Μονο 4 αντι για 6 και θριλερ για εγκεφαλικα..
Ειναι αμαρτια που δεν τους βαλαμε 6 γκολ..
(χαμενο πεναλτυ Ζιλε και η φαση με τον Γιακουμ)..
Α'τουτ αλε ΠΑΟΚ ολε ολε..
Πληροφοριακά ακομη και για παρελάσεις φερνουν εκφωνητες απο ΑΘηνα Δεν εχει η θεσσαλονικη "καλους"sic-4 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 12:16 Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να μεταδιδει παρελασεις γιατι απο ποδοσφαιρο ειναι πιο αμπαλος κι απο μενα.
καθόλου αλλιώς δεν το παίρνω.Guitarman έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 18:56
Μάγκας? Έπαρση? Πάρτο αλλιώς.
Τα 2/3 του κειμένου σου είναι αρνητικά σχόλια. Παραθέτεις τα καλά που είπες και αποκρυπτεις τα περισσοτερα. Εμμέσως παραδέχεσαι αυτό που σου έγραψα στο πρώτο σχόλιο. Δεν είπα ότι βγάζεις χολή. Αλλά μπορείς να χαρείς και λίγο. Επίσης όταν κάνεις κάτι και κάποιος στο επισημαίνει ίσως να το σκεφτόσουν. Δεν έχω κανένα λόγο να σου "την πω".
Ρε φιλε ειλικρινα τωραgpap5 έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 06:37καθόλου αλλιώς δεν το παίρνω.Guitarman έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 18:56
Μάγκας? Έπαρση? Πάρτο αλλιώς.
Τα 2/3 του κειμένου σου είναι αρνητικά σχόλια. Παραθέτεις τα καλά που είπες και αποκρυπτεις τα περισσοτερα. Εμμέσως παραδέχεσαι αυτό που σου έγραψα στο πρώτο σχόλιο. Δεν είπα ότι βγάζεις χολή. Αλλά μπορείς να χαρείς και λίγο. Επίσης όταν κάνεις κάτι και κάποιος στο επισημαίνει ίσως να το σκεφτόσουν. Δεν έχω κανένα λόγο να σου "την πω".
Έγραψα τους προβληματισμούς και τα συμπεράσματα τα δικά μου.
Η μη ορθή διαχείριση ενός αγώνα που ξεκινά το β' ημίχρονο με 3γκολ υπέρ μας.
Αν αυτό είναι ''αρνητικό σχόλιο'' για εσένα, δικαίωμα σου.
Αν πιστεύεις πως αυτοί (οι προβληματισμοί), είναι άστοχοι, πάλι δικαίωμά σου.
Αλλά να λες ''μην δαγκώσεις την γλώσσα σου'', είναι μαλακία. Ξεκάθαρη.
Ορισμένοι, είστε τόσο έτοιμοι για καβγά, που σπεύδετε να σχολιάσετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει.
Τι να κάνουμε ρε μάγκα, δεν μπορούν όσα γράφονται εδώ μέσα να σου αρέσουν.
Δεν θα γράφω σύμφωνα με τα γούστα σου.
Το λήγω εδώ. Ο καθένας έγραψε όσα είχε να πει.
Μην σχολιάζεις ειρωνικά όσα δεν σου αρέσουν ή όσα δεν μπορείς να κατανοήσεις.