταθει στο υψος των περιστασεων απεναντι στον κοσμο που εχει να διαχειριστει.Μεχρι στιγμης δεν το κανει.
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- paok apo epilogi
εχεις δικιο trouman.Εγω δεν προσεξα οτι εγραψες "για τον Σαββιδη".
Barlow, τους τα έχω πει ,όπως φαίνεται στο ποστ που παραθέτω, εδώ και 20 μέρες. Δεν καταλαβαίνουν για τον εξής λογο:IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:45Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:34Θα μπορούσες έστω να φέρεις τα επιχειρήματα σου, να πεις ότι γράφω ψέματα, κάτι τέλος πάντων. Αντ' αυτού με "κατηγορείς" για ηθικοπλασίες κατηχητικού.IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:30 Maklaz,
εγώ δεν είμαι προσωπολατρης. Δε μ' ενδιαφέρει ούτε ο Σαββίδης ,ούτε ο Μυστακίδης. Εννοείται πως θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ακόμη και στο πιγκ πογκ.
Αυτά τα ηθικοπλαστικά σας για τον κόσμο των δισεκατομυριουχων μου φαίνονται αστεία και του κατηχητικοϋ
Όταν δεν μπορείς να αντικρούσεις τη λογική, επιτίθεσαι στο ύφος. Όταν δεν μπορείς να διαψεύσεις τα γεγονότα, λες ότι είναι "ηθικοπλασίες".
Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 αρκεί να μην πικραθει κάποιος πάμπλουτος Έλληνας από τη Ρωσία που αγνοεί την ύπαρξη του , τι να πω...
Τι δέσιμο μπορεί να έχουν τα φτωχαδακια της κερκίδας με δύο παμπλουτους μπισνεσμαν,, δεν το καταλαβαίνω. Γραμμένους τους έχω και τους δύο, όπως μας έχουν κι αυτοί.
Άρα μη με βάζεις σ' αυτό το τριπάκι ...
Υπάρχει ένα ψυχολογικό φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί σε σχέσεις ισχύος και εξουσίας. Υπάρχουν ορισμένες θεωρίες και όροι που το αγγίζουν από διαφορετικές πλευρές:
Αν και συνδέεται κυρίως με ομήρους, σε ευρύτερη έννοια περιγράφει συναισθηματικό δεσμό ή “έρωτα” προς ένα πρόσωπο εξουσίας ή ελέγχου, ακόμα κι αν αυτό το πρόσωπο είναι η πηγή καταπίεσης ή φόβου.
Μπορεί να εμφανιστεί σε ιεραρχικές σχέσεις (π.χ. εργοδότης–υπάλληλος) όταν το άτομο εξαρτάται ψυχολογικά από τον “ισχυρό”.
Από την ψυχανάλυση: πρόκειται για φαινόμενο όπου το άτομο μεταφέρει ασυνείδητα συναισθήματα αγάπης, θαυμασμού ή επιθυμίας προς μια φιγούρα εξουσίας ή κύρους (δάσκαλο, προϊστάμενο, γιατρό, ηγεμόνα κ.λπ.).
Η εξουσία, η ασφάλεια ή το κύρος του άλλου ενεργοποιούν αρχέτυπα εξάρτησης ή επιθυμίας.
Κοινωνιολογικά, έχει παρατηρηθεί ότι η ανισορροπία δύναμης μπορεί να γεννά έλξη.
Ο “ισχυρός” προσωποποιεί προστασία, κύρος ή έλεγχο, ενώ ο “υποτελής” θαυμασμό ή υποταγή, κάτι που σε ορισμένες ψυχοδυναμικές δομές μεταφράζεται σε ερωτισμό.
Δεν πρόκειται απαραίτητα για παθολογία· μπορεί να είναι μέρος φυσιολογικών ανθρώπινων μηχανισμών έλξης.
Ορισμένες φορές, το άτομο ερωτεύεται την εικόνα (το status, την εξουσία, το χάρισμα) του ανώτερου ή του ηγέτη, όχι το ίδιο το πρόσωπο.
Παρόμοιο φαινόμενο με τον έρωτα του οπαδού προς σταρ ή ηγέτη — συνδέεται με την έννοια της προβολής (projective identification).
Τα παραπάνω δεν είναι δικά μου αλλά συλλογή από το ίντερνετ ,προφανώς.
aivas δεν μπηκα ουτε να διαφωνησω με κανεναν ουτε να δημιουργησω κλιμα.μπηκα να γραψω τη γνωμη μου επειδη βλεπω διχασμο.ουτε ζυγαρια εβγαλα για το ποιος διχασε περισσοτερο ουτε τιποτα.μαλιστα εγραψα κ τη γνωμη μου για τις αηδιαστικες μεθοδους του μυστακιδη.
για εμενα το προβλημα ειναι ο διχασμος. κ αν ο μυστακιδης ειναι 100% υπευθυνος για την προκληση του ο ιβαν ειναι συνυπευθυνος για τη διατηρηση του.γιατι ο διχασμος αυτην τη στιγμη αντι να μαζευεται , απλωνεται.
για εμενα το προβλημα ειναι ο διχασμος. κ αν ο μυστακιδης ειναι 100% υπευθυνος για την προκληση του ο ιβαν ειναι συνυπευθυνος για τη διατηρηση του.γιατι ο διχασμος αυτην τη στιγμη αντι να μαζευεται , απλωνεται.
Πως θα μαζευόταν ο διχασμος; Ειλικρινά δεν καταλαβαινω.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- Guitarman, paok apo epilogi
Άσχετα πράγματα συζητάτε συγγνώμη
Απόλυτα σεβαστές οι απόψεις, πιθανώς απολύτως λογικές και δίκαιες
Καμία σχέση με Μπαν στον όντι
Αν κανείς μπει στον κόπο να διαβάσει τις δύο σειρές αιτιολόγησης του Μπαν, θα δει πως η βαρύτητα δεν προκύπτει από το τι είπε για ένα άλλο μέλος
Αλλά δεν είχα καμία ελπίδα ότι θα νοιάξει και κανέναν ούτως ή άλλως
Βγάζει ο καθένας ότι συμπέρασμα τον βολεύει και κρίνει πάνω σε αυτό
Σόρρυ αλλά δεν θα μπω στον χορο
Σε ότι αφορά τα των δισεκατομμυριουχων, αυτή η τυφλή και ρηχή ανάλυση ότι μαλώνουμε για τσέπες άλλων, είναι επίσης μη σχετικη με την πραγματικότητα
Απόλυτα σεβαστές οι απόψεις, πιθανώς απολύτως λογικές και δίκαιες
Καμία σχέση με Μπαν στον όντι
Αν κανείς μπει στον κόπο να διαβάσει τις δύο σειρές αιτιολόγησης του Μπαν, θα δει πως η βαρύτητα δεν προκύπτει από το τι είπε για ένα άλλο μέλος
Αλλά δεν είχα καμία ελπίδα ότι θα νοιάξει και κανέναν ούτως ή άλλως
Βγάζει ο καθένας ότι συμπέρασμα τον βολεύει και κρίνει πάνω σε αυτό
Σόρρυ αλλά δεν θα μπω στον χορο
Σε ότι αφορά τα των δισεκατομμυριουχων, αυτή η τυφλή και ρηχή ανάλυση ότι μαλώνουμε για τσέπες άλλων, είναι επίσης μη σχετικη με την πραγματικότητα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Guitarman, paok apo epilogi
Όποιος μπορεί να αποδείξει ότι ο ιβαν είχε θέμα ρευστότητας αλλά πήρε την επο 2 φορές και η διοίκηση του είναι μάπα με τα όποια λάθη και όποια σωστά εδώ είμαστε να το συζητήσουμε αναλυτικά. Προσοχή όμως δεν θέλω μπακάλικα. Θέλω σοβαρ επιχειρήματα. Οχι τι γράφουν οι αρδ και το πιστεύουν. Νούμερα κια θέλω
- These users thanked the author Taseos for the post:
- paok apo epilogi
δε μπηκα να διαφωνησω με κανεναν.Μπηκα να γραψω τη γνωμη μου.Μου ειναι αδιαφορος ο ιβαν και πολυ περισσοτερο ο μυστακιδης.Εμενα με χαλαει ο διχασμος.Η για να το πω αλλιως, οταν υπαρχει τετοιος διχασμος , το δικιο του ιβαν κ του μυστακιδη το βλεπω σαν πολυ υποδεεστερο ζητημα.Οταν καποιοι αναλαμβανουν μια ευθυνη μου ειναι αδιαφορο το ποσο φταινε.Εχουμε μαθει να σχετικοποιουμε τα παντα.Η ευθυνη ειναι αντικειμενικο μεγεθος.Οταν μπαινεις σε θεση ευθυνης ειτε λυνεις το προβλημα ειτε δεν κανεις για τη θεση.Εμενα με ενδιαφερει ο κοσμος.Ο λαος να ειναι ενωμενος και να βγαζει πυγμη κ υγεια.Καποιοι εχουν πολυ μεγαλυτερη δυνατοτητα και μεσα για να σταματησουν αυτον τον κατηφορο.και δεν το κανουν.
ως προς τα μπαν προσωπικα δεν ξεχωρισα του Οντι.Δεν ξερω καν τι εχει συμβει.ειδα κ αλλα μπαν του ενος μηνα.
Τασεο δεν θα κατσω να αναλυσω τιποτα.η γνωμη μου δεν εχει καμια αξια κ θελεις πιστεψε το θελεις μην το πιστευεις εχω παψει να ακουω ραδια και να διαβαζω γνωμες απο αθλητικα sites πανω απο 15 χρονια. Δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι οι ραδιοφωνικοι σταθμοι, αν υπαρχουν ακομα εφημεριδες και ποιος τα παιρνει απο ποιον κ αν τα παιρνουν.ξερω δυο τρεις καραγκιοζηδες τυπου κολκα , βασιλοπουλου, μπουζα-μπουζου πως τον λενε κ αυτους επειδη καποτε τους διαβαζα για να συγχιστω.Μονο τον τσακαλεα ψιλοσυμπαθουσα απο παλια κ αυτο πιο πολυ λογω φουτμπολ μανατζερ.Το ξαναλεω αποψη για τον καθενα μπορει να εχω κ να ειναι για το μπουτσο αποψη.Εγραψα για τα μπαν πιο πολυ γιατι πιστευω πως μια σταθερη κ πιο ηπια ως προς τη χρονικη διαρκεια των ποινων θα εχει καλυτερο αποτελεσμα και για το διχασμο που τον βλεπουμε ολοι.Ολοι ψαχνουμε πως θα δικαιωθει ο ενας και ο αλλος και με το πως θα ξανακανουμε χωριο ολοι εμεις που ειμαστε και η ουσια του σωματειου δεν ασχολειται κανεις.αρχισαμε να μισιομαστε.
ως προς τα μπαν προσωπικα δεν ξεχωρισα του Οντι.Δεν ξερω καν τι εχει συμβει.ειδα κ αλλα μπαν του ενος μηνα.
Τασεο δεν θα κατσω να αναλυσω τιποτα.η γνωμη μου δεν εχει καμια αξια κ θελεις πιστεψε το θελεις μην το πιστευεις εχω παψει να ακουω ραδια και να διαβαζω γνωμες απο αθλητικα sites πανω απο 15 χρονια. Δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι οι ραδιοφωνικοι σταθμοι, αν υπαρχουν ακομα εφημεριδες και ποιος τα παιρνει απο ποιον κ αν τα παιρνουν.ξερω δυο τρεις καραγκιοζηδες τυπου κολκα , βασιλοπουλου, μπουζα-μπουζου πως τον λενε κ αυτους επειδη καποτε τους διαβαζα για να συγχιστω.Μονο τον τσακαλεα ψιλοσυμπαθουσα απο παλια κ αυτο πιο πολυ λογω φουτμπολ μανατζερ.Το ξαναλεω αποψη για τον καθενα μπορει να εχω κ να ειναι για το μπουτσο αποψη.Εγραψα για τα μπαν πιο πολυ γιατι πιστευω πως μια σταθερη κ πιο ηπια ως προς τη χρονικη διαρκεια των ποινων θα εχει καλυτερο αποτελεσμα και για το διχασμο που τον βλεπουμε ολοι.Ολοι ψαχνουμε πως θα δικαιωθει ο ενας και ο αλλος και με το πως θα ξανακανουμε χωριο ολοι εμεις που ειμαστε και η ουσια του σωματειου δεν ασχολειται κανεις.αρχισαμε να μισιομαστε.