65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ενταξει το εμπεδωσαμε καποιοι για διαφορους λογους θεωρειτε οτι πρεπει να φυγει.ειναι αναγκη να το λετε συνεχεια?το ειπατε μια δυο οκ.το να επαναλαμβανετε συνεχως οτι ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης τα τελευταια 30 μην πω 40 χρονια πρεπει να φυγει βοηθα σε κατι?
- These users thanked the author curtis for the post (total 3):
- Azrael, Tolaros, paok apo epilogi
-
PAOKAPOMONOSMOY
Ε τι να κάνουμε; Φέρνουμε καλούς παίκτες από το εξωτερικό και τους δικούς μας καλούς,να φύγουν να πάνε στο εξωτερικό. Με νέο γήπεδο, υγιείς διοίκηση, παντρεμένος με οικογένεια, χωρίς να καίγεται να φύγει (όπως κάποιοι άλλοι) να μείνει εδώ να τον χαιρόμαστε και να ακούσουν οι άλλοι.ΥΣ Εσύ που παριστάνεις τον προπονητή της Εθνικής Αιλλαδας συνέχισε να εκτίθεσαι. Απ'αυτόν θα πρέπει να ξεκινήσεις την ενδεκάδα και στο 10 ή αριστερά,όχι τέρμα δεξιά. Άιντε ο ένας μόνο πού τον έδειρε για να συνεχίσει και ο άλλος αλλαγή.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- curtis
-
PAOKAPOMONOSMOY
Διόρθωση. Ο ένας μόνο που δεν μπήκε μέσα να τον δειρει για να συνεχίσει (Λουτσεσκου). Να μείνεις εδώ να σκούζουν οι άλλοι. Ευχαριστώ.
Εγώ πάντως είμαι μοναχοφάης. Κωνσταντέλιας και ΠΑΟΚ together for ever and ever. Ιβάν, δώσε του το συμβόλαιο, πες του να βάλει το νούμερο (να είσαι σίγουρος ότι το παιδί αυτό δεν είναι άπληστο) και πλαισίωσέ το με τον Γιαμάλ, τον Εμπαπέ και τον Πέδρι των φτωχών.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 4):
- leomatos88, Apil44, Maedhros4, vs40
-
leomatos88
Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι όργια έκανες πάλι λεβέντη μου.
Παραμιλάει όλος ο ντουνιάς. Μονολογούσα ασταμάτητα ο Θεός είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό το αβίαστο χάρισμα να διαβάζεις τι θα κάνουν οι άλλοι πριν καν αποφασίσεις με το ένστικτο τι θα κάνεις εσύ...
Αυτή τη δυνατότητα που έχεις να εκπέμπεις σε άλλη συχνότητα τόσο ξεκάθαρα που να μην καταλαβαίνουμε τι γίνεται όταν μιλάς στην μπάλα...
Αυτό το πράγμα να τα κάνεις όλα αυτά και να έχεις την τρέλα να σου φαίνονται πολύ απλά και φυσιολογικά...
Και όλα αυτά φορώντας ασπρόμαυρα. Δεν έχεις να πας πουθενά.
Τα παιδιά να φαντάζονται ότι θα γίνουν εσύ και οι μεγάλοι να γίνονται πάλι παιδιά.
Τι είδαμε πάλι και τι έχουμε να δούμε ακόμα.
Παραμιλάει όλος ο ντουνιάς. Μονολογούσα ασταμάτητα ο Θεός είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό το αβίαστο χάρισμα να διαβάζεις τι θα κάνουν οι άλλοι πριν καν αποφασίσεις με το ένστικτο τι θα κάνεις εσύ...
Αυτή τη δυνατότητα που έχεις να εκπέμπεις σε άλλη συχνότητα τόσο ξεκάθαρα που να μην καταλαβαίνουμε τι γίνεται όταν μιλάς στην μπάλα...
Αυτό το πράγμα να τα κάνεις όλα αυτά και να έχεις την τρέλα να σου φαίνονται πολύ απλά και φυσιολογικά...
Και όλα αυτά φορώντας ασπρόμαυρα. Δεν έχεις να πας πουθενά.
Τα παιδιά να φαντάζονται ότι θα γίνουν εσύ και οι μεγάλοι να γίνονται πάλι παιδιά.
Τι είδαμε πάλι και τι έχουμε να δούμε ακόμα.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
- Apil44, ramboutla, curtis, Agopian
- kataramenos5
Εσυ δε καταλαβες τιποτα.Ουτε τι ειπα ουτε πως το ειπαcurtis έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 20:11 Εγω δυσκολευομαι να καταλαβω την βιασυνη και τις προτροπες ντε και καλα να φυγει συγνωμη
αλλη φορα γραψτα κατανοηταkataramenos5 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 21:07Εσυ δε καταλαβες τιποτα.Ουτε τι ειπα ουτε πως το ειπαcurtis έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 20:11 Εγω δυσκολευομαι να καταλαβω την βιασυνη και τις προτροπες ντε και καλα να φυγει συγνωμη
Μπορω να γραψω για χιλιαδες παιχτες που τελευταια 30 χρονια παιξανε σε τοπ 10 ομαδες στην ευρωπη καλα και δεν τους θυμομαστε.
Αλλα θα γραψω 3-4 ονοματα που θα τα θυμομαστε ολοι αλλα κυριως οι οπαδοι των ομαδων τους.
Τοτι (ρομα), Ντελ πιερο (juve), τζεραντ (λιβερπουλ).
Τι κοινο εχουβ αυτες οι σημαιες που θα μεινουν για παντα ανεξιτηλες στο χρονο σε σχεση με τους χιλιαδες αλλους ποδοσφαιριστες;;;; Εμειναν μια ζωη στις ομαδες τους ενω μπορουσαν να πανε σε καλυτερες . Και μην πειτε οτι η Ρομα ηταν ομαδαρα για εναν Τοτι! Ή οτι η Γιουβε της β εθνικης παρακαλω ηταν πολυ για εναν ντελπιερο. Η λιβερπουλ δεν χαρισε ουτε ενα πρωταθλημα στον τζεραντ.
Ολοι προτιμησαν σε πεισμα των εποχων να μεινουν και θα τπυς θυμουνται ολες οι επομενες γενιες!!! Ας το σκεφτουμε στο πισω μερος του μυαλου μας. Μπορεις να γινεις ενας απο τους χιλιαδες ή ενας απο τους ελαχιστους
Αλλα θα γραψω 3-4 ονοματα που θα τα θυμομαστε ολοι αλλα κυριως οι οπαδοι των ομαδων τους.
Τοτι (ρομα), Ντελ πιερο (juve), τζεραντ (λιβερπουλ).
Τι κοινο εχουβ αυτες οι σημαιες που θα μεινουν για παντα ανεξιτηλες στο χρονο σε σχεση με τους χιλιαδες αλλους ποδοσφαιριστες;;;; Εμειναν μια ζωη στις ομαδες τους ενω μπορουσαν να πανε σε καλυτερες . Και μην πειτε οτι η Ρομα ηταν ομαδαρα για εναν Τοτι! Ή οτι η Γιουβε της β εθνικης παρακαλω ηταν πολυ για εναν ντελπιερο. Η λιβερπουλ δεν χαρισε ουτε ενα πρωταθλημα στον τζεραντ.
Ολοι προτιμησαν σε πεισμα των εποχων να μεινουν και θα τπυς θυμουνται ολες οι επομενες γενιες!!! Ας το σκεφτουμε στο πισω μερος του μυαλου μας. Μπορεις να γινεις ενας απο τους χιλιαδες ή ενας απο τους ελαχιστους
- These users thanked the author paok x.m. for the post (total 7):
- ramboutla, curtis, leomatos88, Apil44, Montrealiotis, vlahles, vs40
Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ. Γραψε μου εν λευκω τι συμβολαιο θες για να μεινεις μια ζωη εδω."
Ο παικτης εχει τοσο μεγαλη κοινη αποδοχη που δεν την εχω ξαναδει απο εποχη Σαραβακου. Μπαινω στα σοσιαλ και οπαδοι αλλων ομαδων γραφουν κατα 90% τα καλυτερα.
Οχι συνοπαδοι μου, δε θελω να τον δω με φανελα μεγαλης ομαδας εξωτερικου. Θελω να τον δω να φτιαχνει συνεχως γενιες νεων ΠΑΟΚτσήδων, να σηκωνει τιτλους, να βαζει γκολαρες στην εδρα της Μπαρτσα και της Ρεαλ.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ. Γραψε μου εν λευκω τι συμβολαιο θες για να μεινεις μια ζωη εδω."
Ο παικτης εχει τοσο μεγαλη κοινη αποδοχη που δεν την εχω ξαναδει απο εποχη Σαραβακου. Μπαινω στα σοσιαλ και οπαδοι αλλων ομαδων γραφουν κατα 90% τα καλυτερα.
Οχι συνοπαδοι μου, δε θελω να τον δω με φανελα μεγαλης ομαδας εξωτερικου. Θελω να τον δω να φτιαχνει συνεχως γενιες νεων ΠΑΟΚτσήδων, να σηκωνει τιτλους, να βαζει γκολαρες στην εδρα της Μπαρτσα και της Ρεαλ.
- These users thanked the author BWmystis for the post (total 6):
- Kabamaru11, paok apo epilogi, curtis, vlahles, Apil44, vs40
Με ολο το σεβασμο, πιο αστοχο παραλληλισμο δε θα μπορουσες να κανεις. Ο Ντελιας λατρευεται απο εκατομμυρια λαου, δεν παιζει για 800 ευρω μισθο σε συνθηκες βαρετες. Ζει σε μια πολη που τον εχουν βασιλια, μολις παντρευτηκε και παει προς την κατευθυνση Βιερινια. Εγω προσωπικα δεν τον βλεπω να καιγεται ιδιαιτερα για εξωτερικο.kataramenos5 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 19:53 Γιατι ρε dani? Αν ηταν το παιδι σου κι ειχε τα φοντα να γινει κορυφαιος επιστημονας
θα του λεγες πανε εξω η κατσε εδω να γινεις δημοσιος υπαλληλος ?
Οσο και να ποναει κατι τετοιο.
Τες πα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα
Το παιδι μου θα το εστελνα εξωτερικο αλλα αν υπηρχε η Αμαζον στην Ελλαδα και του εδινε 7Κ το μηνα, θα του ελεγα κανε ζωαρα εδω αντι να πας για 10Κ στην Γερμανια.
-
miketoumba88
Αν φύγει με κατω απο 50 ειναι ληστεία και αποτυχία. Και ειλικρινα δεν πρέπει να μας καίγεται καρφάκι σχετικά με αυτές τις απαιτησεις, το οτι δεν εχει παίξει τσαμπιονς λιγκ .Όποιος μπορει ας τα δώσει.
Αν ο Ντελιας θέλει να φύγει, να φύγει. Αν είναι ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του να μείνει εδώ για πάντα . Η απόφαση να είναι του παίκτη και όχι της διοίκησης για τα φράγκα. Ο καλύτερος παίχτης που έχω δει με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author cartman for the post:
- paok apo epilogi
- kataramenos5
Γραφεις μια αποψη καποιοι θα διαβασουν προσεκτικα και θα προσπαθησουν να καταλαβουν τι θες να πεις.Καποιοι αλλοι θα την ερμηνευσουν τελειως διαψορετικα με βαση μονο το τι πιστευουν αυτοι ,.Τα στραβα του φορουμ δυστυχως.
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι τελείας!!!!και ο σαμπρακος το καλό του ήθελε.BWmystis έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24 Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.